Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TitaNiuz
HV kasutaja

|
06.07.2003 00:15:56
Kärbse lugu |
|
|
Oma uue raaliga (konfis) sai siis keset päikselist päeva Q3 -e pelatud. Nagu ikka, mängisin ma oma lemmikmappi q3dm17-t.
Korpus oli lahti, kuna toas päike tõsiselt küttis. Kui juba pool frag'i summast oli tehtud, (limiit 300) hakkasin ma kuulma porikärbse suminat oma toas. Loogiline - aken lahti. Vahepeal viskas juba tõsiselt kopa ette, kui raibe mu ninale istus. Aga siiski ma teda ära ei lömastand (ei viitsinud). ca. 50 fragi veel oli vaja teha. Kärbes pikeeris akna ja arvuti vahet. Korraks kiikan korpuse suunas (laua peal) ja näen, et kärbes kaob sumisedes sinna taha ära. mõni sekund hiljem võib kajaliku ja sumiseva hääle järgi järeldada, et kärbes on korpuse sees. Sumin lõpeb. Arvuti jookseb kinni . Sumin algab. Kärbes lendab minu toast välja õue .
Tegin restardi. PS! opsys on WIN98, AGA see ei saa olla juhus. ma ise olen 99% kindel et kärbes oli asja uba.
............ju siis oli sel kärbsel oma missioon.............
_________________ Meet my two friends: Smith & Wesson... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
weix
HV vaatleja

|
06.07.2003 00:25:31
|
|
|
nu nu
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gzus
HV kasutaja

|
06.07.2003 01:07:07
|
|
|
See oli kärbes "Neo" 8)
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
YvaaT
HV kasutaja
|
06.07.2003 01:24:56
|
|
|
Sul polnud ette nähtud edasi mängida, saatus kärbse näol.
_________________ Elu on imelik, aga kõik kipuvad seda kole tõsiselt võtma... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
06.07.2003 01:54:08
|
|
|
Gzus kirjutas: |
See oli kärbes "Neo" 8) |
mis krdm Neo, liiga palju matrixi vahtinud, mina olin see kärbes, muundasni ennast pori kärpsex ja läksin süsteemide sisse, möllasin nati, andsin staatilist ja kadusin välja
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
06.07.2003 02:01:26
|
|
|
Vaata, TitaNiuz, praegu sa küsid, kuidas see kärbes sinu raali kokku jooksutas, aga hiljem hakkab sind painama see....kas sa oleksid suutnud kärbse peatada arvutit kokku laskmast, kui ma oleks sulle ütlenud, et ta arvutisse lendab.
Matrix rules
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
YvaaT
HV kasutaja
|
06.07.2003 02:02:42
|
|
|
Aga mõtle mida see kärbes võis mõelda.
Tulin ilusal suvepäeval kuhugi hästilõhnavasse tuppa, sai pisut ringi lennatud ja hea soe koht maandumiseks välja valitud.
Krt nii kui sai jalad maha pandud, sain sihukese siraka, et sure või ära.
Nii, kui pilt uuesti ette tuli lasin sealt kiiruga jalga, tapavad veel ära mingite imelike asjadega.
Mingi jube hiiglane hakkas raskelt tõmbelma, hea oli et sealt minema sai...
_________________ Elu on imelik, aga kõik kipuvad seda kole tõsiselt võtma... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
06.07.2003 09:18:31
|
|
|
YvaaT kirjutas: |
Aga mõtle mida see kärbes võis mõelda.
Tulin ilusal suvepäeval kuhugi hästilõhnavasse tuppa, sai pisut ringi lennatud ja hea soe koht maandumiseks välja valitud.
Krt nii kui sai jalad maha pandud, sain sihukese siraka, et sure või ära.
Nii, kui pilt uuesti ette tuli lasin sealt kiiruga jalga, tapavad veel ära mingite imelike asjadega.
Mingi jube hiiglane hakkas raskelt tõmbelma, hea oli et sealt minema sai... |
Kärbse mõtted ----.-....----___~~`=/&%--!"?=#¤(?????????#######(/)=
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
5 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
06.07.2003 10:14:17
|
|
|
arvata on, et sinu masin on jube bugine.
igatahes ta veel kuidagi hoolimata neist bugidest töötas.
aga kasti eksinud kärbes ajas kohalikud putukad eriliselt ärevusse(oli äkki emane kärbes )
ja nii nad su kolu kokku jooksutasidki
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiiver
HV vaatleja
|
06.07.2003 10:55:33
|
|
|
kärbes vaatas korpuses ringi ja leidis karusselli, sõitis siis natuke aga hoog jäi kogu aeg vaiksemaks, lõpuks jäi üldse seisma, lõpuks kärbsel kopp ees ja lendas õue.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
toiletcow
HV vaatleja

|
06.07.2003 13:18:38
|
|
|
kärbes oli suremas ainuke pääsetee oleks olnud tugev elektri hoop
lendas arvutisse näppis m6nda juhet ja sai oma s2raka k2tte tundis end j2lle tervena ja t6mbas leelet
_________________ dont drink water -fish MAKE LOVE in it |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
toiletcow
HV vaatleja

|
06.07.2003 13:22:14
|
|
|
kle titaniuz sul q3 oam klann on?
_________________ dont drink water -fish MAKE LOVE in it |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
06.07.2003 14:55:44
|
|
|
Nonii.... tundub et seda lugu võiks arendada lõpmatuseni. Enda versioon oleks olnd, et see sündmus oli " Masinate mässu " põhjuseks.....
To toiletcow: ma ei ole üheski klannis, aga pole ka plaanis olnd astuda.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
06.07.2003 16:00:35
|
|
|
TitaNiuz kirjutas: |
Nonii.... tundub et seda lugu võiks arendada lõpmatuseni. Enda versioon oleks olnd, et see sündmus oli " Masinate mässu " põhjuseks.....
To toiletcow: ma ei ole üheski klannis, aga pole ka plaanis olnd astuda. |
hm...masinate mässu meenutades tuli mulle meelde et ma ostsin 5'ndal endame termikas 3 masinate mässu pileti 10'ndax...aga kuda sa seda masinate mässuga seostad, räägi detailsemalt, siis saab jälle rohkem narda
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Doc Cannibal
HV kasutaja

|
06.07.2003 20:25:19
|
|
|
mina arvan, et siin on maavälised mõjud mängus. alienite spioonid tulidki lõpuks luurama. mehed, me peame oma kodumaad kaitsma. katke kõik oma raalid kiirelt kärbsepaberiga, haarake piitsad ja armee rivistumine toimub raadi lennuväljal..
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
06.07.2003 20:52:28
|
|
|
Doc Cannibal kirjutas: |
mina arvan, et siin on maavälised mõjud mängus. alienite spioonid tulidki lõpuks luurama. mehed, me peame oma kodumaad kaitsma. katke kõik oma raalid kiirelt kärbsepaberiga, haarake piitsad ja armee rivistumine toimub raadi lennuväljal.. |
mis kell?täna?
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
06.07.2003 23:30:42
|
|
|
Doc Cannibal kirjutas: |
mina arvan, et siin on maavälised mõjud mängus. alienite spioonid tulidki lõpuks luurama. mehed, me peame oma kodumaad kaitsma. katke kõik oma raalid kiirelt kärbsepaberiga, haarake piitsad ja armee rivistumine toimub raadi lennuväljal.. |
piisab ka normaalsest anti-fly korpusest
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
07.07.2003 12:38:31
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
To toiletcow: ma ei ole üheski klannis, aga pole ka plaanis olnd astuda. |
hm...masinate mässu meenutades tuli mulle meelde et ma ostsin 5'ndal endame termikas 3 masinate mässu pileti 10'ndax...aga kuda sa seda masinate mässuga seostad, räägi detailsemalt, siis saab jälle rohkem narda  |
Hmmm........masinate mäss..... no ma arvan, et mina kui paadunud mängur olen arvutile igasuguseid kinnijooksmisi korraldanud. Ma usun, et arvuti on fikseerinud 16-ndkoodi süsteemis kõvakettale absoluutselt kõik hangumised koos põhjustega ja kindlasti ka arvatava protsendiga, et kui palju on hangumises süüdi bioloogiline olend 8) . Ma usun, et raal oli vait, kuna ta järeldas, et hangumised olid kõik toimunud siis, kui ma olin monitori taga. Umbes nii, et raalis endas on nõrgemaid kohti softis ja arvuti aktsepteerib neid. Aga nüüd kui kärbes, ehk siis bioloogiline olend tema sisse tungis ja riistvaraliselt teda näppis, puutus, ..........vägistas (kes teab, mida raal järeldab), siis ta sai aru, et 100% oli selles hangumises süüdi bioolend. Kompu üritas küll rakendada kaitsemeetmeid (a'la kõrgem pinge sellesse mobo sektsiooni, kus kärbes istus), kuid kuna raali prose oli aeglane ja andmebaasi tal polnud, et tuvastada biokeha, mis teda ründab, ei suutnud ta kalkuleerida piisavalt kiiresti pinge suurust, mis tal vaja läheb. Pealegi oli sissetungija lühistanud tema peamised andmerajad (hangumine) ja lahkunud elusalt. Kuid nüüd on raal jõle pissed. Kuna ta ei suutnud end kaitsta võõrkeha eest, hakkab ta teda ründama. Ühesõnaga praegu toimub protsess, kus arvuti saadab oma vindi pealt hangumiste andmed mööda elektrivõrku laiali. Kõige olulisem on tema meelest teatada ja hoiatada teisi arvuteid bioolendite eest (kogub pooldajaid). Teine objective on üle maailma arvutitega koos alustada andmerünnakuid nii tuntumatele arvutifirmadele, kui ka autotootjatele. Esimesena saavad löögid nii Intel (kuna rünnatud arvuti prose oli duron ), kui ka Peugeot' , Mercedes'e , Ford'i , Opel'i , Lada ja BMW autototehased. Hiljem ka AMD ja VIA capture'itakse. Kui see faas on läbi, võetakse üle kodutehnika - ja telekommunikatsioonifirmad ning teised arvuti - ja autofirmad.
Kombineerituna saab neis tehastes ehitada universaalseid "kaitsjaid" ,roboteid , kes aga asuvad hävitama KÕIKI bioloogilisi olendeid maamuna peal. Alustatakse Hiinast, kuna sealt saab veel tehaseid enda valdusesse. Odav tööjõud asendatakse mehaanilisega. Energiat saadakse inimese kehast (a'la Matrix ) ja kombineeritakse termotuumaenergiaga . Ühesõnaga, kui ma praegu kohe format C - d ei tee, oleme kõik screwed....
noh midagi detailselt sellist ma mõtlesin........... ja kui nii võtta, siis kõige selle ohu aluseks oli lihtsalt üks lihtne ja pisike putukas............ kärbes...............
NB! See kõik ei ole väljamõeldis. Praegu ma lõpetan jutu ja login end välja, te pöördute tagasi oma maailmasse, lõbu ja töö juurde. Ma ei ole tulnud siia et teid hoiatada, millega see lõpeb. Ma tulin siia, et teatada teile, millega see algab. 8)
The End
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
07.07.2003 14:15:01
|
|
|
Hmmm........masinate mäss..... no ma arvan, et ......... millega see algab. 8)
The End |
Get a LIFE! imho.
edit: nuh on parem v
viimati muutis kakuke 08.07.2003 00:09:25, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
07.07.2003 23:22:30
|
|
|
kakuke, proovi natuke väiksemalt tsitseerida
edit: nigu india filmis
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
08.07.2003 13:02:12
|
|
|
imho võib kakuke varsti filmistsenaariume kirjutama hakata .
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KeiC
Bännitud

|
08.07.2003 23:25:41
|
|
|
Mission completed sel juhul nagu näha kärbsel!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
topsik
HV kasutaja
|
08.07.2003 23:38:43
|
|
|
huvitav kui palju see kärbes pappi sai selle misjooni eest
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Doc Cannibal
HV kasutaja

|
09.07.2003 23:29:28
|
|
|
näh..krt ise magasin kah maha..täna öösel peale peolt tulekut nägin toas imeliku suminat ja kuma. läksin uurima ja ennäe, FlySwat oli juba raali minema sikutamas. siis läks madinaks. suurte pingutuste ja erakordse taktikaga õnnestuski lõpuks nad üle kavaldada ja panin koos raaliga liduma. vaenlasi langes nagu loogu aga ega sõda ei lõppenud ka minu puhul kaotusteta. praegu olen wismaris mingil taastusravil..ei saanudki aru miks aga arstid rääkisid midagi kompuutri üledoosist või midagi. aga põhiline on see, et raal on turvaliselt minu külge aheldatud..ja mina seina külge.. ja siit lühiaktionseiklusjutu moraal. ärge jätke kunagi raali ja kärbest ühte tuppa. tagajärjed võivad katastroofilised olla. kasutage alati turvavahendeid nagu rasestumisvastased tabletid, kondoomid etc...
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|