Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wilts
HV veteran

sõnum 14.05.2008 00:23:53 vasta tsitaadiga

Kui EVEs 0.0is eland võid vist suht hea ettekujutuse saada pvp´st kus inimesed seavad reeglid.
Aga teha korporatsioon ja sellega sõda kuulutada oma sõprade corbile, et sedasi reegleid väänates hajameelseid või niisama abivalmis inimesi nottida seal kus see tegelikult keelatud on?
Neid ei huvita reeglid.
Lineages notivad lihtsalt seda mis on nõrgem või kui vastane on nõrgestatud (kellegagi võitluses- ründavad tavaliselt seljatagant) või selle hetk tagasi lõpetand. Kui elu kibedaks hakkab vedama siis tõmbavad minema ja ilmuvad üsna lühikese aja tagant jälle tagasi. Liiguvad palju ringi, et paremaid jahialaasi leida jne.
Samas paaris liikudes ei tülita nad eriti, Kui just leveli vahe nii suur pole, et annab kahest korraga üle joosta.
Ainuke koht kus ma olen väheke austust pvp´s näinud on City of heroes
kui tehakse 1 vs 1 siis ei karga keegi vahele ja ei hakka nottima.. seistakse ümber ja jälgitakse.

viimati muutis Wilts 14.05.2008 00:28:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 14.05.2008 00:27:50 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
Kui EVEs 0.0is eland võid vist suht hea ettekujutuse saada pvp´st kus inimesed seavad reeglid.
Tavaliselt ei huvita neid reeglid.
Lineages notivad lihtsalt seda mis on nõrgem või kui vastane on nõrgestatud (kellegagi võitluses- ründavad tavaliselt seljatagant) või selle hetk tagasi lõpetand. Kui elu kibedaks hakkab vedama siis tõmbavad minema ja ilmuvad üsna lühikese aja tagant jälle tagasi. Liiguvad palju ringi, et paremaid jahialaasi leida jne.
Samas paaris liikudes ei tülita nad eriti.

EVE kohta ei oska kommenteerida. Kunagi sai proovitud, kuid eriti ei istunud see kosmose laevadega ringi kimamine ning selle tõttu kaugele ei jõudnud.

Lineage 2'es on pigem nii, et põhi clan'id eriti neutral'itega ei jama, kui viimased neile just varba peale ei astu või nende vaenlaseid ei aita. Suurte clan'ide liikmed, kellel on omavahel sõjad, võtavad muidugi üksteist igal võimalusel maha ning ei oota, millal vastased on valmis võitlema. Tõelised n.ö ausad võitlused toimuvad nädalavahetuseti castle siegedel või suuremate raidbosside pärast. Seal pole võimalik vastast üllatada, kuna kõik nagunii teavad, et läheb PvP'ks ning valmistuvad selleks vastavalt võimalustele.

Ah ok. Liiga OT'ks kisub icon_razz.gif . Aitab kah. Tagasi AoC juurde.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 14.05.2008 13:31:02 vasta tsitaadiga

http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

Saab näha .)
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 14.05.2008 13:40:14 vasta tsitaadiga

Huvitav. Peab natuke asja uurima, enne, kui järgi proovima hakkan.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.05.2008 14:01:52 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Ehk siis kui takistad vastaseid raid bossi tapmast, siis ei saa nemad head varustust ning tänu sellele on sul suurem võimalus järmise Battlekeepi siege'i ajal võidukas olla.
Ehk siis kardad, et võrdse vastasega kokku saades ei saa sa enam hakkama? icon_razz.gif PvP mind küll väga ei huvita kuid niipalju kui seda mänginud olen siis eelkõige teeb selle huvitavaks mitte lowbide nottimine vaid oma oskuste proovile panek. Ma ei saa siiani aru mis huvi on inimestel endast 10 levelit nõrgema tegelase laipa campida pool tundi et see siis oneshottida. Ju vist mõnel on probleeme omasugustega mõõdu võtmisel ja käib ennast "laste" peal välja elamas icon_smile.gif

Btw, Akly pandi juba ammu kinni. Päris hea rull aeti vist kokku preorderitega icon_smile.gif
http://alkyproject.blogspot.com/
tsitaat:
It is with great sadness that I announce the closing of Falling Leaf Systems, LLC. We set out over a year ago to provide users of both "old and unsupported" as well as "alternative" Operating Systems the ability to run the latest games for the PC. Unfortunately, Falling Leaf Systems was unable to achieve that goal.

Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 14.05.2008 14:09:04 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Ju vist mõnel on probleeme omasugustega mõõdu võtmisel ja käib ennast "laste" peal välja elamas :)

Kellele ema - kellele tütar.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 14.05.2008 14:59:50 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
Ehk siis kui takistad vastaseid raid bossi tapmast, siis ei saa nemad head varustust ning tänu sellele on sul suurem võimalus järmise Battlekeepi siege'i ajal võidukas olla.
Ehk siis kardad, et võrdse vastasega kokku saades ei saa sa enam hakkama? icon_razz.gif PvP mind küll väga ei huvita kuid niipalju kui seda mänginud olen siis eelkõige teeb selle huvitavaks mitte lowbide nottimine vaid oma oskuste proovile panek. Ma ei saa siiani aru mis huvi on inimestel endast 10 levelit nõrgema tegelase laipa campida pool tundi et see siis oneshottida. Ju vist mõnel on probleeme omasugustega mõõdu võtmisel ja käib ennast "laste" peal välja elamas icon_smile.gif

Krt ei taha seda ot'd siin ajada eriti, kuid ei saa vastamata jätta sellele..

Ma ei karda võrdseid vastaseid, ma lihtsalt ei vali oma lahinguid. Kui näen kedagi, kellega tahan PvP'da, siis lähen kallale. Võidan, tore. Kaotan, lähen proovin uuesti. Ikka kaotan, kutsun sõbra appi. See laipade campimine on mingi WoW teema ning sellega mul kokkupuudet pole olnud. Tundub mulle väga mõttetu tegevus, kuna griefer ei saa sellest mingit kasu.

Ise griefin ainult siis, kui mul sellest mingit reaalset kasu on, see tähendab enamasti guildide liikmeid, kellega mu enda guild sõjajalal on. Näiteks lähen takistan vastaseid raidi sooritamast. Mis see mulle annab? Esiteks, saan PvP'da. Teiseks, nad saavad mu peale kurjaks ja tulevad ehk teine kord minu raidi takistama, ehk siis jälle rohkem PvP'd. Kolmandaks, neil jäävad raidi dropid saamata, mis on hea, sest nad on minu vaenlased.

Ma tean, et see pole AoC's võimalik, kuna raidid on instanced. Ma lihtsalt üritan seda seletada, et teistes mängudes ma ei griefi selle pärast, et see mulle mingit haiglast lõbu pakub ning ka mitte selle pärast, et vastaste mängurõõmu rikkuda. Kuid kui nad on minu vastu sõjas, siis kasutan iga võimalust, et nende elu põrguks teha.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.05.2008 15:21:05 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Kolmandaks, neil jäävad raidi dropid saamata
Ehk täpsustaksid kuidas ja mis mängus selline asi võimalik on? Pead silmas näiteks wow'is mõne world bossiga kakleva grupi seed of corruptioniga spammimist? Eriti muud varianti ma ei näe ning üldiselt world bossidelt nagunii midagi nii väga head loota pole icon_razz1.gif

Muidu see droppide saamise ära hoidmine teisi nottides on üks imelikumaid põhjendusi üldse. Parimal juhul lükkad sa need dropid mõnekümne minuti võrra edasi lihtsalt.

Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
tomps01
HV vaatleja

sõnum 14.05.2008 15:27:30 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Ise griefin ainult siis, kui mul sellest mingit reaalset kasu on, see tähendab enamasti guildide liikmeid, kellega mu enda guild sõjajalal on. Näiteks lähen takistan vastaseid raidi sooritamast. Mis see mulle annab? Esiteks, saan PvP'da. Teiseks, nad saavad mu peale kurjaks ja tulevad ehk teine kord minu raidi takistama, ehk siis jälle rohkem PvP'd. Kolmandaks, neil jäävad raidi dropid saamata, mis on hea, sest nad on minu vaenlased.

Ma tean, et see pole AoC's võimalik, kuna raidid on instanced. Ma lihtsalt üritan seda seletada, et teistes mängudes ma ei griefi selle pärast, et see mulle mingit haiglast lõbu pakub ning ka mitte selle pärast, et vastaste mängurõõmu rikkuda. Kuid kui nad on minu vastu sõjas, siis kasutan iga võimalust, et nende elu põrguks teha.

Sama Funcomi poolt loodud AO's on/oli miski draakon Tara instance, mis oli eraldi PvP tsoon suht PvE mängus. St. rahvas läkski sinna bossi mahalööma, võimalusel teist - kolmandat instat (ja bossi-looti) spawnima ja samal ajal teise poole eest asja kaitsma. Bossi spawn toimus miski kindla ajatagant, nii et kõik teatsid koguneda ka. Kahjuks mind PvP ei huvita nii et ma ei tea seda süsteemi täpsemalt, kuid point on selles, et PvP ja insta ei välista automaatselt teineteist, eriti Funcomi mängus.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
EvilMick007
HV veteran

sõnum 14.05.2008 15:55:37 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Ehk täpsustaksid kuidas ja mis mängus selline asi võimalik on? Pead silmas näiteks wow'is mõne world bossiga kakleva grupi seed of corruptioniga spammimist? Eriti muud varianti ma ei näe ning üldiselt world bossidelt nagunii midagi nii väga head loota pole icon_razz1.gif

Muidu see droppide saamise ära hoidmine teisi nottides on üks imelikumaid põhjendusi üldse. Parimal juhul lükkad sa need dropid mõnekümne minuti võrra edasi lihtsalt.

ot:

Lineage II-s on selline asi võimalik. Seal kõik raidbossid on "world bossid" ja nendel on kindel respawn time peale tapmist, seega lööd vastas guildi mättasse ja raidid ise ning nad ongi droppidest ilma.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 41
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 14.05.2008 16:05:13 vasta tsitaadiga

tomps01 kirjutas:
Sama Funcomi poolt loodud AO's on/oli miski draakon Tara instance, mis oli eraldi PvP tsoon suht PvE mängus. St. rahvas läkski sinna bossi mahalööma, võimalusel teist - kolmandat instat (ja bossi-looti) spawnima ja samal ajal teise poole eest asja kaitsma. Bossi spawn toimus miski kindla ajatagant, nii et kõik teatsid koguneda ka. Kahjuks mind PvP ei huvita nii et ma ei tea seda süsteemi täpsemalt, kuid point on selles, et PvP ja insta ei välista automaatselt teineteist, eriti Funcomi mängus.

Kus juures ma mingit juttu olen kuulnud, et mõni raid dungeon ei ole instanced. Ma millegi pärast arvan, et need on mingid väiksemad raidid, kuid siiski parem, kui mitte midagi.
tagasi üles
tomps01
HV vaatleja

sõnum 14.05.2008 16:26:51 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Kus juures ma mingit juttu olen kuulnud, et mõni raid dungeon ei ole instanced. Ma millegi pärast arvan, et need on mingid väiksemad raidid, kuid siiski parem, kui mitte midagi.

Tara oli pikka aega AO tähtsam raid, kuid see selleks. Mul on tekkinud arvamus et peale mängu käimalaskmist kulub paar esimest kuud bugide parandamiseks ja balanseerimiseks, nii et IMHO on tegelikult suht mõttetu praegu arutada kuidas PvP ja instanced AoCis kokku sobivad - nagunii muudetakse süsteemi omajagu. Minu tunnustus siinsetele tüüpidele, kes on suutnud mõne mängu käimalaskmise juures olla ja siiski soovivad sellist asja uuesti katsetada. Mul läks peale TR sellise asja isu üle icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
tondu
HV kasutaja

sõnum 14.05.2008 19:00:09 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
Pihv kirjutas:

Üks asi on PvP (millest tundub et paljudel pole õrna aimugi) teine asi on teistel mängimise võimatuks tegemine.
.

Eriti käivad närvidele vennad kes tulevad mingi lvl 30-40ga tagasi linnade juurde kus liiguvad lvl 1-20
ja siis lihtsalt notivad neid.
Kena väärakas rahuldus mängust.

see on pedofiilja ja zoofiilja vahepealne olek, millest kahjuks fiilik* ise aru ei saa.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Afnoks
HV vaatleja

sõnum 14.05.2008 20:13:48 vasta tsitaadiga

Ma kah mõnus tont icon_biggrin.gif
pre-orderisin ära....sain key...ja proovisin teha accounti kaks päeva hiljem icon_smile.gif ja vola....early access sold out.
FUncom hakkab meelde tulema uuesti icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
rogue
HV kasutaja
rogue

sõnum 14.05.2008 20:16:25 vasta tsitaadiga

yay sama lugu mul ka siis, esmaspäeval keyd ei saanud ja nüüd siis selline lugu
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 14.05.2008 21:42:17 vasta tsitaadiga

Varem oli mainitud, et early-accesse on piiratud kogustes. Ei tasu viimasele päevale asja jätta icon_wink.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 15.05.2008 00:05:15 vasta tsitaadiga

Imelik on see et Pre Order võtmeid jagati rohkem välja kui tegelikult lubatakse mängima. Väga kummaline käitumine, pealegi oli pre-orderi üheks lubaduseks Early Access, minu arusaamade järgi on tegu pettusega.
Ise regasin õigel ajal ära ja saan laup. alustada aga hetkel olen ka oma gildist ainuke, ülejäänud 11 on ilma.

Samuti jääb arusaamatuks, Miks? Kas tõesti ei suudeta serveried hallata sellises mahus? Aga mis siis juhtub 20ndal ja 23ndal...
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 15.05.2008 21:38:09 vasta tsitaadiga

Pre-orderi lubaduseks ei olnud Early-Access. See oli valikuline. Pre-orderiga said omale lihtsalt belti ja mounti. Ning väga ammu oli juba mainitud, et early-accesse on piiratud kogustes.

tsitaat:
The waves are getting rather high on this subject and I understand completely that many players are not happy about the fact that Early Access is sold out as of today and I'm sorry about the misunderstanding and the confusion this has caused.

We did limit the maximum number of possible registrations for Early Access from the beginning so it wasn't a decision we took later. We knew that a specific number of players would be willing to take the offer and get 3 days earlier access to the game. That the registrations would reach that set limit as fast as they did we didn't quite expect but that doesn't change the fact that the number was limited.

The limit was set to make sure that registered players would have the chance to download the client and access the game servers 3 days prior to launch. With an unlimited amount of players, that would not be possible.

We do take your feedback on this issue very seriously and will be back with more information about this as soon as new facts are available.

Thanks for your support and understanding.

EDIT: Suure tõenäosusega asub Eesti guild Hell Hunt (hellhunt.eu) mängima PvP-FFA serverisse nimega Wildsoul. Kõik on teretulnud icon_smile.gif
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 16.05.2008 01:32:42 vasta tsitaadiga

Väljakuulutatud early-access serverid asuvad siis siin.
Kuna ma PvP-RP serverit ootasin, siis ega eriti valikuid ei jää, ainult üks neid ongi. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 16.05.2008 01:44:24 vasta tsitaadiga

cross-platform: 360 and PC owners to play Age of Conan together thumbs_up.gif
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 16.05.2008 01:49:06 vasta tsitaadiga

Üsna tore uudis, iseasi, kui võimalikuks kujuneb gamepadi peal PvP'd teha. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.05.2008 18:18:24 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
cross-platform: 360 and PC owners to play Age of Conan together thumbs_up.gif

Ootan huviga, kuidas lahendatakse stancedance, chattimine ja kõik muu, mida hardcore MMO kaasa toob. Nad peavad raidimise ikka väga ära nerfima, et see puldiga tehtav oleks. Rääkimata selleks, et Rangeri FPS mõudis sihtimine saab küll huumor olema, seal ju pole aim assiste.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 17.05.2008 12:13:52 vasta tsitaadiga

Otsustati siiski liituda Fury serveriga, sest suur vene kogukond (10-15k liiget) suunati Wildsouli.
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 17.05.2008 13:26:34 vasta tsitaadiga

Minuteada saab xboxile klaviatuuri ja hiire juurde osta. Võin ka eksida.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.05.2008 13:32:20 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Minuteada saab xboxile klaviatuuri ja hiire juurde osta. Võin ka eksida.

ainult adapteri abil. aga no milleks. icon_confused.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.05.2008 14:02:16 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:

Kas sa ei arva, et WoWi puudumine konsoolidelt omab reaalset põhjust?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.05.2008 14:04:28 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Skeptik kirjutas:

Kas sa ei arva, et WoWi puudumine konsoolidelt omab reaalset põhjust?

ei tea icon_neutral.gif
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 17.05.2008 14:05:34 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
Otsustati siiski liituda Fury serveriga, sest suur vene kogukond (10-15k liiget) suunati Wildsouli.

Mis selle gildi nimi on? Kui asi tõesti nii on, lähen ka vist Fury-sse, need tõprad rikuvad kõik mängud ära.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.05.2008 14:49:19 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:

ei tea icon_neutral.gif

Ehk näiteks see, et kõik peale klaveri ja hiire on täiesti kasutud tänapäeva MMOdes? Ürita seda oma puldiga teha, nalja saab.
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 17.05.2008 16:26:00 vasta tsitaadiga

s4nder kirjutas:
gloom kirjutas:

Mis selle gildi nimi on? Kui asi tõesti nii on, lähen ka vist Fury-sse, need tõprad rikuvad kõik mängud ära.

http://www.hellhunt.eu/

Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 17.05.2008 17:38:30 vasta tsitaadiga

Ei tea, kui suure hilinemisega Andricost kohale jõuab mäng (ei osale EA's, seega tahaks teada, kuna mängima saab hakata)?

FC tegi väga kahtlaseid otsuseid, sakslased said kõige populaarsema RPPvP servu nime millegi pärast. Ja Aquilonia servus on juba mingi itaallaste gild kirjas, kus mingi ~350 liiget. Samas siege hakkab (esialgu) olema 48x48 niikuinii. Seega pole hullu.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 17.05.2008 18:34:20 vasta tsitaadiga

põhimõtteliselt sellest mängust võib vist kopisi müüa. Võiks ju osta kellel downloaditud... tahaks osta kellel downloaditud.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 17.05.2008 18:34:26 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
põhimõtteliselt sellest mängust võib kopisi müüa? võiks ju osta kellel downloaditud.

ja mis kasu sa sellest saad? early accessi sa ikka ei saa ju ...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 17.05.2008 18:35:41 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
Wilts kirjutas:
põhimõtteliselt sellest mängust võib kopisi müüa? võiks ju osta kellel downloaditud.

ja mis kasu sa sellest saad? early accessi sa ikka ei saa ju ...

mis sa arvad, et ma saan inglismaalt oma plaadid 23 hommikul kätte ve?
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.05.2008 18:39:44 vasta tsitaadiga

Praegu on see variant et kusagil pole nagu mängima hakata. Kuna olen ainuke kes sai EA (20min veel oodata icon_razz1.gif ) siis kõik tesied gildist tahavad oodata uut serverit peale ametilkku väljatulekut. (PvP siis)
Fury tundub tulevat Grieferite jne. Heavn, Wildsoul venelaste pärusmaa, seega ainuke variant on Aquilonia kuna otsustasin RP serveris niikui nii ka ühe tegelase teha. Loodame et see liiga üle rahvastatud pole ja mingid itaallased tõmblema ei hakka.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.05.2008 18:42:22 vasta tsitaadiga

Start on kell 20.00, mitte kell seitse.
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.05.2008 18:44:04 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Start on kell 20.00, mitte kell seitse.

Lükati edasi või?
Sest 1700GMT (mis oli pikka aega ametlik kellaaeg) on 1900 eestis.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.05.2008 18:46:45 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:

Lükati edasi või?
Sest 1700GMT (mis oli pikka aega ametlik kellaaeg) on 1900 eestis.

Nope icon_wink.gif

Suvel on GMT+3.
tagasi üles
koromon
HV vaatleja
koromon

sõnum 17.05.2008 18:48:05 vasta tsitaadiga

Pihv, suveaeg.

Praegust tuli serverite listi paar uut serverit. Hellhunt läheb Soulstorm'i kui saab sinna chari teha. Tore oleks kui saaks kõik ülejäänud eestlased ka samasse serverisse icon_smile.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.05.2008 18:50:36 vasta tsitaadiga

Patchid tõmbama ja minek, serverid on juba üleval!

Kohtume Soulstormis, EA mehed.
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 17.05.2008 18:57:00 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Praegu on see variant et kusagil pole nagu mängima hakata. Kuna olen ainuke kes sai EA (20min veel oodata icon_razz1.gif ) siis kõik tesied gildist tahavad oodata uut serverit peale ametilkku väljatulekut. (PvP siis)
Fury tundub tulevat Grieferite jne. Heavn, Wildsoul venelaste pärusmaa, seega ainuke variant on Aquilonia kuna otsustasin RP serveris niikui nii ka ühe tegelase teha. Loodame et see liiga üle rahvastatud pole ja mingid itaallased tõmblema ei hakka.

Mind võib ka seal kohata, kui kunagi mängu kätte saan peale 23ndat. Praegu kuulan ventis, kuidas gildikaaslased kõik pingsalt ootavad sisse saamist ja tahavad nimed juba lukku panna endal icon_biggrin.gif Keegi sai vist praegu juba korraks mängu ja siis läksid serverid maha (Tortage's sai natuke joosta).

Arvan, et itaallased lihtsalt ei räägi mängus ja vaikselt ajavad oma asja gildi chatis.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.05.2008 19:07:17 vasta tsitaadiga

Tundub et vähemalt EA ajal me DX10 ei näe. Shader Model ikka veel ainult 3.0 isegi kui saab DX10 valida boxist.
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 17.05.2008 20:16:30 vasta tsitaadiga

3 tundi otsa veel. Võimas!
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.05.2008 20:29:39 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
3 tundi otsa veel. Võimas!

Kurjam,
Tulin just saunast õlled näpus et nüüd Conanit taguda aga niimoodi siis läks, aga noh eks oligi oodata et ega MMO release pole mingi naljaasi. Loodame et ikka täna saab mängida.
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 17.05.2008 21:50:47 vasta tsitaadiga

Cancel Soulstorm.

http://forums-live-eu.ageofconan.com/showthread.php?p=1062#post1062 (early-access kasutajatele ainult)

Hell Hunt läheb siiski plaanitud FURY PvP serverisse. Tore on edasi-tagasi joosta!
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.05.2008 22:20:50 vasta tsitaadiga

Kuidas juba osad tegelased said sinna chare teha, ma pole veel authentication servussegi sisse saanud.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.05.2008 23:10:55 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Kuidas juba osad tegelased said sinna chare teha, ma pole veel authentication servussegi sisse saanud.

Kogu krempel lasti nii 10ks minutiks üles kusagil kella 7 ajal õhtul. Siis sai sisse logida ja charre teha ja mängida.
---

Serverid alles keskööks. Ilmselt seega mängime alles homme.
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 17.05.2008 23:24:26 vasta tsitaadiga

Servud üleval thumbs_up.gif
tagasi üles
Afnoks
HV vaatleja

sõnum 18.05.2008 22:16:12 vasta tsitaadiga

Andrico'sse jõuab 23ndal AoC....kas tähendab et ma saan alles siis hakkad mängima ?
või saab seda early access mängu versiooni kasutada 20ndal ? mul see key olemas, aga maha magasin early accessi ise icon_smile.gif
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 18.05.2008 22:34:10 vasta tsitaadiga

Sa saad 23. mängima hakata, siis kui on põhi release.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.