Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
masterx
HV veteran

|
14.02.2008 20:44:07
|
|
|
Oh see küll väga hää uudis (olen seda pelu väga kaua oodanud)
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.02.2008 20:46:29
|
|
|
Tartu kirjutas: |
Täitsa tore , et uus Red Alert tulemas aga ise ootan rohkem C&C Generals-ile uut osa  |
Generalsi uus osa on üsna ebatõenäoline, RA2 ja Tib Sun olid ikka need suured hitid.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tartu
Piiratud kasutaja

|
14.02.2008 23:58:16
|
|
|
Nu see Zero Hour lisapakett tuli suht kähku... aga jah, pole miskit kuulda olnud pärast zerot ... isegi uusi patch-e ei tee enam.
_________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt! |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
2 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
15.02.2008 11:05:33
|
|
|
Oookk...
Olen mänginud kõiki seniseid Red Alerte. Red Alert 2 oli väga võimas mäng, too kord kui selle sain, ja seda on saadud siiani mängida. Kahjuks ei saa sama öelda nende RA3 Beta kohta. Graafika graafikaks, mis pole peamine muidugi aga unitid jms näevad suht naeruväärsed ja koomilised välja. Mai tea mida see EA loodab, aga mille kuradi pärast nad näevad välja nagu kuskilt koomiksist võetu vms.
RA2 olid sellised mõnusad "old-school" tüüpi sõidukid, mida oli natuke futuriseeritud. Aga Antud teoses tundub et siin on lausa mingi oma looming, kuradi über futuristlikuks tehtud. Sorry, ma ei tea kui palju westwoodist EA-s alles veel on, aga kahjuks ei küündi hetkepilguga need vana Red Alerdi lähedalegi. Plussina võib piltie järgi öelda ainult, et õhkkond on enam vähem sarnane.
Eks hoiab pilku peal, selle mängu arengul aga hetke seisuga on see üks paras pettumus mulle, vb ma olen liiga old-school inimene.
Kordan veel, et hetke arvamus põhineb, nendel lekkinud, beta screenidel, vb hiljem see muutub!!
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
15.02.2008 20:11:05
|
|
|
piltide järgi on 1:1 sama mis C'n'C 3
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
15.02.2008 21:08:56
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
piltide järgi on 1:1 sama mis C'n'C 3 |
kas see pole mitte C'n'C 3 + RA mod ?
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
16.02.2008 02:25:44
|
|
|
indu kirjutas: |
mikk36 kirjutas: |
piltide järgi on 1:1 sama mis C'n'C 3 |
kas see pole mitte C'n'C 3 + RA mod ? |
Vaevalt, sest osad screenid on EA ametlikul kodukal ka üleval http://www.ea.com/redalert/main.jsp
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
16.02.2008 15:58:35
|
|
|
Mafia kirjutas: |
Oookk...
Olen mänginud kõiki seniseid Red Alerte. Red Alert 2 oli väga võimas mäng, too kord kui selle sain, ja seda on saadud siiani mängida. Kahjuks ei saa sama öelda nende RA3 Beta kohta. Graafika graafikaks, mis pole peamine muidugi aga unitid jms näevad suht naeruväärsed ja koomilised välja. Mai tea mida see EA loodab, aga mille kuradi pärast nad näevad välja nagu kuskilt koomiksist võetu vms.
|
Ju graafika tuleb CC3 sarnane,mis on väga pro minu arust aga mängu tegelased on mõttetud
Ehk Red Alert 3-es tulevad nagu kahes,reaalsemad tegelased mitte kolli/ufod.Ma loodan sellest mängust väga palju,ühtegi teist pelu pole nii oodanud nagu RA3-e (isegi Far Cry 2 on selle kõrval savi)
|
|
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
16.02.2008 16:28:58
|
|
|
masterx kirjutas: |
Oookk...
|
Ju graafika tuleb CC3 sarnane,mis on väga pro minu arust aga mängu tegelased on mõttetud
Ehk Red Alert 3-es tulevad nagu kahes,reaalsemad tegelased mitte kolli/ufod.Ma loodan sellest mängust väga palju,ühtegi teist pelu pole nii oodanud nagu RA3-e (isegi Far Cry 2 on selle kõrval savi) |
IRW.. vaata mis juttu sa räägid.. RA3 reaalsemad tegelased kui eelnevates.. irw. Eelnevates RA-des pole ühtegi robotit (va venelaste droid), kolli, uhfot jms olnud. Nt. RA-s olevad Tesla Trooperid, näevad RA3 välja kui Tesla Robotid jne. Unitite, eriti just land unitite stiil on nii nõme lihtsalt. Lisaks pole veel silma hakanud ühtegi sõdurit, mis on RA üks suht põhiline osa (Kuigi, vb pole neid jõutud teha lihtsalt veel). Noh C&C3 stiili sidumine RA-ga on minu arvates totrus. RA on alati olnud selline near future pela ja Tiberian on alati olnud täielikult futuristlik, mis omas õhkonnas on väga hea, ei vaidle vastu aga RA-lt ma ootaks rohkem sellist reaalsemat teemat.
Kuigi, meenutame et C&C3 unitid olid ka algsetel screenidel väga jubedad, ning mida aeg edasi siis pidevalt muudeti nende stiili, mis lõpuks nägid suht ok välja.. seega loodame parimat.
Aa ja juhuks kui sa unustanud oled siis: http://redalert.svendsens.net/units%20and%20structures.html siin on kenasti RA unitid näha
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
16.02.2008 16:32:00
|
|
|
Mulle tundub ka suht sarnane TibWars'ga.
Loogika longab nagu Red Alert mängudes alati
Tesla laevad? Tulistamas elektrit teiste poole üle vee ja ka selle alt? No anna andeks
Venelastel ei näinudki piltidel suurt teisi relvi kui need samad elektrijunnid. Obsessed with power
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
16.02.2008 16:43:31
|
|
|
IRW.. vaata mis juttu sa räägid.. RA3 reaalsemad tegelased kui CC3-es.
|
Täpselt seda mõtlesingi mida ütlesin. Minu jaoks rikub CC3-es kaks vastats mängu ära.(samas generals on ka selline reaalsem pelu)
|
|
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
16.02.2008 17:22:10
|
|
|
masterx kirjutas: |
IRW.. vaata mis juttu sa räägid.. RA3 reaalsemad tegelased kui CC3-es.
|
Täpselt seda mõtlesingi mida ütlesin. Minu jaoks rikub CC3-es kaks vastats mängu ära.(samas generals on ka selline reaalsem pelu)  |
Aa tundub et ma sain sust valesti aru.. Sa võrdlesid CC3. No jah.. siis ma loodan ka seda et tuleksid reaalsed nagu RA2 nt. aga siiani pole pildid seda kinnitanud.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
16.02.2008 19:11:47
|
|
|
ohoh
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tartu
Piiratud kasutaja

|
16.02.2008 19:27:10
|
|
|
Võimas
_________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt! |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.03.2008 01:11:53
|
|
|
Red Alert 3 is using a compleatly new engine named the RNA engine. It supports DX10 effects, more camera control, and a return to naval based combat that the sage engine could not handle. The amount of graphic detail is being pushed further as well.
The game will feature 30 single player missions that can be played co-op either with a person or a choice of 9 unique AI commanders. Tanya will be returning and each unit will now have secondary attacks. Bases can be built on the water if facing an army that is focused on land attacks. Most units can transform to be used in the water or land but their abilities change depending on the mode they are in.
The story will be focused around the soviets after RA2 trying to go back in time and take out Einstein before they are destroyed. Their plans work but they get a surprise attack from Japan. All three sides, are locked in battle. The game will feature the traditional cheezy full motion video and the time travel themes of past RA games but the gameplay will be changed alot.
Some of the locations in the game will be Santa Monica California, Cannes France, Pollyarnyy Russia, Heldberg Germany, Geneva Switzerland, Myconos Greece, Havana Cuba, Mt Fuji Japan, and more.
Game presentation looks similar to the Sage engine and the game itself looks very much like a new age Red Alert game. Could be fun but the question remains, will Multiplay be sorted out this time? C&C has had balance problems throughout it's history but it would be nice to see them handled better this time. In my opinion the game looks promising. It's look is not supposed to be realism like COH. It is sci-fi and it's artwork is designed to go with the themes of the game. Graphics look as advanced as anything I have seen in Star Craft 2 so I don't see why so many are complaining about the graphics engine.
According to Chris Cory at EA a public beta will launch this summer so that the three factions will be played and balanced much more than previous games in multiplay. If all goes well we will see the game around christmas time.
---
FEATURES
- Three campaigns (Soviets, Allies, Empire of the Rising Sun), 8-10 missions apiece
- Full-motion video, fast-paced action, "popcorn" feel of first two games
- Single-player designed around co-op
- Co-op involves playing with others or with one of nine AI "commanders," each with his/her own personality and tactics
- Bases will be built using the classic grid system rather than the freeform system found in C&C Generals and C&C 3
- Most if not all units will have secondary modes/attacks
- Naval gameplay returns
- Many amphibious units will be featured
- Bases can be built on land and sea
- Yuri won't be returning for RA3, but may show up in future expansion(s) (Surprise!?)
- All new graphics engine - RNA; visually similar to C&C 3, but with more detailed destruction, persistent debris, DX10 effects, etc.
- Public beta will guarantee better balance than in C&C 3 multiplayer
- Multiplayer matches will be "easier to set up and more stable than those in Command & Conquer 3."
- "Hell March" theme, by Frank Klepacki, will be updated for RA3
- Nine cities and locales that will be seen in RA3:
Santa Monica, California
Cannes, France
Easter Island
Havana, Cuba
Polyarnyy, Russia
Heidelberg, Germany
Geneva, Switzerland
Mykonos, Greece
Mount Fuji, Japan
UNITS
ALLIES
Hydrofoil - Boat equipped with anti-aircraft guns; may be great defense for Naval bases when it comes to facing Soviet airships
Assault Destroyer - Amphibious unit that doubles as a powerful naval cruiser at sea and a light tank on land.
Mirage Tank - Can disguise itself as an enemy vehicle; its energy bubble hides any Allied units within.
Cryo Copter - Flash-freezes enemies in a block of ice with its cryo-beam; can also shrink enemies in secondary mode.
SOVIETS
Bullfrog Transport - Amphibious unit deploys troops with a "man cannon" that fires soldiers out, one by one; appears to have a double-barreled anti-aircraft gun mounted on top.
Stingray - A Naval unit armed with powerful Tesla coils; it becomes especially powerful as part of a group. In secondary mode, it generates an expanding ring of deadly electricity.
Kirov Airship - Massive zeppelins that are slow-moving, but take a lot of damage and are armed with bombs.
Apocalypse Tank - Heavy tank; its secondary mode is a magnetic harpoon that can yank enemies into its front grinders.
EMPIRE OF THE RISING SUN
- Art style based on traditional Japanese elements (Samurais, flags, ninjas, light anime influence.)
- Concept art included ninjas, hackers, and an "anime-style schoolgirl who looks like she may wield weather powers."
Sea Wing - Underwater jet/aircraft; abilities unknown.
Tsunami Tank - Some sort of strange-looking thin tank. Abilities are unknown, though judging by its name, I'm assuming it will be devastating to Naval units/bases in one way or another.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
12.03.2008 01:17:26
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Tesla trooper on pigem roboti moodi |
Need ei ole tesla trooperidki ju.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
12.03.2008 01:24:12
|
|
|
Millal siis mäng tahab välja tulla ? Peab vist järgmisel aastal palju linnalubasid kasutama hakkama ja koju red alerti minema mängima
Ja mu arust meenutavad küll tesla troopereid kaudselt.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
12.03.2008 01:31:54
|
|
|
Ja mu arust meenutavad küll tesla troopereid kaudselt. |
Mõtled ikka seda screenshotti?
Vaata ülejäänud screene, punase puhul on tegemist sovietiga oma apocalypse tankide ja sirbi-vasaraga.
Ise pakuksin, et tegemist on mõne uue unitiga sovieti poolel.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
12.03.2008 17:44:01
|
|
|
Sedasama jah, kuid tundub küll, et vist robotid, kuigi visuaalselt vaadates võiks mõelda, et inimene mahub ka sinna sisse (punane klaas ees).
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
13.03.2008 00:30:35
|
|
|
Ehk on tegemist siis mingit sorti tesla trooperi vastega sovieti poolel, kui nad juba nende teistel unititel tesla tehnoloogiat kasutavad. Särtsu paistab screenshottide järgi mõlemal poolel olevat.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maero
HV kasutaja

|
23.03.2008 00:53:56
|
|
|
Tartu kirjutas: |
Täitsa tore , et uus Red Alert tulemas aga ise ootan rohkem C&C Generals-ile uut osa  |
Generalsi uus osa on üsna ebatõenäoline, RA2 ja Tib Sun olid ikka need suured hitid. |
Kuigi mulle meeldivad nii C&C Generals, kui ka RA (tibeerimud eriti mitte aga maitse asi) ootan mina hoopis järge kunagisele Dunele mida tegi Westwood. Viimane neist oli siis Emperor: Battle For Dune aga Dune 2000 oli ikka omalajal ... nisama testimiseks tegin just eile ka lõpuni selle ja ikka oli mängumõnu olemas ja muusika
_________________ Framerate Is Life!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tähtis@mi
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
17.05.2008 11:32:00
|
|
|
Võib täitsa hea olla, ei kujuta ette mis nõudlus selle on, graafika pole küll teab mis, kuid kui sagimiseks läheb siis on kiiret proset vaja
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|