sa pead mõlemi tüübi "sõpruse protsendi" kõrgemale viima, muidu seda varianti ei teki.
ˇ
Mul muidu sama jama - Dwayne ei võta telefoni juba pikemat aega vastu... ei saagi teda kuhugi jooma kutsuda, et protsenti tõsta. Oleks vist pidanud hoopis tema maha koksama, mitte PlayboyX'i!!!
Kuidas selle asjaga jäi - kui auto ostad, sellega poest välja kimad ja selle tänaval pilbasteks sõidad ning põlema paned, kas pärast on see kusalgi SafeHouse juures tagasi?
osad tüübid saavad jah kergelt südameatakke roolis
Nojah, mul sõber mängis onlines, just respawnis, tahtis autot võtta, lasi püssiga jumala huupi, igatahes üks auto hakkas imelikult käituma, liikus natuke, pani vastu puud(suur hoog polnud) Sõber läks siis lähedale vaatas et juht surnud, vaatasime sõbraga teineteisele otsa et nagu mis nüüd juhtus _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
Minul lendas politsei eest põgenedes 10 meetrit eespool üks võmmi auto lampi taevast alla ja plahvatas. Pärast sinna kohta tagasi jõudes nägin, et selle kohal oli hästi kõrgel sild ja proovisin ka kahe erineva autoga sealt alla sõita, kuid autoga midagi hullu ei juhtunudki. Igaljuhul algul oli küll tunne, et nagu WTF, et kuidas see võimalik on.
Kuidas selle asjaga jäi - kui auto ostad, sellega poest välja kimad ja selle tänaval pilbasteks sõidad ning põlema paned, kas pärast on see kusalgi SafeHouse juures tagasi?
Autot osta ei saa, safehouse juures lähevad autod ise korda.
kbryant8, mismoodi korda ?
pargin auto maja ette ära, lähen voodi, salvestan ära ja tagasi õue minnes on ikka sama katkine küna ootamas
ei ole sama mis gta3's garaaz
Olks, siis olen asjast valesti aru saanud. Mingi Safe House'st ümber nurga pidi mingi pood olema, aga kui osta ei saa, siis vahet ei ole. Rahaga ei ole midagi peale hakata, taksosõitudele, kohtamistele, haiglakuludele ja relvadele ei jõua seda nagunii kunagi ära kulutada. Relvi vedeleb niigi igal pool ja sellepeale väga ei raiska + vaenlastelt saab ka neid ropult... ja mind on politsei terve 48% progressi peale 1 korra kinni võtnud seega eeldan, et ma ei kaota oma relvi niipea veel. Tähendab... rahaga ei ole midagi peale hakata.
mul oli just enne mängu alustamist täna 300 000 (mängu lõpetamise puhul anti, isegi kui teise lõppu valid) ja peale 2h mängimist oli 80k ainult alles Kuhu raha kadus? Pzerid, granaadid, ammo. Kuhu neid kulutasin... pidasin linnas sõda
Igatahes mul seal rahaga väga suured probleemid ning kuna mäng läbi siis tekib juba küsimus: kus piixust seda juurde saada. Pean vist neid "kõrval" missioone tegema hakkama. Võmmi missioonid on vähemalt normaalsemaks tehtud kuigi ammot läheb kõvasti teatud kohtades
Üks asi ainult võiks sutsu paremaks teha... treppist ülesse kõndimine on jube kohmakas ja väga väga aeglane. Isegi mina suudan kiiresti treppist ülesse tormata kui sealne tegelane. Üks viis on vaid hüpata kui treppist ülesse minna aga siiski... Võrgus mängides on see DM ajalimiit sageli kah nii kuramuse lühike et ei saa hoogugi sisse kui asi juba läbi. Mingi chät või text sõnumite värk võiks PS3 juures olla... kas või kasutades klaverit vms junni. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
kbryant8, mismoodi korda ?
pargin auto maja ette ära, lähen voodi, salvestan ära ja tagasi õue minnes on ikka sama katkine küna ootamas
ei ole sama mis gta3's garaaz
Lihtsalt salvestades küll, GTA3-es oli garaa ja seal läks kohemaid asi korda, loadi mäng peale seivimist ja masin on korras
Mingi chät või text sõnumite värk võiks PS3 juures olla... kas või kasutades klaverit vms junni.
Mikrit pole?
Ma multiplayeris olen näinud teistel tüüpidel mikri olemasolu, aga kellegi mölinat ei ole kordagi kuulnud...
pole sellist vigurit jah + ei ole kah kuulnud et keegi piixugi teeks mängides. Tundub ka suht "tühi" olevat see PS3 maailm. Vähemalt see osa kuhu mina alati sattun.
PC peale võiks asi tulla korraliku MP süsteemiga kus chat igatpidi sees. Ehk siis klaver + mic jms jura nagu tavaliselt. Ning mingi koht kus enne mängu "möliseda" saaks. Muidu nagu tumm oinas passi ja oota kunas kõik ready on (meenutab flatout 2 mp mis oli kah tummade mäng). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Tundub ka suht "tühi" olevat see PS3 maailm. Vähemalt see osa kuhu mina alati sattun.
Mul sama teema. Väga igav on mingi 3-4 tüübiga koos mängida, eriti kui mängu alguses juba pooled vennad mõtlevad, et neil on igav 3-4 tüübiga koos mängida ja lahkuvad.
GTA V mida helli nagu... vara veits ei ole sellest kõneleda või? Arvata võib, et tüüp paneb oma pakkumisega jumala mööda, aga ikkagi.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.