Njaa, täiega meeldib see pela onlines. Xbox360 küll tiba raske sihtida aga harjunud suht, see levelite värk on lahe, teen atm neid challengeid vms., kus nagu peab niipalju selle relvaga kille tegema jne
täna avastasin ühe serveri kus on koguaeg üks map crossfire. koguaeg on mingi 15vs15 sabotage
olen ka olnud seal... muidu norm aga ping kusagil 100 kandis (ja snaiprid kämbivad igal pool ) _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
imo crossfire ongi ideaalne cambimap, sest snipritel pole neid põõsaid seljas, millega kohe ära märgatakse
seal mitu head kohta ka, kus on sind VÄGA raske maha võtta..näiteks ühes kohas näeb vastaseid ainult hüppe pealt..ja siis nii hea seal karata ja killida
Crossfire jah hea sniperdamismäp, aga kui just kiire reaktsiooniga pole, siis pikalt ühe koha peal olla ei saa.
Ise eelistan Marine spawni juures üleval korrusel passida. Aknast näeb pmst kõik kohad ära, kust sind lasta võib ja Opfor peab üle platsi jooksma, et enda majja saada
Raskem on hetkeks siis kui mõni üksik Opfor Marine'ide juurde spawnib _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mulle meeldib just seal teiselpool olla, kus redelist ronima pead...seal üks sein, kus näeb üle vaid hüpates..ma mõnikord seal päris pikka aega vastu pidanud
Hoian scope peal ja lasen hüppe pealt
Seni saan seal karata, kui mõni asjalikum mängija sinna naadi viskab
nuh ega sabotage mõte polegi kohe peale joosta nagu tdm vms 8)
einoh eks igalühel ole oma taktika kuidas teamile võite tuua kes istub nurgas peidus kaugel ja on kõva mees, kes läheb teeb tööd ka natuke ja kes on oma whinega teamile toeks , mina isiklikult eelistan seda teist varianti endal ju huvitavam actioni keskel olla kui kuskil peidus onada ja oodata kuni keegi su sihiku ette ära eksib
Keegi mingit mõistliku pingiga normal mode serverit oskab soovitada, kus ikka rahvast oleks ja game type võiks olla muutuv (tsüklis mingi sabotage-hc-domination-tdm vahel)... ise sai seni kuni ilmad ilusaks läksid Papat finland serveris aegajalt käidud, kuid nüüd kuidagi see tühjaks jäänud... _________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada..
nuh ega sabotage mõte polegi kohe peale joosta nagu tdm vms 8)
einoh eks igalühel ole oma taktika kuidas teamile võite tuua kes istub nurgas peidus kaugel ja on kõva mees, kes läheb teeb tööd ka natuke ja kes on oma whinega teamile toeks , mina isiklikult eelistan seda teist varianti endal ju huvitavam actioni keskel olla kui kuskil peidus onada ja oodata kuni keegi su sihiku ette ära eksib
Ega minagi 24/7 ei kämbi..vahel oma lõbuks lihtsalt..ja kuidagi on vaja snipri challenged ka ära teha
Kämp on vajalik ju näiteks HQ-s...kui peakorter ikka ära väetud, siis sa ei lähe tormates vastaseid ju enam otsima vaid proovid võimalikult hea koha valida HQ kaitseks
Sabotages imo on just vajalik hull pressing..närvi ajavad just tiimikaaslased, kes kusagil mapi teises otsas passivad ja kille koguvad
Sa soovitad snaiprile ACOG peale lükata ja all-out assaulti teha või? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
IMO on ju arusaadav et Cämpimi on üks paratamtu osa mängust
Nimetage neid nukataguseid kükitajaid kuidas tahate aga igaüks meist on Cämper vähem või rohkem
ma olen rohkem mulle lihtsalt meeldib kyskil snaipriga kykitada mis sest et inimesi on servus kas või 2 _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Esimest korda täna Taigi servus hakkas mäng andama *This server is banned by punkbuster* kirja. Okei, ei lugenud foorumit. Isegi kaua läks ilma selle kirjata
Peab ära fiksima.
Taigi poistele, muuseas, et selle banni vastu on ka serveripoolset rohtu olemas _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mingit vahet pole . Ma märkasin , kui kuldset Dragunovi laadida siis on selle kuldse all red tigerit näha _________________ Mis siis saab kui mitte midagi ei saa?
see "omad" sõna ajab ikka nii vihale. Nagu mingid CS-i friigid räägivad meil koolis owned ja lol ja wtf.
Kui nii, siis peab närviarstile minema.
Miks
Suvepuhkus 60 päeva ilma arvutita koos loodusega kaunil Eestimaal
Ei ei ma vihjasin sellele, et kui sõna omatud närvi ajab Isegi kaunil eestimaal võib selliseid kurje inimesi kohata kes kasutavad selliseid ebanormaalseid sõnu
Kas keegi teab kuidas saaks mängida costum mäppe ise tehtud serveris.
Kui ma serveri teen siis on ainult originaal mapid _________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.