See joomine on suht jama seal. Arvasin, et rohkem midagi Witcheri sarnast, kus saab võidu võtta, aga ei.
Lihtsalt lähevad sisse ning tagasi tulevad kõikudes...
tsitaat:
Käige seal iirlaste pub'is ära...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
mul eile käis üks sõber külas, kellel arst keelas joomise ära...ta oli hullult vaimustuses, et saab ikka täis juua ennast _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Easter egg: Vabadussamba sees on tuksuv süda (otsingu järgi tundus, et seda ei ole veel siia teemasse postitatud)
http://www.youtube.com/watch?v=-NZzZ3TzCw8
Ise ei ole veel kõiki linnaosi lahti saanud, aga kui saan, siis kontrollin järgi.
damn mulle meeldis selle mängu linnaelu! Ostsin hotdogi putkast ühe eine, kuid samalajal oli seal üks mees ostmas, läksin temast ette järjekorras ja siis ta hakkas seletama seal ja tõukasin ta eemale. Väga meeldiv on linnakodanike ja tähtsamate tegelaste jutu mitmekesisus.
Muidugi üks lõbusamaid asju on pubis juua ja siis kohe tool ümber ajada ja peksmise osaliseks saada[] _________________
Taksodega on mõnikord lõbus. Olen paaril korral suutnud kogemata taksosse istumise asemel taksojuhi välja tõmata. Aga kui kohe välja tulla, siis mõnikord taksojuht ronib tagasi, ning saad ise tagaistmele istuda. Üllatavalt juht ikkagi viib sinna kuhu tahad, ning ei mäleta midagi sellest, et sa ta nadi aega tagasi autost välja kiskusid Ka wanted leveliga on võimalik takso tagaistmele istuda. Juht aga jookseb ära...
Mul on selline imelik probleem, et helistan Little Jacobile, kamandan selle relvadega ahvi kohale, mille peale ta ütleb "no problem", siis ma ootan umbes kaks minutit ja kui ära sõidan siis mingi aja pärast tuleb teade, et "LJ got bored and left".
Mis teema on?
Seda mängu mängides hakkad kasvõi ise seda rasta keelt õppima. Alguses ei saanud mitte tuhkagi aru, mida Little Jacob pomises, isegi siis, kui subtiitrid peal olid (rääkimata Badmanist), nüüd juba tean, et babylon tähendab politseid, bumbaclut on mingi räme sõimusõna, fertilizer peaks tähendama kanepit jne.
Oot, tean, et seda siin mingi sada korda küsitud aga kuidas taksosse saaab
mängu sees ju IGA kord öeldakse (vähemalt PS3'l) et vajuta ja hoia all seda nuppu millega autosse sisenetakse. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
PC sucks. Loodan, et ei tulegi. Sest ma ütlen ausalt kui mul poleks xbox-i siis kui pc peale välja tuleks peaks ma ostma arvuti mis maksaks 2x xboxi hinna ja siis kah mäng ei jookseks. _________________ >OSTA ÕLUT
PC sucks. Loodan, et ei tulegi. Sest ma ütlen ausalt kui mul poleks xbox-i siis kui pc peale välja tuleks peaks ma ostma arvuti mis maksaks 2x xboxi hinna ja siis kah mäng ei jookseks.
sitasti ostad siis... (kui arvuti riistvarast midagi ei tea siis jah määritakse jama kaela). R* on seni kõik GTA'd minuteada hästi PC peal jooksma saanud ilma et ulme riistvara vaja. Graafilist ilu vist ainult tõstetud PC versiooni tarvis (textuurid on vist need mis paremad... varasemate GTA juttudest nagu meenub) seega on vast ka sutsu rohkem võimu vaja arvuti poole pealt.
PC'le ootajad võiks oodata sügiseni ja siis uuesti küsida... vast selleks ajaks R* mingi teate juba ametlikult välja andnud. PC peale laskmine = veel hunnik värvilist paberit seega miks mitte seda teha? Nagu asi valmis vaja ainult sutsu "ümber" teha ja kenamaks aka tolm pealt ära pühkida ja kasum tuleb tühjast õhust. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
PC peale ootajatest on enamus niikuinii pirajad
(Mitte, et 360 peal pirada ei saaks )
loodame et tuleb korralik võrgu tugi kus olemas chat jms mõnud mis vajavad kenat võtit mis igal ühel "eriline"
see piramise jutt pistke endale piixu... xbox360 on juba lõhki tõmmatud piramisest ja kõik + propaganda meedia = who gives a huge F
R* nagunii ajab kärudena värvilist paberit kokku... samas võiks nad sellise kaitse peale panna mis ei luba orikate omanikel asja mängida... vat see oleks hea lahendus _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
alguses peab taksot ikka kutsuma. LMB all hoidma siis ta vilistab ja siis Y
EI pea alguses taksot kutsuma. Võid lampi minna suva takso juurde ja sisse ronida. Hoia seda "sisenemis" nuppu all niikaua kuni tüüp tagumise ukse juurde ronib. Kui juba esimese ukse lahti teeb siis teada mis juhtub.
Ta nagu alguses hakkaks varastama aga siis pöördub tagumise ukse juurde ja ronib sisse. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Kui takso seisab foori taga punase tulega, siis saab ilma vilistamata ka sisse hüpata, peab lihtsalt piisavalt kaua Y all hoidma...Kuid kui takso liigub, siis tuleks jah LB vajutada.
Veel seda ka, et kui taksos on juba keegi sees, siis takso ei jää pidama.
ma jooksnud taksole järgi ja kui ta kas või korraks seisma jäänud (näiteks ummik ees) siis kohe sisse roninud ja asi toimib... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
seda olete proovind, et kui mõni tegelane oma auto pagassi kallal midagi tegutseb ja siis see masin ära varastada. mul klammerdus see tüüp sinna külge ja pidin kõvasti vingerdama, et tal näpud järgi annaks. vaatepilt tegi kõvasti nalja ka muidugi
seda olete proovind, et kui mõni tegelane oma auto pagassi kallal midagi tegutseb ja siis see masin ära varastada. mul klammerdus see tüüp sinna külge ja pidin kõvasti vingerdama, et tal näpud järgi annaks. vaatepilt tegi kõvasti nalja ka muidugi
mul kah jahukott vahest taga kinni tolknenud... väga veider vaatepilt. Täpselt ei mäleta aga tekib tunne et asi "hõljub" seal taga kinni mitte ei ürita järgi joosta kui kinni hoiab. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Võibolla väga imelik küsimus, aga kui hotdogi putkale otsa sõita, siis kas auto+putka lendab õhku?
Üks putka vähemalt, see mis seal heli-tours'i sissekäigu ees on, sellele (isegi 5km/h kiirusega) otsa sõites käib kabuum ja maksadki jälle 2 kilo haiglakuludele.
Mini-spoiler võibolla.
Spoiler
Täitsa huvitav on ka see, et kui Bruciele helistada, et street-race sõita, siis hakkavad maagiliselt igalt poolt sportautod välja ilmuma.
Võibolla väga imelik küsimus, aga kui hotdogi putkale otsa sõita, siis kas auto+putka lendab õhku?
Üks putka vähemalt, see mis seal heli-tours'i sissekäigu ees on, sellele (isegi 5km/h kiirusega) otsa sõites käib kabuum ja maksadki jälle 2 kilo haiglakuludele.
Mini-spoiler võibolla.
Spoiler
Täitsa huvitav on ka see, et kui Bruciele helistada, et street-race sõita, siis hakkavad maagiliselt igalt poolt sportautod välja ilmuma.
ju sel hotdog-i müüjal on seal leti sees mõni gaasiballoon
Mini-spoiler võibolla.
Spoiler
ju sel hotdog-i müüjal on seal leti sees mõni gaasiballoon
kuidagi peab neid viinereid soojendama kah,selleks on grill,aga grillil vaja gaasi: D
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.