mida nad koguaeg õrritavad, öelgu ära, et läheb veel ~nädal kuni kätte saab, nõme igapäev loota, et jess, täna saab mängida. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
mnjah siis visatakse kindlasti mingid viletsad download lingid mis umbe tõmmatud. Arvatavasti 1gb kanti see demo tuleb nagu konsoolil. Eks peab siis puldi sooja panema 8) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Yeah, Suur tänu CM _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Tahaks ka juba PC peal proovida, puldiga sain selle Mustangiga parimaks ajaks 1:51 aga eriti ei proovind ka. tahaks G25 proovida juba. Juhitavus ise on siuke pisut arcadelik, liiga järsku pöörab nagu vms
Ma teen meibi video G25-ga juhtides aga vahet ple. Niikaua võite mu vanasi videosi vahtida. Suht palju hitte on olnud sellele videole mul juba. Neile tähendab.
hüva link tundub olevat... 15 min veel 8) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Täitsa tore mäng, aga silmad hakkavad valutama seda mängides. Juhitavus on ka jube harjumatu - rooli oleks vaja (Trackmania toksimine pole ka eriti kaasa aidanud). _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
gamepadiga kah force ei töötanud... üks asi ainult jura... kas PC demo eriline aga kui nagu replay passida siis PS3 demos sai igat külge vaadata kui vastav kaamera oli valitud. Aga PC peal nagu ei lase end pöörata replay ajal. Laseb ainult kaameraid valida aga midagi ise nagu vabalt valida ei luba kui on tagant vaade. Tahaks auto külgi näha aga ei saa aru kas valesid nuppe litsun või asi ei toimi.
Üks tõsiselt jura asi on see et kui gamepadiga mängida siis pead ikka aegajalt klaveril olevaid nuppe pressima... tea kui raske on teha siis korralik gamepadi support asjale. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Ma ei saanud oma rumblepadi tööle miski pärast,aga fulli ootan pikkisilmi.
Tegin klaviatuuriga sõitu ka 20seki
Pöörangu seaded olid suht laiad,kindlasti saab sujuvamaks ka asja
keegi vibra tööle on saanud ja replay ajal need nupud millega auto külgesid passida saaks? Tunduks nagu et pc rahvale sülitatakse pähe... PS3 demos küll kõik töötas (v.a vibra kohta ei tea).
Pööramise jms asja seadeid annab mänb igatahes muuta. Sama mootor mis dirt kasutas seega peaks sama juhitavuse kah kätte saama.
kuramuse kaua võtab ainult aega et mängust välja minna.... ALT+F4 samas aitab (aga siis vist ei salvesta ta asju kuna mu gamepadi settingud on nüüd kadunud). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
3 sõna mängu kohta: Way too Arcade!
DiRT, NFs seeriad jms on ka sellest kräpist paremad. no krt plastiliiniga ei saa ju õli peal sõita. <-- Angel jt. ärge võtke südamesse ning ärge alustage tuliseid vaidlusi. _________________
DiRT, NFs seeriad jms on ka sellest kräpist paremad. no krt plastiliiniga ei saa ju õli peal sõita. <-- Angel jt. ärge võtke südamesse ning ärge alustage tuliseid vaidlusi.
Sellist vingumist näeb vaid Eesti foorumites
Ega see mäng ongi ju arcade ja need kes usuvad CM juttu simust peaks veidike taustaga tutvuma Siiski tegu fun race fun mitte race race race mänguga.
Enivei varsti saab demo alla ja proovida kah ja siis saan kah sõna sekka öelda korralikult.
Muide dirt pidavat kaka olema selle kõrval(esimesed muljed kes seda mänginud), samas tegu siiski sama mootori edasiarendusega + palju parem füüsika autodel. Dirt ise oli ARCADE ja ise väldiks selle mängu mainimist üldse kuna too ei vääri seda. NFSil oli ka kunagi paremaid aegu
eDIT: Nüüd siis muljeid mängust Tundub nagu oleks Dirt ja NFS Pro Street kokku klopsitud üheks mänguks ja ma ausalt ei oska öelda kui hea see on
Rooliga proovisin asja kah mängida kuid loobusin pärast viite minutit, arcade mis arcade Rool jääb siiski GTR2 jaoks
Damage oli Dirtis dünaamilisem kuidagi või ainult tundub mulle nii? Esimesed poolt tundi olin segaduses ja kui ka sõidu lõpetasin siis kaugelt viimasel kohal(hämming). Viimased paar sõitu olid juba 1 kohal. Drift tore asi küll aga no krt kuidas seda selles mängus tegema peaks, sedasi nagu pro streetis gaasi jne mängimisest pole juttugi. Rääkimata muudest elementidest. Graafika on vahva kuid mulle isiklikult tundub et videotes oli teisane graafika(parem). Muidu ultra peal(vist) koos 8xcsaa ja libises nagu lepase reega.
Natuke pettunud olen kogu mängus üleüldiselt(huvitav just see et miski pole kaka aga miski pole ka hea, selline harju keskmine üllitis on.)
Muidu parim mis seal on vast damage siiski, üle katuse rullumine (kui seest vaatad) ikka omamoodi elamus
Samas see matsu statistika ka hea, panen drift autoga vastu seina, kiirus 132km/h g- 44.99 8) jne Põhimõtteliselt kabelimats.
NB! postituse esimene pool põhines teiste(masside muljetel) ja ametlikel mängu(featuride jne) tutvustustel. Ja sellest jäänud muljel.
Edit2: samas mida rohkem möngid seda rohkem hakkab meeldima, huvitav et powerslide-iga tavalises võidusõiduskurvis minnes võidab aega ja lõbus on niikuinii.
Proovisin ka eile PC demo ja mulle meeldis. Damage on väga hea, juhitavus ka meeldis, graafika on ilus, AI oli alguses isegi konkurentsivõimeline ja see tegi sõidu väga huvitavaks.
Tahaks ka küsida mis selle replayga on ? Tahaks vaadata igast küljest purunemist, on see PC demoga võimalik ? _________________ jott-kaks-en-kuu
ma olen küll sügavalt pettunud... ok, arcade ta pidigi tulema, aga et see BMW 5-6 sekundiga 200km/h sisse võtab... ja kurve pole ka probleem 200'ga läbida...oleks võinud vähemalt proovidagi midagi natuke tõelist teha. Muidu graafika ja crashid on SUPER, aga jah... _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
DiRT, NFs seeriad jms on ka sellest kräpist paremad. no krt plastiliiniga ei saa ju õli peal sõita. <-- Angel jt. ärge võtke südamesse ning ärge alustage tuliseid vaidlusi.
Siiski ühe hea asja leidsin mängust teisel katsel, ilma abita drift. _________________
Jep,seenior moderaator viriseb ATi drivude kallal ja sovitab cat 8.2 (kuigi oli teadlik et fix 8.5 näol võib saabuda järgmine nädal)
CF ja SLi probleemidest ei maks üldse rääkida
Tundub et jälle Nvidia optimeeritud mäng ja kahe kaardi tugi on selline võib-olla
Huvitav kahte tuuma oskab kasutada.
Õnneks mul läks peale kolmadat kokkujooksmist käima XP all ja isegi Cat 8.4 aag klaveriga mängiad sain 20 sekki siis oli süda paha
Ootame näeme
isegi mu 8800gtx laseb 1280x1024 ultra detailide ja 16qcsaa vääääga lõbusalt.
jama on see, et force ei tööta korralikult driftist ei saa vabsjee aru, mingi jutt alguses, et use handbreak to initiate drift, aga kuidagi imelik on ikka juhitavus.
rool on momo racing force ja x64 vista ultimate. control panelis force töötab.
wanawoll, CF/SLI ei tööta selle mänguga ja parem oleks isegi CF/SLI välja lülitada mängimise ajaks.
tsitaat:
viii) Is ATIs Crossfire or NVIDIAs SLI supported?
Unfortunately, due to the working of GRIDs engine, systems which link two or more graphics cards (i.e. Crossfire or SLI) are not implicitly supported. This means you may not see a performance boost from having the second card, and you may even have trouble running the game. If GRID is failing to start properly and your system is SLI or Crossfire enabled, try disabling the technology in either NVIDIAs or ATIs control panel in Windows and see if this helps.
Mäng jookseb hästi.
See bemmi sõit oli jube,graafika oli eriti saast, drifitis ja selle mustangi sõidus palju parem.
Nagu teine mäng oleks.
Aga jah videotes oli nagu parem graafika.
Drif tundus algul jube raske aga teisel proovimisel sain juba tunnetuse sisse. 8)
Suht ok mäng aga ei mingit imet. _________________ Ära siia kliki
G80, mis selle drifti nipp on? ma ei jaga üldse matsu. põmst kas keerab üle või sõidab otse, muud varianti eriti ei ole. kässer ei tee üldse midagi, piduriga saab külje ette küll, aga kui nac gaasi vajutada, siis põmst p3rse ees ja kui vähem vajutad, siis mingi ei tee midagi. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
G80, mis selle drifti nipp on? ma ei jaga üldse matsu. põmst kas keerab üle või sõidab otse, muud varianti eriti ei ole. kässer ei tee üldse midagi, piduriga saab külje ette küll, aga kui nac gaasi vajutada, siis põmst p3rse ees ja kui vähem vajutad, siis mingi ei tee midagi.
No nipp on selles, et sain tunnetuse kätte, algul oli ka ainult perse ees jne.
Mulle just drift meeldib kõige rohkem. _________________ Ära siia kliki
G80, mis selle drifti nipp on? ma ei jaga üldse matsu. põmst kas keerab üle või sõidab otse, muud varianti eriti ei ole. kässer ei tee üldse midagi, piduriga saab külje ette küll, aga kui nac gaasi vajutada, siis põmst p3rse ees ja kui vähem vajutad, siis mingi ei tee midagi.
No nipp on selles, et sain tunnetuse kätte, algul oli ka ainult <b>piix</b> ees jne.
Mulle just drift meeldib kõige rohkem.
see yks parim drifti game ever
asja ikka normaalselt v6etud reaaalsuse poole võrreldes Pro Streetiga
ikka kui liiga palju kaasi pane ongi perse ees ja liiga v2he paned otse
kaasiga tuleb m2ngida ja E-Brake on ka p2ris kasulik
no kurat, üldse ei saa jagu, olgu siis assistidega või ilma. igas mängus olen driftile suht käbe pihta saand, selles ei tule kohe mitte. ja siis mingi värdjas (vallaslaps) riisiõgard seletab ka koguaeg midagi mingi tsa-stia-saki-tiku-taku-tsoku-noku-kakaduuki-tsa-tsuutsuutsiigu-gaa-gaa. maksimaalne, mis ma driftiga saand olen, mingi 200k-300k kanti vms. siis see mingi riis laseb mingi 500k+ ja see raisk on veel easy vms.
viimati muutis NATAS999 10.05.2008 15:33:39, muudetud 1 kord
Ma lihtsalt ei tee ennatlikke järeldusi mingi demo põhjal,kuna tundub et bug-e jätkub
Hetkel on ka selline positiivne tunne,kuna proovimise võimalused suht primitiivsed(autode osas).
Ootan pikkisilmi fulli
aga mis mõte nagu kässeril on üldse, nkn tagumised veavad ju, kui veo maha võtad, siis lislt vedu kaob ära, tagurattad plokkis ja kohe, kui vedu tagasi tuleb oled persega sõidusuunas. millal ma TÄPSELT seda kässerit tõmmama pean? krdi esiots on nagu mingi krdi nätsuga maaküljes kinni, tagumik kõrvale läheb veidike, siis ongi perses, esiots kuidagi väga jäik.
kaine peaga ei tule sellest küljetamisest seal midagi välja.
ja mis teema seal bemmi ja fordi sõidus on piduritega. vahet pole kuidas ja kus pidurdan, ikka on lõpuks enne kurvi teised nagu postid ees ja mul pole muud teha kui neile sisste sõita või kurv sirgeks sõita.
viimati muutis NATAS999 10.05.2008 15:40:27, muudetud 1 kord
Kässariga saab nurka suuremaks, kui sa tõmbad tagaotsa kinni siis läheb auto suurema kraadi alla. Seletada on lihtne ja sõita on ka lihtne, aga seletamist lugedes sõitma õppida on raske.
nurka suuremaks? et siis mitte 180, vaid 360 kraadi? no tõesti, igakord, kui kässarit tõmman on perse sõidusuunas. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.