Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
09.05.2008 16:05:56
|
|
|
minuteada ta ise istub seal kopteris.... välja teda sealt peksta ei anna.
Ise igatahes kohtasin mängus huvitavat bugi: ükskord kui roman'iga date oli ja ta tagasi tõin juhtus midagi veidrat... tüüp hakkas autoast välja astuma aga .... lõi mulle hoopi vasta molli ja varastas auto ära. Minema ta sõitma ei hakanud vaid kadus ära + mind pandi juhi kohale tagasi. Pätti kari raisk
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
09.05.2008 16:22:20
|
|
|
aga minu esimene date katega (vist oli mingi missioon selline kohe?) lõppes nii, et astus teine taksost välja tagasitulles, mingi kutt lendas sajaga otsa talle ja all tuli kiri et sai surma vms, mingit retry nuppu ega asja polnud, jalutasin rahulikult minema siis. järgmiste missioonide ajal oli teine elus jälle.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
09.05.2008 16:29:55
|
|
|
Mul oli sama asi michellega. Käisime Steinweineris nooli mängimas, siis mingi tüüp hakkas nilbeid kommentaare viskama - ma kütsin molli, michelle ehmatas ära ja pani jooksu...siis läksin järgi ja tema jäi auto alla. Tuli kiri, et michelle on dead. Siis ta mingi ikka mitu IRL päeva telefoni ei võtnud, kuni mingi spets missioonil ta jälle välja ilmus.
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.05.2008 17:01:17
|
|
|
mul kärvas kah üks ära.. panin motikaga võssa ja asi lendas suure kaarega vasta maad. Pärast tuli kõne et ta ei soovi enam minuga välja tulla....
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
09.05.2008 17:01:25
|
|
|
Klge, kas kuskil öeldakse ka, mitu lindu oled maha nottinud või ainult siis kui neid tulistad?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.05.2008 17:01:49
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Klge, kas kuskil öeldakse ka, mitu lindu oled maha nottinud või ainult siis kui neid tulistad? |
statistika all ei näita? seal igasugu ajuvaba infot kirjas.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Loki
HV vaatleja

|
09.05.2008 19:45:48
|
|
|
Kas PS3mega on nii sad asi, et sa ise ei saa sõpradega liituda, vaid sõbrad peavad ise sind invitema ?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
09.05.2008 20:53:31
|
|
|
amddude kirjutas: |
Sprocket kirjutas: |
Main-story läbi . Nüüd võib 100 % poole püüelda. |
Said midagi mängusisest ka story lõpetamisel lahti? Kopter, maja vms
Kunagi mõne helipadiga maja ka endale saab? Suht pinda käib, et alati pean sealt turistikeskusest ära varastama, et lennata |
Aga keegi ei keela sul helika sinna kollase ruudu sisse parkida
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
09.05.2008 20:59:40
|
|
|
Loki kirjutas: |
Kas PS3mega on nii sad asi, et sa ise ei saa sõpradega liituda, vaid sõbrad peavad ise sind invitema ? |
PS3 ongi üks sad aparaat online kohapealt.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.05.2008 21:03:23
|
|
|
PS3 kuidagi chät kah töötab? Mingi micri vms ostma et teisi sõimata saaks? Seni pole kordagi kuulnud kuidas keegi räägiks midagi... kirjutada kah pole võimalik seega suht tummade mäng.
Idioote samas leidub seal kenasti... üks avastas selle et kui tuletõrje masinaga teisi pritsida siis nad ei saagi lõpuks püsti tõusta... ja kui keegi veel küljelt tina annab on eriti julm. See "füüsika" kuidas mees kukub on kohati häiriv.. .mul ükskord tüüp tükk aega koperdas enne kui jalad alla jälle võttis
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
10.05.2008 03:01:05
|
|
|
M3rcury kirjutas: |
Niisiis, story siinpool kah läbi tehtud ja voh imet, 29 tundi ja 30 minutit läks mängu läbi tegemiseks aega. |
Good for you - ma sain alles täna kolmandale saarele - paar päeva pausi teinud - oli väikse silmaprobleem...
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
starnike
HV kasutaja
|
10.05.2008 13:36:50
|
|
|
Mängin just ning olen selles pangaröövi missioonis, suht kaugel juba, jooksen maa-all ringi... julm hea mäng ikka ning eriti see missioon .
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Primmary
HV vaatleja

|
10.05.2008 13:48:37
|
|
|
Ammu juba teada, et GTAle tuleb ju San Andreases asutseb järg, mis on xbox 360 Exclusive...te uudiseid üldse ei loe? :O
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.05.2008 13:51:07
|
|
|
Primmary kirjutas: |
Ammu juba teada, et GTAle tuleb ju San Andreases asutseb järg, mis on xbox 360 Exclusive...te uudiseid <b>ül<font color=red>d</font>se</b> ei loe? :O |
palun ära lahmi. näita mulle ametlikku teadet selle kohta, mitte mingit fännide rumor-it. aitäh.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
peppitina
HV kasutaja

|
10.05.2008 14:00:44
|
|
|
Kurat, liikluses ikka mingi kala sees. Pooltel sildadel (nt Algonquin Bridge) panevad autod ikka jumala mööda. Kena rivi on autosid ees ja järsku kõik autod mingil hetkel pööravad piirdesse ja panevad unnikusse poole silla peal. Väga pinda käib, kui ise ka oma autoga sinna rivi keskele jään.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
starnike
HV kasutaja
|
10.05.2008 14:23:01
|
|
|
Ongi, mingi krt koguaeg vahetavad rada, ja muide, olen tähele pannud, et vahetavad just siis, kui mööda sõidad, mingi lampi keeravad küljepealt sisse, ja mingi paar meetrit enne autost mööda sõitmist mõtleb juht, et keerab mulle ette, kuigi absull mingit vajadust rada vahetada pole. Eriti nõme, kui polla nii teeb, hakka jälle neid maha raputama, kui 1 astme oma on very easy.
Aga tegin lõpuks pangaröövi ära, 4-5x sain surma, ühe korra seal kohas, kus hakkat autot võtma, et põgeneda, lasti auto juures maha... Lõpuks õnnestus, kuigi mul väga napilt vedas, autol oli kumm puru ning pidin kuskil autot vahetama, tulin välja ning hakkasin autot võtma, aga need kaaslased hakkasid nii nussima, jäid kinni kuhugi jne, mingi 4-5mendi autot oli ümber ning peaaegu poole rohkem mendimehi, kui lõpuks kõik autosse said, vajutasin kohe gaasi ning väga julmalt vedas, üks polla tegi juba ukse lahti(või jäi kaaslasel uks lahti?), vedas. Uus auto ning edasine oli ainult põgeneda, mis oli päris kerge.
Väga kõvv mäng ikka, üha enam ja enam meeldib, pole üldse väga mängur, aga eile sai 4h järjest mängitud. Selle pangaröövimissiooni eest sai ikka kõvasti pappi, midagi sellega teha ka saab(midagi suuremat osta, kui kallis ülikond )?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.05.2008 14:24:40
|
|
|
sellepärast ma sõidangi mängus igal võimalikul juhul maasturiga - saab kõik oinad eest ära puksida ja ise ei tunnegi nagu midagi
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
kbryant8
HV kasutaja

|
10.05.2008 15:34:30
|
|
|
starnike kirjutas: |
Ongi, mingi krt koguaeg vahetavad rada, ja muide, olen tähele pannud, et vahetavad just siis, kui mööda sõidad, mingi lampi keeravad küljepealt sisse, ja mingi paar meetrit enne autost mööda sõitmist mõtleb juht, et keerab mulle ette, kuigi absull mingit vajadust rada vahetada pole. Eriti nõme, kui polla nii teeb, hakka jälle neid maha raputama, kui 1 astme oma on very easy.
Aga tegin lõpuks pangaröövi ära, 4-5x sain surma, ühe korra seal kohas, kus hakkat autot võtma, et põgeneda, lasti auto juures maha... Lõpuks õnnestus, kuigi mul väga napilt vedas, autol oli kumm puru ning pidin kuskil autot vahetama, tulin välja ning hakkasin autot võtma, aga need kaaslased hakkasid nii nussima, jäid kinni kuhugi jne, mingi 4-5mendi autot oli ümber ning peaaegu poole rohkem mendimehi, kui lõpuks kõik autosse said, vajutasin kohe gaasi ning väga julmalt vedas, üks polla tegi juba ukse lahti(või jäi kaaslasel uks lahti?), vedas. Uus auto ning edasine oli ainult põgeneda, mis oli päris kerge.
Väga kõvv mäng ikka, üha enam ja enam meeldib, pole üldse väga mängur, aga eile sai 4h järjest mängitud. Selle pangaröövimissiooni eest sai ikka kõvasti pappi, midagi sellega teha ka saab(midagi suuremat osta, kui kallis ülikond )? |
Sina teenid raha ja Roman hoolitseb su raha eest
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
10.05.2008 17:03:14
|
|
|
Hehee tegin pangaröövi missiooni ära esimese korraga, väga lahe missioon ning õnneks läks kõik sujuvalt, oi ja milline tasu veel!
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
10.05.2008 19:55:24
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
sellepärast ma sõidangi mängus igal võimalikul juhul maasturiga - saab kõik oinad eest ära puksida ja ise ei tunnegi nagu midagi  |
See Hummeri moodi masin on eriti karm - kasutab väiksemaid autosid hüppelauana ja kui iiia väga suure hooga mõnele sisse sõidad, teeb vägevaid õhulende, väikse hooga on aga nagu monster truck, mis lihtsalt sõna otseses mõttes näiteks taksost üle sõidab.
Stabby kirjutas: |
Hehee tegin pangaröövi missiooni ära esimese korraga, väga lahe missioon ning õnneks läks kõik sujuvalt, oi ja milline tasu veel!  |
Ma tegin ka esimese korraga ära ... ja endalegi üllatuseks veel nii et eelmisest missioonist polnud täis-armor peal... Suht napikaga sain hakkama - elust jäi järgi selline paari kraadine kriipsuke ainult. Autol olid ka kummid läbi ja tossas kõvasti kui politsei eest ära lõpuks sain. missioon.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
10.05.2008 21:30:59
|
|
|
ahjaa, healtiga vedas eriti, mul oli eelnevalt täis elud ja täis armor, kuid tervest ringist kulus ära vaid 15%
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
starnike
HV kasutaja
|
10.05.2008 21:52:32
|
|
|
Ma läksin missiooni tegema, olid mul elusid umbes 85%, mängu ajal ühtegi korda armorit ka ei saanud, kust te saite?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|