Ma mõtlesin just oma G25 maha müüa, kuna ei ole sellega gameda midagi, a nüüd peaks vist veel paar kuud ootama, mis teie arvate ?
Müü hästi odavalt mulle (a)
Ei usu, et Grid-ist väga suur käkk tuleb.
Race 07'et oled proovinud? WTCC ametlik mäng. Usun, et Grid tuleb natuke põnevam/huvitavam sellest.
http://www.race-game.org/race07/ _________________ Imperfection is perfect
GTR2 tüdines peale 3 päeva ära aga race 07 proovisn ka, aga ei viitsind süveneda, rFactor vormeliga pakkus kõige rohekem pinget kuigi ka viivukest aega.
Midagi seal Race07 sõidus oli mis mulle ei meeldind.
caarel123, ainult?
Kui mäng on hea siis piisaks mulle kasvõi 10-nest autost ja kui pask siis võib 1000 autot ka olla ega see muuda midagi.
45 just selline paras. _________________ Ära siia kliki
ei tea mis rec req vajab?
oskaks keegi pakkuda
loodan enda profiilis oleva arvutiga mediumi eal saab m2ngida 8) _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Olge siis valmis, see nädal tuleb demo. Saab G25-ga proovida
Ei ole nii?
WOW ma ei saa täna magada vist...
Vaatasin täna mingi 5 videot selle mängu kohta ja tundub, et on mida oodata.
Mootor pea sama mis DIRT-is aga natuke moditud nagu see päss seal videos seletas. _________________ Ära siia kliki
Loodan nüüd et pettuda ei saa. (blur) _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
PS3/Xbox360 või PC peale ? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kõigile kolmele tuleb + DS klotsile. Kusagilt kuulsin et X ja PS demod tasulised aga võis ka niisama BS olla.
Hetkel on küll vaikus, kahtlane et täna välja tuleb kuigi tahaks loota küll, polegi saanud ammu head(loodetavasti) uut rallikat taguda 8),
EDIT:XBox Liveis on Demo saadaval
PC omaga peaks varsti järgi tulema(mõne tunni jooksul.)
Kurjad keeled räägivad et PC demo siiski täna ei tule Ja vb isegi mitte lähiajal.
Aga eks lootus jääb....
Edit: Koduleht väidab et Ka PS3l on demo olemas(kuigi Sony taga asi kinni veel, aga siiski täna tuleb).
Eks PC omanikud peavad siis ilastama(ilusaid pilte vaadates kuna muud meil pole) ja ootama
Race Driver on alati arcade olnud.... see et codemasters neid simuks nimetab on omaette probleem (toca 1-3 olid simu nimega). Ta selline simu ja arcade segu mis ongi tavaliselt hea.
to kallur777: kuidas AI on? Ja kas catchup ennast kah tunda annab? Vastast saab umbe sõita nii et ta enam ei liigu? Vanasti oli Tocas nii et panid täiega vasta teisele ja too ikka liikus mingil määral missest et sul auto oli segamini _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
We found a problem with keyboard input stalling single threaded PCs due to a lack of time allowed for the keyboard update to run. A by product of our recent preformance tuning I'm afraid. We could not realease a demo with this problem in it, but it's now been fixed and the demo is being prepped as I speak. Just waiting for the final nod from QA, which I suspect will come early tomorrow morning GMT.
Graafika on hea, sakke ei suutnud mina näha üldse (nagu DiRTis ei näinud ma ka ühtegi sakki), mudelid näevad ilusad välja jne, füüsika on selline arcadelik, kuid kui panna kõik assistid maha siis auto võib vabalt kergesti spinnida. Üldiselt on gripiga veits ülepingutatud ning autode kiirendus on ikka veits liiga kiire...
AI on päris hea taseme poolest, suhteliselt raske on jagu saada.
20 AI-d on korraga rajal ( ) , ning vahest mõni AI eksib ja sõidab rajalt välja jne, veel saab neid rammida ning ei pea pingutama, et nad selle tagajärjel juhitavuse kaotaksid.
Damage on ÜLIHEA, kriimustused tulevad sujuvalt ja näevad head ning realistlikud välja, muidugi palju plekimõlkimist on võimalik teha, ühesõnaga kindlasti parem kui DiRT-is icon_exclaim.gif icon_cool.gif
Erinevalt DiRT-ist jooksis GRID väga sujuvalt koos teise 19-e AI-ga, ei märganud mitte ühtegi slowdowni või midagi taolist, plusspunktid jälle siit.
Menüüd ei oska ma kommenteerida, kuid ennast ei häirinud küll ükski asi (vb see naise hääl võiks olnud olemata jätta...?).
Ahjaa, uus feature Flashback, mis võimaldab peale tugevat crashi (nii tugevat, et ratas alt), ajas tagasi kerida ning siis endasoovitud kohas uuesti edasi sõita, võib kasulikuks tulla.
ainult Xbox360 demo väljas? PS3 kohta on mingeid uudiseid? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
juhitavus on sutsu kahtlane aga harjub ära. GTR2, Gran Turismo 5 Prologue juhitavus istub paremini. Aga selline normul simu arcade segu (võitsin kõik helpid kohe maha). Auto hääled aga tunduvad kahtlased... tunduks nagu üks ja sama hääl kõigil.
Damage on vägev + sain isegi teise juhi teelt välja aetud nii et tüüp enam ei sõitnud Replay vms asi iga nurga alt on Eriti kui vasta seina paned ja siis näed kaader kaadri haaval kuidas auto lagunema hakkab 8) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.