Lasin emppe kolme mõne Enya loo _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Must ja valge, naine ja mees.
Kuidas aifõõnil helikvalikteet on? Ei ole õnnestunud ise veel oma kõrvaga kuulata.
E: kas saab ka tavalisi 3,5mm klappe järgi panna? _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Must ja valge, naine ja mees.
mulle ka mitte aga sealne kultuur on selline, ja see ei ole võrreldav mingite siinsete kanepiluristajatega. need nagu kaks eri asja. ega see, et asja suureks mõjutajaks on kanep ei tee asjast halba
mis sellel kanepil viga siis? või oled sa nii lihtsalt mõjutatav, et näed pilti, ja tunned, kuidas sõltuvus tuleb?
marley on suht norm...
a punktiir, imho padar&the sun osad vanemapoolsed lood on täitsa kuulatavad, aga jah, meie mees on küll saast
enda telefonis on kuulamisvaraks mingi album nimega "top gear best driving songs" vms, ja siis näiteks Forty Thieves Orkestra, ja Evanescence ja Terminaatorit ka, mis on vahest täitsa kuulatav
st germain on supper
minu jaoks parima vibega lugu ja video on sure thing
"Sure Thing"-i sarnaste lugude peale on über hää näiteks djembetrummi müdistada, süntekat kääksutada jne... no chillid veidi aega niimoodi ja juba katus sõidab, pole mingit keemiat vaja Kammib ikka mõnsalt ära, võivad üsna psühhedeelilised seisundid tekkida
Praegu kah chillin - Winampis St. Germain ja Youtubest mingi djembesoolo samal ajal...
Aphex twin on ikka eriti hea asi. lihtsalt madalalaubalistele ossidele ei jõua see värk kohale, liiga intelligent värk. ossidele läheb ainult tränasaast
Aphex Twini'lt on kaks väga head lugu mis mulle meeldivad, Cliffs ja Weathered Stone. Kõige lemmikum on sellisest muusikastiilist ikka Boards Of Canada _________________ Lae pildid -> pilt.io
HU? albumilt üheksas lugu "Linnasuve laul" on väga hea. Muusika on kirjutanud Sten eripov ja sõnad Liisi Ojamaa. Väga ilus. Albumi parim laul. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Norra muusik Geir Jenssen aliasega Biosphere teeb väga diipi muusikat. tüüp käis eestis 2006 leivo järvemuusika raames esinemas, tüüpi võib nimetada üheks ambient techno loojateks.
sügaval asuvad joonlauad tegid kunagi ju päris head kraami miks nad sellise odava tilulilu peale on läinud?
Ma arvan, et sa ei pea muretsema. Mina vähemalt ei muretse. "Planet Drum" originaal ongi pigem raadiote ja TV vallutamiseks mõeldud. Remixid sellest on tunduvalt parem, kuula kasvõi nende enda ROTD Deep Dubi sellest. Album ilmub juunis ning seni kuuldud lugudest ongi minu arvates "Planet Drum" kõige nõrgem. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
juba olin meie oma Rulers Of The Deep'i enda jaoks maha kandnud seoses nende koleda pöördega laiatarbedisko suunas Planet Drum'i raadiohiti näol (veel tundmatu rada Make Me Shine on ka sama kole ), ent siiski jätkavad nad ka oma nime lõpu vääriliselt, ehk siis väga deep'ilt.
Stiilinäited:
Perfect Deformation Planet Drum (ROTD Deep Dub) _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
ooo.. sämplitakse ju kunni ennast ehk kenny "dope" gonzales ja tema project bucketheads - bomb (these sounds), mis omakorda sisaldab sämplit chicago - street player'ist _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Dijital, "Make Me Shine" on küll popi olekuga lugu, kuid kindlasti parem kui "Planet Drum". "Look Inside" ja "Perfect Deformation" on muidugi hoopis teine tase. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Tegelikult on mõlemad albumid, kust ka need eelpool toodud lood pärit, A Practising Maniac At Work ja Bam Bam Bam, päris mitmete pärlitega maitsestatud
Ning samast ajajärgust soovitaks veel uurida ka Jam & Spoon'i Tripomatic Fairytales albumeid (mitte-teadjatele lisaks veel seda, et Jam & Spoon ei võrdu ainult Right In The Night ja Kaleidoscope Skies) _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Aga kui palju eestis hardstyle ja hardcore kuulatakse?
Hardcore eriti kusagil ei kuule, aga hardstyle tuleb küll vahepeal. Ise väga kodus kuulama ei kipu, aga kui kusagil reivil mängitakse, siis on päris huvitav. CU Base sügisel näiteks, DJ Isaac lammutas päris hästi. Täitsa äge oli tema kõrval puldis vahtida sel ajal ja vaadata, kuidas tüüp hardstyle'i skrätsib vinüülidega.
hardcore on tänapäevamõistes see happyhardcore või ikka see karmim gabberi väikevend?
ma olen ka kunagi gabberit kuulanud jeee. mäletate need thunderdome ja gabberdome kassetid olid. Kellelgi oli thunderdomei pilt ka avataril. laurxil vist.
mulle näiteks dj zany - thugs meeldib, see keskmine lugu seal minu antud asjadest, see on hardstyle.
Happyhardcore on jah suuremjaolt saast imo, aga jah hardcore on see karmim gabberi väikevend. _________________ kõige rtardim lause in the history of man: "Viru on kodu ja rate on elu"
siin om paar hääd vanema ajastu andmist, mis minu ülikooli aegu klubides kõlas ning plaadimasina ümber 10m raadiuses ainult 2 inimest seda naudisklemas oli: dj ja mina. aga olude ja raha sunnil tuli 2 Quick Starti plaat tagasi masinasse pistetud ja saal kudumisliigutusi tegevaid kepslevaid lipslasi jälle täis. Õnneks polnd hardstyle ka siis veel sündind : )
Ja eks nende Thunder-/Terror-/F**kerdome plaatide saatel ole ka nii mõnedki kastid õlmarit lipsu taha lastud. _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.