praegune kellaaeg 20.06.2025 19:28:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lightbluefox
HV Guru
|
06.05.2008 23:39:18
Nokia S40v2 kasutamine e-maili vastuvõtuks |
|
|
Telefon siis Nokia 6020 ja oleks soov sellega emaili lugeda, kaasas on e-maili programm aga seda ma tööle ei saanud, kuna kasutan gmaili kontot mailide jaoks, siis tirisin ka spets gmaili programmi ...too küsib iga kord netiühendust, millele ma vastan jaatavalt, netti ta end siiski ei ühenda.
Aparaadi oma programm küll ühendab, aga pärast pikka pusimist teatab ebaõnnetstumisest, official foorumist pole abi saanud, kas keegi on kasutanud s40 telefonil analoogsied programme ja oskab juhendada?
Gmaili lehelt vaatasin configureerimisõpetusi symbian s60 jaoks, kuna s40 pole seal kuskil juttugi (lugesin ka teisi ja proovisin neidki). Seadeid ja porte olen proovinud mitmeid ja kõik peaks õige olema...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
07.05.2008 09:35:02
|
|
|
Ma ei saa nüüd aru, kas sa muidu saad netti?
_________________ Juriidiliselt on kõik korrektne! |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
07.05.2008 11:14:52
|
|
|
muidu saan ikka jah, probleemideta.
Selgus aga see, et kaasasolev meiliklient ei toeta SSL mida gmail nõuab, niiet polegi midagi teha, küll aga ei seleta see seda miks gmaili oma programm netti ei lähe ja meile alla ei too.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
07.05.2008 12:16:46
|
|
|
Mul on see kenasti töötanud (Gmaili enda klient siis, võib isegi öelda, et see oli kiirem S40 kui S60 peal). Tõmbad alla, installid ära, sisestad konto andmed ja kõik korras. Kusagil mingeid seadeid ei ole ära nihutanud? Uuesti oled proovinud tõmmata?
_________________ Juriidiliselt on kõik korrektne! |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
07.05.2008 18:11:14
|
|
|
proovisin just uuesti tõmmata, panin kasutajanime parooli sisse ja ikka sama lugu, pilluks ta siis veateateid, ütleks et mingi asi on mäda..ei, lihtsalt kollane kiri loading (ilma netita) ja nii jääbki.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|