Seda sai juba korra üritatud et Laupäeval kell 20:00, sellel ajal nägin mina ainult 4 inimest onlines vaid üks mängis Gta-d _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
mängus ikkagi onju kaks lõppu, üks neist on "revenge", teine on "deal" ja mängu lõpu poole hakatakse üha rohkem vice cityst rääkima, Romangi saadab sõnumi, "do the deal and maybe we can take a privet jet down to Vice City", igastahes raha toomine ei olnud raske, ühe korraga tegin ära, see tüdruk Kate oli Nikos muidugi pettunud ja ütles, et ta Romani pulma ei tule, pärast poole proovin ka seda revengi, vaatan kumb magusam on
Kas PSN nickname on sama mis PS Store nickname ?
Aga mul MPga mingi mure, lähen sisse, näen lobbyt ja siis tuleb järsku kiri ette "connection between players has failed". Oskab keegi aidata ?
Käisin ostsin täna endale ka koopia sellest "imeleiutisest" (Tallinna Kaubamajast ja järele jäi veel vähemalt 2tk) ja pean tõdema, et see on tõesti seda Hype´i väärt ja kogu värk on väga kaasakiskuv, täna sai pool päeva diivanil pult käes veedetud Ja graafika on ka tase omaette võrreldes eelmiste osadega. Tegin kohe ka Live Goldi ära, niiet kõik XBOX 360´ga pelajad lisage "Salamander1337" endale listi ja teeb koos Multit. _________________ Salamander
Kuidas autosid saab enda safehouse juures salvestada?
Mäletan, et midagi kirjutas selle kohta, aga ei jõudnud lugeda.
Safehouse´i ees on pea kahe autopikkune kollane kast... sinna jätad auto kui savema lähed ja ta jääb sinna püsima... peaks ka ilma savemiseta töötama, et lihtsalt jätad sinna ja ta sealt 2ra ei kao... _________________ Salamander
Aga tegelt võiks mingiaeg MP-s kokku saada ja minna free mode'i, kus siis näiteks koguneme kuskile katusele ja vaatame palju vastu peame politsei vastu
Või siis rünnata vanglat või misiganes värki.
Aga tegelt võiks mingiaeg MP-s kokku saada ja minna free mode'i, kus siis näiteks koguneme kuskile katusele ja vaatame palju vastu peame politsei vastu
Või siis rünnata vanglat või misiganes värki.
Võiks jah ükskõik mida teha, aga praegu tundub et rahvas tahab enne single playeri läbi teha enne kui teevad pikemalt multit, aga nagu ma ennegi olen öelnud keegi mängu tahab teha saatke invite ja ma olen koheselt kohal _________________ Youtube: FranticM3rcury
Mängisin täna veel ja avastasin, et mobiil, mida Niko käes hoiab, kujutab samu asju, mis mobiil all paremal. Näiteks taustapilt muutub, kõik tekstid on samad, isegi numbri valimisel tuleb see roheline märk numbri kõrvale
Ülihea mäng ikka. Ei kahetse, et muutsin meelt ja ostsin.
huvitav, minu teada pidi ka mobiili vahetada saama, hiljem uuema saama. mul on see peamine story tehtud, aga siiani jaman sellega, ei ole nagu kuskilt etemat saanud
huvitav, minu teada pidi ka mobiili vahetada saama, hiljem uuema saama. mul on see peamine story tehtud, aga siiani jaman sellega, ei ole nagu kuskilt etemat saanud
Ma ei tea, võib-olla on keegi seda juba siin teemas maininud, aga kui helistada numbrile 948-555-0100 , siis saadab Lazlow hetkel raadios kõlava esitaja ja loo nime. Number jääb mällu ZiT teenusena.
Spoiler
Pangaröövi mission on ikka päris hea "Point Break" koopia, mis on üks minu lemmikfilmidest...
mnjah saigi asi läbi... 4 päeva suht sai jutti pandud Huvitav ... vahepeal enne mängu tulekul kusagil väideti et 6h vms saab pea story läbi... ise küll nii kiiresti ei suutnud midagi korda saata. Mängu sees on ka mingi "sõltuvuse statistika" kah vist... endal on seal mingi "detox" vms asi juba kirjas. Pikim järjest mängimise aeg oli vist 9h.
Auto juhitavus on igatahes väga hea... eriti normul on damage ja see kuidas auto rattad mööda maapinda reaaalselt haakuvad. Juhitavus on selline simu , arcade vahepealne seega need kes simu ei mängi ja 100% pidevalt annavad gaasi ja pidurit vist jäävad hätta. Tulistamine ja varju pugemine oli kah hästi toimiv v.a paar kohta kus see toru ei tahtnud tulistada kuna arvas et midagi on ees ja selle pärast surma sai. Kurb ainult et siiani autod ära kaovad kui sa nad X kohta jätad. Täpselt sama süsteem mis vana GTA'ga kord jääb talle mällu ja siis vahepeal jällegist ei jää. Vana GTA'ga oli sama värk et vahest jäi auto alles ja siis vahepeal jälle kadus ära.
Tekkisid aga küsimused et mingi "disaini" onu pidavat ju kah GTA 4 tegelastes olema? Kas midagi jäi mul nägemata või ei saanud hästi aru aga mingit sellist onu küll seal ei märganud.
Teleföönilt nr valimine käib nõnda et võtad telefoni ja vajutad up nuppu. Siis laseb numbreid valida jms jura teha. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Enter www.whattheydonotwantyoutoknow.com into any in-game computer to view maps for all weapon, health, armor, vehicles, pigeons, ramp/stunts, and entertainment locations
WARNING: Some of these cheats will disable game achievements. Do not save your game after using these cheats and use them at your own risk.
teine võimalus on kah "your fucked" aga mis seal siis loota... vaata milline pea tegelane ise on.
Küsiks järgi et kas auto pakkiruumi stuffi saab üldse toppida? Vaatasin igatpidi ja paistis et selline asi ei ole võimalik. Ning kuidas autot osta? Ja kuhu see auto siis jääb + kui ära lõhud kas siis peab uue ostma või "tekib" ta kusagile uuesti? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kuidas taksosse saada? Hoian takso juures Y tähte peal? Lheb koguaeg juhile kallale.
Hoiad peal niikaua, kuni ta tagaistmele istub.
Kusjuures hea nali on see, et kui taksos on juba inimesed sees, siis saab ikkagi taksosse istuda. Kui ta istub sellele poolele kus keegi ees, siis tõmatakse ta välja, muidu põgeneb klient ise ära. _________________
SCEE boss David Reeves recently hinted that the PS3 will be getting some GTA IV DLC after he was asked if it would be damaging to the PS3 that there is no GTA IV DLC on the cards. "Well I think you probably will see it, it's just that a deal obviously was struck between Microsoft and Take 2 to do that, and if that's what they want to do, I think that's the last shot they have." replied Reeves.
Keegi mõnipäev neid 3 coop missiooni ei viitsi? Võiks 4 inimest kokku ajada ja need ära teha. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Sain ka siis lõpuks mängu läbi tehtud.
Homme siis proovin nö seda teist missiooni võimalust ka.
Esimene valik ei olnud just kõige parem:
Spoiler
Mis asi see esimene valik siis oli?
Ei tahaks seda sama viga korrata!
Spoiler
Esimese valikuna saadki minna seda teed, et Roman lastakse maha, aga saad kõvasti pappi.
Teine tee on see, et maha lastakse Kate(packie vms õde) ja raha ka vist ei saa, seda pole veel läbi teinud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.