praegune kellaaeg 06.07.2025 19:56:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hashi
Kreisi kasutaja
|
04.04.2008 21:45:53
|
|
|
etc87 kirjutas: |
Hetkel 1 asi device manageris küsimärgi all(SM Bus Controller). mis asi see on? |
S-ystems M-anagment B-us controller on emaplaadi kiibistiku süsteemne siini-kontroller, millele tugineb kogu ülejäänud komponentide töö. See küsimärk viitab üldjuhul emaplaadi(chipset) või mõne muu (integreeritud)komponendi draiverite puudumisele. Sa need ikka pääle operatsiooni-süsteemi installeerimist paigaldasid vä? Ju sul ikke miski komponent süsteemile tundmatu. Ku neid läpakaga kaasas põlnd, siis tömma tootja kodukalt ja installi ära(mingi INF tüüpi fail üldjuhul). muidu võib hiljem veelgi mingeid imelikke anomaaliaid tekkida.
etc87 kirjutas: |
Niih sain siis heli tööle |
Ja kuidas sa seda siis saavutasid? Äkki keegi "järeltulevatest põlvedest" komistab samuti sellise probleemi otsa, siis oleks tal võimalik siit teemast lahendust leida. Ega sul ju kahju pole paar rida kirjutada
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
tagasi üles |
|
 |
etc87
Piiratud kasutaja

|
04.04.2008 22:06:05
|
|
|
sai see lisa tõmmatud(KB888111 ) ja driverid käsitsi peale lastud ja oli põhimõtteliselt kõik..
_________________ Müüa erinevaid Mobiiltelefonide Displaisid! Lisainfo PS! |
|
tagasi üles |
|
 |
elvo20
HV vaatleja
|
06.05.2008 18:12:15
|
|
|
etc87, Jõudu. Olen siin lehel esimest korda ja täpselt sama murega. Ikka see HP dv2699eo mudeliga. Kuda see XP täpselt peale panna? Siin see jutt esialgu suht poolik ja kuna ma ka suht võhik sel teemal, siis täitsa arusaamatu.
Ette tänades, Elvo
|
|
tagasi üles |
|
 |
etc87
Piiratud kasutaja

|
06.05.2008 18:33:41
|
|
|
elvo20 kirjutas: |
etc87, Jõudu. Olen siin lehel esimest korda ja täpselt sama murega. Ikka see HP dv2699eo mudeliga. Kuda see XP täpselt peale panna? Siin see jutt esialgu suht poolik ja kuna ma ka suht võhik sel teemal, siis täitsa arusaamatu.
Ette tänades, Elvo |
Hei!
esmalt pealt endale tegema selle xp plaadi täpselt nagu seal kirjas
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=351915
driverid ma saan saata
ise jamasin driveritega 3 päeva
|
tagasi üles |
|
 |
elvo20
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
etc87
Piiratud kasutaja

|
24.02.2009 15:50:47
|
|
|
Heh...Tegin läpakale formati Installisin kõik draiverid ära..käsitsi installisin tooriku KB888111...leidis siis heli värgid üles, aga sinna peale vaja uuesti installida heli draiverid...jamasin päris pikalt sellega ja siis panin mingid audio draiverid, nüüd näitab et draiverid peal, kuid heli pole ikka...sound controlleri alt vaatan, et kasutab bluetooth audio vms...kuid seda conexant high audiot ei ole (mis on selle mudeli helikaart)
panin küll kõik draiverid kausta, installisin need samad draiverid mis eelmine kordki, aga ei saa heli tööle...oleks pidanud siia täpsmalt kirjutama kuidas ma seda tegin
Järjekordselt soovin AHV-ide abi
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|