Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG KE770 SHINE märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lakers8
HV vaatleja

sõnum 10.06.2007 20:37:22 LG KE770 SHINE vasta tsitaadiga

link :: GSMArena info

kas keegi omab sellist telefoni.välimus on päris hea ja ka tarkvaraliselt norm aga aku vastupidavus on 200 tundi...kaua see reaalselt vastu peab kui telefoni kasutada ka mp3 mängijana.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tarme
HV kasutaja
tarme

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.06.2007 22:12:37 vasta tsitaadiga

Olen seda fööni kasutanud 10 päeva.
Välimus on tõepoolest igati tip-top. Telefoni ostes küsisin kohe müüjalt, kas LG-l võimsamat akut pole, vastus oli kahjuks eitav. Minu mäletamist mööda on sama mahuga aku ka Nokia 6230i-l, kui ma nüüd õieti mäletan. Ehk siis uljalt kasutades kestab aku u. 2 päeva. Päikeseküllasel päeval on suht võimatu telefoni näppida, sest peegeldub täiega tagasi icon_smile.gif Noh, shine-sarjast asi ju icon_biggrin.gif Õhtul ja hämaras probleeme pole.
Positiivsetest asjadest. Muusika kõlab oluliselt paremini, kui Nokiatel, mida kasutanud olen (6111, 6230i, 6233). Menüü on ka suhteliselt lihtne, samuti kasutajamugavus (loomulikult peab harjuma Nokialt üleminekuga), fotod tulevad normaalsed. Helistajarühmade arv on piiratud- 6, aga see-eest saab vajadusel kasvõi igale nimele oma helina määrata.
Miinustest rääkides on Eestis müüdavatel isendite klahvidel peale ladina tähtede ka vene tähed, aga enam see ei häirigi eriti. Naljakas on ka see, et oma vana microSD mälukaarti kasutades ei saanud telefonis näha omaloodud kaustu (mis Nokiaga ilusasti töötasid), vaid pidi asjad ümber kopima telefoni enda antud kaustadesse (ehk siis LG välismälu kaustad on vaikimisi nimetatud). Ei näinud ma ühtegi videoklippi ega ka muusikapalu ei saanud ennem kuulata, kui olin kui olin asjad ümber tõstnud vastavalt siis Videos ja Music kausta. Lapsele olin Lotte 3gp formaati convertinud, Nokias mängis, selles isendis aga tuli aint häält millegipärast, kuigi sel mudelil ka 3gp tugi olemas.... Ja SMS-helinaid saab aint telefoni enda omi kasutada, see oli ka väike pettumus.
Mälukaart asub telefoni sees, otse SIM-kaardi kõrval....ei osanud seda liigitada ei plusside ega ka miinuste alla.
Aga noh, eks igal mudelil ja tootjal ole omi häid ja halbu külgi.
Kokkuvõttes olen selle isendiga hetkel väga rahul. Metallkorpus ruulib icon_smile.gif Tehnilist infot ka

striker13
HV Guru
striker13

sõnum 10.06.2007 23:06:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Minu mäletamist mööda on sama mahuga aku ka Nokia 6230i-l, kui ma nüüd õieti mäletan

6230i aku peab 2 päeva? mul pidas muusikat kuulates, helistades, mängides jne vähemalt 4-5 päeva! Kui mõni päev muusikat ka ei kuulanud, siis nädal oli täiesti tavaline!

PS! Sa mäletad ÕIGESTI, mitte ÕIETI!!!!!

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 10.06.2007 23:20:39 vasta tsitaadiga

tarme kirjeldus sellest telefonist meenutab täiega minu telefoni, üle 2a. vana Samsung D-500 icon_razz1.gif
Jaapani telefonidel (LG, Samsung) see paha omadus, et lisavarustuse (kasvõi aku) saamine jõle keeruline. sisuliselt mis algul kaasa antakse ongi kogu pidu! icon_razz1.gif ja see asi ka, et suhteliselt piiratud enda jaoks seadistamine. aga oma telefoni põhjal julgen väita, et kuradima vastupidavad ja lihtsad ning loogilised on!
aku vastupidavus on muidugi kõigil tänapäevastel telefon probleemiks. displeid ja kaamerad jne on nii peeneks ja võimsaks läinud, et ei tasugi oodata nädalast vastupidamist icon_smile.gif

tarme
HV kasutaja
tarme

sõnum 11.06.2007 00:53:15 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
6230i aku peab 2 päeva? mul pidas muusikat kuulates, helistades /.../

PS. Lause algab suure tähega, mitte väiksega ehk ära hüppa mõttetutel teemadel. Kui tahad iriseda, mine delfisse.

Aga kui teemasse tagasi tulla, siis 6230i-l on 850mAh aku ja LG KE880-l on 800mAh aku, tahtsin öelda. Ja nagu kasutaja arm2004 mainis:
arm2004 kirjutas:
aku vastupidavus on muidugi kõigil tänapäevastel telefon probleemiks. displeid ja kaamerad jne on nii peeneks ja võimsaks läinud, et ei tasugi oodata nädalast vastupidamist

Kui nädalast vastupidamist tahta, siis tuleb osta 5110, sel pole ei GPRSi ega ka bluetoothi, mida mina usinasti kasutan peaaegu igapäevaselt.
Ja veelkord, pole siiani kahetsenud selle telefoni ostu.

lenny0
HV vaatleja

sõnum 04.05.2008 09:47:29 vasta tsitaadiga

mul tekkis selle telefoniga probleem kui üritasin seda arvutiga ühendada, installisin draiverid, ühendasin ja ei midagi, ütleb et ei ole draivereid.

keegi oskab aidata?
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 05.05.2008 17:04:25 vasta tsitaadiga

lenny0 kirjutas:
mul tekkis selle telefoniga probleem kui üritasin seda arvutiga ühendada, installisin draiverid, ühendasin ja ei midagi, ütleb et ei ole draivereid.

keegi oskab aidata?

äkki aitab reinstall.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG KE770 SHINE
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.