praegune kellaaeg 05.08.2025 05:18:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Cb4
HV Guru

|
02.05.2008 17:30:17
Bios Update |
|
|
Tere, mul nagu kiuste nende emaplaatidega. Nüüd olnud juba pikkaaega Asuse Maximus formula. Kõik toimis kenasi. Kuid vahel harva ei tahtnud üles buutida 4gb mälug. Täna vaatasin biosi uuendusi. Ning see oligi emalaadi biosi viga, mis parandati ära. Ueendasin biosi ära(olen seda kümneid kordi teinud-küllmitte selle emaplaadil) ja poleprobleeme pole olnud. Panin kõige uuema kohe peale(mitte beta versioon), restart ja vaikus Voolujuhe tagant ära, bower nuppu, ja läks ülesse! Nii, kõik oli juba tore, kuni panin prosele ja mälule tava clokki tagasi(ei midagi ulmelist). Salvestasin muutused-Vaikus. Taas ei puutinud ülesse. Aitab kui lülitan arvuti välja nupust(hoian all). Käima minnes on clokkid def.
Proovisin vanemat biosi. Sellega buudib enamasti ülesse, saab ka fsp-d näppid, kuid prose üle 2.7ghz-i ei lähe. 3.0 prosele peale, must pilt ees ja vaikus.
Nüüdseks olen proovinud ära kõik biosi versioonid, kõik käituvad sarnaselt, ja ükski ei lase korrlikult klokkida ega tule peale igat restarti pilt ette! Ka proovisin ära Win. põhise utility, sellega täpselt samad tulemused.Kahjuks salvestasin originaal biosi "ei tea kuhu" Originaalis oli mul 0802, kui üritan sama versiooni peale panna, teatab utility: "biosi versioon on vanem kui emaplaat"
Lugesin manualist läbi kõik biosi uuedamise kohta, seal pole nagu miskit uut.
Ma ei oska midagi enam ette võtta ,Ainus asi mis mulle silma jäi on see et, kui uuendus peeti läheb, siis tuleb sisse panna emaplaadi draiverite DVD, sealt pealt ta siis laeb ilmselt uuesti selle 0802(originaalis) peale. Ning hea õnnekorral hakkaks ka uuesti tööle! Aga samas kirjutab igal pool et kui katkestada uuendusprotsess, siis ei pruugi arvuti enam üldse bootida!
On sarnaseid probleem olnud? Mida soovitate?
Mida sellest riskantsest mõttest arvate
Tänan kõigile kes viitsisid selle pikka, vigase ja segase juttu läbi lugeda!
Arvuti täpne conf ja tava clokkid on:
CPU:Intel Core2 Quad Q6600@ 3.51 GHz(24/7): Jahutab TT Big Water 745
Emme: Asus Socket 775 Maximus Formula
Mälu: Corsair 8500C5D 4GB DDR2 @ 1164Mhz(24/7): Jahutus Thermaltake Cyclo RAM cooler
HDD: 2 X WD3200AAKS 320 GB SATA-II 7200rpm, 16M Cache(Raid0)
Video: Msi NX8800GTS: Core clock 666Mhz, Memory Clock 985Mhz(24/7) Jahutab: Zalmans VGA water-block
Toide: Blue Storm 2, 500 W ATX
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|