Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
.::A::.
HV vaatleja
|
02.07.2003 00:29:57
Sony digital 8st video arvutisse! |
|
|
Tere! Oleks selline probleem, et oleks vaja saada kvaliteetset videot kaamerast arvutisse. Olen suht algaja alles nii, et mõni küsimus võib tunduda labane, aga siiski. Kaameraks on sony digital 8 dcr-trv330e ja programmiks pinnacle studio dv. Sealt mingisuguse pildi sain arvutisse, aga oleks vaja kvaliteeti. Äkki keegi oskab öelda step by step kuidas peaks toimetama..Alguses on seal valik, et kas full quality capture või preview qualiti capture. Ja siis kui paned et make movie valikud, et kas real, avi, mpeg, video? Tulemus peab olema selline, mida kannatab ka videoprojektoriga seinale näidata...et siis õppematerjalid.
Ja siis oleks selline küsimus, et kui seda videode arvutisse tõmbasmist tuleb teha üpris palju, et milline oleks sobiv arvuti selleks? Praegu PIII 600mHz, geforce 2 mx 32, 15+30 hdd, 256ram
palju küsimusi sai, aga äkki keegi võtab vaevaks vastata...Pole mõtet ju jalgratast leiutada, kui see juba olemas..ja otsingut juba kasutasin!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV vaatleja
|
02.07.2003 20:42:22
|
|
|
tänud linkide eest! Niipalju siis targemaks saanud, et kui kaameral mingi time code siis saab mõlemat capturet kasutada. Kvalitet ei muutu. Küsiks veel, et kui AVIks hakkan tegema, et palju see mõistlik reso oleks ja palju see frames/second? Codec millega pakib on vist Xvid mõistlik...või midagi muud?
(need pinnacle studio 8. )
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
02.07.2003 22:43:47
|
|
|
Framerate võib soovitada 15-25 fps, PAL formaadis kasutatakse 25 fps.
Reso pead ise järgi proovima, kui kvaliteetset filmi ja suurt faili sa soovid.
Tee minutine jupp olemasolevast materjalist (alla minutiste avidega on mõnedel playeritel raskusi) ja esialgu võid panna 25 fps ning reso 720 x 576, vaatad kuidas meeldib ja sealt edasi aretada.
XviD või DivX 5.0.5, viimane peaks veidi tihedamalt pakkima kui ma ei eksi.
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV vaatleja
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV vaatleja
|
02.07.2003 23:54:59
|
|
|
Töö kaigus tekkis selline küsimus, et kui ma teen valmis mingi Avi faili. Ütleme 1h. Et kas ja kui siis kuidas ma saan seda hiljem muuta, et näiteks võtan mingi jupi vahelt ära? On selline asi võimalik? Ja kas ma saan arvutis valmis tehtud videot tagasi kaamerasse tõmmata? mis programmi selleks kasutada?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
03.07.2003 10:11:20
|
|
|
Intervideo WinDVR ,vcd-ntsc reziimis ja minu pikkade otsingute tulemusel parim heli-pildi-kvaliteedi suhe.Ise kasutan 32 mb ati AllinWonderit.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
03.07.2003 12:00:30
|
|
|
VirtualDub on parim lõigumiseks ehk. "File" alt "Load File", siis märgid "Video" ja "Audio" all "Direct Stream Copy" ja siis all ääres parempoolseimate nuppudega märgid ära soovitud lõigu alguse ja lõpu ning lõpuks "File" alt võtad "Save AVI", annad nime ja kausta kuhu teha ja kribab umbes minutiga ära.
Tagasi kaamerasse saamiseks sõltub jällegi kaamera võimalustest, ehk mingi videosisend peaks olema.
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
07.07.2003 12:54:09
|
|
|
Kuulge, kodanikul on digital 8 kaamera, seega unustage analoogcpture jutud ära.
Üldiselt kui abi pole saanud, siis kirjuta vallo@infonet.ee ja selgita mida Sa selle videoga teha tahad ja mida Sa mõtled kvaliteedi all.
Mina soovitan sull panna kohe full quality, sest siis tõmmatakse kohe video arvutisse, preview puhul tõmmatakse mingi lahja värk ja siis kui oled asja valmis teinud, tahab soft uuesti sisse tõmmata ja alles seejärel renderdab lõpliku pildi. see teeb topelt ajakulu.
Ja editeerimist võimaldab Studio dv sama edukalt kui Studio 8.
Vallo.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
08.08.2003 15:55:09
|
|
|
Prayer kirjutas: |
XviD või DivX 5.0.5, viimane peaks veidi tihedamalt pakkima kui ma ei eksi. |
Sa eksid, Divx on õige pisut udusem aga seda ainult väga vähe.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|