Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
fizzo
HV vaatleja
|
26.04.2008 23:38:53
Mysql küsimus |
|
|
Tere. Uppisin selle disaini ära . kuid nüüd tahab install et määrkas mysql kasutaja jne , conf. files.
aga kui mul ei ole sellel serveripakkujal seda võimalust, et mysql saada teha. kas siis seda asja ei saa vahele kuidagi jätta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
27.04.2008 02:44:03
|
|
|
no kui jutt käib endiselt wordpressist ja sa üritad wordpressi ilma andmebaasita jooksutada, siis see küll mitte kuidagi juhtuma ei saa
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
27.04.2008 12:06:12
|
|
|
Ehh... see fizzo teemade ja postituste ooper on ikka üks paras naljanumber.
Kõik algas hostingupakkuja otsimisest, kus ta rääkis, et tahab mingit hostingut, aga ei vaevunud mainima, mida see hosting peaks võimaldama. Sellele järgnes hunnik teemasi, kus fizzo üritas WordPressi tööle saada, kuni siis lõpuks jõudis sinnamaani, et WordPressi ikka ilma MySQL-ita jooksutada ei saa.
No ma ei mõista... kui sa tead, et sa tahad serveris hakata WordPressi jooksutama, miks sa siis võtad endale sellise hostingu, kus MySQL-i pole? WordPressi kodulehel on ju selgelt kirjas, et sul on selle jooksutamiseks tarvis PHP ja MySQL-i tuge. Mismoodi sa saad üldse tulla mõttele, et äkki saab ilma hakkama?
Kuid, nagu ma eelmise teema põhjal aru sain, siis valisid sa hostingupakkujaks planet.ee, mis ju ometigi pakub MySQL-i... nüüd ei saa ma enam midagi aru.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
fizzo
HV vaatleja
|
27.04.2008 14:21:22
|
|
|
nene kirjutas: |
Ehh... see fizzo teemade ja postituste ooper on ikka üks paras naljanumber.
Kõik algas hostingupakkuja otsimisest, kus ta rääkis, et tahab mingit hostingut, aga ei vaevunud mainima, mida see hosting peaks võimaldama. Sellele järgnes hunnik teemasi, kus fizzo üritas WordPressi tööle saada, kuni siis lõpuks jõudis sinnamaani, et WordPressi ikka ilma MySQL-ita jooksutada ei saa.
No ma ei mõista... kui sa tead, et sa tahad serveris hakata WordPressi jooksutama, miks sa siis võtad endale sellise hostingu, kus MySQL-i pole? WordPressi kodulehel on ju selgelt kirjas, et sul on selle jooksutamiseks tarvis PHP ja MySQL-i tuge. Mismoodi sa saad üldse tulla mõttele, et äkki saab ilma hakkama?
Kuid, nagu ma eelmise teema põhjal aru sain, siis valisid sa hostingupakkujaks planet.ee, mis ju ometigi pakub MySQL-i... nüüd ei saa ma enam midagi aru. |
planet.ee , kui tahad mysql, siis pead 50krooni maksma
|
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
27.04.2008 14:44:44
|
|
|
tasuta lõunaid eriti tänapäeval enam ei eksitsteeri
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
fizzo
HV vaatleja
|
27.04.2008 15:55:50
|
|
|
sander85 kirjutas: |
tasuta lõunaid eriti tänapäeval enam ei eksitsteeri  |
nii see on
|
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
27.04.2008 23:10:39
|
|
|
fizzo kirjutas: |
planet.ee , kui tahad mysql, siis pead 50krooni maksma |
Huvitav küll. Planet.ee KKK lehel öeldakse MySQLi hinna kohta hoopis nii:
tsitaat: |
K: Kas MySQL-i kasutamine on tasuline?
V: Jah. MySQL-i kasutamine on tasuline ja see maksab 9 krooni kuus. ... |
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
28.04.2008 02:11:32
|
|
|
tundub tõesti, et mysql peaks olema nüüd juurde tellitav.. ja peaks ikka siis selle sama 9 krooni sisse minema..
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
fizzo
HV vaatleja
|
28.04.2008 14:10:19
|
|
|
sander85 kirjutas: |
tundub tõesti, et mysql peaks olema nüüd juurde tellitav.. ja peaks ikka siis selle sama 9 krooni sisse minema.. |
ei lähe, mul seal ju konto olemas .
|
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
28.04.2008 14:39:10
|
|
|
kui sul ehk konto varasemast ajast, siis sa pead neile kirjutama, et tahad ka seda mysql-i asja, sest seda arvatavasti by default ei tekitata..
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
erxe
HV kasutaja

|
28.04.2008 20:57:03
|
|
|
tsitaat: |
K: Kas MySQL-i kasutamine on tasuline?
V: Jah. MySQL-i kasutamine on tasuline ja see maksab 9 krooni kuus. MySQL-i võimaluse saad aktiveerida logides sisse PLANET.EE keskkonda ning järgides sealtoodud juhiseid.
NB! MySQL-i aktiveerimise hetkest alates saad sa seda aga ühe kuu jooksul kasutada täiesti tasuta! Kuu aja möödudes MySQL-i võimalus deaktiveerub, selle taasaktiveerimiseks tuleb osta kasutusõigus vastavalt eelviidatud hinnale. |
Planet.ee KKK all selgelt kirjas
Ehk siis MySQLi toe saad eraldi juurde osta 9 krooni eest kuus, iseenesest see tõesti ei aktiveeru. Seega läheb kuus 18 krooni. Ise läbi käidud tee
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|