|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema? |
| Jätkame vanas teemas |
|
30% |
[ 3 ] |
| Teeme uue teema |
|
70% |
[ 7 ] |
|
| hääli kokku : 10 |
|
| autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
28.04.2008 15:22:17
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| Estnx kirjutas: |
...Siis oleks hea nt 2 puhtalt Eesti servut:24/7 IA ja 24/7 PS ... |
Need on olemas.
Ja kui hetkel PS-i mängida, siis PS-is on stardi raha 100000  
http://estnx.mine.nu/e107_plugins/lgsl/?s=2 |
IP sama ju.Kas siis liitudes tuleb port käsitsi määrata?(64092 PS oma) |
Port tuleb jah käsitis panna.
_________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud... |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
28.04.2008 15:30:37
|
|
|
OK .Vaatan õhtul oma ruuteris pordiseaded kah üle.Võimalik,et vaja mõni lisaport avada(igaks juhuks) |
Sinul pole vaja rooterist midagi läbi lasta ja minul juba kõik lastud.
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
28.04.2008 19:57:25
|
|
|
ätna võiks lammutada küll! PSi kusagil välisservus?
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
28.04.2008 20:03:43
|
|
|
Tuleks ka teiega vast veitsaks kuhugi A ventrilot ei viitsi hakata installima PS sobiks hästi muidu kuhugi lähete siis visake keegi siia IP vms..
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
28.04.2008 20:22:36
|
|
|
käisin tunnikese ia-d mängimas
servu oli norm, kuni tulid migid värdjad koodimehed, kes ei surnudki ära
Päris hea oli mängida nähtamattu ja 250km/h liikuva vaenlase vastu(kes on muuseas surematu)
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
28.04.2008 20:33:12
|
|
|
Niisiis, ma killerwawega mingisse suurde servusse pelama, mul skype sees. (hallsilm nimi), sinna saab kirjutada, kui mikrit ple
võibolla on ka ventrillo sees. Otsige meid mõnest suurest 32-lisest servust minu nimi on seal bad_robot
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
28.04.2008 20:47:10
|
|
|
| tumbuser kirjutas: |
Niisiis, ma killerwawega mingisse suurde servusse pelama, mul skype sees. (hallsilm nimi), sinna saab kirjutada, kui mikrit ple
võibolla on ka ventrillo sees. Otsige meid mõnest suurest 32-lisest servust minu nimi on seal bad_robot |
Ok hakkan otsima, kas IA või PS?
_________________ Ära siia kliki |
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
28.04.2008 21:37:13
|
|
|
crysis ei lähe tööle , praegu reinstallin, äkki aitab!
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
29.04.2008 02:31:03
|
|
|
Täna sai jälle poole ööni crysist MP taotud koos tumbuseri ja estnx-iga põhiliselt. tänu tiimitööle sujus mäng enamasti ladusalt
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
29.04.2008 10:22:05
|
|
|
| Killerwave kirjutas: |
Täna sai jälle poole ööni crysist MP taotud koos tumbuseri ja estnx-iga põhiliselt. tänu tiimitööle sujus mäng enamasti ladusalt  |
Aga mina?
Teil kõigil ventrilo?
Mina hulkuksin ringi nagu üksik hunt, mingit tiimi tööd ei saand teha.Mikrit ka tööle ei saa, uue ostma vist.
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
29.04.2008 11:09:47
|
|
|
tomorrow, mingi 20kr julla on.
Kõrvaklapid + mikker oleks mugav.
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
29.04.2008 14:20:10
|
|
|
| roduct_detail.aspx?ite |
aga seda ma ütlen, et skype pakutav mobiili-stiilis heli tundub kvaliteetsem kui ventrillo. See raadiosaatja-taoline plõksatus ja sellele järgnev vaikus tekitab kogu aeg kahtlusi, et kas ta nüüd kuulis või ei kuulnud. Küllap on ka asi harjumises...kui starcrafti pelasin koos mingite teiste arvutiinimestega, siis nemad eelistasid skypet. Mulle meeldib skypes veel see, et kui tahan võin rääkida vaiksemalt ja ikka kuuldakse, ventrillos on mingi piir, millest allapoole ei reageeri ja siis pead kogu aeg passima, et kas ta nüüd kuulis või ei.
Aga jah, ilma mikrita on suht nutune tiimi pelada. Kui midagi kellelegi öelda tahad, siis on tihti just see hetk kui kõiki sõrmi ja varbaid läheb vaja selleks, et persoon maha ei kärvaks ning iga ülearune liigutus klaveril on saatanast.
niiet uuendagem ikka rauda... eh, eh ma siis soovitaks ka, kõigepealt arvuti mõni siit valikust:
http://www.slizone.com/object/slizone_buyprebuilt_us2.html
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
29.04.2008 14:29:04
|
|
|
| roduct_detail.aspx?ite |
aga seda ma ütlen, et skype pakutav mobiili-stiilis heli tundub kvaliteetsem kui ventrillo. See raadiosaatja-taoline plõksatus ja sellele järgnev vaikus tekitab kogu aeg kahtlusi, et kas ta nüüd kuulis või ei kuulnud. Küllap on ka asi harjumises...kui starcrafti pelasin koos mingite teiste arvutiinimestega, siis nemad eelistasid skypet. Mulle meeldib skypes veel see, et kui tahan võin rääkida vaiksemalt ja ikka kuuldakse, ventrillos on mingi piir, millest allapoole ei reageeri ja siis pead kogu aeg passima, et kas ta nüüd kuulis või ei.
Aga jah, ilma mikrita on suht nutune tiimi pelada. Kui midagi kellelegi öelda tahad, siis on tihti just see hetk kui kõiki sõrmi ja varbaid läheb vaja selleks, et persoon maha ei kärvaks ning iga ülearune liigutus klaveril on saatanast.
niiet uuendagem ikka rauda... eh, eh ma siis soovitaks ka, kõigepealt arvuti mõni siit valikust:
http://www.slizone.com/object/slizone_buyprebuilt_us2.html  |
Enamus arvuteid seal tiba mõttetu hinnaga
Enivei Crysist keegi täna?
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
29.04.2008 14:49:05
|
|
|
Killerwave, õhtu poole teeks,üritan mingi korraliku mikri sebida.Kas ventrilos on nii,et kui räägid mikrisse siis kohe kuulevad teised või peab mingit klahvi vajutama ors?
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
29.04.2008 14:58:07
|
|
|
| G80 kirjutas: |
Killerwave, õhtu poole teeks,üritan mingi korraliku mikri sebida.Kas ventrilos on nii,et kui räägid mikrisse siis kohe kuulevad teised või peab mingit klahvi vajutama ors?  |
Oleneb kuidas sulle sobib paremini. Ise kasutan nuppu kuna ei usalda seda teist varianti(seal hakkab heli edasi saatma teatud helitugevuse juures). Nupuga olen kindel et jutt jõuab kohale(niikaua kui nuppu all hoian - räägin). Samas iga lisa nupulevajutus võtab aega ja tähelepanu natukene ning piirab samas teiste nuppude kasutust seega too jälle miinus võitlustandril.
Samas Skype on parim võimalus siiski rääkimiseks. Koguaeg live ja heli kah parem.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
29.04.2008 15:12:49
|
|
|
| G80 kirjutas: |
Killerwave, õhtu poole teeks,üritan mingi korraliku mikri sebida.Kas ventrilos on nii,et kui räägid mikrisse siis kohe kuulevad teised või peab mingit klahvi vajutama ors?  |
Nii kuidas tahad, mõlemad on võimalikud häälestada.
Killerwave jõudis ette. Ventrillos saab parema kvalideedi ka määrata serveris.
Pole seda teinud, kuna see võtab rohkem "bandwithi".
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
29.04.2008 15:55:31
|
|
|
Muidu mis kõrvaklappidesse puutub siis pärast seda kui olin ära visand oma 400 rahalised philips klapid (mida ma kaifisin pärast mingite lambi-klappide äraviskamist) ja asendanud need racer barracudadega siis...noh.
Kui näiteks lahingumüra ei olnud siis kõndisin (kõnnin) peale väikest sebimist war factoris seda kaht väljapääsu kasutades tüübile selja taha, me mõlemad olime teadlikud üksteise olemasolust. Lihtsalt kuulasin kuidas tüüp jookseb ühe ukse poole ja siis teise poole. Tankilahinguga 1v1 on ka sedapsi, et kui visuaalne kontakt puudub aga ajame üksteist taga, siis suudan hinnata vastase liikumissuuna ja kauguse. Sama värk on ka bunkri ümber jooksmisega kui toimub üksteise tagaajamine ja rusikatega võideldes löön vastast enamasti lihtsalt seljatagant maha. Täieline kaif. Tõeline asskicking relv. (muidugi, praegu olen hakanud jälle juba ära harjuma kõige selle mõnuga, ei tea kas peaks ostma razeri helikaardi kah... )
Ainuke asi mida igatsen, on see, et oleks mingi krdi filter, mis teatud detsibellidest alates kõrgemale heli ei lase, aga kõik vaiksed helid ikka üles tähendab. Sain kunagi näppida piirivalve kõrgtehnoloogiat: kõrvaklapid mis pähe pannes annavad sulle kassi kuulmise ja kuulmistaju, aga samas suruvad maha kõrged helid, et näiteks kui granaat plahvatab lähedal, siis pole see rohkem kui plaksatus.
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
29.04.2008 16:07:07
|
|
|
Ma täna käsi, läksin hiljem üksinda mesa 24/7 , kuna need kaks pisemat mappi ajasid üle juba
80 hakngi jah omale mikker
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
29.04.2008 16:37:51
|
|
|
Muidu mis kõrvaklappidesse puutub siis pärast seda kui olin ära visand oma 400 rahalised philips klapid (mida ma kaifisin pärast mingite lambi-klappide äraviskamist) ja asendanud need racer barracudadega siis...noh.
Kui näiteks lahingumüra ei olnud siis kõndisin (kõnnin) peale väikest sebimist war factoris seda kaht väljapääsu kasutades tüübile selja taha, me mõlemad olime teadlikud üksteise olemasolust. Lihtsalt kuulasin kuidas tüüp jookseb ühe ukse poole ja siis teise poole. Tankilahinguga 1v1 on ka sedapsi, et kui visuaalne kontakt puudub aga ajame üksteist taga, siis suudan hinnata vastase liikumissuuna ja kauguse. Sama värk on ka bunkri ümber jooksmisega kui toimub üksteise tagaajamine ja rusikatega võideldes löön vastast enamasti lihtsalt seljatagant maha. Täieline kaif. Tõeline asskicking relv. (muidugi, praegu olen hakanud jälle juba ära harjuma kõige selle mõnuga, ei tea kas peaks ostma razeri helikaardi kah... )
Ainuke asi mida igatsen, on see, et oleks mingi krdi filter, mis teatud detsibellidest alates kõrgemale heli ei lase, aga kõik vaiksed helid ikka üles tähendab. Sain kunagi näppida piirivalve kõrgtehnoloogiat: kõrvaklapid mis pähe pannes annavad sulle kassi kuulmise ja kuulmistaju, aga samas suruvad maha kõrged helid, et näiteks kui granaat plahvatab lähedal, siis pole see rohkem kui plaksatus. |
Ega ma nii fänn ka pole et end vigaseks maksaks mingite klappide pärast
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
29.04.2008 16:54:55
|
|
|
korraliku 5.1(4.1) süsteemiga on vast veel mõnusam mängida. (korralik resiiver ja korralikud suured puit kõlarid+ 2 subwoofrit)
Praegu pean ka klappidega leppima, mingid 300 eegused philipsid on, aga noh, saab hakkama!
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|