Ma võin vahendada... Inglismaalt saab elektroonilise võtme tellida - 3 või 12 kuu kestva Live Accessi.
Aga kas kuskilt siit Eestist ei saaks v?
Mina olengi Eestis...
Poest saaksid elektroonilisest võtmest 2x kallimalt nn. karbitoote. Aga võtmetel vahet pole kas on elektrooniliselt saadetid või tuleb poest karbikeses. Toksid sisse ja kasutad. Teed mulle ülekande, mina maksan inglastele, nemad saadavad võtme mulle ja mina sulle edasi - kui mõlemad oleme online siis protsess võtab max 15 min aega.
hendrik32 kirjutas:
Et kas hiljem saab Arcadele ka mingi suurema kõvaketta osta või peab selle 256mb leppima?
Kõvaketta saad hiljem juurde osta. Ise tegin täpselt samamoodi - ostsin 2990.- krooniga Stokmanni hullude päevade ajal Arcade ja siis veidi hilem ostsin osta.ee kaudu kasutatud X360 küvaketta (20 Gb)
Mul kodus 2 scart juhet, kas kõlbavad tavalised scart to scart ... või peab olema mingi x360-ne oma ?
Jätkuvalt paluks vastust
Tavalised ei kõlba, üks ots peab olema spetsim, mis Xboxi läheb.
Põhimõtteliselt, kui sul on kineskoop telekas, mis HD ei toeta, siis sobib sulle parimaks lahenduseks RGB Scart.
Xbox 360 originaal tarvik teine. Selle pead aga eraldi ostma.
Kuid pildi ilu aga taga ei aja, siis sobib ka see sama juhe, mis algselt kaasa tuleb, komposiit siis.
Xboxi karbis on ka üleminek Scarti ja seega saad pildi ette, kuid veidi kehvema pildi.
Kas seda scarti kaasas pole premium -iga ? ... ostes arcade või premium tuleb ikka ca 400 kaabli eest eraldi välja käia ? _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
Tekkis veel üks küsimus , see wireless pult mis arcade või premium-iga kaasa tuleb, kas tal on mingid akud vms ? ... et mismoodi nagu laetakse vms ? ... _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
D'oh. Keegi võiks selle GTA IV teema juba lahti teha. Review'id ammu juba igalpool üleval ja samuti leidub ka hunnik gameplay videosi, näiteks GameTrailers'i ja G4'ja poolt. :/ _________________ TALUSILDID
D'oh. Keegi võiks selle GTA IV teema juba lahti teha. Review'id ammu juba igalpool üleval ja samuti leidub ka hunnik gameplay videosi, näiteks GameTrailers'i ja G4'ja poolt. :/
tal on juba olnud üks,ja see oli suht katastroof mäng.Ebaõnnestunud mäng oli.Proovib uuesti teha nagu näha.Tüüpiline märulimäng,lihtsalt räppar peategelena.
Kui sa "Fifi" all mõtled Fifty't ehk 50 centi, siis tal on juba minu teada oma mäng.
Ja neile, kes arutlevad siin komposiid jm teemal: komposiit (kollast värvi pistik) on kõige kehvema kvaliteediga videosignaal, samas on see väga levinud ning kõik 360-d suudavad seda edastada, st neil on vastav kaabel juba kaasas. See, et neil on kaasas ka scart üleminek, ei tähenda, et pilt kuidagi paremaks muutuks, see on lihtsalt üleminek ühelt pistikutüübilt teisele. Kui teleril on ainult scart-sisendid, siis parima kvaliteedi saab advanced-scart kaabliga, mis edastab (vastavalt teleri võimalustele) kas komposiit (kõige kehvem), s-video(normaalne) või RGB signaali (parim SD jaoks). Capiche? _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
Ma ei tea paljud teist Def Jam: Icon-it on näinud, aga minule see üldse ei meeldinud - proovisin, ainus mida seal teha sain alguses oli kaklemine mingi tüübiga bensujaamas. 3x proovisin, iga kord sain peksa, rohkem ei proovinud. "Hea" mäng oli...
Keegi lammas on Enteri veebis Arcade juurde pannud Premiumi pildi... keegi võiks nad nüüd tarbijakaitsesse raporteerida... Pildil on kõvaketas, Arcade karbis ei ole ju...
Keegi lammas on Enteri veebis Arcade juurde pannud Premiumi pildi... keegi võiks nad nüüd tarbijakaitsesse raporteerida... Pildil on kõvaketas, Arcade karbis ei ole ju...
ja mitte ainult vale pilt, igivana pealegi, HDMI port puudub täielikult
Sama trikki teevad mõned takso "firmad" ka - lehes on kuulutus - telli takso ja pildil uus S-mersu. Kui helistad ja tellid siis tuleb kohale mingi 25 aastat vana 10 miljonit kilomeetrit läbi sõitnud roostehunnik.
Mul probleem. Xbox 360 jookseb koguaeg kokku. Mängides, nüüd juba sisse lülitades video pealt isegi. Garantiis saadeti pikalt, seletati midagi mingi katkise kleepsu kohta. Selge, vastasin neile sama saatmisega ja modisin tuttava abil jahutust juurde. Ikka on sama jama, isegi 3RROD ei tule, vaid lihtsalt freeze'ib. Mis ma tegema peaks?
uued mudelid (HDMI liidesega) on palju töökindlamad kui vanad...
Aga miks mittetöökindlad... selle kohta on mul kaks sõna: Console Wars
Kes esimesena konsooli turule saab on sõjas võitnud... mis siis et "pooled" konsoolid on praak ja vajavad ringi vahetamist... Kui turg on iga hinnaga vallutatud, siis on aega hakata kvaliteeti tõstma...
lo. täitsa kogemata ja ootamatult sain xbox360 elite omanikuks... ja nüüd on küss - kuda seda laivi saada? mul ruuter ja wifikarp on hoopis teises toas ja eemal.
kas xboxile saab külge ajada mingi oma wifi pizvinni et ära connectida seda? tavalise usbika "antenniga" on võimalik?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.