Ma võin vahendada... Inglismaalt saab elektroonilise võtme tellida - 3 või 12 kuu kestva Live Accessi.
Aga kas kuskilt siit Eestist ei saaks v?
Mina olengi Eestis...
Poest saaksid elektroonilisest võtmest 2x kallimalt nn. karbitoote. Aga võtmetel vahet pole kas on elektrooniliselt saadetid või tuleb poest karbikeses. Toksid sisse ja kasutad. Teed mulle ülekande, mina maksan inglastele, nemad saadavad võtme mulle ja mina sulle edasi - kui mõlemad oleme online siis protsess võtab max 15 min aega.
hendrik32 kirjutas:
Et kas hiljem saab Arcadele ka mingi suurema kõvaketta osta või peab selle 256mb leppima?
Kõvaketta saad hiljem juurde osta. Ise tegin täpselt samamoodi - ostsin 2990.- krooniga Stokmanni hullude päevade ajal Arcade ja siis veidi hilem ostsin osta.ee kaudu kasutatud X360 küvaketta (20 Gb)
hendrik32, suvalise? ei Xbox 360 oma ikka Tartu, SCART kindlasti!
skoop, sellega ju halb pilt
ee ... vahet pole ju kas scart või komposiit, sisuliset sama asi.
mine häbene nüüd _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
ohh noored noored. võrrelge RGB SCART vs komposiidi pilti. öö ja päev
nii et minge nüüd mõlemad uuesti häbenema
edit: vanad kineskooptelerid toetavad ka RGB SCART-i, millega on pilt ikka tunduvalt parem kui komposiidi kaudu _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
ohh noored noored. võrrelge RGB SCART vs komposiidi pilti. öö ja päev
nii et minge nüüd mõlemad uuesti häbenema
RGB Scart on midagi muud ka, nagu ma juba ennist ütlesin.
Loomulikult on vahet, kas sisse jookseb scarti komposiit või komponent.
ja mida sinu arust Xbox 360 siis edastab SCART kaudu kui mitte RGB signaali!? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kas siit eestist kuskilt seda scart juhet osta ka oleks võimalik ? Mingi odavamat varianti ehk, mis annab sama tulemuse ?
Tänud.
Jah, Kaubamajas 5-ndal korrusel oli täna kohal olemas, maksis alla 400.- EEK _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
viimati muutis SKG 27.04.2008 22:52:58, muudetud 1 kord
Mul kodus 2 scart juhet, kas kõlbavad tavalised scart to scart ... või peab olema mingi x360-ne oma ?
Jätkuvalt paluks vastust
Tavalised ei kõlba, üks ots peab olema spetsim, mis Xboxi läheb.
Põhimõtteliselt, kui sul on kineskoop telekas, mis HD ei toeta, siis sobib sulle parimaks lahenduseks RGB Scart.
Xbox 360 originaal tarvik teine. Selle pead aga eraldi ostma.
Kuid pildi ilu aga taga ei aja, siis sobib ka see sama juhe, mis algselt kaasa tuleb, komposiit siis.
Xboxi karbis on ka üleminek Scarti ja seega saad pildi ette, kuid veidi kehvema pildi.
Tasub ka mainida, et selle komposiididga väiksemad kirjad loetavad ei ole. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kas seda scarti kaasas pole premium -iga ? ... ostes arcade või premium tuleb ikka ca 400 kaabli eest eraldi välja käia ? _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
Selge see, aga kui inimene tahab kineskoobi taha ühendada, siis võiks maksimaalse tulemuse saavutamiseks Xbox 360 RGB SCART kaabel osta. komposiidiga on ju kõik kontuurid nagu laialiläinud vesivärvid ja värvid pole oma õiget tooni. http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360advancedscartavcable/default.htm _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Tekkis veel üks küsimus , see wireless pult mis arcade või premium-iga kaasa tuleb, kas tal on mingid akud vms ? ... et mismoodi nagu laetakse vms ? ... _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
D'oh. Keegi võiks selle GTA IV teema juba lahti teha. Review'id ammu juba igalpool üleval ja samuti leidub ka hunnik gameplay videosi, näiteks GameTrailers'i ja G4'ja poolt. :/ _________________ TALUSILDID
D'oh. Keegi võiks selle GTA IV teema juba lahti teha. Review'id ammu juba igalpool üleval ja samuti leidub ka hunnik gameplay videosi, näiteks GameTrailers'i ja G4'ja poolt. :/
Ei tea mis see mäng endast kujutab Aasta lõpus tuleb muidu... _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.