Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
15.02.2004 10:10:58
|
|
|
Harley kirjutas: |
pane ruuter. ja saate molemad internetti 24 tundi. kiiruse piirangud voimalik hea ruuteris pusti panna raudselt. Mul oli 3com i oma. mingi 1000 eeki maksis |
Täpsemalt ei mäleta marki sellel riistapuul?
_________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
Sõbralikuma hinna jaoks PS!
www.kilplased.ee |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
15.02.2004 10:26:08
|
|
|
kui naaber just mingi pensionär ei ole, võib netis mängimisega probleeme tekkida
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
plaier
HV kasutaja

|
15.02.2004 12:41:58
|
|
|
freaker kirjutas: |
kui naaber just mingi pensionär ei ole, võib netis mängimisega probleeme tekkida |
Ei,naaber pensionär ei ole ise ja poeg tal ka mingi 14-15 (mis just panebki eriti mõtlema selle ühenduse otstarbekuses).
tsitaat: |
Vot ei mäleta seda STV klauslit mis jagamist keelab, aga näiteks SOHO pakett, mida hetkel tarbin, annab 2 dünaamilist IPd ja minu pärimise peale, et "misasja? ma võin siis nüüd 2 masinat nettuma panna vä?" vastati STVst otse, et "jah". |
STV peale ma ei lähe.Olin nende klient üle aasta ja klienditeenindus suutis mu lihtsalt hulluks ajada.Ja see nende kõikvõimas "Dima"...Mitu korda oli ikka tunne,et pane masinale hääled sisse ja sõida tyybile molli andma.Võimatu tegelane.
Ma ei mõista miks Sul seda jama vaja on:
Sul on hetkel starlight = mega/256 - maksad 295 eek
Tahad saada - 1,5/512 /2 = 0,75/256 - maksad 495/2 = 247 eek
MINGI 48 eeki vahetad mingi ilge jama vastu, lisaks kaotad allalaadimist 0,25 mega ...
Arvan et mõttetu jama on see ... |
Isegi mõtlen,et kas tõesti mingi 50 Eek eest kuus see ehitamine ja ruuterid-võrgukad-kaablid-upsid jne jne ennast ära tasuvad.Närvid maksavad ka midagi.Ja võimalik,et ma paari aasta pärast siin korteris enam ei olegi.Kulutused lähevad normaalse lahenduse korral ikka suht suureks.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harley
Piiratud kasutaja
|
15.02.2004 12:58:45
|
|
|
entusiast, mul on mitu sobrad kes kasutavad STV ja saturni.... nendel on lihtsalt jagatud! ja keegi ei maksa rohkem kui kuu tasu....
_________________ Liikluspolitsei sponsor |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
4 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
neiu86
HV vaatleja
|
24.04.2008 23:04:37
|
|
|
Ma ostsin täna netijagaja Switch TrendNet 5-pordine TE100-S5, et ühikatoas inteneti kahele arvutile saaks. Ilusasti juhtmed ära sätitud, siis saab kord ühe arvutiga internetti, kord teise arvutiga- põhiliselt saab selle järgi, et kumba arvutit enne internetiga ühendada. Niiet kaht arvutit korraga ei saa netiühendusse selle ostetud karbiga.
Tahaksin teie arvamust, et mis seda põhjustab? Ise arvan, et sellele netiühendusele mis seinast tuleb, on selline asi programmeeritud, et ei saaks netijagamist toimuda. Näiteks ma olen tähele pannud, et mingit mängu multiplayeris mängides ise serverit teha ei saa.
Kui minu arvamus paika peab, siis järelikult see aparaat on küll korras, aga ma ei saa seda oma otstarbeks kasutada. Kas poodi saab tagasi viia? Eestikeelset kasutusjuhendit kaasa ei saanud, see peaks piisav põhjus olema, et nad oleks sunnitud selle tagasi võtma ja raha tagasi maksma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
24.04.2008 23:11:48
|
|
|
Naabriga jagad siis lisaks modemile ainult vaja mingist ruuterit.
Plussid on arve jagamine aga on ka suur miinus (vähemalt minul)
Sai nimelt kokku lepitud, et päevasel ajal mingit downloadimist ei toimu (suuremahulist) ja oligi paar aastat OK.
Nüüd aga on naabritatikas eas kus kõik mängivad tsee essi ja tirivad netist paska, seega on nett kogu aeg umbes, rääkimine mingilgi kujul ei aita. Netikaablit ei saa ära ka võtta, vingumine missugune, et nemad maksavad ja kõik.
Soovitan jagamist ainult siis kui peres ei ole tsee essi ja muude netishooterite ealisi inimesi ning kes ei tiri igast pira kogu aeg.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
neiu86
HV vaatleja
|
24.04.2008 23:42:34
|
|
|
Ma seletasin müüjale, et mul on vaja netijagajat, et saaksin ühest internetiühendusest kahele arvutile interneti. Miks ta mulle siis selle switchi andis? Mida üldse selle switchiga muidu tehakse?
Niiet mul on vaja ruuterit.. Modem on arvatavasti sülearvutitel juba sees..
|
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
24.04.2008 23:51:09
|
|
|
Ruuter on seade, mis jagab arvutitele IP aadressid ja sinna sisestatakse (vajadusel) ka ADSL parool ja kasutajanimi.
Switch IP'd ei jaga, mis on ka üks suurim erinevusi. Switch on lühidalt lihtsalt ühe netikaabli paljundamine.
Ilmselt on sul vaja siis ruuterit, et see jagaks mõlemale arvutile kenasti IP aadressid
Vähemalt mulle tundub, et asi on selles (üks masin ei saa IP'd) Skeem peaks olema: modem->ruuter->arvutid
|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
27.04.2008 15:14:11
|
|
|
Mul ka jagatud nett, vist oli 8 inimese peale !
See kust see nett tuleb ma ei tea, kuid outgoing mail pidin panema mail.stv.ee.
Ühendus 5Mb/s üles 5 alla.
Ja täitsa rahul, 200 eeku kuus on ka ju päris hea
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObiWan Kenobi
Kreisi kasutaja
|
27.04.2008 15:49:00
|
|
|
pole kunagi aru saanud selliste kolhooside tekitamise kihust.. . Ju ma olen paha individualist.
_________________ Let the Force be with You ! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivoshiee
HV veteran
|
27.04.2008 16:14:15
|
|
|
ObiWan Kenobi kirjutas: |
pole kunagi aru saanud selliste kolhooside tekitamise kihust.. . Ju ma olen paha individualist. |
Ju oled noor ja/või rikas.
_________________ Folding@home
FAH foorum |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
27.04.2008 16:31:43
|
|
|
mängivad tsee essi
|
see ei mõjuta netti üldsegi:P kasutab kuskil 40kb alla ja 10 üles.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
27.04.2008 16:37:26
|
|
|
40kb/sek eksole
aga ütleme kui sul on 512kb nett siis on tippkiiruseks 60kb/s ja kui naaber sellest 40 ära sööb ?
jah ma tean, et elioni poolemegast netti on imelik jagada, siin kolkas lihtsalt on ka see aeglane nett kallim kui tallinnas mingi 10megane
|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObiWan Kenobi
Kreisi kasutaja
|
27.04.2008 16:56:46
|
|
|
to Ivoshiee:
mul sünniaasta 1962 ja konto tavaliselt tühi...
_________________ Let the Force be with You ! |
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivoshiee
HV veteran
|
27.04.2008 18:28:57
|
|
|
ObiWan Kenobi kirjutas: |
to Ivoshiee:
mul sünniaasta 1962 ja konto tavaliselt tühi... |
Vabandused, aga jäi mulje, et tegemist on miski noorega.
Aga nettuse jagamisel on mõtet küll. Seda muidugi olukorras kui "kolhoosi" hallata ka suudetakse. Kuigi see on tavapärane asjade käik, siiski kõiksugu Linksys/Asus purkidega tehtavad katsetused kipuvad kurva lõpu saama ning kiputakse kurjalt lahku minema.
FAH foorum |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sleeper1
HV vaatleja
|
28.04.2008 07:16:03
|
|
|
kliendiseadmeteks kõlbavad kuidagi ka linksys-id, AP-ks aga peaks midagi korralikumat olema.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Death
HV Guru

|
28.04.2008 14:08:30
|
|
|
Kolhoosi saab pidada küll, aga trafficshapingut on vaja. Siis on kõik puha roosiaed.
_________________ "To be or not to be?" is a question of when, not if. |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivoshiee
HV veteran
|
28.04.2008 15:14:09
|
|
|
Death kirjutas: |
Kolhoosi saab pidada küll, aga trafficshapingut on vaja. Siis on kõik puha roosiaed. |
Roosiaed ei ole see kohe kindlasti, aga kui ühiskasutuse reeglid on paigas ning neid ka jõustada suudetakse, siis on kolhoosil oma eelised.
FAH foorum |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kedambarai
HV kasutaja

|
28.04.2008 16:09:37
|
|
|
Jagan naabriga wifi-d. Mångib vist netis küll, yhtteist vist tømbab kaa aga mind see pole küll kordagi seganud. Kuna mind ei sega siis on tåitsa hea kord kuus ølleraha saada. Enda arvuti hoian tulemyyri taga ning arvan, et naaber ei håki seal midagi. Diil on selline, et pira ei tee ja umbe ei aja vørku, samuti øigeaegne tasumine. Kui tuleb mingi taoline nåht siis tuleb ka vørgule uus parool
Maha on vørk kukkunud paari aasta jooksul 3-4 korda, siis tehakse ruuterile ja AP-le restart ja asi tøøtab jålle. AP on buffalo juustu kujuga klots.
_________________ k. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert18
Kreisi kasutaja

|
16.01.2009 12:37:01
|
|
|
Kas selline asi pole kuidagi võimalik... Oletame, et tahan kahe naabriga netti jagada. Üks naaber on rahulik pühapäevanettija, teine hirmus torrentite sõber. Kui viimane omale asju alla kisub, kannatavad kõik üliaeglase neti käes. Siit küsimus, kas kuidagi ei saaks ära kindlaks määrata iagale ühele täpselt sama kiirust. Et kui inimene palju asju alla tõmbab, siis ka kannatab ise. Teistel oleks ikka nii kiire ühendus nagu nad ise endale teevad. Kas on selleks äkki mingid spetsiaalsed ruuterid olemas või mingi tarkvara? Ma suht loll selle koha pealt ise
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivoshiee
HV veteran
|
16.01.2009 13:58:47
|
|
|
kert18 kirjutas: |
Kas selline asi pole kuidagi võimalik... Oletame, et tahan kahe naabriga netti jagada. Üks naaber on rahulik pühapäevanettija, teine hirmus torrentite sõber. Kui viimane omale asju alla kisub, kannatavad kõik üliaeglase neti käes. Siit küsimus, kas kuidagi ei saaks ära kindlaks määrata iagale ühele täpselt sama kiirust. Et kui inimene palju asju alla tõmbab, siis ka kannatab ise. Teistel oleks ikka nii kiire ühendus nagu nad ise endale teevad. Kas on selleks äkki mingid spetsiaalsed ruuterid olemas või mingi tarkvara? Ma suht loll selle koha pealt ise  |
Miskeid softijunne on "lademes", aga see eeldab, et sul on miski kast seal ühenduse ning kasutajate vahel, mis seda kiiruse piiramist tüürib.
Mul endal on hetkel täpselt samas funktsioonis MikroTik'i soft kasutuses:
http://www.mikrotik.com/download.html
FAH foorum |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert18
Kreisi kasutaja

|
16.01.2009 19:24:32
|
|
|
aga kas mingit ruuterit vms aparaati pole olemas, kust saaks "keerata" igale kasutajale sellise netikiiruse nagu soovi on?
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
16.01.2009 21:25:09
|
|
|
On ikka, aga sa ei taha nende hinda teada.
Nt. siit leiad kindlasti vajaliku:
http://www.cisco.com/
Mingid võimalused peaks olema DDR-WRT-l ja sellega ühilduvatel seadmetel.
Huvilisele sobivaim variant on vast nn. "rontruuter" sobiva linuxilisega. Viimasega saab suht odavalt korraldada ka nt. kodust failijagamist jpm..
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|