praegune kellaaeg 26.06.2025 16:30:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sass5
HV vaatleja

|
23.04.2008 17:44:56
ruuter+wifi ruuter |
|
|
Tere. Ütlen kohe ära, et ei osanud pealkirja paremini sõnastada, nii et kellele ei sobi siis võib ümber muuta.
Küsimus selline, meil on naabritega jagatud internet, elion kodutöö oli vist, naabri juures ruuter ja switch, mulle tuleb tuppa tavaline neti kaabel ja see läheb lauaka taha, aga kas selle sama kaabli otsa saab panna ka wifi ruuteri, et see jagaks netti ka läpakale?
Proovisin ühendada(wifi aparaat linksys befw11s4), wifi leviala tekkis, läpakas leidis ülesse, aga ühendamisel nõudis parooli. Kas on üldse selline lahendus võimalik, või kuidagi ruuterid segavad üksteist, või mis peaks parool olema?
Tänan abi eest.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
doh
Kreisi kasutaja

|
23.04.2008 17:47:21
|
|
|
See lahendus peaks töötama küll, suska see netikaabel lihtsalt WAN auku ja seadista ruuter nii, et ta oma ip ja muud andmed saaks ISP'lt.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
kedambarai
HV kasutaja

|
27.04.2008 16:19:55
|
|
|
see lahendus peaks tøøtama jah, parool arvatavasti oli tingitud sellest, et yhendus on kaitstud WEP-i, WPA vøi muu taolisega. Vøibolla oli møne teise ruuteri yhendus yldse.
_________________ k. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObiWan Kenobi
Kreisi kasutaja
|
27.04.2008 17:12:34
|
|
|
parool on tavaliselt ruuteri kõhuall. Vähemalt mina olen ta sealt paari ruuteri puhul leidnud
_________________ Let the Force be with You ! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|