Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
soodent
HV Guru

|
25.04.2008 22:31:39
|
|
|
Eesti posti infos siis ebapädevamad inimesed kui sina?Miks nad valetama peaks?Pole loogiline.
Jutt oli siit saadetud saadetise nägemisest välismaal ja karta ,et siin see asi veidi kompetentsem kui kusagil välismaal keegi teab.
Mis puutub siia USPS mis on usa postiteenus?Jutt oli U.K kohta.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
26.04.2008 07:04:36
|
|
|
USPS puutub siia niipalju, et mina kirjutasingi USPSist. Kas see teema on reserveeritud sinu postituste jaoks? Ei, see teema on ebayt puudutavate küsimuste jaoks. Point on selles, et see mis ma postitasin on õige, sa loe enne teiste postid läbi kui ise paristama hakkad.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
26.04.2008 14:47:10
|
|
|
Jorsik kirjutas: |
USPS puutub siia niipalju, et mina kirjutasingi USPSist. Kas see teema on reserveeritud sinu postituste jaoks? Ei, see teema on ebayt puudutavate küsimuste jaoks. Point on selles, et see mis ma postitasin on õige, sa loe enne teiste postid läbi kui ise paristama hakkad. |
Kõvad sõnad mehelt , kes isegi ei tea seda, mis on eesti posti infotelefon
Milleks oli vaja üldse seda
Jorsik kirjutas: |
Standard pakil pole trackingut afaik, vähemalt nendel mis USAst tulevad. Peab mingit sorti express olema. |
kui eelnev jutt oli UK postisüsteemi standardpaki kohta ?
Pole mõtet panna kõikerinevad riiklikud- ja era- postisüsteemid ühte patta nagu pudru ja kapsad ja siis oma õiguse üle hädaldada.
Eestis on ju ka nad kõik esindatud, aga odavaim ja masiliselt kasutatav välismaale saatmise viis on ikkagi läbi Eesti Posti.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
28.04.2008 01:41:03
|
|
|
soodent kirjutas: |
react kirjutas: |
Mul tekkis kah täna selline tünga case. USA eBayst ostin siis PDA, kirjelduses suurelt laialt kirjutatud, et uus ja never used, not refurbished jne. Võtsin pakist välja ja ohoo mis ma näen, displeil laiutab kaks sügavat kriimu. Lisaks näeb korpus suhteliselt kulunud nii eest kui tagant välja, esineb mõningaid täkkeid ja kriime on nii taga kui peal. Tegin siis paypali resolution centeris selle mingi avalduse, et erines oluliselt kijeldusest ja et müüdi uue pähe. Kutil oli return policys märgitud veel et tagastamine ainult sellisel juhul kui asi on D.O.A (ehk siis kohale jõudes ei tööta). Kui sealt mingit vastust ei tule siis läheb asi claimiks ilmselt üle, las siis paypal vaatab edasi.
Aga paneb imestama küll, nii nahaalselt müüakse lihtsalt saasta. Feedbacki ka just vähe ei olnud, kuid kui aus olla ma seda viimasel ajal ni väga ei vaata kah, vahest pimestab hind kah ära. Samas võib kehva feedbackiga täiesti korraliku asja saada ja vastupidi.
Ja mind nüüd huvitab kah see tollimaksu asi. Mul läsk 400 eeku, ilmselt ei ole mul loota seda tagasi saada? |
See juhtum juba ette kaotatud- pead asja müüjale kontrollimiseks ju tagasi saatma ja kui tema väidab selle sinu süüks siis nii vist jääbki.
Müüjaid usutakse rohkem kui ostjaid.Ise üht sarnast asja ei julgenudki tagasi saata sellepärast.
Mul endal ikka megatünn ripub õhus- kui see toimib jätan igaveseks ebayga hüvasti.
Ausalt öeldes hakkan mõistma miks tihti väikese kommentaaride arvuga eraisiku kauba müügihind kõrgemaks kujuneb kui suurte müüjate sama asi...
Unusta voyager see tagasiside tähtsus- ma juba kaks tünni 99,9 ja 100% müüjatelt saanud. |
Niisiis minu juhtum sai õnneliku lõpu. PayPalis sai kaebus esitatud. Müüa ei vastanud 10 päeva jooksul sellele ja PayPal otsustas minu kasuks. Ehk refundis kauba maksumuse koos shippinguga. Ma ei kirjutanud tollimaksu kuskile, oleks võinud. Aga ei kurda. paari päeva jooksul peaks siis raha kontole tulema. Müüa sai negatiivse kah minult. Vast ei pane vastu.
Kusjuures huvitav, kuskil ei olnud kirjas et ma selle tagais pean saatma...
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
28.04.2008 12:06:28
|
|
|
Suhteliselt aus müüja sattus sulle lihtsalt.Oleks müüja vastanud oleks ka tulnud kaup talle tagasi saata.Nüüd sul siis pda ja raha mõlemad- tegid ise müüjale tünni?
Kusjuures ma sain äsja negatiivse, sest panin müüjale neutraalse vale ja kasutatud asja eest.
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
28.04.2008 12:27:43
|
|
|
Ei ole jõudnud asjasse süveneda nii küsin enne siit, viimased 2 müüjat on kirja saatnud, et neil pole minu posti aadressi, kuigi see ebays ja paypalis olemas?
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
28.04.2008 12:45:37
|
|
|
soodent kirjutas: |
Suhteliselt aus müüja sattus sulle lihtsalt.Oleks müüja vastanud oleks ka tulnud kaup talle tagasi saata.Nüüd sul siis pda ja raha mõlemad- tegid ise müüjale tünni?
Kusjuures ma sain äsja negatiivse, sest panin müüjale neutraalse vale ja kasutatud asja eest. |
Nii ta läks jah, vedas lihtsalt seekord. Saan pda nüüd omakorda veel maha müüa
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
kullekas
HV vaatleja
|
08.05.2008 15:31:34
|
|
|
Kas keegi mingit programmi ka kasutab oktsjonite üles panekuks ! Neid suht palju liikvel, kõiki ei jõua järjest läbi proovida! On kellelgi mõnega hea kogemus?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
08.05.2008 18:36:50
|
|
|
Mul GarageSale. Macile suht hea. Wini omasid ei ole proovinud.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
11.05.2008 18:45:14
|
|
|
Sain oma Nintendo Wii DVD seadme saaga ka lõpule.
Asi siis selles, et tellisin toote pildi järgi kuid kätte sain siis oli näha, et seadmel oli kiibilt paar jalga lõigatud. Küsisin siis müüjalt, et mis värk on. See ütles, et peab täpsustama enne millist tahad.
Käskis tagasi saata ja lubas õige variandi vastu ära vahetada.
Kahtlesin küll alguses, kuid panin ikkagi teele ja paari nädala pärast tuli õige toode juba ära ja postikulud kattis ka tema
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
12.05.2008 13:43:59
|
|
|
Vermon kirjutas: |
Sain oma Nintendo Wii DVD seadme saaga ka lõpule.
Asi siis selles, et tellisin toote pildi järgi kuid kätte sain siis oli näha, et seadmel oli kiibilt paar jalga lõigatud. Küsisin siis müüjalt, et mis värk on. See ütles, et peab täpsustama enne millist tahad.
Käskis tagasi saata ja lubas õige variandi vastu ära vahetada.
Kahtlesin küll alguses, kuid panin ikkagi teele ja paari nädala pärast tuli õige toode juba ära ja postikulud kattis ka tema  |
Muide sobib sinna LG DVD seade GDR- 8164B ja uue oleksid saanud minult 100.- eek eest
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
15.05.2008 23:52:08
|
|
|
Avastasin just et ostjale ei saa enam negatiivset panna, see nüüd alles hiljuti lisatud?
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
hinnavaatleja
HV vaatleja
|
17.05.2008 18:10:50
pakun yht lahendust |
|
|
"This payment cannot be funded with a credit card at this time."
Minul toimis edukalt selline lahendus, et muutsin oma paypali konto primary emaili (gmail) hotmaili oma vastu ja tehtud see problemaatiline makse oligi.
Head proovimist!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
s6dalane
HV vaatleja
|
21.05.2008 12:44:24
|
|
|
Tegin paypal'i kasutaja ja sidusin selle Unet'is tehtud U-kaardiga, verifitseerisin kaardi ilusti ära ja kohe pärast seda tegin makse, mis läks sujuvalt.
Siinkohal küsimus, et kuidas ja millal selle verifitseerimistasu tagasi saab? Möödunud on 3 päeva ning paypal'is ega pangakontol seda pole (on siiani broneeritud).
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
21.05.2008 13:19:58
|
|
|
s6dalane kirjutas: |
Tegin paypal'i kasutaja ja sidusin selle Unet'is tehtud U-kaardiga, verifitseerisin kaardi ilusti ära ja kohe pärast seda tegin makse, mis läks sujuvalt.
Siinkohal küsimus, et kuidas ja millal selle verifitseerimistasu tagasi saab? Möödunud on 3 päeva ning paypal'is ega pangakontol seda pole (on siiani broneeritud). |
paar nädalat võib vabalt minna.
aga ma arvan, et sa ei pea 1,5 pärast ka eriti pablama
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
21.05.2008 14:58:19
|
|
|
s6dalane, see 1.5EUR? Seda pole mõtet tagasi küsida, makse paypal->pangakonto on vist 2dollarit Ehk parimal juhul tuleks sealt su pangakontole kroon-poolteist
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
22.05.2008 15:24:29
|
|
|
selline küsimus, et kas paypal arvutab kursse mingi oma süsteemi järgi ja kas seda on ka võimalik muuta, et nt eesti panga järgi arvutab?
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
23.05.2008 17:11:27
|
|
|
jjk kirjutas: |
eesti panga kursi järgi ei saa sa kuidagi. küll soovitan kasutada krediitkaardiga maksmisel oma panga vahetuskurssi - see tuleb oluliselt soodsam. |
numbreid ka oskad öelda?
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
SkyFire
HV vaatleja

|
25.05.2008 18:06:24
|
|
|
kas tavalise Hansapanga kaardiga ei sa Paypal'i kasutajat teha ?
_________________ Nuudlid ja Hapupiim! |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
etc87
Piiratud kasutaja

|
02.06.2008 18:10:58
|
|
|
Ostsin kuu tagasi ühe telefoni, ütles küll et originaal ja uus, aga ostus hiina fake, hiinast saadetigi
Raporteerisin Temast Paypal-i seal sain vastuse et saada tagasi siis maksan raha tagasi vms, saatsin siis ära, aga paypalis kestab see raporteerimine 20 päeva, 20 päeva sai läbi siis pandi automaatselt kinni, arvasin et saab uuesti lahti teha et siis saaksin ka raha tagasi..aga kahjuks ei saa, olen paypali kirju saatnud, aga nemad mind aidata ei saa
nüüd ei vasta müüa, tal juba päris palju negatiivseid et müüs fake asju..
mida edasi teha?
Summa mis ta võlgu ca. 5200.-
ei tahaks sellest ilma jääda..
_________________ Müüa erinevaid Mobiiltelefonide Displaisid! Lisainfo PS! |
|
Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
4 :: |
2 :: |
222 |