Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Muhe vend
HV vaatleja
|
02.07.2003 10:32:02
Parimate edetabel |
|
|
Ma ei tea kas selluke asi siin juba on igatahes ei leidnud.
HV võiks olla edetabel kus on siis kirjas vastavad lahtrid Emaplaadid, protsessorid..jne.
Emaplaatide all on HV foorumi ja kasutajate mitte kusagilt artiklitest võetud hinnangud ning emaplaadid kasutajate poolt paremaks tunnistatud järjekorras.
Point on selles et, ma hakkasin arvutit uuendama ja ma pean hakkama jälle neid emaplaate ülevaatama uurima foorumitest mis kogemused rahval selle emaplaatiga on mis probleemid neil esinevad jne.
Selle asemel õiks olla edetabel kus võiks olla nii parima plaadi kui ka parima hinnasuhtega ja kvaliteediga emaplaat. Kus ei oleks mingit kommentaare ja vaidlusi enam taga vaid statistikast väljavõetud andmet et, vat selle emaplaadi või videokaartiga rahvas enam rahul olnud ja tasub muretseda. Midagi taolist tehakse arvuti maailma ajakirjas kus on võetud posu kirjutajaid ja on toodud tabel parim + ja - .
Lihtne tabel ei mingi 3 leheküljelis jura see on parim maksab nii palju. See emaplaat on selleraha eest odavaim ja kvaliteetsim kas need andmed ka mõnele meeldivad selleks on HV võitlus tander
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
02.07.2003 10:38:00
|
|
|
Kahjuks seda väga raske objektiivselt hinnata. Las rahvas teeba seda parem kommanteerimse all.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
0 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhe vend
HV vaatleja
|
02.07.2003 14:04:11
laisk loom |
|
|
No jah keegi ei viitsi sellega tegelda või pole aega(tõenäolisem) Ma ka laisk ei viitsi mingi emaplaadipärast nii palju tuhnida netis kuigi lihtsamaks selline edetabel arvuti jubina muretsemise teeb küll...ma arvan
|
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
02.07.2003 17:05:36
Re: laisk loom |
|
|
Muhe vend kirjutas: |
No jah keegi ei viitsi sellega tegelda või pole aega(tõenäolisem) Ma ka laisk ei viitsi mingi emaplaadipärast nii palju tuhnida netis kuigi lihtsamaks selline edetabel arvuti jubina muretsemise teeb küll...ma arvan  |
Lihtsam oleks sul küsida foorumis , milline emaplaat konkreetse protsessoriga paremini sobiks!
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
02.07.2003 17:44:58
|
|
troll kirjutas: |
No jah keegi ei viitsi sellega tegelda või pole aega(tõenäolisem) Ma ka laisk ei viitsi mingi emaplaadipärast nii palju tuhnida netis kuigi lihtsamaks selline edetabel arvuti jubina muretsemise teeb küll...ma arvan  |
Lihtsam oleks sul küsida foorumis , milline emaplaat konkreetse protsessoriga paremini sobiks! |
... ja mõislik on erinõuded + rahakoti paksus seejuures ka ära mainida.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
03.07.2003 11:54:07
|
|
Lihtsam oleks sul küsida foorumis , milline emaplaat konkreetse protsessoriga paremini sobiks! |
www.riistvara.ee
vaat seal on sellist asja õigem uurida, see on aint riistvarale keskenduv weebileht
_________________ pensionil |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
03.07.2003 15:00:23
|
|
teadmamees kirjutas: |
www.riistvara.ee
vaat seal on sellist asja õigem uurida, see on aint riistvarale keskenduv weebileht |
Seal on nüüd muidugi eriti suur vahe! Samad näod nii siin kui seal!
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
03.07.2003 15:38:14
|
|
|
Saada mulle mail, täpsema kirjeldusega.
Momendil tundub suht hea idee olevat.
_________________ www.estonia1918.com |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|