|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema? |
| Jätkame vanas teemas |
|
30% |
[ 3 ] |
| Teeme uue teema |
|
70% |
[ 7 ] |
|
| hääli kokku : 10 |
|
| autor |
|
Killerwave
HV Guru

|
23.04.2008 11:40:11
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| Cb4 kirjutas: |
| ufo56 kirjutas: |
Täna crysist? Me estnx-iga kindlasti lammutame väheke  |
Ei saa täna.Kassi vaja pesta  |
OMFG:D Kass vanni ja ise Crysis  |
Täpselt, kaua sa seda kiisut ikka pesed
Kui kass on naise hellitus nimi...siis saame aru  |
Haha...owned .
Tahaksin veel teada anda,et nüüdsest lähen mängunimele XNA täielikult üle Crysises kuna inimesed peaks juba teadma kellega tegu on(pean silmas Eesti servu mängijaid).Pealegi see mu GameSpy profiilinimi kah seega on asjad justkui tasakaalus.XNA-(Tomorrow) vajub vaikselt unustusse.Kahju,et statse ei saa üle kanda.
BTW:Võite mind MSN-s lisada:
tamma05@gmail.com
Display Name:Raivo |
Panen info tallele
Aga eelmiste statside kohta niipalju et ega seal väga midagi kaotada pole saadki puhtalt "lehelt" alustada
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
23.04.2008 12:29:52
|
|
|
server authetication failed(3) selline kiri tuleb, kui connectin
_________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel! |
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
23.04.2008 12:40:50
|
|
|
| TruePlaya kirjutas: |
server authetication failed(3) selline kiri tuleb, kui connectin  |
Mis serverisse proovisid?
Kui minu, siis hetkel ainult originaaliga saab sisse.
Õhtul muudan ära :d
_________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud... |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.04.2008 12:58:09
|
|
|
Samas see oleks hea motivaator
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
23.04.2008 13:00:51
|
|
|
Kumb siis valida tuleb kas Internet Game või Local Network Game??
81.25.242.115 siia connisin
Ega mul orig. mäng polegi..
_________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel! |
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.04.2008 13:02:02
|
|
|
| TruePlaya kirjutas: |
Kumb siis valida tuleb kas Internet Game või Local Network Game??
81.25.242.115 siia connisin |
Kõigepealt et netti saada võtad Internet game, siis BACK ja siis local game networki kirjutad IP
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
23.04.2008 13:04:28
|
|
|
Ikka sama kiri...mitte orig. mänguga siis sisse ei saa jah?
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
23.04.2008 14:19:50
|
|
|
Kui meil on neli või enam mängijat ja jaotame ülesanded, teeme miskit lahingpaarid, siis suudaksime mesa mapil proto täiesti lukku panna ning omada ükskõik millist "superklanni". Lükkab igaks juhuks garaazi ühe ref trucki ja ühe proto aia taha. Laob muudkui miine ja lõhkeainet. Kolm väravat on ju ainult, igale väravale piirkonnale oma meeskond ja vajadusel tulevad teiseda appi.
Hunniku noobide hulgast ei paista võõraste adminidele ja parematele mängijatele teamplayerid välja, sest kaotuste võitude suhe nii mängides ei tule eriti hea. Las vastased arvavad, et lihtsalt "s..t päev". Omad meeskonna noobid las jooksevad mööda mappi ringi energiates ja c 7-s, meie ei lahku, kui siis ainult mingi lühike reid tankiga või helikopter/vtol või kui väga igavaks läheb.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.04.2008 15:19:52
|
|
|
| tumbuser kirjutas: |
Kui meil on neli või enam mängijat ja jaotame ülesanded, teeme miskit lahingpaarid, siis suudaksime mesa mapil proto täiesti lukku panna ning omada ükskõik millist "superklanni". Lükkab igaks juhuks garaazi ühe ref trucki ja ühe proto aia taha. Laob muudkui miine ja lõhkeainet. Kolm väravat on ju ainult, igale väravale piirkonnale oma meeskond ja vajadusel tulevad teiseda appi.
Hunniku noobide hulgast ei paista võõraste adminidele ja parematele mängijatele teamplayerid välja, sest kaotuste võitude suhe nii mängides ei tule eriti hea. Las vastased arvavad, et lihtsalt "s..t päev". Omad meeskonna noobid las jooksevad mööda mappi ringi energiates ja c 7-s, meie ei lahku, kui siis ainult mingi lühike reid tankiga või helikopter/vtol või kui väga igavaks läheb.  |
Tõsi ta on et eile oleks me suutnud neljakesi rohkem ära teha, vaja jah rohkem taktikat ajada ning tihedamat koostööd teha.
Eks täna saab ka vist natukene MP taotud, ootan lisakäsi.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.04.2008 15:36:14
|
|
|
| Killerwave kirjutas: |
Hunniku noobide hulgast ei paista võõraste adminidele ja parematele mängijatele teamplayerid välja, sest kaotuste võitude suhe nii mängides ei tule eriti hea. Las vastased arvavad, et lihtsalt "s..t päev". Omad meeskonna noobid las jooksevad mööda mappi ringi energiates ja c 7-s, meie ei lahku, kui siis ainult mingi lühike reid tankiga või helikopter/vtol või kui väga igavaks läheb.  |
Tõsi ta on et eile oleks me suutnud neljakesi rohkem ära teha, vaja jah rohkem taktikat ajada ning tihedamat koostööd teha.
Eks täna saab ka vist natukene MP taotud, ootan lisakäsi.  |
parem oleks jaotada ülesanded nii,et igaüks teeb seda mida ta kõige paremini oskab.Näiteks mõni paneb VTOL-ga nii,et teeb Maverick-le kah silmad ette ja teine on 1-1 võitluses väga hea.Üks peaks kindlasti kogu aeg skännima vaenlaste asukohta(radar) ja üks peaks olema mehaanik(repairer).Ise olen kah meeskonnatöö poolt .Palju parem on mängida inimestega kellega sul juba mingi eelnev kokkulepe kui lihtsalt PS mapil mingite võõrastega hajutatult ringi siblida .Ühtlasi on meeskonnatöö juures otsesest raadiosidest tohutult abi .
Muidugi kui meeskonnana mängida siis tuleb kasutada nn moditud faili,et vältida server auto-balance-t.Muidu on nii,et üks hetk avastad end teisest meeskonnast .Server balansseerib automaatselt alates v.1.2-st aga minuteada saab seda ametlikult välja lülitada kuskil .cfg failist.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.04.2008 16:32:43
|
|
|
Eks täna saab ka vist natukene MP taotud, ootan lisakäsi.  |
parem oleks jaotada ülesanded nii,et igaüks teeb seda mida ta kõige paremini oskab.Näiteks mõni paneb VTOL-ga nii,et teeb Maverick-le kah silmad ette ja teine on 1-1 võitluses väga hea.Üks peaks kindlasti kogu aeg skännima vaenlaste asukohta(radar) ja üks peaks olema mehaanik(repairer).Ise olen kah meeskonnatöö poolt .Palju parem on mängida inimestega kellega sul juba mingi eelnev kokkulepe kui lihtsalt PS mapil mingite võõrastega hajutatult ringi siblida .Ühtlasi on meeskonnatöö juures otsesest raadiosidest tohutult abi .
Muidugi kui meeskonnana mängida siis tuleb kasutada nn moditud faili,et vältida server auto-balance-t.Muidu on nii,et üks hetk avastad end teisest meeskonnast .Server balansseerib automaatselt alates v.1.2-st aga minuteada saab seda ametlikult välja lülitada kuskil .cfg failist. |
Kui sa sellise asja meile leiad, kust seda välja lülitada - pigem kuidas ja mis käsuga ja nii et selle eest kicki ei saa, oleks tore küll
Loomulikult tuleb arvestada iga indiviidi oskusi, kuid kui iga mats hakkab tegema seda mis ta paremini oskab siis pole asjal nagu mõtet Kõike peab tegema vastavalt võimalustele ja vajadustele. Eks näiteks ikka võib nii et kaks tegelast jalameestena ja üks neid kas õhust või raskeväega toetamas(ja vastupidi et kahuriväge vastaste jalavägi õhku ei laseks, pidev üksteise katmine ja kaitsmine + info pidev liikumine.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
23.04.2008 16:48:41
|
|
|
Tore lugeda kohe, meeskonna töö on töesti hea, lisaks veel ka väga huvitav.
Toetan tmorrow ideed et iga mängija röhub olemaks see mis tal kõige paremini sobib. Õhtul võib ventrilos asjad ära rääkida! Kes ja kuidas.
Mängijate head oskused(minu arust):
Estnx:Snaiper, lähivõitlus
Killer: Tankid, lähivõitlus
Cb4: Helikopter, rusikad
Tumbuser:rusikad, taknid, taktik
See on see mis mulle on meelde jäänud, ning puhtalt minu arvamus
Tomorrow kohta ei ole aimugi, olen vaid korra sind näinud mängimas.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
23.04.2008 16:48:52
|
|
|
Kui sa sellise asja meile leiad, kust seda välja lülitada ... |
Saab välja lülitada kül autobalance, aga ainult serveri põhiselt. (Minu teada vähemalt)
Oma servus olen seda teinud
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.04.2008 16:59:24
|
|
|
| Estnx kirjutas: |
Saab välja lülitada kül autobalance, aga ainult serveri põhiselt. (Minu teada vähemalt)
Oma servus olen seda teinud  |
tean jah aga kui ma kirjutan g_autoteambalance 0 cfg faili siis tõenäoliselt saab servust kicki ja rohkem ei tea võimalusi
Cb4: Taktika on mul PS-is samuti hea ja tunnen seda mängustiili suht hästi. Eks ole mõnda aega mängitud ka
Kõiksugused masinad on mulle igati meeltmööda(ka lendavad)
Aga eks peab täpsemalt rääkima ja arutama õhtupoole. Ma korrigeerin oma eelmist postitust: Et igaüks teeb vastavalt tiimi vajadustele ja võimalustele seda mida ta kõige paremini oskab.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
23.04.2008 17:00:20
|
|
|
tean jah aga kui ma kirjutan g_autoteambalance 0 cfg faili siis tõenäoliselt saab servust kicki ja rohkem ei tea võimalusi
Cb4: Taktika on mul PS-is samuti hea ja tunnen seda mängustiili suht hästi. Eks ole mõnda aega mängitud ka
Aga eks peab täpsemalt rääkima ja arutama õhtupoole. |
Ei vadle üldse vastu, sina ja Tumbuser olete suht sarnased mängu stiili poolest. Samas ma ei tea milles estnx kehv oleks.
Eks jah, õhtul arutab täpsemalt (ise ei ole 100% kindel et olen kohal, kuid üritan)
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.04.2008 17:01:56
|
|
|
Ei vadle üldse vastu, sina ja Tumbuser olete suht sarnased mängu stiili poolest. Samas ma ei tea milles estnx kehv oleks.
Eks jah, õhtul arutab täpsemalt (ise ei ole 100% kindel et olen kohal, kuid üritan) |
No Estnx on lähivõitluse absoluutne kunn
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
23.04.2008 17:09:21
|
|
|
Eks jah, õhtul arutab täpsemalt (ise ei ole 100% kindel et olen kohal, kuid üritan) |
No Estnx on lähivõitluse absoluutne kunn  |
ON.... Snaiper(gauss-naiper scoap) on ka nagu sünnist saati silme ees
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
23.04.2008 17:16:36
|
|
|
Koomikud, Eile oleks nagu esimest korda mänginud.
Kõik said kuuli, kaasaarvatud omad mehed
Ma ikka suht koba veel, ruumi areneda küllaga
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
23.04.2008 17:23:43
|
|
|
Koomikud, Eile oleks nagu esimest korda mänginud.
Kõik said kuuli, kaasaarvatud omad mehed
Ma ikka suht koba veel, ruumi areneda küllaga  |
Eile oli lihtsalt halb õhtu(mul samuti). Juhtub kõigil
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
23.04.2008 17:26:45
|
|
|
Ma õhtul olen hõivatud, lähen treenin praegu käppa väheke kuskil servus
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.04.2008 17:44:53
|
|
|
| Mängijate head oskused(minu arust):...Tomorrow kohta ei ole aimugi, olen vaid korra sind näinud mängimas. |
Mulle istub rohkem selline abistav roll .Pole eriline 1-1 võitleja.Oskan hästi tuge pakkuda(radar,repair) ja meeldib alati iga vallutatava tehase,punkri vms ustele claymore-d panna .C4 viskamist vaja veel harjutada.Tahan C4 tanktidele viskamise hästi selgeks saada .Nii ,et jah...ma rohkem selline sabotöör-tehnik .
Helikopteriga meeldib tegelt samuti lennata 8) (palju rohkem kui VTOL-ga).Ainult minu põiklemisoskused(nii maal kui õhus) jätavad kõvasti soovida .keegi minu pihta tulistab siis ei hüple,põikle piisavalt ja sellepärast mind kohati liiga kerge tappa.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
23.04.2008 17:47:36
|
|
|
Mul oleks aega täna pelada.
Tiimi töö oleks huvitav, pean mikri välja võtma tolmu alt ja ventrilo tõmabama ning leiutama hakkama.
_________________ Ära siia kliki |
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
23.04.2008 18:35:25
|
|
|
Üritasin just mängida, krt uued draiverid nii ebastabiilsed et jube, ainult segast paneb arvuti. Peab mõnead päris vanad vist peale panema!
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
23.04.2008 18:54:49
|
|
|
.C4 viskamist vaja veel harjutada.Tahan C4 tanktidele viskamise hästi selgeks saada .Nii ,et jah...ma rohkem selline sabotöör-tehnik |
Nägin huvitavat c4-ga majandamist ja olen proovinud seda järele teha. Nimelt siis kas nurga tagant või cloak reziimist lähed jõu reziimi ja hüppad tankile otse peale, loomulikult mitte tema nina eest. Ja kui oled tanki katusel, siis paigaldamise muret pole. Järgnev on muidugi otsustamise küsimus. Kas koos või ilma tankita, ehk siis: kiirelt eemale ja vajutad või kui aega enam ei ole siis lihtsalt vajutad.
Ja siis olen näinud kuidas seda c4 lakke kinni visatakse.
Ja siis seda, et marukiiresti võtad c 4 ja lähed mängualguse vastase stampsuunda (nagu teada, mesas kõik korea c7 ja us proto....huvitav millest selline valik, kas kellaosuti värk?) Ning siis ALATI war factori esiotsa poetad lõhkeaine, jätad vahele kõik muud objektid. Ja siis cloak reziimis ootad (kaua ei tule oodata) kui kogu vastaste kari koguneb.
Mina seda c 4 viskamise asja ei ole eriti selgeks saanud. Aga ma (tankistina) tean, mida tuleb teha kui mõni tüüp püüab seda läbi viia. Kui ta on lähedal, siis tuleb kiirelt tankiga kohapeal ringe teha ja soovitavalt veidi sõita suunda kus viimati tüüpi kargamas nägi. Kui on aga mõni proff viskaja (hinnanguliselt nii 5 virtuaalmeetri kaugelt heidab), siis valikut pole: kiirelt tankist välja ja eemale ning tüübile tina. Muidu aga enamasti niidan ma viskajad maha, sest oskab ette näha, mis ja kust tuleb. Või täpsemalt karta ja siis juba eelnevalt seda kohta tule all hoida.
c4 lemmikkasutus on mul muidugi see, et viskan hummeri kapotile, sõidan cloak reziimis tankile tagant või külje pealt sisse (vajadusel sõidan kasvõi terve mapi läbi, kui eest ei pääse), sedapsi, et kargan soomuse reziimis autost ca 20-30 meetri pealt välja ja kui auto inertsist sõidab tankini, ja põrkab vastu või jõuab kohakuti, siis vajutan. See on väga efektiivne, samas aga meeleheitlik samm
-------
"mis käsuga ja nii et selle eest kicki ei saa"
Selle käsurea nimi on: "Võta lõhkeaine ja lase vasta taevast ning tule omade juurde tagasi" Ja kuna nagunii on plaan tagasi tulla, siis tuleb seda sunnitud ajutist tiimivahetust mõnuga võtta. Ehk siis ole nn kaugluure sipioon ja diversant ja teised ei lase seda tüüpi kuni oma kehaga varjamiseni välja. Reegleid peab järgima, et admin su tegevusest pahaseks ei saa, aga oma alatuse tasemel on võimalik teha korralikku kahju.
Näiteks on kasulik teha helikopter ja jättagi see sinna vedelema mitte sisse ronides, võibolla peaks mängima kretiini ja vehkima sealjuures selle remondijubinaga?
Siis igasugune inf vastase elavjõudude, tehnika, miinide ja snaiprite paiknemise kohta on teretulnud.
Võib proovida omadele viia nänni:külmutusrelvad, lockpic kit pluss tank/vtol/heli kui mõni omadest on madala skooriga.
Võib saata eetrisse valesignaale.
Vajadusel avada väravaid eestlastele, kui need on suletud ning valvatud.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|