Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  probleem mFujitsu Siemens Amilo L7310W sülearvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
martesnugi
HV vaatleja

sõnum 22.04.2008 00:25:52 probleem mFujitsu Siemens Amilo L7310W sülearvutiga vasta tsitaadiga

Probleem siis Fujitsu Siemens Amilo L7310W läppariga.
Kuidagi põles läbi toite adapteri sisend pesa emaplaadil.
Minu küsimus olekski see et kus see ära parandataks, sest olen käinud mõnes poes kus sain eiteva vastuse, et ei olegi võimalik parandada, mõnes öeldi saab parandada, kuid parandavad ainult neilt ostetud läpakaid, ning ühes poes öeldi et tuleb tellida uus emaplaat.
Võta siis kinni kes õiget räägib. Äkki keegi oskab aidata kus siis saaks seda parandada, sest läppar ise hea ja töökorras kuid laadida ei saa.
Tervitades siis, Anti
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.04.2008 08:02:09 vasta tsitaadiga

Need pesad, on muide, täiesti vahetatavad.
Nii, et otsi üles mõni jootmist valdav sõber ja vaheta pesa ära.

Aga firmad teevad seda küll, et nemad üksik-pisipudinat vahetama ei hakka thumbs_up.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 22.04.2008 08:13:11 vasta tsitaadiga

Kui läpaka garantii läbi, siis jääbki ainukeseks variandiks leida keegi, kes selle pesa ise üle vaataks ja vajadusel vahetaks, kuna uus emaplaat on mõttetult kallis.
Iseasi, kas vaid pesa on läbi või veel midagi muud. Viimasel juhul võib asi olla nutusem...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
martesnugi
HV vaatleja

sõnum 22.04.2008 16:46:45 vasta tsitaadiga

Jah garantii on kahjuks läbi. joota oskaksin ma ise aga kust ma saaksin sinna just sellise pesa nagu mulle vaja.??
äkki oskate öelda eriti ei ole otsinud ka kuid kui otsid siis leiaksin. ma arvan et ma õhtu poole otsin ja saan loodetavasti läppari jälle töökorda icon_biggrin.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.04.2008 18:49:36 vasta tsitaadiga

martesnugi: Kui pole täpselt identselt samasugust, siis võib ju nuputada ja mõne teistsuguse samuti sinna plaadile kinnitada.
Vajadusel võtad pesa ja pistiku ning vahetad mõlemad ära thumbs_up.gif

NB! Alati tasub eelistada sellist, millel on "kesksoon" võimalikult suure läbimõõduga, kuna selline kuumeneb vähem, kui peenike pistik / pesa.
tagasi üles
martesnugi
HV vaatleja

sõnum 22.04.2008 19:29:45 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
martesnugi: Kui pole täpselt identselt samasugust, siis võib ju nuputada ja mõne teistsuguse samuti sinna plaadile kinnitada.
Vajadusel võtad pesa ja pistiku ning vahetad mõlemad ära thumbs_up.gif

NB! Alati tasub eelistada sellist, millel on "kesksoon" võimalikult suure läbimõõduga, kuna selline kuumeneb vähem, kui peenike pistik / pesa.
ok tänud soovituste eest võtan siis arvesse. pesa andiski otsad sellepärast, et kuumenes üle aga õnneks ei ole see emaplaadile midagi teinud.

Ja nüüd siis otsima icon_rolleyes.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  probleem mFujitsu Siemens Amilo L7310W sülearvutiga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.