praegune kellaaeg 18.06.2025 21:23:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
martesnugi
HV vaatleja
|
22.04.2008 00:25:52
probleem mFujitsu Siemens Amilo L7310W sülearvutiga |
|
|
Probleem siis Fujitsu Siemens Amilo L7310W läppariga.
Kuidagi põles läbi toite adapteri sisend pesa emaplaadil.
Minu küsimus olekski see et kus see ära parandataks, sest olen käinud mõnes poes kus sain eiteva vastuse, et ei olegi võimalik parandada, mõnes öeldi saab parandada, kuid parandavad ainult neilt ostetud läpakaid, ning ühes poes öeldi et tuleb tellida uus emaplaat.
Võta siis kinni kes õiget räägib. Äkki keegi oskab aidata kus siis saaks seda parandada, sest läppar ise hea ja töökorras kuid laadida ei saa.
Tervitades siis, Anti
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.04.2008 08:02:09
|
|
|
Need pesad, on muide, täiesti vahetatavad.
Nii, et otsi üles mõni jootmist valdav sõber ja vaheta pesa ära.
Aga firmad teevad seda küll, et nemad üksik-pisipudinat vahetama ei hakka
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
22.04.2008 08:13:11
|
|
|
Kui läpaka garantii läbi, siis jääbki ainukeseks variandiks leida keegi, kes selle pesa ise üle vaataks ja vajadusel vahetaks, kuna uus emaplaat on mõttetult kallis.
Iseasi, kas vaid pesa on läbi või veel midagi muud. Viimasel juhul võib asi olla nutusem...
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
martesnugi
HV vaatleja
|
22.04.2008 16:46:45
|
|
|
Jah garantii on kahjuks läbi. joota oskaksin ma ise aga kust ma saaksin sinna just sellise pesa nagu mulle vaja.??
äkki oskate öelda eriti ei ole otsinud ka kuid kui otsid siis leiaksin. ma arvan et ma õhtu poole otsin ja saan loodetavasti läppari jälle töökorda
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.04.2008 18:49:36
|
|
|
martesnugi: Kui pole täpselt identselt samasugust, siis võib ju nuputada ja mõne teistsuguse samuti sinna plaadile kinnitada.
Vajadusel võtad pesa ja pistiku ning vahetad mõlemad ära
NB! Alati tasub eelistada sellist, millel on "kesksoon" võimalikult suure läbimõõduga, kuna selline kuumeneb vähem, kui peenike pistik / pesa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
martesnugi
HV vaatleja
|
22.04.2008 19:29:45
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
martesnugi: Kui pole täpselt identselt samasugust, siis võib ju nuputada ja mõne teistsuguse samuti sinna plaadile kinnitada.
Vajadusel võtad pesa ja pistiku ning vahetad mõlemad ära
NB! Alati tasub eelistada sellist, millel on "kesksoon" võimalikult suure läbimõõduga, kuna selline kuumeneb vähem, kui peenike pistik / pesa. |
ok tänud soovituste eest võtan siis arvesse. pesa andiski otsad sellepärast, et kuumenes üle aga õnneks ei ole see emaplaadile midagi teinud.
Ja nüüd siis otsima
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|