Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eeromees
HV kasutaja
|
18.04.2008 22:03:43
|
|
|
WTF? See teema on ikka PS3 teema? Või olen eksinud? Siin nagu räägitakse mineviku tehnoloogiatest (a la osta CRT ja sa ei pettu) ... ju olen ikka eksinud, sorri, otsin PS3 teemat edasi.
_________________ PSN: eestimees |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
18.04.2008 22:08:04
|
|
|
kiire kirjutas: |
to idikas
Kust sa nüüd seda võtad? Teada on, et kui võrrelda HD CRT VS HD LCD samade resolutsioonide juures siis HD CRT alati võidab. ärge uskuge seda LCD jura mida teile räägitud on! |
sulle on teada aga mina olen oma silmaga näinud ei vaidle - värvid algasid sügavmustast ja lõppesid kriitvalgega aga - nagu juba mainisin - geomeetria ja nurkade valgusjõuetus
_________________ allkiri |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
18.04.2008 22:09:53
|
|
|
eeromees kirjutas: |
WTF? See teema on ikka PS3 teema? Või olen eksinud? Siin nagu räägitakse mineviku tehnoloogiatest (a la osta CRT ja sa ei pettu) ... ju olen ikka eksinud, sorri, otsin PS3 teemat edasi. |
mingi vanakooli mees on siia ära eksinud, kes ilmselt korralikku 720p või 1080p video/mängu pilti LCD peal pole oma silmaga veel näinud.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cander
HV kasutaja
|
18.04.2008 22:19:11
|
|
|
what the fuck means WTF?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
18.04.2008 22:54:14
|
|
|
Cander, WTF aka What The Fu*ck?!
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
19.04.2008 00:22:14
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
WTF? See teema on ikka PS3 teema? Või olen eksinud? Siin nagu räägitakse mineviku tehnoloogiatest (a la osta CRT ja sa ei pettu) ... ju olen ikka eksinud, sorri, otsin PS3 teemat edasi. |
mingi vanakooli mees on siia ära eksinud, kes ilmselt korralikku 720p või 1080p video/mängu pilti LCD peal pole oma silmaga veel näinud.  |
No nüüd läheb küll asi segaseks. Uuesti- WTF???
Mis vanakooli? Kuidas see kõik mu jutuga kokku läheb? Pole mõtet risustada teemat, mis EI tegele telerite võrdlusega!
Ja loomulikult ei ole ma oma silmaga veel 1080p pilti näinud...unes. Reaalelus juba pool aastat vaatan igati korraliku Samsa F86-ga nii DVD-d (minu jaoks surnud formaat) kui ka Blu Ray-d (hell jee!).
Samas loomulikult mängin ma PS3 CRT taga ja olen igati rahul selle pildiga (jee wright ). Masendav kommentaar, Skeptik...sorri.
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
19.04.2008 00:46:57
|
|
|
Nende telekate asjus on see täiesti õige jutt. LCD ja plasmad on tohutu suur reklaami trikk, kas või selle poolest, et seal poes näidatud pilt ei vasta kohe kindlasti tegelikkusele, sinna on lihtsalt arvutiga kontrastsust juurde pandud, teravustatud, telekaid näidatakse alati poodides pimetamates kohtades jne.
|
Oled näinud et kuskil arvutit kasutatakse, et pilti parandada ve? või lahmid niisama?
Tegelikult on seal vahel HDD player hdmi ja komponent väljunditega mis saadab telekatesse kohe 720 või 1080 signaali... ei parandata seal midagi.
Osta blu-ray peal film ja vaata kodus täpselt samat pilti.
kontrastsus on muidugi üles kisendatud ja reaalselt ei ole see mitte nii määrav... aga kui rahvas tahab kontrasti siis seda ka müüakse.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
19.04.2008 08:48:29
|
|
|
põmst on õige, et 'all things being equal' siristab crt muudele paneelidele krae vahele. point aga selles, et crt-d on meelega sandistatud viimased ma ei tea mitu aastat ning lcd/plasma ei ole vaatamata oma kiirele arengule mingit erilist kvaliteedihüpet saavutanud.
see, et üks mees on samsa külge kinni jäänud, on etapp, mille me kõik oleme läbi käinud
kas keegi 2.30-l mingeid kalasid ka juba on avastanud?
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
19.04.2008 08:52:01
|
|
|
Mis sa paugud, take it easy 8)
PS3 käib televiisoriga ju kokku. Sa ei pista kablat omale ometi tagumikku, lootes, et signaal läbi seedekulga silmadesse jõuab Kui asi nii oleks, siis näiteks. BMW foorumis ei tohiks auto õlidest ka rääkida, ja küsimuse peale, kas võib 2 päeva vana kohvi mootorisse kallata, kuna too on sama tume, öeldakse, et kuule mees, see on BMW teema, ja siin räägitakse ainult autost
Minu arust on äärmiselt informeeriv see jutt siin. Miks ma peaks viskama raha lambist proovides tuulde, kui saan infot enne selle kohta, mis oleks õige! Vaidluses selgub tõde
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiire
HV kasutaja

|
19.04.2008 19:58:27
|
|
|
Ma küsiks vahepeal seda, et kas keegi teist seal MGO sai installitud + 1.01 update, mis võttis mul 5H . Hetkel ise sain selle tõmmatud, installlitud, lõpuks ka patchitud, ja siis lõi ette mingi juhendi kus seisnes, et vaja on Konami ID. Sellel leheküljel peaks saama registreeruda https://id.konami.net/login.do AGa nagu viimastest uudistest selgus siis on see üle koormatud, ja tõepoolest hetkel juba 20 min refreshin seda. Asi pidi vahepeal nii hull olema, et Konami sait võeti maha.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.04.2008 20:05:22
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
mingi vanakooli mees on siia ära eksinud, kes ilmselt korralikku 720p või 1080p video/mängu pilti LCD peal pole oma silmaga veel näinud.  |
No nüüd läheb küll asi segaseks. Uuesti- WTF???
Mis vanakooli? Kuidas see kõik mu jutuga kokku läheb? Pole mõtet risustada teemat, mis EI tegele telerite võrdlusega!
Ja loomulikult ei ole ma oma silmaga veel 1080p pilti näinud...unes. Reaalelus juba pool aastat vaatan igati korraliku Samsa F86-ga nii DVD-d (minu jaoks surnud formaat) kui ka Blu Ray-d (hell jee!).
Samas loomulikult mängin ma PS3 CRT taga ja olen igati rahul selle pildiga (jee wright ). Masendav kommentaar, Skeptik...sorri. |
see ei käinud ju sinu kohta
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
19.04.2008 20:08:30
|
|
|
Ma küsiks vahepeal seda, et kas keegi teist seal MGO sai installitud + 1.01 update, mis võttis mul 5H :x . Hetkel ise sain selle tõmmatud, installlitud, lõpuks ka patchitud, ja siis lõi ette mingi juhendi kus seisnes, et vaja on Konami ID. Sellel leheküljel peaks saama registreeruda https://id.konami.net/login.do :D AGa nagu viimastest uudistest selgus siis on see üle koormatud, ja tõepoolest hetkel juba 20 min refreshin seda. Asi pidi vahepeal nii hull olema, et Konami sait võeti maha. |
patch võttis ca 30 minta aga id'd ei saanud mina ka mitte...
http://id.konami.net/ arvutis ehk parem seal haamerdada :P
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
19.04.2008 20:08:56
|
|
|
Ma küsiks vahepeal seda, et kas keegi teist seal MGO sai installitud + 1.01 update, mis võttis mul 5H . Hetkel ise sain selle tõmmatud, installlitud, lõpuks ka patchitud, ja siis lõi ette mingi juhendi kus seisnes, et vaja on Konami ID. Sellel leheküljel peaks saama registreeruda https://id.konami.net/login.do AGa nagu viimastest uudistest selgus siis on see üle koormatud, ja tõepoolest hetkel juba 20 min refreshin seda. Asi pidi vahepeal nii hull olema, et Konami sait võeti maha. |
21. saab alles mängida
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
19.04.2008 20:37:48
|
|
|
mõistlik oleks vast konto ära teha enne kui 21'sel kõik seda tegema hakkavad :P
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiire
HV kasutaja

|
19.04.2008 21:48:26
|
|
|
Labukana kirjutas: |
mõistlik oleks vast konto ära teha enne kui 21'sel kõik seda tegema hakkavad  |
nu, mitte kohe ei ole võimalik seda teha . Püüan ikka tükk aega juba. sain sinna kus tuleb sisestada oma elukoht, muide Eestit ei saagi valida, kui next clikin siis "an error has occured" ja jälle kõik algusest peale.
Due to a period of inactivity, the page has been deleted.
Please click on the below link to return to the top page.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
InQbus
HV vaatleja

|
19.04.2008 23:00:18
|
|
|
Sain hetk tagasi just oma MGO confirmation maili kätte, kuigi see ei saadetud kohe teele, vaid pidin resend tegema!
Kella 7-me paiku sai peale tunniajast proovimist ära regatud!
väike protip!!111... et kasutage sellist Firefoxi pluginit nagu AutoFormer, mis jätab meelde kõik väljad, mis sa täidad ning siis saad põhimõtteliselt ainult nexti vajutades läbi! (muidugi mitte kohe, vaid peale mõneminutilist proovimist)
Ainuke viis kuidas lõpuks asja tehtud sain, sest peale step 3, kus manuaalselt kõige rohkem andmeid tuleb täita ning sellest tingituna ka kõige kauem aega veeta, viskab tahes tahtmata peale nexti klikkimist errori!!
tsitaat: |
Goto Tools Add ons, Get Extensions
Find the AutoFormer add on and install it and restart the browser
goto https://id.konami.net ( in firefox click View/Page Style/No style, it makes the pages load faster ) and click register - might take a while but keep trying
Enter your date of birth and go to edit in Firefox menu and find AutoFormer, click Save all fields - this will now save you entering the DOB again if you need to come back to this stage
click next
Wait until the terms show before clicking next again
fill out the entire form carefully, don't rush you have all the time in the world. Make sure you don't use capitals in username, and make sure game id password is all numbers. Make sure phone number and postcode have no spaces
now before clicking next click edit again and AutoFormer>save all fields
Click next, it'll probably fail due to time taken to complete the form. Don't worry
Start again, this time your DOB should be auto inserted click next to terms, click next to form, click next to confirmation click next and you're done - SIMPLE!!! |
_________________ PSN: InQbus |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
20.04.2008 11:33:23
|
|
|
Keegi seda Gran Turismo 5 on Logitech G25 ka proovinud? Kuda on??
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
xeon
HV kasutaja

|
20.04.2008 11:39:37
|
|
|
tsitaat: |
Pole mõtet risustada teemat, mis EI tegele telerite võrdlusega!
|
hea et sa ise ka aru saad et risustad teemat
_________________ PSN: Kilitapja |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanuzka
HV kasutaja

|
20.04.2008 15:05:16
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Keegi seda Gran Turismo 5 on Logitech G25 ka proovinud? Kuda on?? |
Täitsa tore on peab ytlema
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
20.04.2008 15:43:42
|
|
|
InQbus kirjutas: |
Sain hetk tagasi just oma MGO confirmation maili kätte, kuigi see ei saadetud kohe teele, vaid pidin resend tegema! |
Sain kah lõpuks selle hullumaja läbitud. Tundub, et hetkel on see isegi võimalik. Aga confirmation-i pole tulnud. Kaua sa seda meili ootasid?
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
red_devil
HV kasutaja

|
20.04.2008 17:19:02
|
|
|
eeromees, mul tuli kohe
_________________ PSN: raunts |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
InQbus
HV vaatleja

|
20.04.2008 17:38:25
|
|
|
InQbus kirjutas: |
Sain hetk tagasi just oma MGO confirmation maili kätte, kuigi see ei saadetud kohe teele, vaid pidin resend tegema! |
Sain kah lõpuks selle hullumaja läbitud. Tundub, et hetkel on see isegi võimalik. Aga confirmation-i pole tulnud. Kaua sa seda meili ootasid? |
alguses ei tulnudki, kuid logisin sisse konami lehel ning lasin resend confirmation email teha, siis tuli kohe! (muidugi selleks, et resendi läbi errorite teha, läks samuti oma pool tundi )
_________________ PSN: InQbus |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
20.04.2008 17:59:08
|
|
|
Nojah,ma olen seda resendi ka oma 10-15 korda teinud,ikka ei midagi...
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|