Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Kas mu mobla hakkab rikki minema? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 17.04.2008 15:08:06 Kas mu mobla hakkab rikki minema? vasta tsitaadiga

Tere. Mul on viimasel ajal olnud mitu mitu aastat mobiil Alcatel 556, mis ma kunagi sünnaks sain. Kuid viimasel ajal käitub ta väga kahtlaselt, tea kas läheb rikki?

1. Kunagi ammu, kui selveris isale helistada tahtsin, läks hääl täiesti ise ära, st ei kuulnud mis ta rääkis ega ükski nupp ei teinud häält. Pidin restartima,et jälle korda saada

2. Vahest kui mobla on laual ja see klahvilukk on peal, siis ma olen tähele pannud, et ISEGI kui klahvilukk on peal, TA IKKA LUBAB kirjutada, ja siis kohe peale seda ilmub see kast et nupud on lukus et vajutage seda balbalbal. Ja kui proovisin peale seda samamoodi teha, siis ei lasknud kirjutada numbreid, kohe tuli klahviluku kast ette. Ta ei tee seda koguaeg, VAID vahest. näiteks taskust olen välja võtnud ja näen et ekraanile on mingi 264 kirjutatud.

3. Mingi väga lampi on moblal pilt eest kadund, aku on III, aga vahest kui näiteks kellelegi helistama hakkasin, siis läks ekraan lampi mustaks ja EMT logo oli peal. Ei saand shut downida, ei töödand ükski nupp ja pärast lampi läks jälle korda. wtf nagu..

4. Kunagi kui ma mobla luti otsa panin, siis tema ekraanile ilmus mingi valge triip ühest äärest teise ja pärast läks kogu ekraan oranziks ning ma ei saand mitte midagi teha. Panin kinni ja siis tgsi käima ja EMT logo jäi käima. Ka ei saand mitte midagi teha, proovisin restartida, sama asi. Kui luti tagant võtsin, siis läks korda.

5. Vahest kui näitab näiteks kaks akukriipsu, siis hakkab mölisema et aku tühi, lae vms, KUIGI 2 triipu on!

Kas mobla hakkab rikki minema või lihtsalt bugid? Sry, ma pole moblades eriti hea asjatundija, kuid need asjad hakkavad juba närvidele käima >:

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
luke skywalker
HV kasutaja

sõnum 17.04.2008 17:20:28 vasta tsitaadiga

Vett pole saanud? Mu ema vana telefon sai niiskuskahjustuse pelgalt väikesest kogusest veeaurust. Samas võib soft ka jamada.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 17.04.2008 20:33:39 vasta tsitaadiga

Sa mõtled kukkus vanni/vette? Ei, vahest natuke kui vihma on sadanud, siis on peale läinud. Kas see ka mõjutab?
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 17.04.2008 20:35:14 vasta tsitaadiga

tunnused viitavad küll läbiminemisele....mul 5-st 3 punkti oli kunagi mingil nokial...ei talunud enam välja ja ostsin uue...sest "normaalne" tel. nii ei käitu icon_wink.gif thumbs_up.gif
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 17.04.2008 23:43:29 vasta tsitaadiga

Hmm.kahju et läbi hakkab minema. Kas on mingi suur oht, et ükspäev läheb midagi läbi ja enam üldse tööle ei lähegi?
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 18.04.2008 16:19:01 vasta tsitaadiga

Kui vana aku on? Heal juhul võib uue aku panek imet teha, olen ühe korra midagi analoogset kirjeldust kuulnud (v.a. klahviluku suhtes kurmine) ja tookord oli lihtsalt aku liiga vana.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.04.2008 22:12:52 vasta tsitaadiga

Ma ei tea kust ma seda aku värki näen? Mul näiteks kestab see mingi 2-3 päeva siis hakkab piixuma et tühjaks saab.
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 19.04.2008 13:47:15 vasta tsitaadiga

sa ju ometi peaksid teadma kui vana su telefon üldse on........
tagasi üles
Tripp
Kreisi kasutaja
Tripp

sõnum 19.04.2008 13:54:14 vasta tsitaadiga

Sellised bugid võivad viidata ka sellele, et soft hapuks läinud. Kahjuks ei tea kas ja kus seda üle saab kirjutada
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 19.04.2008 18:10:47 vasta tsitaadiga

2-3a vana, sry ma enne ei saand su küssast aru lol
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 19.04.2008 18:22:52 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
2-3a vana, sry ma enne ei saand su küssast aru lol
sel juhul on see aku alles n.ö. keskeas ja ma kahtlen, et minu pakutu aitaks. Mida võid proovida on lihtsalt aku välja võtta ja kasvõi veidi karedama riidega akuklemme hõõruda ja telefoni klemmid kah. Parema tulemuse saad, kui piiritusega (odekolonni kasutatakse ka kodutingimustes) veel niisutad selle puhastusvahendi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Kas mu mobla hakkab rikki minema?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.