Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  lokaalvõrgus oleva arvuti pingimine üle interneti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 17.04.2008 05:17:26 lokaalvõrgus oleva arvuti pingimine üle interneti vasta tsitaadiga

mul on kodus 3COM'i WL-525 ruuter, mille järel on siis kaks arvutit. Kui ma tahaksin nüüd näiteks ühte koduarvutit pingida, siis kuidas ma seda teha saakin? ICMP protokollil pole porti ning ma ei saa teda suunata. Teine võimalus mida mu ruuter pakub on mingi Special Applications, kuid see pole kah nagu päris see(pealegi peaksin ma seal samamoodi pordid seadistama).

Special Applications

Some software applications require special or multiple connections to the Internet and these would normally be blocked by the Firewall. For example Internet Telephony or Video conferencing require multiple connections.

So that these special applications can work properly and are not blocked, the firewall needs to be told about them. In each instance there will be a trigger port and incoming port(s), where traffic on the trigger port tells the Firewall to open the incoming ports.

Note: Each defined Special Application only supports a single PC user and up to 10 Special Applications can be defined.

Adding a Special Application
1.    Press the New button.
2.    Choose an application by making a selection from the pull-down menu.
3.    Press the Add button.

Custom applications can be added to the Special Applications list.
1.    Select Other from the pull-down menu list.
2.    Enter a suitable name for the application.
3.    Enter the Trigger Port.
4.    Enter the Incoming Ports.
Note: A range of ports can be added by using '-' the hyphen character, with additional ports being added using a comma. For example: 1200-1300, 4001, 5000
5.    Press the Add button.

Note: Pressing the Close button discards any entries made.

Modify an existing Special Application
1.    Select the Application name link within the table.
2.    Make the required modifications.
3.    Press the Modify button.

Note: Pressing the Close button discards any entries made.

Deleting a Special Application
1.    Press the Delete button on the row corresponding to the application to be removed.

Note: Once an entry has been deleted it cannot be undone.

Enabling a Special Application
The Special Application will not become active unless the Enable tick box has been checked. A Special Application in the un-ticked state will be blocked by the Firewall.

Kolmas võimalus oleks vist keelata NAT ja siis kuidagi proovida. Või on see üldse teostatav, et üle interneti pingida lokaalvõrgus olevat masinat?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Smith
HV veteran
Smith

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.04.2008 09:34:50 vasta tsitaadiga

Ja mida see ping sulle annab üldse? Tahad teada, et kas aparaat on sisse lülitatud?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.04.2008 09:40:12 vasta tsitaadiga

miks sa nat i kinni keerad? natiga suunad oma pordi just sellele masinale, mida vaja " kuulata". lihtsalt pingimine ei ole eriti mõistlik. leiuta kastile mingi otstarve vms.
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 17.04.2008 09:43:55 vasta tsitaadiga

Osad linksysi ja trendneti purgid lasid läbi veebiliidese pingi kasutada. Ehk siis lubad ligipääsu veebiliidesele välisvõrgust (turvalisus?) ja logid sinna sisse ja pingid mida tahad. 3COM sarnast asja ei võimalda?
UrmasL
HV kasutaja
UrmasL

sõnum 17.04.2008 10:33:35 Re: lokaalvõrgus oleva arvuti pingimine üle interneti vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
mul on kodus 3COM'i WL-525 ruuter, mille järel on siis kaks arvutit. Kui ma tahaksin nüüd näiteks ühte koduarvutit pingida, siis kuidas ma seda teha saakin? ICMP protokollil pole porti ning ma ei saa teda suunata.

Olenevalt sellest mis opsüsteemiga masinad on, suunad ruuterist kas RDP või SSH pordi ühele masinatest. Edaspidi logid siis masinasse ja sealt edasi teed LAN's mis tahad. Mis su eesmärk üldse on?
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  lokaalvõrgus oleva arvuti pingimine üle interneti
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.