Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
14.04.2008 18:38:09
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
jeepiline lennuk on üldse mõttetu. Panin äsja 2k boe world epicute alla ja kui AHsse lekivad BM püksid siis panen rõõmuga veel 2k nende alla. |
No druidist aldi teen kaevur-lillekorjajaks ning talle teen küll kunagi eepilise lennuvormi ära, instacast flightform peaks korilust tunduvalt kiirendama
AH'st pole ma enda mainile ühtki gearijuppi ostnud, ainult matsid belt of blastingu, spellstrike seti ning suure osa frozen shadoweave jaoks olen sealt võtnud. Loomulikult ka enchantide matsid.
PvP gearist, casterile 25k honori eest +199 spelldamagega mainhand on üsnagi hea vidin, paremat on suht keerukas saada. Üsna sarnane lugu ka necki ja wristidega. Endal on need kolm juppi kuna korralike pve vidinate saamiseni läheb veel kõvasti aega.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minttunator
HV kasutaja

|
14.04.2008 18:59:50
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Samas julgeks väita et gear on mul üsna lähedal maximumile mida on võimalik ilma põhjalikult raidimata saada. |
Palun lingi Armoryt. Ei taha möliseda/whineda - siiralt huvitab, mis kraamiga tegu. Võib privasse ka saata.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
14.04.2008 19:12:57
|
|
|
jeepiline lennuk on üldse mõttetu. Panin äsja 2k boe world epicute alla ja kui AHsse lekivad BM püksid siis panen rõõmuga veel 2k nende alla. |
Viitsid sa jah selle tigulinnuga lennata
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
doh
Kreisi kasutaja
|
14.04.2008 21:55:06
|
|
|
Atren kirjutas: |
Ma parem hoopis ostaks eepilise lennuki ning võtaks 75 märgi eest püksid. Juhul kui veel alasi tehtud pole siis tuleb oodata seda. |
PVP gear imeb ludinal. |
PvP gear on PvP'ks ja selleks sobib ta väga.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
14.04.2008 22:05:30
|
|
|
dzombe kirjutas: |
Viitsid sa jah selle tigulinnuga lennata  |
See ja see eriti ei erine ju. Kiiruse poolest. Need legendary mountid on jah 310% aga druiidi vorm ning ka epic flying mountid on 280%. Ilusam ka, kui lind lendab, mitte kui mingi töll seal peal istub
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.04.2008 22:33:38
|
|
|
tigulinnu kiirus on 60%. kui ma ei eksi, siis 280% ja 60% erinevad päris radikaalselt.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
connect
HV kasutaja
|
14.04.2008 22:33:52
|
|
|
..
viimati muutis connect 12.06.2013 18:39:24, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.04.2008 22:39:26
|
|
|
Drooda tavaline flightform on selline, et kui ühes mapi otsas hakkad lendama, jõuad kohvi juua ja hommikused saiad ära süüa ja ikka veel on aega küll, kui tagasi arvuti taha jõuad. Epic flight form ja mount on täiesti hädavajalikud asjad, kui just nädalas mõni tund ei mängi kokku.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
doh
Kreisi kasutaja
|
14.04.2008 23:10:10
|
|
|
Siiamaani olen privaservude aktiivne mängija olnud, aga nüüd on plaan õiges serveris mängima hakata. Kuidas oleks parim (loe: odavaim) viis see mäng ja BC omandada ja seda edasi laadida? See 10-day trial ei sobi, kuna plaan on draenei char teha
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
14.04.2008 23:11:39
|
|
|
dzombe kirjutas: |
Viitsid sa jah selle tigulinnuga lennata  |
ei koti, ma ei tegele lendamisega väga, heroikud + kara.
Ainuke asi mida mul oleks mõttekas välja grindida on kahekäekirves aga ma eelistan oma sonic speari kuna sellel on jõhkralt hit ratingut küljes. Ja pvp püksid võrreldes leggings of beast masteryga on nagu võrrelda näppu nokuga, proper pve püksid ja kui peale keerata nethercleft siis pole paremaid pükse wowis olemas veel
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.04.2008 23:13:49
|
|
|
battlechest? mingi 450 eeku maksab.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
T6nnn
HV kasutaja

|
14.04.2008 23:35:28
|
|
|
painkillah kirjutas: |
battlechest? mingi 450 eeku maksab. |
ja saad 10 päeva trialit ikka kasutada. regad lihtsalt trial konto ja siis regad mängu ära ja saad 10+30 päeva
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2008 00:26:13
|
|
|
majestic kirjutas: |
Samas julgeks väita et gear on mul üsna lähedal maximumile mida on võimalik ilma põhjalikult raidimata saada. |
Palun lingi Armoryt. Ei taha möliseda/whineda - siiralt huvitab, mis kraamiga tegu. Võib privasse ka saata.  |
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Hohounknown
Asjad mida veel annaks teoreetiliselt craftinguga parandada on siin reas. Boldiga suht-koht lihtsalt tehtavad ning kaldkirjas keerukamad asjad.
head -> Annihilator Holo-Gogs -> boe, pole paraku insener, jääb ära
neck -> Pendant of Sunfire -> boe, pole JC, jääb ära
shoulders -> Mantle of Nimble Thought -> boe, vajab BT mustrit, ainult minimaalselt parem hetkel kasutatavast FSW'st
chest -> sunfire robe -> boe, sunwell plateu retsept
back -> Cloak of the Black Void -> liiga väike uuendus hetkel kasutatavale (-6sta, -2int, -3spir, -6crit, +6spelldmg), mulle kõlbab ka see viimane sinine jupp
braces -> Bracers of Nimble Thought -> saaks uuendada kui leiaks kedagi kes teha oskab, päris asjalik upgrade oleks
hands -> sunfire handwraps -> sunwell plateu trashi retsept, boe, rämekallis (gild ennekõike, meie gild platool ei käi veel). Vaevalt et keegi hakkab oma kullakalleid sunmotesid kinnasteks convertima et neid randomitele müüa
ring -> loop of forged power -> sama mis hands
Ehk siis saaks uuendada kaht asja (back, braces) suhteliselt väikse vaevaga ning kaht asja (ring, hands) suure vaevaga. Ka tier5 võin suuremas osas vahele jätta, kui just stamina väga piirama ei hakka.
Badgede eest on mõtet ainult uus mainhand osta. Hetkel veel oli vist 19 puudu. Korra karas käia siis on ka see olemas, sinna ka loomulikult soulfrost peale
Tehniliselt võiks ju ka 60 badget kulutada cloack of arcane alacrity peale kuid sama badgehunniku eest +12 spelldamage gemid on märksa mõttekam osta. See upgrade võib tulla peale mainhandi hankimist. Sama lugu ka 60 badget maksvate kinnaste ja sõrmusega, ehkki nende +hit on ahvatlev. Siiski arvan et need jäävad hankimata kuna ei viitsi badgesid farmida ning vahe praegustega ei ole just eriti suur.
Loomulikult kui keegi arvab et midagi ikkagi on mida tasuks uuendada siis võite vabalt oma arvamust jagada. Mingi aja pärast on ka plaan enchanteriks hakata ning teha sõrmustele enchandid peale, see küll jääb määramata tulevikku, enne vaja ikka korralikke sõrmuseid
[edit]
Lihtsamate upgradede alla võiks põhimõtteliselt panna ka Timbal's Focusing Crystal (MgT heroic), Rittsyn's Lost Pendant (kara trash), Ravager's Cuffs of Shadow Wrath (kara rare elite, rämeväike droprate) ja Shadow-Cloak of Dalaran (Kara, Moroes). MgT'sse pole veel jõudnud ning karas pole teist kolme veel kordagi näinud. Miskipärast shadowpriesti ei taheta mgt'sse võtta, ehkki suudan tehniliselt kaht mobi CC'da eeldusel, et ülejäänud grupp suudab mind kõikvõimalikust aoe'st eemal hoida
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
15.04.2008 00:42:37
|
|
|
Mitte sittagi ei saa aru, kui nii kõrvalseisjana lugeda.On see ikka mäng?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2008 00:49:55
|
|
|
Mäng jah, kõige enam mängitum MMORPG kui täpsem olla (>10M mängija). Käid ringi, tapad pahasid, käid sõpradega ringi, tapad suuremaid pahasid, vahel käid ka teisi mängijaid tapmas nii üksi, 2-5 inimesega või siis koguni kuni 20 vs 20 meeskonnamängud eri ülesannetega. Võid ka niisama questimas käia, lilli korjata, sigu nülgida, metalle kaevata, igasugu esemeid kokku õmmelda-sepistada ning muid lollusi teha
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
15.04.2008 07:08:16
|
|
|
Tantsida saab ka!!
Aga mis juhtub siis, kui mul saab mängukuu otsa, aga game cardi ei osta? Ja kas saab kuidagi online seda osta pangaülekandega või pean mingisse arvutipoodi minema?
_________________ jah |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
15.04.2008 07:34:40
|
|
|
Näh, mängimise eest peab raha ka veel andma vai.Mängust raha ka välja saab võtta vai?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
E90
HV kasutaja
|
15.04.2008 07:38:14
|
|
|
terv, mul ka selline küsimus et tahaks hakata wow-i mängima aga kuidas alustada ja mis ma kõik ostma pean? krediitkaardile ligipääsu ei ole niiet netis mänguaega osta ei saa.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
15.04.2008 07:41:49
|
|
|
tsitaat: |
Näh, mängimise eest peab raha ka veel andma vai.Mängust raha ka välja saab võtta vai?
|
Kõik head asjad maksavad raha.
terv, mul ka selline küsimus et tahaks hakata wow-i mängima aga kuidas alustada ja mis ma kõik ostma pean? krediitkaardile ligipääsu ei ole niiet netis mänguaega osta ei saa.
|
Mine kartulisalongi ja küsi WoW battlechesti. Kui seda pole, küsi WOW ja TBC. Kokku peaks ca. 500 eeki minema.
_________________ jah |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
E90
HV kasutaja
|
15.04.2008 07:46:57
|
|
|
Tomv kirjutas: |
|
Kõik head asjad maksavad raha.
|
Mine kartulisalongi ja küsi WoW battlechesti. Kui seda pole, küsi WOW ja TBC. Kokku peaks ca. 500 eeki minema. |
selge, aga kas ma saan siis kohe sellega mingi 30 päeva tasuta kaasa? ning palju ma igakuiselt hakkan mänguaja eest maksma ning kust ma seda ostan?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruelo
HV vaatleja
|
15.04.2008 08:04:01
|
|
|
Mänguga ise tuleb 30 päeva kaasa jah ja hiljem saad hakata ostma pre paid kaarte see siis ~430 eek 2 kuud neid on saadaval näiteks Kartulisalongis, Enter... väga paljudes poodides.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2008 08:41:27
|
|
|
6 kuud mänguaega on krediitkaardiga makstes suts üle 500 eegu
10 päeva saab ka tasuta demo proovida kuid sel on mõned võimalused piiratud (ei saa tradeda, oktsione kasutada, teistega kampa lüüa)
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.04.2008 08:55:21
|
|
|
6 kuud mänguaega on krediitkaardiga makstes suts üle 500 eegu |
65.94 EUR Six-Month Subscription
Euro kurss kroonile ~15.6.
65.94 x 15.6 = 1028,664
Joo vähem :)
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.04.2008 11:54:40
|
|
|
Mnjah, hommikul unise peaga läksid igasugu numbrid segi. Kusagilt olid poolikult meelde jäänud viie accoundi kulu ning suutsin selle kuidagi kombineerida 3 kuu hinnaga et saada tulemuseks vale number
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
doh
Kreisi kasutaja
|
15.04.2008 15:20:36
|
|
|
sellegipoolest võrreldes 2-kuu kaartidega sigaodav
aga kui kellelgi on müüa wow/bc, registreerimata või nii, siis võib teada anda.
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|