Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Windows Vista vs. Windows XP märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 94, 95, 96  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Vista või XP?
Vista
31%
 31%  [ 193 ]
XP
57%
 57%  [ 350 ]
Ei kumbki
10%
 10%  [ 64 ]
hääli kokku : 607

autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 01:21:05 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Mille poolest on Vista parem kui XP?.
Vistas pole peale välimuse midagi uut võrreldes XP-ga.
Vista on igas mõttes halvem kui XP.
Vista on igas osas aeglasem kui XP.

!!!Nüüd kummutame kõik need stereotüüpküsimused/väited!!!:

Põhinimekiri:

*Mobiilsuskeskus
*Toitesätted
*64 bitise Vista SP1 EFI toetus
*DirectX 10(10.1) toetus
*Superfetch
*Readyboost
*Integreeritud Windowsi Uuenduste Allalaadimiskeskus
*Natural Language
*Voice Recognition
*Snipping Tool
*Start Menüü otsing
*Game Explorer
*Vanemlik Kontroll
*Bitlocker
*Blue-Ray toetus
*Varundus ja Taastamiskeskus
*Võrgu ja Jagamiskeskus
*Parem turvalisus

Muu:

*Autoplay põhjalik konfigureerimine
*Puhtam Boot Screen
*Loogilisem/Põhjalikum Juhtpaneeli ülesehitus
*Stabiilsem Operatsioonisüsteem
*Võimalus muuta erinevate programmide helitaset üksteisest sõltumatult
*Kopeerimise/Kustutamise/Teisaldamise korral üksikute failide automaatne ümbernimetamine;asendamine;ühe reegli kohaldamine mitmele failile
*Vista leiab internetist ise vajalikud driverid,installib need ja taaskäivitab arvuti(kui kasutaja poolt lubatud)
*Kiire Vista paigaldamisaeg
*Võimalus laadida drivereid installi ajal suvaliselt meedialt mis arvutiga ühendatud
*Mitmetuumalise protsessori ressursside parem haldus


Täpsustused:

*Mobiilsuskeskus - Windows XP selline asi puudub.Siia on koondatud kõik arvuti mobiilsusega seotud sätted(toiteaeg,ekraanisäästja käivitusaeg jne).
*Toitesätted - Windows XP pole see nii täielik ega kergesti leitav kui Vistal.Võimaldab määrata väga täpselt mis tingimustel ja kuna arvuti "magab",kuna monitor välja lülitatakse jne.
*64 bitise Vista SP1 EFI toetus - Windows XP seda pole ega tule.EFI on tugev BIOS-i edasiarendus ja järgneva kümne aasta jooksul asendab see täielikult BIOS-i.
*DirectX 10(10.1) toetus - Windows XP seda pole.Microsofti tunnustatud DirectX tehnoloogia järgmine versioon mis võimaldab inimestel nautida reaalsemaid mänge.
*Superfetch - Windows XP seda pole.Arvuti "õpib" jälgides inimese harjumusi ja laadides eelnevalt mällu tihedaminikasutatavad programmid ,et need saaks kiiresi avada.
*Readyboost - Windows XP seda pole.Ühendades USB pulga või mõne muu sarnase NTFS failisüsteemiga meedia laetakse mõned tihedaminikasutatavad operatsioonisüsteemi osad sellele mis tõstab arvuti kiirust.Märgatavaim kiirusekasv esineb arvutitel millel on vähem kui 1GB süsteemimälu(RAM).
*Integreeritud Windowsi Uuenduste Allalaadimiskeskus - Windows XP on see brauseripõhine ja nõuab iganenud Internet Explorer 6.0 olemasolu.Vistal on uuenduskeskus(Ing.k-Windows Update) eraldi programm mis vajab ainult toimivat internetiühendust.Selle kaudu laetakse alla kriitilisi turvaparandusi.Ühtlasi on alates Vista uuenduspakett ühest(SP1) lisatud Hotpatch tugi mis tõlkes tähendab,et kui ühe uuenduse paigaldamine ebaõnnestub siis liigutakse automaatselt järgmise uuenduse juurde mitte ei katkestata kõikide uuenduste paigaldamist nagu Windows XP puhul.
*Natural Language - Windows XP seda pole.Võimaldab arvuti poole pöörduda peaaegu nagu kõnetades teist isikut.
*Voice Recognition - Windows XP seda pole.Võimaldab nägemispuudega inimestel kasutada arvutit samamoodi nagu tervetel inimestel.tervetel inimestel aitab koordineerida süsteemi tööd kõigest hääle abil.
*Snipping Tool - Windows XP on see saadav tasulise lisapaketi ostmisel.Võimaldab teha ekraanitõmmise aknast;tervest ekraanist;mingist kindlast elemendist ekraanil ja seda salvestada;jagada jne.
*Start Menüü otsing - Windows XP seda pole.Võimaldab start menüü kaudu väga kiiresti otsida kogu arvutist faile,kaustu ja katalooge.
*Game Explorer - Windows XP seda pole.Koondab kõik(või enamus) arvutisse paigaldatud mäng(ud)e.Võimalik on vanemliku kontrolli(Vt järgmist) raames lubada lastel mängida ainult kindlale vanusele mõeldud mänge(www.pegi.info).Ühtlasi muuta erinevaid mängudega seotud sätteid.
*Vanemlik Kontroll - Windows XP seda pole.Võimaldab vanematel kontrollida ja suunata nende laste interneti ja arvutikasutust.Avastada ja ennetada laste kuritegusid,seaduserikkumis, kelmusi ja kaitsta nende lapsi internetis levivate ohtude eest.
*Bitlocker - Windows XP seda pole.Võimaldab krüpteerida valitud kõvakettad,et neid ei saaks ilma ligipääsukoodideta kasutada teistes arvutites(kasulik firmadele oluliste andmete varguse,töötaja korruptsiooni ja ebalojaalsuse korral.Ühtlasi ka andmekandjate varguse puhul)
*Blue-Ray toetus - Windows XP on see toetus piiratud.Toetus uue põlvkonna optilisele formaadile mis ühel päeval võib potentsiaalselt asendada DVD.
*Varundus ja Taastamiskeskus - Windows XP on need võimalused piiratud.Võimaldab varundada kogu arvutis olema informatsiooni välisele andmekandjale.Teha automatiseeritud varukoopiaid kriitilistest andmetest või lihtsalt varundada vabalt valitud kaustu/faile ükskõik mis välisele meediale.
*Võrgu ja Jagamiskeskus - Windows XP on see piiratud.Võimaldab muuta,lisada,kustutada,diagnoosida internetiühenduse ja võrguühendustega seotud sätteid.Võimaldab leida ja kiiresti kõrvaldada erinevaid internetiühendust segavaid/takistavaid probleeme vajamata tehnilist haridust ja suurt hulka eelteadmisi.
*Parem turvalisus - Windows XP on see puudulik.Vistal on esimese aasta jooksul avastatud palju vähem turvaauke kui Windows XP esimese aasta jooksul.Vistaga arvutid jäävad tihtipeale puutumatuks rünnakute ees mis murravad Windows XP.Vistal on sisseehitatud mitmeid turvalisuse eest hoolitsevaid mooduleid nagu näiteks Turvalisuskeskus(kontrollib ja jälgib arvuti turvasüsteemide käitumist ja hoiatab kasutajat probleemide/ohtude korral).Windows Defender(kontrollib pahavara olemasolu) jne.Turvalisus oli ka üks prioriteete Microsofti jaoks Vista arendusel.

*Autoplay põhjalik konfigureerimine - Windows XP on seda keeruline leida ja seadistada.Võimaldab põhjalikult täpsustada kuidas arvuti käitub erineva meediaga(CD,DVD,Blu-Ray jne).
*Puhtam Boot Screen - Windows XP kuvab startides ebavajalikku infot mis aeglustab arvuti stardiaega.Vista kuvab ainult minimaalset vajalikku infot ega sega kasutajat.
*Loogilisem/Põhjalikum Juhtpaneeli ülesehitus - Windows XP pole see nii arenenud.Rohkem võimalusi.Rohkem sätteid mida muuta.Kõik sätted hallatavad ühest kohast.Puudub vajadus(enamus) asjade puhul vaadata mujale kui juhtpaneeli.
*Stabiilsem Operatsioonisüsteem - Windows XP võib ühe komponendi(programmi) ebastabiilsus põhjustada kogu arvuti kokkujooksmise või koguni taaskäivituse.Vista on piltlikult öeldes kokku pandud lega klotsidest mis suhtlevad teineteisega aga ühe "purunemine" ei peata süsteemi tööd.Kui programm muutub ebastabiilseks siis see taaskäivitatakse ja kasutajal on võimalik saata kerge vaevaga veateade(Error Reporting) mis aitab Microsoftil leida ja kõrvaldada vea põhjus või kasutajale automaatselt lahendus välja pakkuda.Koos paremate varundusvõimalustega tagab see parima võimaliku arvuti töökindluse(Ing.k-Uptime)
*Võimalus muuta erinevate programmide helitaset üksteisest sõltumatult - Windows XP seda pole.Ühel programmil võib olla kõrgem helitase ja teisel madalam,et need ei segaks kasutajat.
*Kopeerimise/Kustutamise/Teisaldamise korral üksikute failide automaatne ümbernimetamine;asendamine;ühe reegli kohaldamine mitmele failile - Windows XP seda pole.Lõpp failide kadumisele kopeerimise käigus.Kui mingit faili ei saa kopeerida siis saab selle vahele jätta ja jätkata ülejäänud failide kopeerimist.Kui sihtkaustas on sama nimega fail(id) siis on võimalik valida automaatne kopeeritava(te) faili(de) ümbernimetamine või vahelejätmine.Windows XP katkestab üheainsa vea korral kogu kopeerimisprotsessi mis võib kaasa tuua andmekao.
*Vista leiab internetist ise vajalikud driverid,installib need ja taaskäivitab arvuti(kui kasutaja poolt lubatud) - Windows XP on see piiratud.Vista leiab kasutajast sõltumatult vajalikud driverid ja uuendused internetist ja kasutaja nõusolekul paigaldab need.Windows XP nõuab palju aktiivsemat kasutajapoolset sekkumist ja suunamist.Ühtlasi tuleb juba Vistaga kaasa suurem hulk vajalikke drivereid mis tähendab,et isegi ilma internetiühenduseta tuntakse rohkem seadmeid ära ja paigaldatakse vajalikud driverid.
*Kiire Vista paigaldamisaeg - Windows XP võib see aeg olla üle 40 minuti isegi kiire raudvara korral.Vista oskab paremini uusimast raudvarast kasu lõigata(vt Mitmetuumalise protsessori ressursside parem haldus) mis võimaldab uue süsteemi kiiremini jooksma saada ja seadistada säästes kasutaja aega.Ühtlasi ei nõua Vista paigaldades aktiveerimisvõtit(selle võib sisestada 30 päeva jooksul peale paigaldamist.Seega testida saab täisversiooni u.29 päeva ilma ostmata).Keskmine Vista paigaldamisaeg peaks jääma 15-20 minuti piiresse(sõltuvalt paigaldatavast versioonist ja kasutaja arvuti riistvarast)
*Võimalus laadida drivereid installi ajal suvaliselt meedialt mis arvutiga ühendatud - Windows XP toetab ainult eranditult nüüdseks väljasurnud floppy-t.Vista võimaldab drivereid laadida ükskõik mis meedialt(USB pulk,DVD,CD,Blue-Ray,Kõvaketas jne)
*Mitmetuumalise protsessori ressursside parem haldus - Windows XP on see piiratud.Vista võimaldab kasu lõigata uue põlvkonna riistvarast:2;4;6 ja enamatuumalised protsessorid.Mitmest füüsilisest protsessorist ühes arvutis,suuremast mälu hulgast(64bit toetab kuni 128GB muutmälu),graafikakaartide mitmiklahendustest(ATI (Quad;X)Crossfire,Nvidia (TRI;Quad)SLI) ja pajudest teistest uuendustest nagu USB mälupulgad(ReadyBoost) ja suurem muutmälu hulk(SuperFetch).Vista on ka valmis mitmeteks uuendusteks mis alles hakkavad(või on jõudmas)tavakasutajatele sobivasse hinnaklassi(Blu-Ray,EFI jne).


icon_exclaim.gif Ei vastuta selle tabeli täieliku ja totaalse õigsuse ja täpsuse eest ega võta vastutust ühegi selles tabelis esitatud väite tõepärasuse/tõlgenduse eest.

icon_exclaim.gif Seda nimekirja võib jagada ilma minu nõusolekuta ükskõik kus - eeldusel,et seda pole tahtlikult muudetud kahjustamaks minu mainet või panna mind halba valgusesse.

icon_exclaim.gif Kogu vastukaja oodatud(täiendused,täpsustused,ebatäpsused jne): HV PS: https://foorum.hinnavaatlus.ee/privmsg.php?mode=post&u=24317


viimati muutis Tomorrow 30.10.2009 23:40:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sirius4k
HV veteran
sirius4k

liitunud: 25.09.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 01:31:07 vasta tsitaadiga

Peale mõne kirjavea ei ole midagi paha öelda icon_biggrin.gif

Tubli töö thumbs_up.gif icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

liitunud: 14.05.2004




sõnum 13.04.2008 01:36:26 vasta tsitaadiga

tomorrow, kuda sinu arust IE7 omanikud arvutit uuendavad? icon_eek.gif

*Integreeritud Windowsi Uuenduste Allalaadimiskeskus - Windows XP on see brauseripõhine ja nõuab iganenud Internet Explorer 6.0 olemasolu.Vistal on uuenduskeskus(Ing.k-Windows Update) eraldi programm mis vajab ainult toimivat internetiühendust.Selle kaudu laetakse alla kriitilisi turvaparandusi.Ühtlasi on alates Vista uuenduspakett ühest(SP1) lisatud Hotpatch tugi mis tõlkes tähendab,et kui ühe uuenduse paigaldamine ebaõnnestub siis liigutakse automaatselt järgmise uuenduse juurde mitte ei katkestata kõikide uuenduste paigaldamist nagu Windows XP puhul.

Lisaks veel et see on saadaval ainult teatud versioonides. Lisaks Bitlockerile veel DreamScene ja Shadow Copy asjakesed kah.

*Bitlocker - Windows XP seda pole.Võimaldab krüpteerida valitud kõvakettad,et neid ei saaks ilma ligipääsukoodideta kasutada teistes arvutites(kasulik firmadele oluliste andmete varguse,töötaja korruptsiooni ja ebalojaalsuse korral.Ühtlasi ka andmekandjate varguse puhul)

Lisaks veel seda et on olemas ikka raju logide keskus kõikides versioonides ja seda uut tüüpi mälu adreseerimist ja rajut task schedulerit

_________________
next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lecktor - 3D printerid ja lisatarvikud, Voron, Prusa jne
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 72
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 01:40:59 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
tomorrow

Kuda sinu arust IE7 omanikud arvutit uuendavad? icon_eek.gif

*Integreeritud Windowsi Uuenduste Allalaadimiskeskus - Windows XP on see brauseripõhine ja nõuab iganenud Internet Explorer 6.0 olemasolu.Vistal on uuenduskeskus(Ing.k-Windows Update) eraldi programm mis vajab ainult toimivat internetiühendust.Selle kaudu laetakse alla kriitilisi turvaparandusi.Ühtlasi on alates Vista uuenduspakett ühest(SP1) lisatud Hotpatch tugi mis tõlkes tähendab,et kui ühe uuenduse paigaldamine ebaõnnestub siis liigutakse automaatselt järgmise uuenduse juurde mitte ei katkestata kõikide uuenduste paigaldamist nagu Windows XP puhul.

Ma võtsin XP puhul aluseks Windows XP Home 32bit SP2 versiooni ega arvestanud nimekirja sisse erinevaid(justnimelt Vistalt) backporditud featuure nagu IE7,WMP11 jne.Pealegi HV enda statistikagi näitab,et IE6 kasutatakse rohkem kui IE7.Usutavasti keegi ei vaidle vastu,et IE6 on iganenud? icon_smile.gif .Samas point jääb samaks.Eraldi proge uuenduste jaoks on kontsentreeritum ja võtab vähem mälu kui IE6 või IE7 icon_wink.gif .Rääkimata sellest,et kui nt IE7-ga mingi jama on siis pole ka Update-d saada selle kaudu - ühe probleemiga kohe 2 asja ei tööta.

d3t kirjutas:
Lisaks veel et see on saadaval ainult teatud versioonides. Lisaks Bitlockerile veel DreamScene ja Shadow Copy asjakesed kah.

*Bitlocker - Windows XP seda pole.Võimaldab krüpteerida valitud kõvakettad,et neid ei saaks ilma ligipääsukoodideta kasutada teistes arvutites(kasulik firmadele oluliste andmete varguse,töötaja korruptsiooni ja ebalojaalsuse korral.Ühtlasi ka andmekandjate varguse puhul)

Lisaks veel seda et on olemas ikka raju logide keskus kõikides versioonides ja seda uut tüüpi mälu adreseerimist ja rajut task schedulerit.

Seda küll jah.Lisan Bitlockeri kohta märke.Dreamscene ma ei maininudki seega see pole probleem.SC ei pidanud vajalikuks mainida.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sirius4k
HV veteran
sirius4k

liitunud: 25.09.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 01:41:49 vasta tsitaadiga

Võib põhimõtteliselt ootama jääda, kuna juhtub see, et Vista (või mõni uuem OS) ennast ise parandama hakkab icon_lol.gif

Ükskord keegi mainis, et Vista on nii hea, et seal ei pea põhimõtteliselt mitte midagi tegema, et teeb ise ennast korda, kõik on hullult turvaline.. nö. purunematu ja kõikvõimas.
Isegi mina, vana Microsoft Fanboy, hakkasin siuke kiidulaulu peale täiega naerma icon_lol.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 01:47:56 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
Võib põhimõtteliselt ootama jääda, kuna juhtub see, et Vista (või mõni uuem OS) ennast ise parandama hakkab icon_lol.gif

Ükskord keegi mainis, et Vista on nii hea, et seal ei pea põhimõtteliselt mitte midagi tegema, et teeb ise ennast korda, kõik on hullult turvaline.. nö. purunematu ja kõikvõimas.
Isegi mina, vana Microsoft Fanboy, hakkasin siuke kiidulaulu peale täiega naerma icon_lol.gif

Nii kaugele pole asi veel jõudnud jah.Samas ega see nii hea asi polekski...Nt muudad sisselogimisakna tausta ja pärast restarti on vana taust jälle tagasi topitud thumbs_down.gif .Neile keda arvutid ei koti või kes tahavad,et neile kandikul kõik ära tehtaks oleks see muidugi taevamanna icon_smile.gif .Mis turvalisusse puutub siis siin on 90%> ohtudest tooli ja kuvari vahel kinni icon_rolleyes.gif .
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

liitunud: 14.05.2004




sõnum 13.04.2008 01:51:50 vasta tsitaadiga

tomorrow, Shadow Copy päästnud palju kordi mu elu. tTask scheduler on ikka nii rajuks tehtud et selle mitte mainimine on patt. Dreamscene võiks kah mainida, sest videot taustaks mängima panna on ikka kipa ju thumbs_up.gif
_________________
next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lecktor - 3D printerid ja lisatarvikud, Voron, Prusa jne
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 72
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 02:05:45 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
tomorrow, Shadow Copy päästnud palju kordi mu elu. tTask scheduler on ikka nii rajuks tehtud et selle mitte mainimine on patt. Dreamscene võiks kah mainida, sest videot taustaks mängima panna on ikka kipa ju thumbs_up.gif

Tänud,et mainisid thumbs_up.gif .Ma kaalun nende lisamist homme thumbs_up.gif .Täna suht õhtul omadega sellest kirjutamisest magama
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

liitunud: 05.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 09:55:00 vasta tsitaadiga

mind on ka shadow copy ühe korra päästnud icon_biggrin.gif

vist oli nii et kustutasin mingi laulu kogemata ära aga pärast oli seda vaja vms...
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

liitunud: 14.05.2004




sõnum 13.04.2008 13:35:50 vasta tsitaadiga

lu1de, ma kasutan seda pigem sellena, et kui suurt kursa tööd kirjutan, siis aeg ajalt armastab Office faili korruptida, siis parem klikk, previous versions ja asi ants icon_biggrin.gif
_________________
next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lecktor - 3D printerid ja lisatarvikud, Voron, Prusa jne
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 72
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sirius4k
HV veteran
sirius4k

liitunud: 25.09.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 16:23:51 vasta tsitaadiga

Kuidas see Shadow Copy asi töötab icon_question.gif icon_redface.gif

Vaatasin just, kuidas see asi teoreetiliselt töötama peaks, ja on täitsa aktiivne praegu. Aga kui ühel pildil Previous Versions vaatasin, oli seal tühjus, nagu alati icon_confused.gif Kas need tekivad sinna peale Restore Pointi tegemist icon_question.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

liitunud: 05.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 16:26:27 vasta tsitaadiga

sirius4k, ega piltidel polegi ja muudel sellistel asjadel. see töötab folderitega AFAIK
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Andykas
HV veteran
Andykas

liitunud: 28.08.2004




sõnum 13.04.2008 16:47:05 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
sirius4k, ega piltidel polegi ja muudel sellistel asjadel. see töötab folderitega AFAIK

On küll.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

liitunud: 05.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 16:50:56 vasta tsitaadiga

Andykas kirjutas:
lu1de kirjutas:
sirius4k, ega piltidel polegi ja muudel sellistel asjadel. see töötab folderitega AFAIK

On küll.

ma ka proovisin et paremklikk pildi peal ja sealt previous versions vms aga tühi oli. aga folderi previous versions ei olnud tühi icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Andykas
HV veteran
Andykas

liitunud: 28.08.2004




sõnum 13.04.2008 16:53:06 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
Andykas kirjutas:
lu1de kirjutas:
sirius4k, ega piltidel polegi ja muudel sellistel asjadel. see töötab folderitega AFAIK

On küll.

ma ka proovisin et paremklikk pildi peal ja sealt previous versions vms aga tühi oli. aga folderi previous versions ei olnud tühi icon_exclaim.gif

Ennem ikka pildi üle salvestasid mingi teise pildiga? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

liitunud: 05.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 17:03:45 vasta tsitaadiga

Andykas, pildid on folderi sees icon_idea.gif
selleläbi mõjub ju ka piltidele doh.gif


viimati muutis M00t 13.04.2008 17:03:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sirius4k
HV veteran
sirius4k

liitunud: 25.09.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 17:03:51 vasta tsitaadiga

Ma kopeerisin ühte kasuta pildi.. siis tegin paintiga suvalise "pildi" ja salvestasin kaustas oleva üle ja ei olnud ikka SC'd icon_confused.gif
Samuti ei ole kaustal SC'd.


viimati muutis sirius4k 13.04.2008 17:04:38, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

liitunud: 05.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 17:06:48 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
Ma kopeerisin ühte kasuta pildi.. siis tegin paintiga suvalise "pildi" ja salvestasin kaustas oleva üle ja ei olnud ikka SC'd icon_confused.gif

oota paar tundi/päeva ja siis proovi uuesti icon_smile.gif

ja siis proovi uuesti folderil
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sirius4k
HV veteran
sirius4k

liitunud: 25.09.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2008 17:24:35 vasta tsitaadiga

Ma tahtsin, et ta C ja teised kettad SC'd tegema paneks ja nüüd ma ei saa C kettale ligi icon_confused.gif

Nii juhtub, kui tahan My Computeris C ketast avada icon_razz1.gif

Mõtlesin, et olen kaval ja panen Run'is mingi suvalise kataloogi nime C kettal, aga sama asi tuleb icon_lol.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Andykas
HV veteran
Andykas

liitunud: 28.08.2004




sõnum 13.04.2008 17:33:57 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
Andykas, pildid on folderi sees icon_idea.gif
selleläbi mõjub ju ka piltidele doh.gif

Ja siis? icon_rolleyes.gif Sina väitsid, et pilte ja faile üksikult ei saa taastada, või sain ma sinust jälle valesti aru?
Ja miks ma peaksin kõik enda failid ühes kaustas taastama kui ma tahan ainult ühte pilti tagasi saada, sinu meetod tundub päris jabur icon_eek.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sakinaga
HV Guru

liitunud: 30.08.2006




sõnum 13.04.2008 19:17:53 vasta tsitaadiga

tomorrow, thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 150
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

liitunud: 14.05.2004




sõnum 14.04.2008 00:34:11 vasta tsitaadiga

Previous versions toimib failide puhul, olgu selleks siis kas wordi dokument või programmi exe või pildifail.
_________________
next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lecktor - 3D printerid ja lisatarvikud, Voron, Prusa jne
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 72
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sirius4k
HV veteran
sirius4k

liitunud: 25.09.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2008 13:03:13 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
Ma tahtsin, et ta C ja teised kettad SC'd tegema paneks ja nüüd ma ei saa C kettale ligi icon_confused.gif

Nii juhtub, kui tahan My Computeris C ketast avada icon_razz1.gif

Mõtlesin, et olen kaval ja panen Run'is mingi suvalise kataloogi nime C kettal, aga sama asi tuleb icon_lol.gif


ANTUD VIGA POLNUD SEOTUD SHADOW COPY'GA, VAID MINU ENDA LEIUTISEGA REGISTRIS icon_lol.gif Hea, et meelde tuli täna icon_razz1.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tegelane5
HV vaatleja
tegelane5

liitunud: 02.04.2005




sõnum 14.04.2008 14:37:12 vasta tsitaadiga

Tomorrow ütle ausalt ega sa MS softi müümisega ei tegele?
Lugesin selle pika listi läbi aga ainus mille järgi vajadus natukegi, on ketta krüpteerimine.
Selle ie7/ie6 suhtes võiks ju väita juba et sp2 ajal kirjutati Vistat et see ka Vistalt et arvestame XPd ilma SPta siis. icon_biggrin.gif
Kui kardate oma failidest ilma jääda siis ikka soovitaks cd le kirjutada. Kardetavasti ma alahindan seda Shadow Copyt aga ma kahtlen kas ta rikkiläinud kettalt ka asjad kätte saab icon_question.gif

_________________
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

liitunud: 05.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2008 14:42:56 vasta tsitaadiga

tegelane5, CD'le???
Sa elad aastas 2000? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Windows Vista vs. Windows XP mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 94, 95, 96  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.