Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 07.04.2008 17:37:32 vasta tsitaadiga

John Smith kirjutas:
tsitaat:

Ostab EU'st mitte aga USA'st, Austraaliast ja Hong Kong'ist - nii lihtne see asi ongi.

Selle peale tulen ma isegi, aga selliseid väiteid esitades võiks seda ka mainida, muidu on siin varsti jälle keegi kes nutab, et temalt tolli võeti?

Olen tellinud igalt poolt USA-st, Hong-Kongist, Saksast, Inglismaalt.... Ja ei ole kunagi pidanud mingeid lisamakse maksma, see on fakt! Kõik on olnud hinna sees kohe.

voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 07.04.2008 18:03:34 vasta tsitaadiga

Nazca, impordi tollimaks ja impordi käibemaks ei saa mingi valemiga hinna sees olla?
Sest seda kasseeritakse Maksu- ja tolliameti poolt seoses Eestisse ja Euroopa Liitu importimisega sinu kui ostja/importija käest.
Müüja ei tea nendest asjadest ja siinsetest maksumääradest mitte midagi - asi ei puutu mingit pidi müüjasse.
Sinu väite sõnastus on seega täieega ajuvaba ja näitab Sinu võhiklikkust antud teemas. icon_neutral.gif

Ja üleldse, maksustamine sõtub imporditava asja iseloomust ja väärtusest/hinnast.
Kui Sinu kraam on allpool piirhinda (millest sul nähtavasti aimui pole), siis makse ei määrata.
Ning kui ongi maksustatav kraam, mis Sul maksustamata jäetud, siis see pole veel alus väita, et midagi ei maksustata.
Maksustatakse! Ja kui impordid keelatud kraami või ületad lubatud kogust, siis kutsutakse vaibale ja tehakse trahvi ka!

Pole vaja plõksida ja edastada desinformatsiooni teemal, milles isegi elementaarsel tasemel pädev pole. icon_neutral.gif

Vastav teemakäsitlus kasulike näpunäidete all: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=337418
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 07.04.2008 18:08:45 vasta tsitaadiga

mida iganes.. makske rohkem kui tahate pole minu mure icon_biggrin.gif, minu arust ei plõksi mina vaid sina.. nõme ülbik
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 07.04.2008 18:16:46 vasta tsitaadiga

Nazca kirjutas:
mida iganes.. makske rohkem kui tahate pole minu mure icon_biggrin.gif, minu arust ei plõksi mina vaid sina.. nõme ülbik

Mida Sa demagoogitsed?
Maksmine antud kontekstis ei sõltu ei Sinu ega minu "tahtmistest".
Maksustamine tuleneb otseselt seadusandlusest ja põhineb imporditava asja hinnal/väärtusel.
Hakkad nendes kahes viimases lauses sisalduvat mõtet ümber lükama või?
tagasi üles
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 07.04.2008 18:28:33 vasta tsitaadiga

Ma ei taha midagi, ma räägi lihtsalt nagu mul on olnud, enda kogemusi. Mina pole mingit tolli eraldi maksnud kordagi, tõsi pakid pole olnud 100 kilosed ja 2 meetri pikkused, kuid suhteliselt kallid. Veel ei saa ma aru inimestest kes kogu aeg enda väidetel petta saavad, mida kuradit te sealt siis tellite üldse icon_biggrin.gif. Soodant vist on 1 neist. Huvitav miks mul probleeme ei ole.
John Smith
HV veteran

sõnum 07.04.2008 18:43:06 vasta tsitaadiga

Nazca kirjutas:
Ma ei taha midagi, ma räägi lihtsalt nagu mul on olnud, enda kogemusi. Mina pole mingit tolli eraldi maksnud kordagi, tõsi pakid pole olnud 100 kilosed ja 2 meetri pikkused, kuid suhteliselt kallid. Veel ei saa ma aru inimestest kes kogu aeg enda väidetel petta saavad, mida kuradit te sealt siis tellite üldse icon_biggrin.gif. Soodant vist on 1 neist. Huvitav miks mul probleeme ei ole.

1. Mitu asja sa tellinud oled?
2. Mitu asja sa oled tellinud ja kätte saanud väljaspool EU-d mille hind ületab 700.-eeku?

Jorsik
HV kasutaja
Jorsik

sõnum 07.04.2008 18:48:54 vasta tsitaadiga

See on tõesti huvitav Nazca, anna oma pärisnimi ja uurime järgi tollist. Aga üldiselt elektroonika koha pealt ei plõksita jah, mul on ka pakid läbi tulnud millel 100$ ja rohkem väärtuseks peale kirjutatud.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 07.04.2008 18:50:15 vasta tsitaadiga

Nazca kirjutas:

Valeinfo asja väärtuse kohta võib sulle trahvi tuua, seega soovitaks ausalt kõik ära märkida.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.04.2008 19:13:20 vasta tsitaadiga

kellelgi veel probleeme, et npnk kaarti ei saa paypalile ära regada?
magneti sain ilusasti tehtud, kuid et aadress oleks confirmed, tuleb ka teine kaart regada.

soodent
HV Guru

sõnum 07.04.2008 21:33:09 vasta tsitaadiga

Nazca kirjutas:

Kust sellised kasutajad tulevad...võtab ikka keeletuks.Uskumatu.
Vana ei räägi mitu ostu/müüki tal tehtud ja see jutt ,et tänu tema isiku kangelaslikkusele toll makse ei päri.Huvitav kuidas härra geenius pettust väldib ,kui müüja 100% positiivne ja maksmine paypaliga osutub petiseks?Rohkem midagi ei annagi kontrollida enne ostu.
Tõeliselt kallid pakid tulevad 90% fedex või ups kulleriga ja seal sul 5% võimalus makse vältida.

VR53
HV Guru
VR53

sõnum 07.04.2008 23:16:08 vasta tsitaadiga

Kui ma maksan oma kauba eest kõik maksud ära postis, aga müüja tagastab osa rahast refundi näol, sest kaup ei vastanud tingimustele, kuidas peaks maksude korral käituma? Kas on neid võimalik tagasi saada, sest need on ju tegelikult osaliselt tühja makstud sellisel juhul.
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 07.04.2008 23:21:51 vasta tsitaadiga

Seda tahaks isegi teada- kardan ,et kõik läheb kahjumisse.Seepärast väljaspool EU ostmine eriti riskantne.
Sama asi kui müüja saadab katkise asja vastu uue asja ja maksa jälle makse vist...

VR53
HV Guru
VR53

sõnum 07.04.2008 23:29:44 vasta tsitaadiga

Täpselt. Kui mulle 1000kr tagastatakse, siis see on 200kr tühja makstud makse.
tagasi üles
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 08.04.2008 08:24:33 vasta tsitaadiga

Ma ei näe mõtet siia teemasse rohkem kirjutada, foorum kubiseb radikaalidest. Pole ma millestki kõrvale hiilinud kuid vabatatlikult kellelegi raha pakkuma ka ei lähe. Olge siis lahedad, ja makske ikka tollimakse jne icon_biggrin.gif.. kõike head
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 08.04.2008 18:46:56 vasta tsitaadiga

VR53 kirjutas:
Kui ma maksan oma kauba eest kõik maksud ära postis, aga müüja tagastab osa rahast refundi näol, sest kaup ei vastanud tingimustele, kuidas peaks maksude korral käituma? Kas on neid võimalik tagasi saada, sest need on ju tegelikult osaliselt tühja makstud sellisel juhul.
soodent kirjutas:
Seda tahaks isegi teada- kardan ,et kõik läheb kahjumisse.Seepärast väljaspool EU ostmine eriti riskantne.
Sama asi kui müüja saadab katkise asja vastu uue asja ja maksa jälle makse vist...
VR53 kirjutas:
Täpselt. Kui mulle 1000kr tagastatakse, siis see on 200kr tühja makstud makse.

No juriidiliselt on minu arvates alus olemas maksuotsuse (on vist selline termin siin hetkel kohane?) ümbervaatamiseks.
Võib ju protsessida, kui see 200EEK seda väärt on.
Aga tuleb tähele panna, et toll ei pea maksustama mitte nende paberite järgi, mis kajastavvad palju asja eest makstud on, vaid
eelkõige maksustab toll seda saadud/imporditud eset selle väärtuse järgi ja väärtuse võib tolliekspert/maakler ka ise määrata.
Seega, kui asi endale jätta, siis ei pruugi tolli poisid maksu ümber arvutada - ütlevad, et see ikkagi ongi õige väärtus.
Kes viitsib võib muidugi kohtusse pöörduda.

Garantii keisi korral või katkise asja ümbervahetamisel on nii, et pakki tuleb panna/vormistada saatedokumendid, mis situatsiooni
adekvaatselt kirjeldaksid. Vastavad paberid peavad olema pakis nii praagi tagasi saatmisel, kui ka asendustoote saatmisel.
Vastasel juhul võidakse tollimaks peale keerata - toll ei pea ju lambist teadma, et garantii keissi lahendatakse.
Käib siis asi nii, et pakk tähistatakse "RMA" ja lisatakse vastav dokumentatsioon pakki.
Kui asi on suurema firma käest ostetud või kui näiteks kõvakettaid tootja juurde garantiisse saata, siis saab vastavad RMA vormid
selle firma kodulehelt kätte - märgitakse sinna siis eseme iseloomustus ja loomulikult väärtus, kes saadab ja kes vastu võtab jne.
tagasi üles
etc87
Piiratud kasutaja
etc87

sõnum 10.04.2008 19:07:45 vasta tsitaadiga

saatsin raha läbi paypali eile, aga nüüd avastasin et ikka see asi ei sobi ja müüa ütles et pane paypalis cancel siis tleb raha minu kontole..
kuidas ma seda teha saan?
ehk saan siit kiiremini vastuse kui temalt

Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 11.04.2008 15:33:06 vasta tsitaadiga

Ma pole viitsinud tervet teemat läbi lugeda, aga ma ei saa enam paypali kaudu raha kanda.Asi nii, et mingi limiit ületatud ja küsib paypal codet vms.See peaks olema see kood, millega saab limiiti suurendada.Minul aga seda koodi pole tulnud.Kuhu ta üldse tuleb?Vist pidi võtma kuni 2 nädalat aega, aga mulle pidi nad koodi saatma juba kuu aega tagasi.Mis kamm on selle asjaga :S

Muidu, ma ei tea eriti midagi, aga küsin lolli küsimuse:
Kindlasti on võimalik paypali raha saata ka tavalisest netipangast?Kas seal mingeid lisakulusid pole?
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Oliver112
HV veteran

sõnum 11.04.2008 18:01:44 vasta tsitaadiga

Lord Ami kirjutas:
Ma pole viitsinud tervet teemat läbi lugeda, aga ma ei saa enam paypali kaudu raha kanda.Asi nii, et mingi limiit ületatud ja küsib paypal codet vms.See peaks olema see kood, millega saab limiiti suurendada.Minul aga seda koodi pole tulnud.Kuhu ta üldse tuleb?Vist pidi võtma kuni 2 nädalat aega, aga mulle pidi nad koodi saatma juba kuu aega tagasi.Mis kamm on selle asjaga :S

Seda koodi näed oma krediitkaardi väljavõttest internetipangas.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.04.2008 17:07:52 vasta tsitaadiga

link :: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=160223453989&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI

Tere, mul selline probleem, et sooviks osta peeglit ebay.co.uk, aga nad ei taha mulle kuidagi transporti teha, ütlevad
et üle mere ei saada. Kas kuidagi on võimalik üldse sealt tellida.
oleks see saksa ebays müügil poleks probleemi, no Eestis pole selliseid asju kahjuks üldse müügil
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 12.04.2008 17:09:47 vasta tsitaadiga

Kui ütlevad, et siia ei saada, siis see nii ka on.

Muidugi võid proovida "altkäemaksu" pakkumist, võibolla näiteks 100£ lisamisel on müüja nõus.
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.04.2008 17:13:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Muidugi võid proovida "altkäemaksu" pakkumist, võibolla näiteks 100£ lisamisel on müüja nõus.

33% hinnale juurde icon_biggrin.gif + tranaport niigi

see kõik kokku oleks natuke kallis peegel
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 13.04.2008 09:56:12 vasta tsitaadiga

Trwind55 kirjutas:
voyager_est kirjutas:
Trwind55 kirjutas:
Mul on ka hetkel 1.50 EUR Paypal kontol. Kui kunagi ammu selle kaardi kinnitamise protseduuri läbi tegin, siis järgmise tehinguga sain ilusti 1.50 EUR tagasi. Nüüd uue kaardi puhul pidin 1.50 EUR protseduuri jälle läbi tegema, aga raha jai Paypal kontole. Kõikide märkide kohaselt peaks tegemist olema krediitkaardiga.

Ja sina kirjutad sellest, kuna...

icon_question.gif

Miks järgmisel Paypal maksel mu arve selle 1.50 EUR võrra väiksem polnud?

Minu teada käib asi nii, et võetakse terve makse summa esimeses järjekorras
vaikimisi kas PayPal-kontolt või kui seal piisavalt vahendeid pole, siis krediitkaardilt.
Kusjuures ise saad ju määrata makset sooritades, kust raha võetakse - makse vormistamise lehel More funding options.
Seelle kohta, kas osaliselt ühest allikast ja osaliselt teisest maksta saab, mul kogemus puudub.
tagasi üles
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 13.04.2008 10:15:55 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Tere, mul selline probleem, et sooviks osta peeglit ebay.co.uk, aga nad ei taha mulle kuidagi transporti teha, ütlevad
et üle mere ei saada. Kas kuidagi on võimalik üldse sealt tellida.
oleks see saksa ebays müügil poleks probleemi, no Eestis pole selliseid asju kahjuks üldse müügil

http://cgi.ebay.com/38-Lights-LED-Bathroom-Mirror_W0QQitemZ350044323295QQihZ022QQcategoryZ133695QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em122
Sinu kasutajanimega seoses meeldib ka see äkki icon_biggrin.gif http://cgi.ebay.com/GLOWING-JESUS-ON-THE-CROSS-Mirror-backing-LED-light_W0QQitemZ220221059322QQihZ012QQcategoryZ13833QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Kas selle müüja käes küsisid. Ma arvan et kui rohkem otsida leiab neid mujaltki veel. Ise kergestipurunevaid asju ei telliks väga kaugelt, aga noh kes ei riski see...

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.04.2008 10:28:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sinu kasutajanimega seoses meeldib ka see äkki link

Nimi nimeks, aga oleks vaja soojendusega , valgustusega ja infrapuna lülitiga peeglit ja seda oleks vaja pigem sealt kust saab ka transporti tellida
Eestis leidsin ühe sellise ja hind ca 8000-9000.- icon_eek.gif
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 14.04.2008 17:37:25 vasta tsitaadiga

Mul tekkis kah täna selline tünga case. USA eBayst ostin siis PDA, kirjelduses suurelt laialt kirjutatud, et uus ja never used, not refurbished jne. Võtsin pakist välja ja ohoo mis ma näen, displeil laiutab kaks sügavat kriimu. Lisaks näeb korpus suhteliselt kulunud nii eest kui tagant välja, esineb mõningaid täkkeid ja kriime on nii taga kui peal. Tegin siis paypali resolution centeris selle mingi avalduse, et erines oluliselt kijeldusest ja et müüdi uue pähe. Kutil oli return policys märgitud veel et tagastamine ainult sellisel juhul kui asi on D.O.A (ehk siis kohale jõudes ei tööta). Kui sealt mingit vastust ei tule siis läheb asi claimiks ilmselt üle, las siis paypal vaatab edasi.

Aga paneb imestama küll, nii nahaalselt müüakse lihtsalt saasta. Feedbacki ka just vähe ei olnud, kuid kui aus olla ma seda viimasel ajal ni väga ei vaata kah, vahest pimestab hind kah ära. Samas võib kehva feedbackiga täiesti korraliku asja saada ja vastupidi.

Ja mind nüüd huvitab kah see tollimaksu asi. Mul läsk 400 eeku, ilmselt ei ole mul loota seda tagasi saada?
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.