Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E51 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 53, 54, 55  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 08.04.2008 16:48:20 vasta tsitaadiga

Tele2 videokõnede eest lisaraha ei küsi vähemalt minu paketiga, uurisin just! Ma ei tea kuidas hetkel teistel operaatoritel sellega on lood!
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
T2nel
HV Guru
T2nel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.04.2008 21:06:07 vasta tsitaadiga

Vaatasin, et Emt küsib videokõne minuti eest 4,95. Elisa-l ja Tele2-el mõlemal on tutvumisperioodil videokõned tavakõne hinnaga. thumbs_up.gif Niiet helistama! icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 798 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 646
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 08.04.2008 22:17:52 vasta tsitaadiga

No mida ma vahin sellest teisest poolest sealt lukuaugust. Ma tahan temaga ainult rääkida ju.

Kuna E51-l esimese poole kaamerat ka niikuiniii pole, pole videokõne mingil moel siinse teema teema.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Kert1
HV kasutaja

sõnum 09.04.2008 15:46:16 vasta tsitaadiga

mul on migni seadista i-telefon siin ees kuidas sellest lahti saada? kohe esiekraanil. ja miks see gprs'iga sisse lhäeb kui seal midaig teha tahan kas wifiga ei saa?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 09.04.2008 15:47:24 vasta tsitaadiga

Liigu selle i-telefoni peale ja vajuta kustutamise nuppu.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 09.04.2008 16:20:29 vasta tsitaadiga

Kert1 kirjutas:
mul on migni seadista i-telefon siin ees kuidas sellest lahti saada? kohe esiekraanil. ja miks see gprs'iga sisse lhäeb kui seal midaig teha tahan kas wifiga ei saa?

Pane "veeb->valikud->seaded->pöörduspunkt -> alati küsi" või siis vaata üle pöörduspunktid "seaded->ühendus->pöörduspunktid"
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 09.04.2008 19:41:14 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
rex kirjutas:
....Ja USB-ist laadimist võiks ka ikkagi toetada. Vahepeal omatud N95-ga see ka ei toiminud. Hetkel teise telefonina kasutuses olev Asus P535 on ses mõttes hea - enamvähem suvalises kodus on digikaamera jaoks mini-USB otsaga kaabel olemas ja telefoni saab alati mõne arvuti taha laadima panna.

Tegelikult toetab ka E51 USB kaudu laadimist, aga ainult teatud seadmete puhul, kuid hetkel jään sulle vastuse võlgu, millised need seadmed täpselt on.

avax kirjutas:
Kopz kirjutas:

Tegelikult toetab ka E51 USB kaudu laadimist, aga ainult teatud seadmete puhul, kuid hetkel jään sulle vastuse võlgu, millised need seadmed täpselt on.

Viitsid ehk täpsustada või järgi vaadata, mis viisil USB laadimine toimib, kusagil mujal pole taolist asja pajatatud.

Pean nüüd vabandama enda eksliku postituse pärast. Ilmselt siiski ei toeta E51 USB laadimist. Mõni päev enne oma väite kirjutamist otsisin internetis paralleelselt mitme erineva seadme kohta infot ja lõpuks ajasin nad lihtsalt omavahel sassi.

Endal tekkis ka vahepeal üks küsimus. Kuidas saada lahti aktiivses ooterežiimis kõnepostist (kiri on ees "Konfigureerige kõnepost"). Kui ma kustutan ta kustutusklahviga ära, siis järgmise telefoni sisselülitamise ajal on ta jälle tagasi. Kui minna "menüü->vahendid->seaded->üldine->kohandamine->ooterežiim->akt. ooterež. lis.mood." siis seal küll midagi kõnepostiga seonduvat silma ei hakka.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
zimson
Kreisi kasutaja
zimson

sõnum 10.04.2008 10:49:21 vasta tsitaadiga

Keegi teab kust saab sellist kruvikeerajat, millega õnnestuks esikaas eemaldada? Panin nimelt tähele, et mul on kogunenud esiklaasi alla natukene sodi. Sooviks natukene puhastada.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 42
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 10.04.2008 11:36:58 vasta tsitaadiga

zimson kirjutas:
Keegi teab kust saab sellist kruvikeerajat, millega õnnestuks esikaas eemaldada? Panin nimelt tähele, et mul on kogunenud esiklaasi alla natukene sodi. Sooviks natukene puhastada.

Poest saab, kunagi mingi Tork kruvika oomi poest ostnud, eks Tevalos on vast ka.

rex
HV Guru
rex

sõnum 10.04.2008 11:55:15 vasta tsitaadiga

Torx 5
tagasi üles
volur
HV vaatleja

sõnum 11.04.2008 00:28:01 vasta tsitaadiga

Selline probleem et ostsin 4GB mälukaardi kuid see ei taha millegipärast töötada... Kirjutab et "Vigane kaart" või mingil hetkel et ei leia seda? Enne kui see kaart toimima hakkab peab ta midagi seal tegema (nagu installima vms) kuid poole pealt tuleb kiri et seda Kaarti kasutab mõni muu rakendus ja et kas olen nõus jätkama... Milles on probleem? Nokia kodulehel foorumis leidsin hulgaliselt samasuguseid poste et kaart ei tööta kuid mõtlesin enne siia postitada icon_smile.gif
tagasi üles
keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 11.04.2008 00:51:44 vasta tsitaadiga

Mul mitme kaardiga, mitme erineva nokiaga olnud nii, et kaart sisse ja korras, ei installi ega tee midagi... Kingstoni firma kaarte olen kasutaud siis icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 63
tagasi üles
RaNeT
Kreisi kasutaja

sõnum 11.04.2008 08:21:44 vasta tsitaadiga

volur kirjutas:
Selline probleem et ostsin 4GB mälukaardi kuid see ei taha millegipärast töötada... Kirjutab et "Vigane kaart" või mingil hetkel et ei leia seda? Enne kui see kaart toimima hakkab peab ta midagi seal tegema (nagu installima vms) kuid poole pealt tuleb kiri et seda Kaarti kasutab mõni muu rakendus ja et kas olen nõus jätkama... Milles on probleem? Nokia kodulehel foorumis leidsin hulgaliselt samasuguseid poste et kaart ei tööta kuid mõtlesin enne siia postitada icon_smile.gif

Minul samuti 4 gb kaart ja nii kui sisse panin kohe töötas, aga minul on Sandiski kaardiga tegemist.
Proovi kas see kaart mujal töötab ?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Bronco8
HV kasutaja
Bronco8

sõnum 11.04.2008 13:17:22 vasta tsitaadiga

Minu 4GB Sandisk töötas ka kohe kui sisse panin. Enne oli 2GB sandisk, mis ka funktsioneeris otse pakendist.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
solution
HV Guru
solution

sõnum 12.04.2008 14:16:48 vasta tsitaadiga

1GB sandisk töötas otse pakendist, samuti töötab ka nüüd 8GB sandisk otse pakendist. Arvatavasti on su kaart pekkis, vii poodi tagasi või proovi teise kaardiga, et teada saada ega telefon pekkis pole.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
blackwerew
Kreisi kasutaja
blackwerew

sõnum 12.04.2008 16:22:59 vasta tsitaadiga

Minu kasutatud 512MB SanDiski oma funktsioneeris ka kohe icon_biggrin.gif
volur
HV vaatleja

sõnum 13.04.2008 03:31:00 vasta tsitaadiga

Heh icon_smile.gif ... Lähen kontrollin siis üle... Võimalik et viga on kaardis kuna Gps seade ei suutnud ka seda leida... Eks varsti selgub!
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 13.04.2008 12:09:05 vasta tsitaadiga

Kas on võimalik netis surfata läbi sinihamba ühenduse kasutades koduarvuti sinihamba kaudu välja jagatud püsiühendust?

Googeldasin veidi ise ja leidsin, et osade mudelite korral on see võimalik - luua uus pöörduspunkt Bt vaikeseadetega ja mobla brauseris valida küsimisel see. Kuid E51 peal ma seda tööle ei saanud.

Ehk on kellelgi see õnnestunud?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 13.04.2008 15:46:34 vasta tsitaadiga

jossi 1 kirjutas:
Kas on võimalik netis surfata läbi sinihamba ühenduse kasutades koduarvuti sinihamba kaudu välja jagatud püsiühendust?

Googeldasin veidi ise ja leidsin, et osade mudelite korral on see võimalik - luua uus pöörduspunkt Bt vaikeseadetega ja mobla brauseris valida küsimisel see. Kuid E51 peal ma seda tööle ei saanud.

Ehk on kellelgi see õnnestunud?

Toimib, aga gnuboxi vms jura käimaajamine on jube tüütu tegevus. Lihtsam on wifi kasutamine, pole mõtet tagumiku kaudu ajuoperatsiooni teha.
Kommentaarid: 269 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 212
tagasi üles
jagr
HV vaatleja

sõnum 14.04.2008 09:32:41 vasta tsitaadiga

Tere!

Imelik jama E51ga.
Kodus elioni kodulahendus. 5 või 6 korda selline jama olnud, et kui lähen telefoniga kodusesse wifi võrku siis natukese aja pärast lükkab neti tagant ära. Telekast kaob Digi TV pilt ja ka ruuter (speedtoush) näitab, et ühendust pole. Natukese aja pärast ühendus ise taastub. Olen seda ka mujal tähele pannud, et vaba wifi võrk kaob ära kui surfama hakkan ja natukese aja pärast tuleb tagasi. Vahel aga pole mingit probleemi. Telefon olnud ca 1kuu ja ei julgegi eriti Wifisse ronida.
Aidake, miks mu telefon killib netiühendust?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
blackwerew
Kreisi kasutaja
blackwerew

sõnum 14.04.2008 13:10:42 vasta tsitaadiga

jagr kirjutas:
Tere!

Imelik jama E51ga.
Kodus elioni kodulahendus. 5 või 6 korda selline jama olnud, et kui lähen telefoniga kodusesse wifi võrku siis natukese aja pärast lükkab neti tagant ära. Telekast kaob Digi TV pilt ja ka ruuter (speedtoush) näitab, et ühendust pole. Natukese aja pärast ühendus ise taastub. Olen seda ka mujal tähele pannud, et vaba wifi võrk kaob ära kui surfama hakkan ja natukese aja pärast tuleb tagasi. Vahel aga pole mingit probleemi. Telefon olnud ca 1kuu ja ei julgegi eriti Wifisse ronida.
Aidake, miks mu telefon killib netiühendust?

Kusjuures mul endal paljudes wifi kohtades sama jama. Ei tea milles probleem olla võib ? icon_sad.gif

vipper
HV vaatleja

sõnum 15.04.2008 11:50:04 vasta tsitaadiga

Kas on normaalne, et E51-l ekraan virvendab, kui mobiil on oma ekraanisäästja režiimis (näitab kella). Vahel rohkem, vahel vähem. Umbes nagu vahiks madala sagedusega arvuti monitori. Kui klahvid jälle avada ja tegutsema hakata, siis on kõik normis.
tagasi üles
zimson
Kreisi kasutaja
zimson

sõnum 15.04.2008 13:10:31 vasta tsitaadiga

Kui teatava nurga alt vaadata, siis nagu virvendaks jah. Aga see on vaevu märgatav.
rex
HV Guru
rex

sõnum 15.04.2008 13:57:11 vasta tsitaadiga

See on normaalne.
tagasi üles
nuubik
HV kasutaja

sõnum 15.04.2008 16:24:23 vasta tsitaadiga

Kas keegi on ka irremote'i selle telefoni peal korralikult tööle saanud? Mul töötab ainult 20-30 cm kauguselt...
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E51 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 53, 54, 55  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.