Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 227, 228, 229  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 10.04.2008 22:53:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Keegi hoiab ust kinni ja ma ei saa lahti seda. Mis ma tegema pean?

Koputa

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
123456
HV kasutaja

sõnum 10.04.2008 22:57:32 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
tsitaat:

Koputa

Ta ei tee lahti
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 10.04.2008 23:05:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Bastardo kirjutas:
tsitaat:

Koputa

Ta ei tee lahti

Teeskle, et sa lähed ära. Noh mine ilge müdinaga eemale ja aja mingit siukest juttu, et ohh, kedagi vist pole kodus. Siis hiili vaikselt tagasi ja jää ootama. Varem või hiljem tuleb sell nagunii ise välja ja siis saad sisse lipsata.

tagasi üles
David0002
HV vaatleja

sõnum 10.04.2008 23:11:38 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
tsitaat:

Bastardo kirjutas:
tsitaat:

Koputa

Ta ei tee lahti

Teeskle, et sa lähed ära. Noh mine ilge müdinaga eemale ja aja mingit siukest juttu, et ohh, kedagi vist pole kodus. Siis hiili vaikselt tagasi ja jää ootama. Varem või hiljem tuleb sell nagunii ise välja ja siis saad sisse lipsata.

Misasja??? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Päris naljakas icon_lol.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Yannic
HV vaatleja
Yannic

sõnum 10.04.2008 23:24:56 vasta tsitaadiga

123456 kirjutas:

Arvatavasti on see poltergeist , kes tuleb ära koksata. Otsi punast tulekera ja tulista seda. Arvatavasti oled x-18-s.
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 10.04.2008 23:36:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma ütleksin, et üks suurim bug on selles, et enamustel relvadel on kesta väljaheite ava valel e. vasakul pool kui tagant vaadata. Õigetel relvadel on see asi kka paremal pool.

Noh kui niimoodi hakata lähenema, siis on palju hullematki, nimelt ma olen snaipri tukist 10 lasku koera pihta lasknud ja koer on ikka ringi longand icon_lol.gif Seda siis selle 1,5 meetrise toruga tukist. Ma olen juba harjund sellega et relvade balanss imeb kohati julmalt; ka zombile olend saand tagant lasta kuklasse nii 60 lasku gadjukast, seda veel soomustläbistavaid kalleid kuule. Lõpptulemus oli see et zombi örises edasi ja lasi mind jahipüssist maha thumbs_up.gif
Samas see tavaline trs 301 vist, sellest tavalisi kuule paar tükki pähe või kuklasse zombile ja olemas. Pole siin mingit balanssi. Krt tava sõdurit lasen pika toruga snaiprist nii 5 korda torsosse ja tüüp ikka seisab püsti ja hädaldab et sai haavata icon_lol.gif Midagi pole teha, a mäng ise on lahe seega savi.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 10.04.2008 23:39:28 vasta tsitaadiga

David0002 kirjutas:
bbbb kirjutas:
tsitaat:

Ainuke bug mis ma olen relvadega näinud on see, et vahel harva lubab pumppüssi laadida nii umbes 20 lasku

Ma ütleksin, et üks suurim bug on selles, et enamustel relvadel on kesta väljaheite ava valel e. vasakul pool kui tagant vaadata. Õigetel relvadel on see asi kka paremal pool. Samuti ka vinnastamise kang. http://world.guns.ru/assault/as01-e.htm

icon_smile.gif Ma mäletan et ma ka mainisin seda kunagi kui mäng välja tuli...suht suur bug küll...need kes relvi teavad neile jäi silma 8)

Ma küsin nüüd, et milles seisneb bug, kui mänguga ei ole taodeldud ülireaalsust ? Olgu vasakul või paremal, pole oluline ju icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 10.04.2008 23:46:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Hästi küsitud icon_lol.gif
Üldiselt on neid tulekerasid lihtsam\mugavam\ praktilisem suvalisest granaadiheitjast lasta, näeb loogilisem ja effektsem välja thumbs_up.gif Üks pauk ja tükkideks, vähemalt minul. Kuulidega ju leeki ei oleks mõtet lasta, need ju lendaks läbi; Samas lõhkelaengutega saab tegelt ju leegi ära kustutada icon_wink.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 11.04.2008 00:01:30 vasta tsitaadiga

bbbb kirjutas:
tsitaat:

Ainuke bug mis ma olen relvadega näinud on see, et vahel harva lubab pumppüssi laadida nii umbes 20 lasku

Ma ütleksin, et üks suurim bug on selles, et enamustel relvadel on kesta väljaheite ava valel e. vasakul pool kui tagant vaadata. Õigetel relvadel on see asi kka paremal pool. Samuti ka vinnastamise kang. http://world.guns.ru/assault/as01-e.htm

Mehed, poisid te ei loe ikka üldse kirjandust. Enne mängu välja tulekut räägiti sellest pikalt ja laialt. Mis te arvate et Counter Strike tegelased samuti nõnda lollid on ja padrunikestade heiteava valele poole joonistavad? Tegijad teavad täpselt, kus pool see ava on, kuid effekti pärast ning keskmistel juhmarditel on hea vaadata, kuidas relvavärk toimib.

Veel-enam. Relva balanseermisest. Oblivon Lost koos uuema patchiga parandab seda korralikult ning samuti AMK mod. Põmst on kogu aeg üks lask, üks kill. Kui mõne lasuga ei tapa, siis on kindel, et tegelane jookseb verest tühjaks - natuke aega komberdab, viskab relva käest, kukub maha ja hakkab abi paluma - ljuudi, uuu..

Kui fännidel vähegi aega natuke sobrada filefrondis, oblivion-lost lehel ja muudel saitidel leiab igaüks endale asjakohase modide, seadete teema, millega kõvasti mänguelamusele juurde saab.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 11.04.2008 03:50:59 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:

Mul on tõsiselt kopp ees vastaste ai-st, mis võimaldab mul massimõrvarit panna.
Mina isiklikult mängisin mängu läbi 4 korda, ühe korra ka masteriga, ja tõdesin et igav hakkab, raskus aste ei paku mulle pinget, keegi kunagi granaate isegi ei viska ju :cry: , lõkse mulle ei seata jne...

Oblivion Lost mod 1.3.7 + Oblivion Lost patch 1.3.3 puhul visatakse ka granaate ja suhteliselt tihti.
See tõmbas kriipsu peale mu camper/sniper stiilile, sest granaat leiab tihti tee nurgataha jne..
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
David0002
HV vaatleja

sõnum 11.04.2008 11:46:19 vasta tsitaadiga

Jep, oblivion lost on 5+...reaalsus suureneb 101 prossa... icon_razz.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 11.04.2008 12:25:29 vasta tsitaadiga

troglodyte kirjutas:
sant kirjutas:

Mul on tõsiselt kopp ees vastaste ai-st, mis võimaldab mul massimõrvarit panna.
Mina isiklikult mängisin mängu läbi 4 korda, ühe korra ka masteriga, ja tõdesin et igav hakkab, raskus aste ei paku mulle pinget, keegi kunagi granaate isegi ei viska ju icon_cry.gif , lõkse mulle ei seata jne...

Oblivion Lost mod 1.3.7

See on Oblivon Lost 1.3 - 1.3.7z on failinimi, kuna see on pakitud 7-zip meetodil. Viimane patch hetkel on 1.3.3.

Muidu jah, originaalversiooni kallal on juba hilja vinguda. Piisavalt aega möödas, kus kommuun on väga edukalt palju, palju head välja lasknud, et stalkeri mänguelamust lubatud ja oodatud elamusele lähedasemaks muuta.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 11.04.2008 22:58:03 vasta tsitaadiga

tegin "oma jaoks" jälle uue avastuse, nimelt leidsin VESA suiti stashist, ei osanud arvata et nii kalli asja lihtsalt niisama saab
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 62
tagasi üles
Yannic
HV vaatleja
Yannic

sõnum 11.04.2008 23:40:29 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:
tegin "oma jaoks" jälle uue avastuse, nimelt leidsin VESA suiti stashist, ei osanud arvata et nii kalli asja lihtsalt niisama saab
Spoiler Spoiler Spoiler

Sama sisuga vesti kui SEVA aga 2 kilo kergema(SSP-99M Suit) saad lausa tasuta Yantarist proffessori käest. Tuleb missiooni käigus üks asi kaasa tuua, mille otsa sa satud niikuinii. Ma panin selle suitiga mängu lõpuni ilusti. 2 kilo saad rohkem muud träna sellevõrra rohkem tassida. SEVA de ostmine on minu arust mittevajalik.
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 12.04.2008 00:10:56 vasta tsitaadiga

kas need pätsid tuleb järjest peale laduda vai piisab viimasest?
Alustasin just mänguga.Milline mod annab relvi juurde ja suurendab vööl arktifaktide slotte?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 12.04.2008 00:34:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Noh, mina isiklikult tean vähemalt 2 kohta mängus, kus saab leida tasuta exoskeleti. 1 on pripriati lõpus ja teine on sarkofaagis: Samas kui sa otsustad mängu õige lõpuni mängida, siis pärast sarkofaagi on veel vähemalt 2 exoskeletti vedelemas niisama. Mina neid eriti ei otsi, sest mängus teenib piisavalt raha, et neid muude asjade kõrvalt 5 tükki osta.
Ahjaa, pärast monoliiti on neid veel vedelemas, nii et tegelt neid on päris palju, tavalisi armoreid vedeleb ikka kümnete kaupa; Ma mõtlen dolgi\cvoboda ja berüll armoreid, muid ma ei kasuta. Kuulikindlus on minu jaoks nr 1, seega lemmik armor on berüll m5, odav ja suht kerge kah teine. Neid läheb mul niikui sooja saija- nii 2-3 tükki õhtuga.

tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 12.04.2008 00:36:39 vasta tsitaadiga

Piisab viimasest patchist.
Ning modidest kindlasti paar postitust tagasi mainitud Oblivion Lost - suurendab artifaktide slotide arvu ning võimaldab artifaktidest anomaaliad tekitada.
Paar uut relva lisab ka.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 12.04.2008 00:46:18 vasta tsitaadiga

Yantari missioniga on selline kild, et kui ma tarin sinna kõik artifactid, mis vähegi viitsin ja müün nad siis maha kui mission valmis ja hinnad soodsamad siis saan rämedalt pappi. Lisaks teen niipalju kui jaksan yantaris lisa queste, mille eest saan lõpuks kokku posu armoreid, ja kui kõik träni enne yantarist lahkumist maha müüa, kukub vähemalt pool milli rutsi sülle; Seal ma saan juba tavaliselt milli täis icon_wink.gif ja seda saab teha ka masteriga, sest master ei mõjuta leitavate\saadavate armorite arvu. Ega ei mõjuta leitavate artifaktide arvu, seega vahet pole; Yantarist saab leida ka 1-he vintjar sniper tuki, kui on viitsimist otsida ja mängida nii palju. Vintjare olen ma vist 5 tükki kokku leidnud mängus, kahjuks ainuke relv mida eriti ei leia on grom 5,45 icon_cry.gif
tagasi üles
Yannic
HV vaatleja
Yannic

sõnum 12.04.2008 03:39:20 vasta tsitaadiga

Tunder 5.45 saad selle Barini nimelise "võlli" käest. Karta on, et vabatahtlikult ta oma tukist ei loobu.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 13.04.2008 13:04:20 vasta tsitaadiga

Siin oli juttu, et kuidas kiiremini X18 sellest lendavast tuleelukast lahti saada, ma lasin tema alla ühe matsu AK grenade launcherist ja siis viskas pildi tasku tegelane ja tuli cutscene icon_smile.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.04.2008 17:43:34 vasta tsitaadiga

Veidike uut silmailu icon_smile.gif : http://www.pcgames.de/aid,640665/Video/Ego-Shooter/Beeindruckendes_DirectX_10-Video_zu_STALKER_Clear_Sky_erschienen/
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 21.04.2008 17:51:01 vasta tsitaadiga

Tra nad seda directxi aint arendavad, see mida nad ai ja gameplay vallas lubasid võiks ka üks kord elluviia. icon_rolleyes.gif
margus645
HV veteran

sõnum 21.04.2008 17:53:56 vasta tsitaadiga

Kena tõesti kuid praeguse rauaga ei vea seda kohe mitte ilmselt icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
noonius
HV kasutaja
noonius

sõnum 22.04.2008 14:19:54 vasta tsitaadiga

kõige rohkem meeldis mulle see kuupäev seal lõpus. Ei ole vaja kaua oodata. Loodetavasti on selleks ajaks ka next gen kaardid väljas, mis suudavad kogu seda kremplit ka jooksutada

Mingi paks pihv paugub siin
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.04.2008 11:22:04 vasta tsitaadiga

noonius kirjutas:
kõige rohkem meeldis mulle see kuupäev seal lõpus. Ei ole vaja kaua oodata. Loodetavasti on selleks ajaks ka next gen kaardid väljas, mis suudavad kogu seda kremplit ka jooksutada

No GT200 peaks seda päris kenasti mängima.Mulle meeldib taevas selles mängus(videote põhjal).Atmosfäär on kah väga thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 227, 228, 229  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.