Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Last Chaos märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
C4ines
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.05.2007 13:11:45 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
Ja tahad öelda, et see last chaos mis meenutab 10 aastat vanu mänge on nagu parem ? Ei tea kaua nad sellega vaeva nägid ei julgeks öelda, et lost chaosi peale rohkem kui 24h oleks raisatud nii vigane nii jube nii idiootne et s6nu ei ole ...

õigust räägid icon_lol.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
virko
HV vaatleja

sõnum 07.05.2007 22:45:43 vasta tsitaadiga

Pet System

With our new pet system, you can now have a faithful friend and loyal ally in your journey through out Iris.

See tekst ajab naerma...

Need pilukate "MMORPG" pole just kõige paremad...
Kui tuleb ikka mmo isu peale siis fantasy omadest soovitan kindlalt Lineage 2'te (on piisavalt priva servereid mis töötavad 100% ainult nati vanema versiooni peal)
WoW'i võib ju kah pelada aga PvP's pinge puudub
(cabal online tundus kah kunagi huvitav oma combo värkidega, aga ikkagi igav)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.05.2007 15:32:40 vasta tsitaadiga

Matisowned kirjutas:
Pkwild räägi , kuda aws on vanaaeg ja uus aeg seotud aws :O?ja mis su nick oli mängides?

Mul igast nicke seal, sest alguses olid seal igast probleemid sees. Vigane ühesõnaga. Ja AW? Tahad teada kuidas? Seal on kirved ja disketid segamini. Enneaega küll diskette polnud. Nojah, mulle igatahes WoW meeldib. Graafika jummala mõnus. Mitte selline igav ja booring nagu teistes. Aga noh, ex maitse üle ei vaielda.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
drac
HV kasutaja
drac

sõnum 13.05.2007 08:30:33 vasta tsitaadiga

miks keegi EVE-Online pole maininud? seda hinnatakse ju üldiselt kõrgemini kui WoW`i näiteks. miks te üldse teete neid pilukate teemasi? kõik samasugused(mõttetud).
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 13.05.2007 09:29:37 vasta tsitaadiga

Avasin lehe, peale selle eide nägemist panin asja sujuvalt kinni. Ma juba aiman mis sealt tulemas on. icon_lol.gif
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 13.05.2007 11:05:34 vasta tsitaadiga

Graafikal pole vigagi f2p kohta, aga stoori puudub küll totaalselt icon_biggrin.gif
Algul kui proovisin betat oli õudne lag kogu aeg.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 07.09.2007 22:25:12 vasta tsitaadiga

Keegi mängib veel? Ise hakkasin ca nädal tagasi mängima. Asi kõvasti edasi arenenud võttes arvesse eelnevaid kommentaare siin teemas. Lagi enam ei ole ja minumeelest teiste free mmorpg mängude kõrval täitsa arvestatav pela. Vähemalt on palju võimalusi, mida teha ja exp ei ole ainu tähtis!
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
Dianatrix
Kreisi kasutaja

sõnum 08.04.2008 08:06:06 vasta tsitaadiga

Kaevan selle teema üles. Kes mängib, kus mängib? Ise alustasin paar nädalat tagasi, olen lvl 31 rogue. Mulle igatahes meeldib see mäng, tulge ka. Katar serveritesse siis, seal ma no-lifen. Teisi eestlasi on ka, aga liiga vähe, võiks rohkem olla. Kui keegi otsustab lisanduda, võiks mulle PM saata. : )
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 48
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.04.2008 10:13:54 vasta tsitaadiga

Muidugi teisi pole - see on ju jama icon_biggrin.gif PRaegu sulle tundub äge, aga vaata mida vanemaks saad, seda rohkem hakkad hindama ja valima mida mängid. Ma kunagi tagusin ka Helbreathi ja MU Onlinet segamini, aga nüüd ei taha näha ka icon_biggrin.gif Ja ega ausalt öeldes paar mängu mis ma enda postis aasta tagasi nimetasin, nagu näiteks Astonia, on ka alla käinud. Astoniat võib taguda vanadel arvutitel - seal on ee vist... 800x640? icon_lol.gif
tagasi üles
Dianatrix
Kreisi kasutaja

sõnum 08.04.2008 21:32:28 vasta tsitaadiga

Emme, ma olen juba peaaegu 21! icon_lol.gif No nimeta siis mõni tasuta mäng, mis oleks parem. Sest piramine imeb lörinaga. Tegelikult, kui lugeda neid poste, mis siia tehtud on ja ainult nende järgi võtta... ma ei usuks, et samast mängust jutt on. Tundub, et mäng on algusest kõvasti edasi arenenud. Äkki peaks nii mõnigi dissija nüüd uuesti proovima. Nii palju kui ma sinna inimesi meelitanud olen, mõni on täielikult vaimustuses, teine ütleb, et nõme mäng. Eks maitseid ole igasuguseid.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 48
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 08.04.2008 22:30:45 vasta tsitaadiga

tasuta ? tasuta ei saa peksa ka icon_razz1.gif seega tasuta ma ei loodaks eriti midagi normaalset leida... proovi wowi icon_lol.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.04.2008 22:43:17 vasta tsitaadiga

Pira võib ju imeda sinuarust, aga tasuta mängud imevad ka. Ja kui sa oled peaaegu 21, siis oled sa küll vähe mänge tagunud või on sul kehv maitse icon_biggrin.gif Tasuta mängudest võta alustuseks RuneScape. Kui seda oled natuke mänginud, siis hakkad juba tasuta mängudes puudust tundma skillidest. Ja selle tõttu hakkad sa vaatama pira/originaal tasuliste mängude poole.
tagasi üles
psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 09.04.2008 12:41:08 vasta tsitaadiga

olen proovind lineage2'e, mis on ka tasuline, aga ei aita mitte kuskile thumbs_down.gif last chaosi proovisin mingi tükk aega tagasi ära, aitas mängida küll icon_wink.gif
kõige paremaks jääb ikka silkroad, mis on tasuta ja vajadusel saab item malli kasutada.
ja runescapei ei soovitaks vaenlasele ka mitte..
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.04.2008 13:24:53 vasta tsitaadiga

Irw... RuneScape sulle niimoodi ei pruugi mängida, aga muidu on ta kvaliteetmäng. Ta käib küll järjest alla, aga skillide valik ja võimalused on igatahes etemad, kui teistes mängudes. Ainult WoW -is tean ma veel nii palju skille ja Lineage 2 -te pole viitsinud kordagi peale panna. Silkroad on minu arust täielik bullshit ja kõige parem ta kindlasti pole. Ta võib küll meeldida paljudele ja olla tegelikult hea, aga parimate hulka ta ei pääse. Tavaline hiina möla mõne erandiga.
tagasi üles
psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 09.04.2008 13:30:02 vasta tsitaadiga

eks see ole puhtalt inimese maitse asi... tavaline hiina möla võid sa ise olla icon_wink.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
drac
HV kasutaja
drac

sõnum 10.04.2008 10:32:09 vasta tsitaadiga

mängige EVE-Online siis näete milline mmo peab olema icon_biggrin.gif
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.04.2008 20:53:25 vasta tsitaadiga

To psydeblo: Mis asja sa kohe teisi halvustad. Vaata tõele näkku... Need pilukate mängud on ju enamjaolt üks paras saast või kui ongi mõni mängitav, siis ei erine ta teistest peaaegu mitte kuidagi.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 17.04.2008 23:41:32 vasta tsitaadiga

drac kirjutas:
mängige EVE-Online siis näete milline mmo peab olema icon_biggrin.gif

Proovitud ja arvan : jama. RS omab selle pooleks.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 18.04.2008 20:17:04 vasta tsitaadiga

morgoth kirjutas:
Tundub, et järjekordne pilukate MMORPG. nad võiksid saasta tootmise ükskord ära lõpetada.

Nemad peavad ka ju kuidagi raha teenima icon_biggrin.gif Pilukad on tegelt suhteliselt targalt selle läbi mõelnud. Nad ei viitsi ühe mängu peal mingi mitu aastat istuda ja teha seda ja siis vaadata kas lööb läbi. Nad pigem teevad mingi 10 odavat jama millel on kõvasti suurem võimalus et mitu nende mängu lööb läbi ja teenivad kokkuvõttes rohkem raha kui ühega mis vb läbi ei löö icon_biggrin.gif
Anyways ma proovisin seda aasta või rohkem tagasi. Ma pole just eriline free-mmo-crap fan ka niiet ei meeldinud eriti. Viimati hakanud ostma Monthly Fee mänge aga noh, ega pole siiani ühtegi sellist leidnud mis tõesti võtaks mu rajalt maha paariks kuuks. Guild Wars oli tglt mäng mis tõmbas mind mängima umbes 5-7 kuuks ja nüüd vist alustan uuesti. Wowi mängisin aint 1 ja pool kuud ja Lotro 1 kuu :/
Ma pakun et mina enam nii madalale nagu Free Korena MMO's ei lange.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
olks13
HV vaatleja

sõnum 26.04.2008 17:38:47 vasta tsitaadiga

Minu arust on metin2 ka üpris hea mäng, (www.metin2.us) ise toksin seda mängu juba 4 kuud, hea graafika, aga levelid tulevad raskelt.
Ma soovitan seda mängu soojalt.
tagasi üles
KNIHT
HV vaatleja

sõnum 09.09.2008 10:07:17 vasta tsitaadiga

mina jällegi metin2-te ei soovita, kohutavalt bugine, lagib kohutavalt ning kui on natukenegi kehvem kontakt serveriga, viskab kohe välja. Ebaloogiliselt üles ehitatud EXP saamine. Killin lvl56+4 monstrumi maha ning saan mingi 0,08% exp ainult juurde, samas lähen killin lvl42+2 monstrumi maha, saan juurde 0,3%.
Ise olen seal mängus lvl43 mental warrior. Samas ahvide käest saan kolki, ahvid on lvl35+2. Tegelaste areng on ka minimaalne. Alguses valid tegelase; Ninja; Shaman; Sura; Warrior. LVL5 juures saad talle siis skille õppetad ning sellega ka tegelase areng peatub. Jah sa saad teha temal lvlit kõrgemaks, saad parandada tema oskusi, teed teda tugevamaks kuid asi sellega ka piidurbki. Äritsemise viis on ka saast. Saad äritseda ainult siis kui tegelasega poe püsti paned. Mis kõige jubedam, see mäng koormab arvutit jubedalt. Teen enda arvutis 2 poodi ja siis kui üritan mängida, ei õnnestu, sest jubedalt hakib kuna CPU koormus on 100%. Positiivsust selles mängus pole ollagi. Ainuke mis mulle selle mängu juures veel huvi pakub on nn. pulmad tegelaste vahel, mida too annab ei tea veel kuid loodan peagi teada saada. Muidugi on ta parem kui runeskape, kuid ikkagi...

NB! mängu saab korduvalt tööle panna samal ajal kui mäng ise töötab.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Last Chaos mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.