praegune kellaaeg 25.06.2025 00:02:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Crow
HV kasutaja

|
28.03.2008 19:57:55
|
|
|
August 29, 2008 ootame näeme
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
30.03.2008 00:01:53
|
|
|
Kas on mängul olemas ka võtmed?Et saaks juurde elusid,laskemoona?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
t6nn_k
HV kasutaja

|
30.03.2008 00:38:10
|
|
|
enigma kirjutas: |
Kas on mängul olemas ka võtmed? |
MIS VÕTMED sebi omale trainer
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
30.03.2008 12:48:36
|
|
|
t6nn_k kirjutas: |
MIS VÕTMED sebi omale trainer  |
Mis asi see trainer veel on?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
30.03.2008 13:23:22
|
|
|
t6nn_k kirjutas: |
MIS VÕTMED sebi omale trainer  |
Nüüd siis on üritatud ka juba trainer´t või cheat´i ära eestistada (vist?)...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
t6nn_k
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
30.03.2008 15:14:07
|
|
|
Väga keeruline mäng.
Olen kohas kus pean maa alusest katakombist rusude vahelt maa pinnale ronima.Kuid kaitseülikond on lõpukorral ja radiatsioon tapab.
See on siis see koht kus venekeelne hääl kõvasti räägib.
Kuidas ma toimima peaks?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
30.03.2008 16:42:32
|
|
|
antirade kiirelt krõbistama?
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
30.03.2008 20:23:11
|
|
|
Dumbass kirjutas: |
antirade kiirelt krõbistama? |
Oh mul pole seda...
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
31.03.2008 10:07:00
|
|
|
...üldiselt on vist nii, et mõne sellise koha ikka leiab kus parajasti radioaktiivusust pole. Lähed sinna, salvestad ja siis polegi muud, kui jooksed ennast paar korda surnuks üritades leida kõige paremat teed välja. Kui see on leitud, siis ilmselt ükskord sa ei jookse ennast enam surnuks vaid jõuadki välja.
PS: "võtmed" on nõrkadele (..ja tõesti, "võtmed" lol)
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
31.03.2008 14:29:24
|
|
|
Dumbass kirjutas: |
antirade kiirelt krõbistama? |
Oh mul pole seda... |
Oled NPP-s siis?
Antr-rad artifakte (Urchin, Kolobok, Fireball jms) ei ole? Mis ülikond sul seljas on?
Ma ise küll ei mäleta, et oleks NPP-s erilisi probleeme radiatsiooniga olnud.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
31.03.2008 15:33:34
|
|
|
Seal mõnes kohas ikka oli seda... suht käbe nottis, aga enamus maast sai ikka ilma radiatsiooni täheldamata mängitud.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yannic
HV vaatleja

|
31.03.2008 15:46:46
|
|
|
Eile jõudsin läbi häda siis Agropomi katakombidesse doktori manu. Viimased kaks Bloodsuckerit, kes korraga peale lendasid võtsin noaga maha. Padrunid olid otsas. Algul kui minema hakkasin, oli seljakott mõnusalt pungil ja oli hea põllu peal pumppüssiga seajahti pidada aga pärast kakle iga padruni pärast laiba juures:( .
Et siis küsimus, kas palju pean noaga tapatööd tegema, et sealt doktori juurest keldrist välja Bari saada, padrunikasti manu. Kui veel mõelda, et vaja sarkofaagi ka vallutada limiteeritud laskemoonaga
|
|
tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
31.03.2008 16:54:54
|
|
|
Millest on tingitud selline laskemoona vaesus? Kas Stalkeris on mingi peidetud raskusaste peale masterit, mille puhul iga laip dropib ainult 1 padruni ja traderid müüvad laskemoona hingehinnaga?
Ehk peaksid rohkem rõhuma headshotidele?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
31.03.2008 19:14:10
|
|
|
Kuidas sa võtsid bloodsuckerid noaga maha?Mäng on kõige kergema raskusastme peal?(ma ei soovita kerget raskusastet, see rikub mängu ära)pane master aste ja lase oblivion lost mod peale, siis läheb sul kastitäis padruneid vaja et 1 bloodsucker maha võtta
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yannic
HV vaatleja

|
02.04.2008 00:10:41
|
|
|
Mängin ikka tavalise stalker astmega, mängust peab mõnu ka saama aga mitte mängu kuu aega järjest mängida. Noaga saab kenasti tappa, aga plaastreid läheb palju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
05.04.2008 15:28:01
|
|
|
need kellel 1.006 patch peal, on font(peamenüüs kui ka mängus) suurem kui enne patchimist või olen ainuke?
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
siuhsauh
HV vaatleja
|
06.04.2008 22:31:45
|
|
|
kuidas seda multiplayeris läbi hamachi mängida saab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
06.04.2008 22:56:40
|
|
|
Pole küll päris kindel, kuid Hamachi server peaks ilmuma LAN mängude all...
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
09.04.2008 14:50:40
|
|
|
Vahepeal on OL maastikul muutusi toimunud:
Oblivion Lost 1.3.3 (Installida p4rast 1.3 paigaldamist)
Oblivion Lost 1.3.3 mitteametlik laienduspakett
Samuti, küll mitte tutikas, kuid endiselt uuendusi hõlmav S.T.A.L.K.E.R. AMK Mod. Mina avastasin selle alles hiljuti. Pole veel jõudnud proovida, kuid tunduvalt kõik jutud juures ning kirjeldusi lugedes võtab suu parajalt lahti. Suures osas on mod täiesti erinev Oblivon Lost modifikatsioonist.
Mõnede erinevustena olgu mainitud, et saab osta uue seljakoti ning see kuhugi suvalisse kohta, maha visata et enda isiklik "stash" tekitada. Selle stashi juurde gps seade vista, et hiljem kerge oleks üles leida. A.I on jõhkralt muudetud, kus teised stalkerid otsivad samuti varandust, tuhnivad surnud kehi läbi ning napsavad su eest esemeid, kauplevad uute asjadega. Mitmed relvatekstuurid lisatud, heli, ilmastikuolud, arenenum magamissüsteem ja sada muud imet. AMK tiimil pidi lähiajal kõnealuse pakki uus versioon "2" välja tulema, mis pidi endas veel rohkemat hõlmama.
Mõningane osa AMK modi pakutavast:
tsitaat: |
Stalkers actively and diversely they interact with each other in offline:
- search and collect artifacts
- loot bodies, collect any useful things like ammo, weapons, medicaments
- trade
If found items are common and inexpensive, they sell them to the trader.
If they found something valuable, like rare weapon or expensive artifact, they leave it to itself or propose to sell to someone, who wants it (maybe, it will be the Marked One too) - they just post a message to IM system, where to find them, and explain, what they want to sell.
They recognise not only the corpses (which are actively looted), but also boxes and caches - they'll get everything you put in the cache, it they'll found it. It depends on the distinctness of container - items, hidden in the cache somewhere on the garret of the neglected farmstead, for sure will not be found, but it is here into the box, which stands in the Bar, it is better not to place anything - they will clean it up, as soon as you come out.
3. Dynamic News System
DNS is the main instrument which shows offine A-Life to the player.
Stalker(s):
- spotted someone (military patrol, for example), and name the place, where it happened.
- found a corpse, trying to recognise it's name from PDA, voices assumptions about the reasons for death (and, you know - it's true working feature: if he was killed with pistol, or automatic rifle, or shotgun - it'll be recognised by stalker, who found the body, he'll describe, how's the wound looking, etc.), and name the place, where it happened.
- seen the skirmish, name the participants, the place.
- seen, how kill happened, and name killer (as usual, it's the player) and victims, exemplary armament, place of the skirmish.
- heard something (shooting, scream, etc.)
- seen, that weather have changed, and tell, what he's thinking about it
- tells about the dawn, the sunset, the dark night, about what he feels now, about his friends and whole situation around...
- tell about military helicopters, about raids, helicopter attacks, about the fact that helicopter's taking fire, or about the fact that helicopter crushed...
- give SOS, when the matters go entirely badly.
- tell about good items and artifacts, about where to find them, if you want to buy something...
- ask for help with especially strong monsters (for example, with the controller, which arrived to Escape), and, sometimes - they thank you for help, and transmit something useful to the benefactor through Sidorovich or Barmen (leave transfer for you).
- report about when, approximately, the blowout begins.
- and many other types...
And, don't forget - this is not random news. All of them are about real events happened in the Zone. There is no fake messages.
4. Dymanic anomalies system
|
jne jne. Nimekiri on pikk - AMK mod
Olgu veel mainitud, et antud aadressil on veel osad lisa modifikatsioonid, mis soovitatud ja AMK modiga ühildivad. Samuti pidi AMK'le olema võimalik teisi ilma modisi lisada. See on hea uudis neile, kes OL modiga ei saanud siduda hämmastavad kaunist ilmaprogrammi nagu weather overhauled 2. Sellest on ka static lightning versioon saadaval vanade videokaartide omanikele. Pilte ilmamodist näeb viimase lingi alt. Weather Overhauled annab ühe praktilise effekti mängitavusele juurde sellise, kus keldrites ja muudes urgastes, kuhu valgus ikka ei pääse, seal valgust ka ei ole. Seda isegi static lightningut kasutavate videokaartidega. Näiteks isegi päeval on paljude majade keldrid täidetud üleliigse gammaga, standard ilmamodidega ja originaalversioonis. Kohad, kus lihtsalt ei peaks valgust olema loogiliselt vaadates. Samuti lisab WO v.2 pilvede, puude, objektide varjud.
Egas midagi, head jahti stalker.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
09.04.2008 16:09:38
|
|
|
tänud leiu eest, see tuleb küll nüüd ära proovida
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
10.04.2008 19:11:48
|
|
|
Ma olen seda teemat nüüd väheke lugenud, ja see on hea et modisi lastakse välja
Mul on tõsiselt kopp ees vastaste ai-st, mis võimaldab mul massimõrvarit panna.
Mina isiklikult mängisin mängu läbi 4 korda, ühe korra ka masteriga, ja tõdesin et igav hakkab, raskus aste ei paku mulle pinget, keegi kunagi granaate isegi ei viska ju , lõkse mulle ei seata jne...
Isegi masteriga sain miljon rutsi kokku, samas ma olen kõva marodöör niikuinii Nägin kokku 3 erinevat lõppu: monoliidi+ raha lõpp 2 korda, see va stalker konteinerisse 1 kord ja siis see va õige lõpp. Põhimõttselt see va õige lõpp ongi õige lõpp, sest et muidu jääb ju mängimine sisuliselt pooleli, minumeelest.
Praegu panen Stalkeris avalikku vaenlast; tapan dolgi matse nii et on, pärast kavatsen svoboda matsid mättasse lüüa ja kõik muud kes ette jäävad; vaatan kuda mäng lõpus kulgeb ja mis lõppu pakub. Seejärel hakkan modisi proovima, enne ei viitsi.
Mängin venekeelset versiooni ja patch 1.0005.Sellest hoolimata on mäng kohati bugine ja ebastabiilne, seda mõjutas ka arvuti ülekiirendamine, mistõttu ei saa mängida kellatud arvutiga. Save gamesi läks alguses päris mitu tükki peeti, 2 neist priprjatis ja suht samas kohas mis ajas päris vihale, kuna pidin hakkama mängu uuesti algusest peale mängima. Ühtlasi tundsin huvi et mis tegevus põhjustas mängus ebastabiilsust, tõdesin katse eksituse meetodil, et pripratis läks save game kõige tõenäolisemalt peeti, mäng ei sallind eriti seda, kui ma läksin pripratist tagasi zooni ringi mässama, teine põhiline asi mis save gamed mul perse keeras, oli tegelaste massiline massimõrvamine minupoolt ja nende asjade maha vedelema jätmine, sest laibad kaovad mängu sees ära aga asjad ei kao kunagi ära. Selle probleemi vastu aitas hästi asjade (relvad põhiliselt) üles korjamine maast ja nende paigaldamine laipade inventuuri Pärast selle meetodi kasutusele võtmist pole enam kordagi savegame peeti läind. Üks kõige naljakamaid viimaseid bugisi on see, et pärast umbes 1300-ja dolgi matsi mahalöömist dolgi baasis, sain ma järsku dolgi vendadega uuesti sõbraks (neutraliks), noh käisin kogu baasi läbi, tapsin kõik matsid uuesti maha, tegin tiiru zoonile peale, tulin tagasi ja ikka dolgi vennad on sõbralikud kuigi ma tapsin umbes 1300 matsi maha
Mängus on üks koht, kus ma panin tähele et pärast teatud rangi saavutamist või mingi missioonide arvu sooritamist, hakkab seal kandis massiliselt voorima sõdurite, pättide ja stalkerite bandesid; ilma minu vahelesekkumiseta käib seal niigi hea madin, mina muidugist panen seal massimõrvarit, ja kui pikalt mängida ja palju suuri laibahunnikuid kokku ajada, siis lõpuks hakkab mäng kinni jooksma seal kandis, seega pean seal kandis oma savegamega ettevaatlik olema; vastasel juhul olen ma tast sisuliselt ilma, kuna ei jõua maaalalt lahkuda enne kui mäng kinni jookseb, ja jääbki samas kohas kinni jooksma.
Samas ma mängin ju win xp 64 bitisega, see võib ise vabalt probleemide allikaks olla.
Mäng ise on just sellistele inimestele mõeldud nagu mina, ehk inimestele kellele meeldib erinevate relvadega mässata, neid modifitseerida ja samuti meeldib realism kus relvad ka aegajalt kinni kiiluvad ja lõpuks ära kuluvad, seega mäng meeldib mulle rajult, umbes sama sõltuvus on nagu diablo 1-es oli; ja selle ma mängisin üle saja korra läbi.
See on hea et mängus on võimalik palju mitte standardseid (unikaalseid) relvi leida, ainuke mis neist minumeelest mainimist väärib on grom 5,45 see kasutab akm-i laskemoona ja niidab hästi; Ainuke bug mis ma olen relvadega näinud on see, et vahel harva lubab pumppüssi laadida nii umbes 20 lasku Samuti ei saa ma aru mis mõte on harva esinevatel relvadel millel on juures kiri: balans. Kuna relv ise midagi paremini ei tee ju. Ainuke relv milles pettusin on gausgun, lõpp kokkuvõttes kõlbab ainult kauge maapealt pähe laskude sooritamiseks, kehasse lastes ei niida eriti, ja laskemoona osta ei saa.
Keda huvitab siis cdon.com müüb praegu stalkerit umbes 9 euri tükk, ma tellin endale 2 tükki; polegi enne ingliskeelset versiooni näinud
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
10.04.2008 20:29:10
|
|
|
Ainuke bug mis ma olen relvadega näinud on see, et vahel harva lubab pumppüssi laadida nii umbes 20 lasku
|
Ma ütleksin, et üks suurim bug on selles, et enamustel relvadel on kesta väljaheite ava valel e. vasakul pool kui tagant vaadata. Õigetel relvadel on see asi kka paremal pool. Samuti ka vinnastamise kang. http://world.guns.ru/assault/as01-e.htm
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
10.04.2008 21:57:16
|
|
|
bbbb kirjutas: |
Ainuke bug mis ma olen relvadega näinud on see, et vahel harva lubab pumppüssi laadida nii umbes 20 lasku
|
Ma ütleksin, et üks suurim bug on selles, et enamustel relvadel on kesta väljaheite ava valel e. vasakul pool kui tagant vaadata. Õigetel relvadel on see asi kka paremal pool. Samuti ka vinnastamise kang. http://world.guns.ru/assault/as01-e.htm |
Ma mäletan et ma ka mainisin seda kunagi kui mäng välja tuli...suht suur bug küll...need kes relvi teavad neile jäi silma 8)
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
123456
HV kasutaja
|
10.04.2008 22:34:10
|
|
|
Keegi hoiab ust kinni ja ma ei saa lahti seda. Mis ma tegema pean?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|