Dude ., morons. Hope next patch lisab encodimise failidele _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
tahaks selles kindel olla, et kas seda On/Off nuppu 2 piiksu all hoides taastuvad kõik algseadmed, kustuvad tõmmatud Demod ja internetiseaded muutuvad algseks ?
tahaks selles kindel olla, et kas seda On/Off nuppu 2 piiksu all hoides taastuvad kõik algseadmed, kustuvad tõmmatud Demod ja internetiseaded muutuvad algseks ?
ma aegajalt teen seda resetti kui ps3'e olen mingi teise asja taha ühendanud, ainult imo heli ja pildiseaded resetitakse ja miskipärast lükkab default theme peale, muu jääb samaks, demod seivid jms jäävad igatahes puutumata...
This is why PS3 Rocks _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
keegi oma proloogi poleks nõus müüma? jaapanikeelset ei sooviks. võibolla keegi on ostnud ja avastanud, et mitte tema tüüpi mäng või juba üle visanud niiet.
Arvan, et sa pead päris kaua ootama, sest sügisel lubati damaget proloogi ja need, kes soetanud juba mängu, ootavad selle ära. _________________ PSN: weaselEST
.........
Ma sain Guitar Hero 3-e , aga ma ei saa seda kidrat tööle. Tuled jäävad ainult vilkuma
Keegi teab mis viga?
eestikeelne õpetus peaks kaasas olema vms, selle abiga sain tööle :P pead vist selle usb julla esimesse usb porti lükkama ja ps3'e restartima ja mingit kino tegema...
.........
Ma sain Guitar Hero 3-e , aga ma ei saa seda kidrat tööle. Tuled jäävad ainult vilkuma
Keegi teab mis viga?
eestikeelne õpetus peaks kaasas olema vms, selle abiga sain tööle pead vist selle usb julla esimesse usb porti lükkama ja ps3'e restartima ja mingit kino tegema...
JaJah. Ma kudiagi mänguajal plõksisin mingit nuppu ja hakkas tööle. Igatahes super pela!!Tõmban projektorikaudu nüüd
on saada küll, aga ei tahaks päris 650 krooni sellise demo eest maksta. mingi 300 krooniga oleks aga hea saada
usu mind mees see on demost ikka väga kaugel ... nii et kui see mäng sind tõeliselt huvitab siis sa ostad ta täishinna eest ära _________________ PSN: Kilitapja
G25 saab PS3 taha ühendada ja H käigukasti kasutada ? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kusagilt lugesin, et pidavat siduri ja H shifteri integreerima mingihetk. Loodetavasti teevad seda kuna ise ka g25 omanik ning lausa kahju, et seda ei saa seal kasutada veel(loodetavasti). _________________ Elu on see mis juhtub siis kui sa tegeled teiste asjadega
leidsin Gamespotist Sims 3 pildid. Kuulsin et arvutile nad ei tahtnud väga julma graafikat teha. Kuidas konsoolidega on. Oleks ju vahva, kui tehtaks next-gen Sims...konsoolide peal pole mõtet graafikaga tagasi küll hoida
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.