Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 383, 384, 385  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bitch
HV kasutaja
bitch

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.04.2008 18:16:00 vasta tsitaadiga

ehk viitsib keegi oma chari shareda ?

maksaks ka 50/50

pm kui keegi.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 02.04.2008 19:11:35 vasta tsitaadiga

Warriori ja warlocki võitlus käibki aja peale - mida kauem warrior warlocki taob, seda suurem on võimalus, et warrior kärvab maha ning warlock irvitab ta üle.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 02.04.2008 20:28:24 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Kasutan endiselt HV foorumit isekalt ära ning natuke otsest promo (ülla eesmärgi nimel).

Siinkohal võtaksin ka sõna kui niiöelda Timbergi hea sõber guild mate jan.
Kuna meil on tankidest puud ja oleks vaja kedagi pädevat ja just mina olin see kes lõpetas tankimise seal guildis(rerollides Rogue peale siis on mu oma TANK üle ja kangesti tahaks müüa kellelegi kes tahaks meile tankima tulla). Tanki gear on kõlbulik kuni Black Temple raidimiseks niet uuel liikmel oleks vaid lust ja lille pidu. Kui keegi on sellest huvitatud siis kirjutage mulle icon_smile.gif
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 02.04.2008 21:12:11 vasta tsitaadiga

Keegi on kursis kuidas oleks võimalik vahetada konto omaniku nime?

Nimelt oleks vaja üks pinks-ponks karakter transferida accountilt accountile, kuid ei lase.
maksan mõlema acci eest aga nimed erinevad icon_sad.gif

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 02.04.2008 22:38:34 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
Timberg, sa nagu liiale ei hakka minema oma tsitaadi spämmimisega?

Nagu kogemused näitavad, ei tunne paljud uued/ vanad HV kasutajad "eelmine lehekülg" nuppu. Parem riskin sellega, et nõrganärvilised piuksuvad natuke, kui lasen tähtsal infol kaotsi minna.

Muide spämmil ja info edastamisel on vahe. Kas sa tead peast, mis info oli wowi teemas leheküljel 37? Äkki see oli tähtis?

Äkki situn end täis kui massiivsed eesti mängijate" /w kutsu guildi!" tulema hakkavad tänu sellele kutse spämmimisele? icon_rolleyes.gif

doh kirjutas:
Kristoferr, roguedelt saad paladiniga kaela? icon_rolleyes.gif

Kujuta sa pilti, et saan kaela jah. Kui sa oleks ret pally ja duelliks võrdse geariga roogiga(mitte ebayeriga!), siis sa saaksid aru miks. Plate armor ei ole kõikvõimas you know... Ret pally ei ole ei ole MS warrior
.

Roogist on võimalik jagu saada (võrdse geari puhul) kui ma ründan teda esimesena, st. et rog on nii loll, et ei stealthi või on piisavalt tola et passida mul kukil samal ajal kui ma end bubbles healin või teda attackin.
Piisavalt hästi mängiv roog saab alati ret paladinist jagu.
Usu, ma tean, ma pole oma venna roogiga veel kunagi retile kaotanud. Not even close!

Minu ja roogi duell on umbes selline: (mõlemal u 10K elu. Roogil u30% dodge, minul heal juhul 10%. Roog lööb nii kiirelt et udujutt taga, mina löön keskmiselt ühe korra 3sekundi jooksul)
Roog ründab mind seljatagant. Stunnib ja kiteb mul 5-7 sekundiga umbes 4K elu maha juhul kui ma ei kasuta trinketit või ei bubble.
Juhul kui kasutan ühte neist pääsen ehk -1-2K eluga. Järgmisena Judgen talle justice ja loodan südamest, et tal pole talendipuus improved sprinti. icon_biggrin.gif
Mingil ajahetkel nüüd üritan teda stunnida, et saada talle paar laksu sisse.Väga tihti rog lihtsalt resistib paladini stuni või trinketib sellest sekundi jooksul välja.
Parimal juhul suudan roogile lüüa 3-4K jagu sisse kuni saabub järgmine stun. Roog vägistab mult selleks ajaks juba umbes 2/3 elusid maha.
OK nüüd tuleb mul bubbleda enne kui too raibe oma finishing muuvid käiku laseb. Selleks hetkeks on mul 2 võimalust, kas kasutada oma natukest manahulka enda healimiseks 8sekundi jooksul või kui roog on loll ja jääb mu kõrvale passima, siis crusaderstriken teda korra ja ehk suudan ka ühe autoattacki sisse lüüa. Jällegi parimal juhul 3-4K dämmi.
Arvestades sellega, et meil mõlemal on u10K HP siis oleme mõlemad 1/3 elu peal hetkeks kuni bubble kaitse minult kaob.
Vahe on nüüd selles, et roogil on alles combat pointid, et mu elunatuke ära lõpetada ja minul 3,6sekise vahega autoattack ja 6sekise CD´ga CSstrike. Mis sa arvad, kumb võidab? icon_biggrin.gif

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 02.04.2008 22:56:11 vasta tsitaadiga

Sai siis ka mäng mõni kuu tagasi Timbergi soovitusel kätte võetud ning ütleks et üks asisemaid asju mida tüki aja jooksul näinud olen icon_smile.gif
Sai tehtud shadowpriest ning hetkel temaga igati rahul, võibolla kui juba tier6 kallale minna siis võib rahulolu väiksemaks muutuda kui damage ei skaleeru ligilähedaseltki teistele. Samas ega manabatarei "offhealer"/CC ei peagi olema damage topis. Lohutan end sellega et mu tegevus on märksa lõbusam kui ühe nupuga dps spämmijate oma.

Gildi oleks rahvast vaja küll. Karas saaksime üsna edukalt hakkama ka siis, kui peaksime gearima 2-3 tegelast, seega ei pea olema kohe übergearitud et gildiüritustest osa saada. Zul'aman'i muidugi lähiajal veel ei tiku, see rohkem tier5+ rahva meelelahutus. Saaks 25 inimest kokku võiks vahelduseks ka mõnd suuremat raidi proovida. Lähemas tulevikus oleks väga suureks abiks mõni tank, hetkel on meil neid ainult üks ning temalgi on oma elu ja muud tegevused seega kuni varumeest pole on gildiga instades käimine suts keerukas.

Psych0 kirjutas:
Warriori ja warlocki võitlus käibki aja peale - mida kauem warrior warlocki taob, seda suurem on võimalus, et warrior kärvab maha ning warlock irvitab ta üle.
Samas teistpidi võttes mida kauem warr elab seda suurem on tõenäosus et too fearile immuunseks muutub icon_wink.gif

Muidu kui pvp'st rääkida siis kes oleks roogi antiklass? Mind võetakse üldjuhul maha <5s jooksul. Muidugi mu resiliance on ka 35 ning pvp'd ma väga pole teinud.

[edit]
Eriti sillas oleks kui gildi tekiks mõni tegelane kes oskaks teha belt of blastingut icon_razz1.gif

Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
doh
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 02.04.2008 23:05:28 vasta tsitaadiga

Rogue'i antiklass on hunter icon_smile.gif ja ka prot pala, kelle vastu rogue päris lootusetu on.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
aanz
HV kasutaja

sõnum 03.04.2008 00:30:11 vasta tsitaadiga

Pusna, kui eesnimi on sul teisel charril sama aga perekonna nimi ise välja mõeldud, siis saada blizzile kiri, et abiellusid or smth.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 03.04.2008 01:23:12 vasta tsitaadiga

aanz kirjutas:
Pusna, kui eesnimi on sul teisel charril sama aga perekonna nimi ise välja mõeldud, siis saada blizzile kiri, et abiellusid or smth.

minu teada nad isegi siis ei muuda seda. suht võimatu on perekonna nime muuta account infos ...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
DanielLoorits
Kreisi kasutaja
DanielLoorits

sõnum 03.04.2008 07:57:12 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
aanz kirjutas:

minu teada nad isegi siis ei muuda seda. suht võimatu on perekonna nime muuta account infos ...

Ei ole võimatu. Pead tõestama, et oled abiellunud. Abielutunnistus ftw.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 50
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.04.2008 08:37:42 vasta tsitaadiga

doh kirjutas:
Rogue'i antiklass on hunter :) ja ka prot pala, kelle vastu rogue päris lootusetu on.

Kunagi oli warrior ka.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 03.04.2008 12:43:27 vasta tsitaadiga

kristoferr, ret paladin pvp võlu on tema burst damages. tapad paljusid klasse kergelt kui on võrdväärne gear. arena gear+ resiliance hooramine paneb kõvale burst damagele piiri muidugi, kuid siiski tuleks arvestada, et hoolimata resist liigub sinu damage suurtes "tükkides". madala resi puhul, ära karda kasutada mulli varakult. tabades roogi üllatusega, ja õigete combode puhul niites maha üle tugeva poole tema hp-st. suure resiliance puhul on olukord märksa raskem, kuid kui mõlemal resit kuhjaga, on roogil samamoodi raske. kuid siis muutub märksõnaks distantsi hoidmine oma swing timerit jälgides. üleüldiselt ainsaks kurjaks klassiks meie vastu on mana põletavad/imevad klassid, ehk hunter priest ja lock. viimasel ajal aga on nt 3v3 ja 5v5 retadinid suhtelist hästi performima hakanud. aga eks retadin ole üks enim gearist sõltuv klass ka
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 03.04.2008 13:13:21 vasta tsitaadiga

Oskaks keegi juhendada mind Hillsbrad Foothills'i ? Nimelt tahaks minna farmima üht spetsiifilist jupikest, Humbert's Helm. Annab see +7Agi +8Sta mis oleks lvl 20-29 vahemikus vägagi mõnus asjandus, arvestades kui haruldased sel lvlil üldse helmid on...

Samuti huvitaks kuidas Eastern Kingdomi saada, tahaks mõnda kõrgete skillidega Boari hankida PvP jaoks.

viimati muutis Metsjeesus 03.04.2008 13:41:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.04.2008 13:25:27 vasta tsitaadiga

http://thottbot.com/c2345
http://mapwow.com/ -> show X travel paths

Kui just twinki ei tee siis mina isiklikult ei näe erilist mõtet tappa ~60 mobi ühe jupi pärast. Sama aja leveldamise peale kulutades saaks märksa kiiremini mängus edasi.
Btw, kiiver vajab minimaalselt levelit 25. Arvestades et mobid on level 28-30 siis oleks mõttekas neid farmida mõne kõrgemal levelil oleva tegelasega.

tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 03.04.2008 13:46:14 vasta tsitaadiga

Enne 70 pole mõtet tavaliselt aega raisata mingi juppi saamisega ( kui ei twingi ofc. ) kuna asjad kestavad sul tavaliselt max. 10 levelit . Samas kui sul esimene WoWi tegelane , siis tee mis tahad , sest praegu on sul parim aeg mängus , kõik on uus ja põnev thumbs_up.gif

Mis klass sul on üldse Metsjeesus ? Hunteritele on vist näiteks suht ponks vibu WSG revardina saada kui on isu jamada . AB-lt saab jälle iga klass sexikad papud .

eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 03.04.2008 13:50:06 vasta tsitaadiga

kahju, et xaviuse server low population on. muidu mõtleks täie tõsidusega warri transferi peale, aga pool tühja realmi transferdamisel on kardetavalt miinus suurem kui 300kr ... praegu pool tühjas serveris olles, paratamatult on olukord kus pole warrioriga midagi teha, kui just ei taha over and over 5man run'e joosta...
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 03.04.2008 13:55:44 vasta tsitaadiga

Xaviuse realm foorumit jah suht kurb lugeda , aga eks Timberg oskab helgemad pooled välja tuua .
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.04.2008 14:02:56 vasta tsitaadiga

Kust maalt võiks lugeda serverit normaalse populatsiooniga olevaks? Hetkeseisuga peaks olema suurimais servereis suts alla 30k tegelase kuid selliseid on üsnagi vähe. Xavius oma 11.5k'ga on ei tohiks kõige viletsam olla vast. Kas siis 2-3x rohkem mängijaid tõepoolest mõjutab nii palju?

Muidugi low-pop serverites peaks vist veidi vähem probleeme olema ka sellega, et keegi sinu lilled või kivid ära korjab, eeldusel et respawn ei ole väga suures seoses rahvaarvuga icon_razz1.gif

Ei oska oletada palju on pug 25-man raide kuid viimase paari nädala jooksul olen umbes kolm korda ZA's käinud ning karasse kutsutakse umbes ülepäeviti kui vähegi pikemalt sisse logitud olen icon_smile.gif

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 03.04.2008 14:04:28 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Kust maalt võiks lugeda serverit normaalse populatsiooniga olevaks? Hetkeseisuga peaks olema suurimais servereis suts alla 30k tegelase kuid selliseid on üsnagi vähe. Xavius oma 11.5k'ga on ei tohiks kõige viletsam olla vast. Kas siis 2-3x rohkem mängijaid tõepoolest mõjutab nii palju?

Muidugi low-pop serverites peaks vist veidi vähem probleeme olema ka sellega, et keegi sinu lilled või kivid ära korjab, eeldusel et respawn ei ole väga suures seoses rahvaarvuga icon_razz1.gif

suurtes serverites on tänapäeval PUG karazhanid, Zul Aman'i, Gruuli ja paremates kohtades isegi Hyjal'i paari bossi run'id. Väikestes serverites võid nendest und näha. Ho Ho, mitte, et ma Xaviust või seal mängivaid inimesi maha teeks, aga ma kardan lihtsalt, et mul hakkab seal üsna kiiresti üsna igav, kuna warriori gear on selline, et võiks BT esimesi bosse tankima minna, seega karazhan, zul'aman oleksid badge run'idena mõeldavad, samas palju sa neid ikka joosta jõuad ... heroicute peale ei taha enam mõeldagi, blizzard on muutnud heroicuid täiesti mõtetuteks ...
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.04.2008 14:06:23 vasta tsitaadiga

Nojah, üks võimalus oleks gildi umbes 10 inimest juurde saada ja ise hakata 25man raidimas käima icon_smile.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.04.2008 14:37:40 vasta tsitaadiga

Low pop + pooltühi server on ilmselge liialdus. http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=625 Kuigi wrealms valetab, ei ole kohe kindlasti tegu tühja realmiga.

Igatahes jõudu Shelob. Oli tore sinuga vendis vestelda, ilusaid rahvusvahelisi lillasid piksleid sulle.

Timberg kirjutas:
http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Xavius&n=KORRUPTORRS&p=1
Armory peksab segast liikmete kohta (ikka natuke rohkem on neid).

Lühidalt on asi nii, et otsime gildi neiusid ja noormehi juurde. Eriti oleks teretulnud mõned aktiivsed tankid (endine maintank leidis, et ei taha enam druidiga mängida :P).

klassidest
Hetkel on gildis päris palju rooge, preestreid.
Suurim puudus tankimisvõimelistest klassidest.

liikmeid = ~20. Liikmete vanus 16-2x vms.
voicechat = kasutusel privaatne vendi kanal.
pve = kara cleared, kuid kangesti tahaks ka 25man contenti jõuda.
realm = Xavius (eng - pvp)
pool = hord

Kuna rahvast ei ole sadades, siis raidides jagatakse loot vastavalt vajadusele (tankid/ healerid prioriteet loomulikult). Vastavalt vajadusele tähendab seda, et kui minu spell damage on 1300 ja sinu spell damage on 900, siis sina saad jupi. Miks? Kogu gildi heaolu > üksiku liikme heaolu. Viimane ei tähenda loomulikult seda, et "aktiivseid" liikmeid karistatakse tubli olemise eest.

Gild runnidelt saadud saast (mida ei vajata) läheb disenchanti ja enchandid võimaluse korral gildi kulul. LIikmetelt feed teenuste eest ei nõuta. Muu BOE nodi (mida keegi ei vaja) läheb müüki, raha gildi panka, gildi raha eest ostetakse retsepte, potte jms. Kraami võivad gildi pangast kõik võtta, aga loomulikult kehtib siin soovitus "võta, aga pane midagi asemele".

Gildist veel nii palju, et koht huumoril on täiesti olemas. Kui tahate gildi chätise irvitada millegi üle, siis andke tuld, sama kehtib vendi kohta - kedagi offtopicu või lollide küsimuste esitamise pärast näkku ei lööda. Samas raidimise ajal tuleb veidi vaiksemaks võtta (vajaduse korral), sest raidi juhib ikkagi raidleader. Kedagi madala tegelase leveli või vanuse pärast halvemaks inimeseks ei peeta.

/who KORRUPTORRS

ah jah: minu isiklik pikemaperspektiivi eesmärk gildi ja selle liikmetega.. on luua väike armas seksikas ja nunnu kogukond, mis (liikmete soovi korral loomulikult) suudaks ühest mängust teise kas siis osaliselt või kollektiivselt liikuda.

Tunnen osi gildi liikmeid juba aastaid, teisi mõned nädalad/ pool aastat vms. Ei hakka valetama, et mingite perfektsete isikutega on tegemist, sest paljudel (kaasaarvatud minul) on oma väikesed vead küljes :P Siiski on kokkuvõttes tegemist päris toredate inimestega ja ei oleks midagi selle vastu, kui antud kogukond veel veidi kasvaks.

http://img262.imageshack.us/my.php?image=screenshot108fl4
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 03.04.2008 14:41:29 vasta tsitaadiga

See närnune korjamis daily on AlAkiri lilludest ja metallidest täiesti puhtaks teinud tava kellaaegadel icon_smile.gif Herbalism/mining polegi enam nii hää kombo icon_confused.gif

Keegi nendest daily pakkidest Badge ka saanud on ? Mul ainult mingi Green nodi olnud , äkki mingi trikk asja juures icon_question.gif

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.04.2008 14:44:40 vasta tsitaadiga

Pole viimasel ajal väga jõudnud neid teha, kokku vast umbes 10-15 questi mis neid pakke jagas ning neist saadud kolm badget. Reaalselt peaks droprate kusagile 10% kanti jääma.
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 03.04.2008 15:27:02 vasta tsitaadiga

Asdaf kirjutas:
See närnune korjamis daily on AlAkiri lilludest ja metallidest täiesti puhtaks teinud tava kellaaegadel icon_smile.gif Herbalism/mining polegi enam nii hää kombo icon_confused.gif

Keegi nendest daily pakkidest Badge ka saanud on ? Mul ainult mingi Green nodi olnud , äkki mingi trikk asja juures icon_question.gif

kle sain 3 pakki üleeile ja 2'st tuli badge icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 03.04.2008 15:27:40 vasta tsitaadiga

heh, alati ei ole asi ilusates lillades pikselites ... miks kohe solvuda? hetkel ma tõesti mängin näiteks shadow priesti, avastasin enda jaoks SP pvp võlud .. aga mis puudutab tankimist, siis tankimine on fun .. aga over and over same shit ... see ei ole enam fun.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.04.2008 15:51:53 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
kristoferr, ret paladin pvp võlu on tema burst damages. tapad paljusid klasse kergelt kui on võrdväärne gear. arena gear+ resiliance hooramine paneb kõvale burst damagele piiri muidugi, kuid siiski tuleks arvestada, et hoolimata resist liigub sinu damage suurtes "tükkides". madala resi puhul, ära karda kasutada mulli varakult. tabades roogi üllatusega, ja õigete combode puhul niites maha üle tugeva poole tema hp-st. suure resiliance puhul on olukord märksa raskem, kuid kui mõlemal resit kuhjaga, on roogil samamoodi raske. kuid siis muutub märksõnaks distantsi hoidmine oma swing timerit jälgides. üleüldiselt ainsaks kurjaks klassiks meie vastu on mana põletavad/imevad klassid, ehk hunter priest ja lock. viimasel ajal aga on nt 3v3 ja 5v5 retadinid suhtelist hästi performima hakanud. aga eks retadin ole üks enim gearist sõltuv klass ka

Sa vist ei lugenud mu postitust korralikult läbi. Ma ütlesingi, et roogist saab jagu siis kui ta on njuubi või minu rünnak tuleb talle üllatusena. Muudel juhdudel olen ma retina samahästi kui surnud.
Ret paladin on Hunteri tõeline antiklass. Ma pole duellis oma s1 geariga ka ühelegi s3 hunterile kaotanud. Hunteri nukemise teeb marulihtsaks stuni õigeaegne kasudamine ja BoF´i pealhoidmine.
Hunteri manadrain on väga kunine ja lihtsalt dispellable. See pole üleüldse probleemiks. Probleemiks võib osududa wing clip või concussive shot, hetkel kui BoF on CDs.
99% juhtudest lihtsalt peeretab hunter surnuks, kes mind tapma tulevad, st 1v1 on hunter ret pala vastu väga nõrk. Võrtse geariga hunteri tapmiseks ei ole mul tarvidust kasutada isegi mulli.

Pmst sama taktika toimib locki ja shadow vastu. Ela tal seljas ja ära lase hetkekski silmist. Esimene fear silmapilkselt trinketida teise kannatad ära kuni ta üritab mana/lifedreinida, siis kohe mullitad+repetance ja kargad talle uuesti selga. Enne kolmandat feari peaks lock juba siruli maas olema, juhul kui pole oled samahästi kui surnud. Unustada ei tohi shadow resistance aurat ja trinket+mull ei tohi olla CDs. Kui need asjad tehdud, siis kukuvad ka lockid lihtsalt.
Palju rohkem jama on näiteks warrioriga/healeriga kui mingite DPS cästeritega.
Samas ka Frostmage kes oskab kasutada spellsteali on tõsine pind piixus teinekord. icon_smile.gif
Kommentaarid: 267 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 218
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.04.2008 16:16:14 vasta tsitaadiga

Vähemalt on üle kolme kuu tore näha, et head asjad ei muutu. Hord on endiselt AVs täiesti retarded idiiootide kamp icon_smile.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.04.2008 16:30:13 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Vähemalt on üle kolme kuu tore näha, et head asjad ei muutu. Hord on endiselt AVs täiesti retarded idiiootide kamp icon_smile.gif
Ei vaidle vastu, olen vist viimase poolteise kuu jooksul näinud ainult üht mängu kus võideti tänu heale strateegiale, ülejäänud võidud on tulnud tänu zergimise õnnestumisele. Samas ma pole üheski premades käinud, ehk seal on olukord pisut parem icon_smile.gif

Eriti toredad on need hunterid kes kindralitele oma peti tangina peale saadavad kui kohal on umbes viis teist inimest ning ei ühtki tanki-healerit. Olen sellist olukorda vähemalt 4-5x märganud.

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.04.2008 16:32:29 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Samas ma pole üheski premades käinud, ehk seal on olukord pisut parem :)

Enam ei ole premade. BLizzard nurfis ära. Kui üksinda järjekorda BG*sse paned, saad mõne minutiga sisse, kui premadega, võib minna 30 min, 40 min, 50 min jne.. ühesõnaga sinna see asi jäi.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 03.04.2008 17:52:57 vasta tsitaadiga

Kristoferr, hunter kerge vastane? igast ez-mod button spammerid unusta ära.
snake trap+arcane shot (dispellib toredalt bofi ära päris tihti). oleneb muidugi hunteri specist ka, aga BM hunter on üpris haige, kuna anti-stun süsteem on tal vinge. MM hunter on oma silencing shoti ja aimed shoti comboga haige vastane, aga tiba kergem kui eelmainitud.

spriesti võid ainult üritada tappa lucky streakiga, vastasel juhul on sul mana otsas ja swingid talle oma valgeid hite.
SL/SL locki vastu rügamine läks Turn Evil iga kergemaks, aga mitte nüüd lihtsaks. endiselt jookseb ta südamerahus ringi ja naudib kuna tema dotid sind lõhki rebivad.
muidugi ilma resiliance gearita on iga vastane kerge - kuna procijada viib isegi sl/sl locki allapoole veerandit, aga eks sa leia neid.

tagasi üles
Cromaclear
HV kasutaja
Cromaclear

sõnum 04.04.2008 16:50:32 vasta tsitaadiga

Total Alliance: 685 - 20%
Total Horde: 2,665 - 80%

Tore on olla chromagguses üks sellest 685'st ; D

tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 04.04.2008 17:23:03 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
oleneb muidugi hunteri specist ka, aga BM hunter on üpris haige, kuna anti-stun süsteem on tal vinge.

BM-i peaks nerfima imo. See on liiga haige.

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.04.2008 17:55:25 vasta tsitaadiga

... ning shadow't võiks boostida sutsu. PVP's on meist kasu ainult teiste selja taga peidus olles või 2v2's, pve's oleme puhtalt manabatarei/dispeller/cc ning meie damage ei skaleeru ligilähedaseltki teistele klassidele.
Samas muidugi kui damm hakkaks kasvama sama kiirelt kui näiteks maagidel-lockidel siis vist poleks enam manapotte ega healereid eriti tarviski, umbes nädal tagasi heroic BM'ist läbi joostes juba tegin 2x rohkem healimist kui meie dedicated resto shaman icon_razz1.gif

tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 04.04.2008 17:59:40 vasta tsitaadiga

overheal % võis ka hea olla icon_razz.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.04.2008 18:13:46 vasta tsitaadiga

kusjuures kui mälu ei peta siis kõige hullem polnudki, kusagil pool ainult läks. Miskipärast sai pea terve grupp pidevalt dammi sisse. Loomulikult sel hetkel oli mul ka kaks punkti improved VE all, enam seda lõbu ei ole kui tahan threatiga normaalsetes piirides püsida.
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 04.04.2008 19:33:21 vasta tsitaadiga

Mis see threat muidu teeb?
Mõnel abilityl on kirjas et causes threat. pole pihta saanud.

Ma noob ka icon_smile.gif

Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 04.04.2008 19:43:25 vasta tsitaadiga

Pusna kirjutas:
Mis see threat muidu teeb?
Mõnel abilityl on kirjas et causes threat. pole pihta saanud.

Ma noob ka icon_smile.gif

raidides või instades teed mobile threati icon_smile.gif

tankil peab loomulikult kõige kõrgem see olema, et mob/boss ei läheks mingile casterile ja ei 1hitiks teda;)
selle pärst ongi sellised toredad asjad nagu threat meterid nagu ktm ja omen mis näitavad seda ilusti - siis sealt saad jälgida et ei overaggroks ja ei tõmbaks bossi enda peale :p
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 04.04.2008 20:03:19 vasta tsitaadiga

Kas siis suur threat hoiab mobi sinu küljes kinni või just ajab minema?

Playeritele ei mõju, nagu aru saan?

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.04.2008 20:12:37 vasta tsitaadiga

Pusna kirjutas:
Kas siis suur threat hoiab mobi sinu küljes kinni või just ajab minema?

Playeritele ei mõju, nagu aru saan?

Ikka küljes hoiab. Tank peab tegema alati niipalju threati, et on agro nimekirjas esimene. DPS klassid ja healerid peavad jälgima, et nad "üle ei laseks" ehk siis ei ületaks tanki agro summat oma DPSiga, sest sellega saadakse boss endale näkku ja waibitakse raid. See pole enamasti soovitatav.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 04.04.2008 20:51:46 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Kristoferr, hunter kerge vastane? igast ez-mod button spammerid unusta ära.
snake trap+arcane shot (dispellib toredalt bofi ära päris tihti). oleneb muidugi hunteri specist ka, aga BM hunter on üpris haige, kuna anti-stun süsteem on tal vinge. MM hunter on oma silencing shoti ja aimed shoti comboga haige vastane, aga tiba kergem kui eelmainitud.

spriesti võid ainult üritada tappa lucky streakiga, vastasel juhul on sul mana otsas ja swingid talle oma valgeid hite.
SL/SL locki vastu rügamine läks Turn Evil iga kergemaks, aga mitte nüüd lihtsaks. endiselt jookseb ta südamerahus ringi ja naudib kuna tema dotid sind lõhki rebivad.
muidugi ilma resiliance gearita on iga vastane kerge - kuna procijada viib isegi sl/sl locki allapoole veerandit, aga eks sa leia neid.

Tundub, et su retil on lihtsalt väga vale talentbuild. icon_biggrin.gif . Kui lased end manast tühjaks imeda siis sa ilmselgelt sakid. Ainult disc priist ehk jõuab seda teha.

tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 04.04.2008 23:59:48 vasta tsitaadiga

no selge see ... olles paladini mänginud risti põiki läbi alates 2005 aasta sügisest, nii holy ret kui prot speciga, julgen oletada et tean 90% paladinide kommuunist rohkem klassi ülesehitust ja kuidas klassi mängida. kui sa mingite s1 laste vastu mängid siis ära tule rääkimagi mingidest valedest talent buildidest. kui mängida inimeste vastu kellel vähegi "clue"d on siis on meie jaoks antiklassid ja ongi kõik. ei aita sealt ükski ime-talentbuild välja. duellimine on kord juba selline, et tasakaalu pole olemas - mida ka blizz kinnitas. game is not about 1v1.
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 05.04.2008 12:25:15 vasta tsitaadiga

Mul viimaselajal kõik addonnid annavad täiega erroreid, mingi 15 per hour.
Jama värk. kuidas neid uninstallida?

Mis hea threati jälgimis asjandus oleks?
Proovin omeni ära.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.04.2008 12:47:21 vasta tsitaadiga

Pusna kirjutas:
Mul viimaselajal kõik addonnid annavad täiega erroreid, mingi 15 per hour.
Jama värk. kuidas neid uninstallida?

Mis hea threati jälgimis asjandus oleks?
Proovin omeni ära.

Uuenda oma addonid ära ja vii nad Ace'i baasile. Siis sikuta endale WowAceUpdater ja naudi puhast ja kuiva elu. Threati jaoks Omen.
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 05.04.2008 12:53:27 vasta tsitaadiga

Omenit kasutan mina. Kuid see on kuidagi kohmakas minu 1024 jaoks :?

Uninstallida saad Interface\AddOns kaustast addoni kausta kustutades.

Scart, kas Questhelperi taolist midagi on ace baasil?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Marek114
HV kasutaja

sõnum 05.04.2008 14:09:26 vasta tsitaadiga

Küsimus selline, et mida peaks warlocki puhul kõige rohkem vaatama. Stam/int/spirit?
Praegu warlockil mana üksjagu aga elusid maru vähe ja lifetapiga halvad lood selles suhtes.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2008 14:18:35 vasta tsitaadiga

Warlocki tähtsaim stat on Stamina. Elu = mana life tapiga, nii et mida rohkem elu, seda parem.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Jussu
HV vaatleja
Jussu

sõnum 05.04.2008 15:06:52 vasta tsitaadiga

Kas ma sain õigesti aru, et Xaviuse serveris on hordi poolel mingi korralikum eestlaste kommuun?
Mul on endal Lightbringeri serveris lvl 70 alliance Warlock, kuid oma aastase mängimse jooksul kohtasin ma seal serveris vist umbes ühte eestlast, seega eelistaksin ma alustada nullist ja teha üks korralik hordi esindaja.

Arvatavasti teen ma Tauren warriori ning ma oleksin väga rõõmus kui ma saaks sealse eestlaste grupiga liituda. : )

PS: Viimati sai kuskil oktoobris WoW-i mängitud, aga kihk tagasi tulla on lihtsalt liiga suur. icon_razz.gif
Oma lvl 70-ga ei taha ma aga juba sellepärast mängida, et Endgame Instance'ites möllutamine röövib tahes tahtmata liialt palju aega, kuid rahulik leveldamine võimaldab mul oma mänguaega paremini kontrolli all hoida.

Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 05.04.2008 15:20:35 vasta tsitaadiga

Jussu kirjutas:

Arvatavasti teen ma Tauren warriori ning ma oleksin väga rõõmus kui ma saaks sealse eestlaste grupiga liituda. : )

Jep nad otsivadki Warrior Tanke ülekõige icon_wink.gif

Jussu
HV vaatleja
Jussu

sõnum 05.04.2008 17:06:39 vasta tsitaadiga

Pusna kirjutas:
Jussu kirjutas:

Super! Ma saan aru, et alates mingist vahepealsest patchist on leveldamine ka kõvasti kiiremaks muudetud, mis tähendab, et mul ei tohiks väga kaua aega minna, et oma Warrior vormis saada. : P

Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 05.04.2008 19:50:04 vasta tsitaadiga

Jussu kirjutas:
Pusna kirjutas:
Jussu kirjutas:

Super! Ma saan aru, et alates mingist vahepealsest patchist on leveldamine ka kõvasti kiiremaks muudetud, mis tähendab, et mul ei tohiks väga kaua aega minna, et oma Warrior vormis saada. : P

jap questid on kergemad (paljud endised elite mobid on tavalised ja täitsa solotavad), iga level nõuab nüüd vähem expieriencet kah nii et kiirem leveldamine.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 383, 384, 385  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.