praegune kellaaeg 17.06.2025 17:15:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
spikhoff
HV veteran
|
04.04.2008 13:37:33
Otsin Tarkvara a'la Network Password Manager |
|
|
Tervist,
Oleks vaja server-klient paroolihaldus systeemi, millega saaks n.8 paari hiirekl6psuga jagada teistele klientidele yle v6rgu paroole/kasutajanimesid jm.
On umbes 250 kasutajanimi, parooli (ning neid koguaeg lisandub juurde), ning sellet6ttu vaja seda kuidagi systematiseerida ja jagada. E-mailiga saatmine on v2ga ebat6hus ja aegan6udev
2kki on keegi varem kokku puutunud sellise programmiga?
Ise googeldades leidsin Sowsoft Network Password Manager, kahjuks tegu on v2ga madalakvaliteetse programmiga, mida ma ei saanud isegi korralikult t88le, ning selle manuaal lugemine oli rohkem aja raiskamine - kuna seal polnud midagi.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
hexmex
HV kasutaja
|
04.04.2008 14:08:40
|
|
|
klient - server lahendusteks märksõnad
LDAP
SAMBA
NIS
Windowsi domeeni majandus
jne.
Aga kui ma sain valesti aru ja sa tahadki lihtsalt paroole kuidagi kasutajateni toimetada ning siiani oled seda teinud e-maili teel, siis pane need paroolid juba kuskile netti pdf failina üles. Teeb sama ebaturvalise asja välja kui nende paroolide e-mailile saatmine (mis niikuinii on sul krüptimata?)
_________________ Olgem sõbralikud! |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.04.2008 20:25:20
|
|
|
kogu üritus jääb suhteliselt arusaamatuks.
klient-server süsteem eeldab juba miskit autentimist ning kui see olemas on, siis mis paroole veel edasi jagada...
edit: s.t. klient-server süsteem ei eelda, aga olulise info jagamise juures oleks muidugi vahva.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
05.04.2008 08:52:29
|
|
|
hexmex kirjutas: |
klient - server lahendusteks märksõnad
LDAP
SAMBA
NIS
Windowsi domeeni majandus
jne.
Aga kui ma sain valesti aru ja sa tahadki lihtsalt paroole kuidagi kasutajateni toimetada ning siiani oled seda teinud e-maili teel, siis pane need paroolid juba kuskile netti pdf failina üles. Teeb sama ebaturvalise asja välja kui nende paroolide e-mailile saatmine (mis niikuinii on sul krüptimata?) |
Jah, vaja just serveri (näiteks ftp aadressit), kasutajanime ja paroole hallata. Mina lisan kusagile andmebaasi need andmed ning märgin ära millised inimesed saavad teatud kirjetele ligi. Siis n.ö mõni firma sisene inimene logib programmi sisse ja näeb temale määratuid kirjeid. Mõte on selles, et kui vaja kusagil ftps midagi muuta siis ei annaks kõiki kirjeid kuna sel juhul võib kogemata vales kohas muudatusi teha....
londiste kirjutas: |
kogu üritus jääb suhteliselt arusaamatuks.
klient-server süsteem eeldab juba miskit autentimist ning kui see olemas on, siis mis paroole veel edasi jagada...
edit: s.t. klient-server süsteem ei eelda, aga olulise info jagamise juures oleks muidugi vahva. |
Endal tekkis vahepeal mõte kui teha midagi PHPs+mysql... Kogu asi oleks täiesti teostatav aga lihtsalt poleks mõtet jalgratast leiutama hakata kui see juba olemas oleks....
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|