Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sakinaga
HV Guru

sõnum 02.04.2008 16:08:33 vasta tsitaadiga

Selle vista vs XP võitluse kohta ütleks: Kes naerab viimasena, naerab paremini.
Renq
HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.04.2008 16:08:36 vasta tsitaadiga

krdi aktivist jurist. raudselt on ta lugenud kuskilt, et vista on see ja see ja otsast lõpuni üks pasakäkk ja pole võibolla ise ka üldse proovinud seda, a hullult tahaks kaevata kuskile.
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.04.2008 16:09:31 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
tarbija24.ee 'st jäi silma selline asi.
tsitaat:
Juristina olen kaalunud Vista pärast tarbijakaitse või kohtu poole pöördumist. Samas ei oma ise piisavalt IT-alaseid teadmisi, et Vista puudused tõesti ka korralikuks kaebuseks kujundada. Põhipoint oleks - kuidas on võimalik, et Microsofti poolt kalli hinna eest turule paisatud operatsioonisüsteemi XP väidetav edasiarendus Vista on kehvem kui XP?

Reklaamklipid/uudised Vista stabiilsusest näivad olevat käsitletavad tarbija petmisena - ma ei saa siiani aru, miks filmi vaadates mu Vista u iga 5 min järel korra pildi mustaks lööb, miks failide kopeerimine on aeglasem, miks Desktop vahepeal kahtlaselt ruuduliseks muutub, miks viskab ette veateateid, et "Vista üritab tekkinud probleemi tuvastada", kui tegelikult ta seda ei tuvasta või siis võtab selle tuvastamine pool päeva aega jne.

Kindlasti on neid vigu palju-palju rohkem ja IT-asjatundjad oskaksid neid paremini esile tuua.

Siit siis minu üleskutse - kui kellelgi IT-spetsialistil on Vistast tõsiselt kopp ees, ta leiab ja oskab seda põhjendada ning tunneb, et talle on Vistat pakkudes ülekohut tehtud, siis palun võtke ühendust. Paneme pead kokku, koostame kaebuse ja susserdame niisama. Isegi kui me ei saavuta reaalseid käegakatsutavaid tulemusi, saame me vähemalt teadvustada inimestele enam, milline piix on ikkagi Vista.

e-mail: kesklinn@hotmail.com

http://www.tarbija24.ee/tarbija24_forum.php?forum=3&forum_show=318&forum_id=49151

tahaks tõesti öelda selle kohta, et tule taevas appi. kust selliseid tegelasi ikka leidub.

enamik asju tunduvad juba tihendi probleemid olema

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 02.04.2008 19:47:32 vasta tsitaadiga

o-u-t-r-o kirjutas:
No mai saa aru, mida ta kisendab?!?!
Kui talle ei meeldi Vista, siis ärgu kasutagu seda. icon_mad.gif
Kasutagu oma XP'd edasi ja asi korras..

Kui ostad poest kalli vidina ja see ei tööta, siis pöördud garantiisse jne onje või paned kappi ja ei kasuta? Aga ma ka tähele pannud, et igast jamad kipuvad olema kasutajapoolsed või teiste tootjate poolsed. Nt ei oel osadel progedel Vista tuge jne., nvidia driverid ei tööta korralikult. Aga, eks see ole uue asja viga. Iga uue windoosaga on olnud selline ülemineku periood.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 02.04.2008 20:06:26 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:
o-u-t-r-o kirjutas:

Kui ostad poest kalli vidina ja see ei tööta, siis pöördud garantiisse jne onje või paned kappi ja ei kasuta? Aga ma ka tähele pannud, et igast jamad kipuvad olema kasutajapoolsed või teiste tootjate poolsed. Nt ei oel osadel progedel Vista tuge jne., nvidia driverid ei tööta korralikult. Aga, eks see ole uue asja viga. Iga uue windoosaga on olnud selline ülemineku periood.
Kuidas on Vista toe puudumine mõnel programmil Vista viga icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
Ja NVIDIA draiverite üle vingumine ajab üldse imestama....ilmselt mängurite samalaadne hädapasundamine nagu eelminegi punkt.
( Mul on juba üle aasta kasutuses laptop, millele algul tootja ei andnud Vista tuge, isegi mitte WXP PRO tuge vaid FS arvates oli ainus õige opsüss WXP Home.... esimese asjana peale masina kasutuselevõttu viskasin Home välja ja tegin dualboot WXP PRO + Vista ja kulunud üle aasta aja jooksul on lisaks läinud vaid win update poolt pakutud uuendusi, kõik töötab suurepäraselt! Juba tollal suutsin leida talle NVIDIA draiverid internetist mis sobisid... Ja ometi läptopi omi on keerulisem leida kui lauaarvuti omi... )
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 02.04.2008 20:07:26 vasta tsitaadiga

tühikargaja on too 'jurist'.
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 02.04.2008 20:16:47 vasta tsitaadiga

Renq, nalja peab saama icon_biggrin.gif
maatriks, kes viimasena naerab ei saa naljast aru

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 02.04.2008 21:26:46 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
tegelt mul oli asja kah. suur pizza tycooni isu tuli peale, a vista peal ei taha need dosi asjad nagu eriti käima minna, et kas selle tarvis on olemas mingit eraldi softi või dosi emulaatorit?

kunagi ammu proovisin sellist asja nagu dosbox. Jooksutas igast asju peris kobedalt. Kas selline asi ka praegu on ei tea, googleda, meibi leiad icon_smile.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 02.04.2008 21:30:58 vasta tsitaadiga

http://www.dosbox.com/
sakinaga
HV Guru

sõnum 02.04.2008 21:48:03 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
maatriks, kes viimasena naerab ei saa naljast aru

Ootasin seda ja õigupoolest sobib ka see praegu täitsa hästi, ma tõesti ei saa aru, kus see Vista nali on? icon_smile.gif

JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 02.04.2008 23:55:23 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
JOKKER666 kirjutas:
o-u-t-r-o kirjutas:

Kuidas on Vista toe puudumine mõnel programmil Vista viga icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

et igast jamad kipuvad olema kasutajapoolsed või teiste tootjate poolsed.

Üldiselt nvidia kaardile olen proovinud küll miskit teist pakutud draiverit, a see lõppes sinise ekraaniga. Kasutaja asi pole proovida erinevaid draivereid! Aga see on kivi nvidia kapsaaeda mitte MS!
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 03.04.2008 00:52:49 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Renq, nalja peab saama icon_biggrin.gif

ja kui nalja ka ei saaks, mis siis üldse alles jääks.

a dosbox peaks töötama küll jah, a ma tahtsin teada, kas on midagi paremat veel olemas...midagi user friendlymat.

kuidas öelda, minu viimane vista aasta on möödunud ilma jamadeta. seda enam tundub mulle probleemiks, see et inimesed ei oska omale õigeid driverid otsida või ei taha.

nostalgia: tuleb meelde, kui esimest korda sain omale xp. arvuti oli siis 333mhz amd duron ja mälu oli 512mb. võrreldes 98'ga oli see nagu öö ja päev. ja kui võtta enamus kaunistusi maha mida xp erinevuse näitamiseks täis oli, töötas see mul ideaalselt ja siis ma ka ei kippunud vinguma, et mingi asi ei lähe tööle, a nüüd kus on tehnika ja info nii võrd laialdaselt kättesaadav, leidub nii palju jorse, kes lihtsalt tekitavad tühjast pauku.

ma nüüd proovin dosboxi.

E: slicks n slide'i sain eelmine nädal tööle, a pizzaga praegu ei õnnestunud, äkki hommik on õhtust värskem. icon_smile.gif

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.04.2008 08:35:59 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:
XYZ kirjutas:
JOKKER666 kirjutas:
o-u-t-r-o kirjutas:

et igast jamad kipuvad olema kasutajapoolsed või teiste tootjate poolsed.

Üldiselt nvidia kaardile olen proovinud küll miskit teist pakutud draiverit, a see lõppes sinise ekraaniga. Kasutaja asi pole proovida erinevaid draivereid! Aga see on kivi nvidia kapsaaeda mitte MS!
Praegu juba kipub olema 99% probleeme laisa saamatu tihendi viga icon_exclaim.gif
Ja NVIDIA puhul tasub alati probleemide puhul katsetada mõne vanema draiveriga ja tüüpiliselt saab tööle.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.04.2008 09:21:05 vasta tsitaadiga

http://www.theopensourcerer.com/wp-content/uploads/2008/04/index.pdf <- ma ei viitsi eraldi teemat tegema hakata icon_biggrin.gif
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 03.04.2008 11:38:22 vasta tsitaadiga

londiste, ehk Microsoft surus oma standardi läbi?
mks
HV veteran

sõnum 03.04.2008 13:56:20 vasta tsitaadiga

jap, OOXML on ISO standard nüüd icon_biggrin.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.04.2008 14:00:25 vasta tsitaadiga

d3t, surus küll läbi jah.
samas mulle jääb microsoftist küll antud juhul pigem mulje kui peksupoisist. ja mingilt osalt ka teenimatult.

lepa88
HV vaatleja
lepa88

sõnum 03.04.2008 14:14:01 vasta tsitaadiga

mul tegi vista ükskord siukest nalja
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 03.04.2008 14:40:00 vasta tsitaadiga

mida, kustkohast ja kuhu sa kopeerida üritasid? kahju, et more information peidus on...
tagasi üles
lepa88
HV vaatleja
lepa88

sõnum 03.04.2008 16:50:50 vasta tsitaadiga

väliselt kõvakettalt ühele läpaka kõvakettale.kusjuures ajsu kopis aga see 25 days oli jumalast kaua ees icon_smile.gif
Asgate
Kreisi kasutaja

sõnum 03.04.2008 17:08:52 vasta tsitaadiga

Minu arust Vistal tegelikult töötab see copymise aja näit palju täpsemalt ja stabiilsemalt kui xp-l. thumbs_up.gif Antud pilt peab tõepoolest olema väga haruldane juhtum.
tagasi üles
lepa88
HV vaatleja
lepa88

sõnum 03.04.2008 17:19:05 vasta tsitaadiga

ju siis jah
manny50
HV kasutaja
manny50

sõnum 03.04.2008 17:21:44 vasta tsitaadiga

Ha, mul näitab kogu aeg poole rohkem aega kui tegelt võtab.. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 03.04.2008 17:43:19 vasta tsitaadiga

Mul network discovery ei funga nüüd icon_biggrin.gif , lihtsalt ei otsi ka nagu ja ei leia läpparit. Network map leiab aga ikkagi ligi ei saa isegi ip pannes icon_eek.gif

kellelgi nõu.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.04.2008 17:45:08 vasta tsitaadiga

haldo kirjutas:
Mul network discovery ei funga nüüd icon_biggrin.gif , lihtsalt ei otsi ka nagu ja ei leia läpparit. Network map leiab aga ikkagi ligi ei saa isegi ip pannes icon_eek.gif

kellelgi nõu.

Labist ei toimi enam?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.