Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
kindel ost sel aastal _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Skeptik, TOCA3 pidid ka AI DRiverid eksima ja crashima aga tegelikult võibolla mõnikord napilt riivavad kedagi või käivad murul.
nojah, see on BS ikka... seal näitas et rammisid ja sõitsid teelt välja jne... muidu oleks ikka igav - kõik AI masinad sõidavad terve sõidu ühes pundis või jorus ja keegi ei eksi jne... _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Skeptik, TOCA3 pidid ka AI DRiverid eksima ja crashima aga tegelikult võibolla mõnikord napilt riivavad kedagi või käivad murul.
nojah, see on BS ikka... seal näitas et rammisid ja sõitsid teelt välja jne... muidu oleks ikka igav - kõik AI masinad sõidavad terve sõidu ühes pundis või jorus ja keegi ei eksi jne...
Ma eriti ei usu, et full-versioonis niii näeb välja, lihtsalt sõidavad üksteise taga rahulikult, naudivad ilma.
nojah, see on BS ikka... seal näitas et rammisid ja sõitsid teelt välja jne... muidu oleks ikka igav - kõik AI masinad sõidavad terve sõidu ühes pundis või jorus ja keegi ei eksi jne...
Ma eriti ei usu, et full-versioonis niii näeb välja, lihtsalt sõidavad üksteise taga rahulikult, naudivad ilma.
arvad? siis see dev ajas ju mulle suust ainult _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Demo for PC, Xbox 360 and PlayStation 3 will be released somewhere in next week ( 5-11 May )
There will be three events in demo. At eBay Motors Muscle Cup is over the wheel of a Ford Mustang GT-R in the streets of San Francisco, in the Advan Trophy may drift in a Nissan Silvia S15 by the docks of Yokohama gedriftet and in the European Touring Car Championship experienced man in a BMW 320Si touring cars the wide curves and tight hairpins of Jarama.
Xbox LIVE Marketplace-s demo olemas! 795.04MB _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Graafika on hea, sakke ei suutnud mina näha üldse (nagu DiRTis ei näinud ma ka ühtegi sakki), mudelid näevad ilusad välja jne, füüsika on selline arcadelik, kuid kui panna kõik assistid maha siis auto võib vabalt kergesti spinnida.
AI on päris hea taseme poolest, suhteliselt raske on jagu saada.
20 AI-d on korraga rajal ( ) , ning vahest mõni AI eksib ja sõidab rajalt välja jne, veel saab neid rammida ning ei pea pingutama, et nad selle tagajärjel juhitavuse kaotaksid.
Damage on ÜLIHEA, kriimustused tulevad sujuvalt ja näevad head ning realistlikud välja, muidugi palju plekimõlkimist on võimalik teha, ühesõnaga kindlasti parem kui DiRT-is 8)
Erinevalt DiRT-ist jooksis GRID väga sujuvalt koos teise 19-e AI-ga, ei märganud mitte ühtegi slowdowni või midagi taolist, plusspunktid jälle siit.
Menüüd ei oska ma kommenteerida, kuid ennast ei häirinud küll ükski asi (vb see naise hääl võiks olnud olemata jätta...?).
Ahjaa, uus feature Flashback, mis võimaldab peale tugevat crashi (nii tugevat, et ratas alt), ajas tagasi kerida ning siis endasoovitud kohas uuesti edasi sõita, võib kasulikuks tulla.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.