Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
~Roger
HV vaatleja
|
30.03.2008 18:42:36
märkus |
|
|
Krt kui te siin teemasid kustutate, siis pange ikka mingi teade ka privasse vm. Muidu otsi ja uuri nagu oleks unes näinud postitamist.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
30.03.2008 18:44:06
|
|
|
aga tulebki ju. mulle küll tuli priva kui minu teema ära kustutati
_________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes. |
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
30.03.2008 18:48:43
|
|
|
vahest ei tule ka.vähemalt vanasti ei tulnud
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
30.03.2008 20:35:46
|
|
|
osasid poste kustutatakse ilma hoiatamata, mõnest aga lihtsalt ei suvatseta teatada
sõltub sellest, kas küüned ajab teemale taha kompleksihunnik või inimene
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
30.03.2008 20:40:06
|
|
|
Selle teema pealkiri on ikka ülimalt informatiivne
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
30.03.2008 20:45:16
|
|
|
Omast kogemusest võin öelda, et kustutamine on tavaline. Kui 15 min oled otsinud oma küsimust, mis eelmine õhtu küsisid ja ei leia, siis pole mõtet otsingut jätkata. Jagan su kurba saatust
Kuna sa oled uus kasutaja, siis peaks sind informeerima, et HV-s kehtib monarhia. Arvan, et foorumisugustes keskkondades töötab ainult selline meetod. Muidu oleks foorumis täielik kaos. Negatiine külg on see, et kui mõnele moderaatorile jalgu jääd siis on kehvasti. Ning kahjuks kõik moderaatorid ei ole kõge hiilgavam mõtlemisvõimega. Seega, kui läks kehvasti siis tee ise omad järeldused ja neela mõru pill alla.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
30.03.2008 21:13:29
Re: märkus |
|
|
~Roger kirjutas: |
Krt kui te siin teemasid kustutate, siis pange ikka mingi teade ka privasse vm. Muidu otsi ja uuri nagu oleks unes näinud postitamist. |
Kesiganes selle postituse/teema kustutas, siis ilmselt oli ta veendunud, et see postitus/teema ei vääri eksisteerimist, kuna on kas vales kohas või teemat on juba arutletud mingis antud temaatikat puudutavas üldteemas, elik tuleks kasutada otsingut ja kui otsing tulemusi ei anna, alles siis teema tekitada (kindlasti õigesse alafoorumisse) või postitada.
Kuna siin on kümneid tuhandeid kasutajaid ja miljoneid postitusi, siis moded lihtsalt ei jõua kõikide kustutatud postituste/teemade kohta selgitust kirjutada. 99,9% juhtudel on eksitud reeglite või heade tavade vastu. Kui nad peaksid hakkama eraldi selgitusi kirjutama, muutuks modereerimine võimatuks ja tähtsamad tööd jääksid unarusse.
386, niisama lihtsalt pole mõtet lahmida ja modede tööd kritiseerida - modedel on 99,9% juhtudel õigus.
Kui sul on konkreetseid andmeid konkreetsete modede eksimuste või kuritarvitamiste kohta, tuleks mulle teada anda, mitte niimoodi avalikult laimata.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|