Iphone on ju imo üks tugevamaid telefone üldse
Youtubes ju mingid videod, kus visatakse asfaldile ja midagi ei juhtu ja siis oli gizmodos mingi lugu, kuidas semi-truck sõitis üle, aga seda ma ei mäleta, millised tolle isendi kahjustused olid.. igatahes ta töötas.
Nüüd selline probleem - tegin unlock+jailbreak(Ziphone*ga),näitab Tele2 võrku aga ei helista,isegi ei anna numbri valida.Veel ei näita kontaktid sim kardil ja proovisin niimodi et kirjutasin number iphone*i mällu ja siis helistasin,nüüd hakkas helistama aga ei saanud kõne lõpetada(võtsin lihtsalt Sim välja).Lugesin troubleshooting,tegin igasugused restored ja ei aitanud
Äkki kellelgi oli samasugune probleem?
PS soft on 1.1.2(3b48)
Nüüd korras,unlocked ja helistab aga mina ei näe SIM kontaktid
Nüüd selline probleem - tegin unlock+jailbreak(Ziphone*ga),näitab Tele2 võrku aga ei helista,isegi ei anna numbri valida.Veel ei näita kontaktid sim kardil ja proovisin niimodi et kirjutasin number iphone*i mällu ja siis helistasin,nüüd hakkas helistama aga ei saanud kõne lõpetada(võtsin lihtsalt Sim välja).Lugesin troubleshooting,tegin igasugused restored ja ei aitanud
Äkki kellelgi oli samasugune probleem?
PS soft on 1.1.2(3b48)
Nüüd korras,unlocked ja helistab aga mina ei näe SIM kontaktid
Sim-i kontakte niisama ei näegi. _________________ Apple business solution partner.
Alguses oli endal probleeme Apollo app'i tööle saamisega. Siiamaani muid probleeme pole olnud. Mingi aeg peaks vast 1.1.4 peale laskma. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Mõnnna Lisaks veel, kui keegi unlockida tahab
http://www.ziphone.org/ _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Tundub, et peaks ka vist mõtlema hakkama updatei peale, endiselt 1.0.3 peal Ehk crashib Safari vähem. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
mks, No see miski vana on, ma ei tea mis ta oli, aga enne 1.1.1/2/3/4'a ta oli, septembris ostetud telefon. noh
Eks ma mõtlen, miskit ära ka kaob kui uuendada firmwarei uusimaks sellelt vanalt ? _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Praegu seisan dilemma ees Kas vahetada oma iPod Touch iPhone vastu. iPhone tõukab eemale ta mõõtmed. Võrreldes Touchiga on ta hiiglaslik.. Kui ta näeks välja täpselt nagu Touch ,siis ei oleks mingit küsimust.
Mis sa seda 5mm'i pabistad, normaalse telefoni suurusega on ju. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Ise kartsin ka, ja väga kartsin neid mõõtmeid.
Aga võtsin julguse kokku ning otstsin ja lihtsalt imestasin, kuidas see taskusse lipsas ja kuidas see kätte sulab.
Nüüd julgustan praeguseidki ostjaid, et mõõtmeid pole mõtet karta!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.