Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Miks ma arvan et ABIT on saast märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
acer
HV veteran

sõnum 22.06.2003 20:21:08 vasta tsitaadiga

ABIT on saast icon_eek.gif Selline jutt sõna otseses mõttes hirmutas mind ära. tegelikult selline lugu paneb mõtlema, et ABIT'il on miski "mass-toodang", mille kvaliteeti ei kontrollita icon_evil.gif juttude järgi on küll ABIT mulle hea mulje jätnud icon_wink.gif aga näed siis thumbs_up.gif ex see juhuse asi ole, olen kindel, et nii EPOX'il, kui ka teistel firmadel liigub praaki ringi, iseasi muidugi see et, kui palju icon_razz1.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Superglue
HV veteran
Superglue

sõnum 23.06.2003 10:17:23 vasta tsitaadiga

Abit NF7-S viga suuresti kasutajates. Olen selles 99% kindel. Ise jamasin selle plaadiga kah aga nüüd töötab väga stabiilselt.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 58
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 23.06.2003 11:19:16 vasta tsitaadiga

Tahtsin ka Epox emaplaati uusima chipiga kuid toodi hoopis Abit Socket A KD7 ja probleemid algasid kohe, nüüdseks olen kõik BIOS`i uptaaded ära teinud ja uue 400W toiteploki ostnud, enam vähem võib rahule nüüd jääda. Sõber aga sai Epox emaplaadi ja ei mingeid uptaadesid polnud vaja, masingi tundub kiirem olevat kuigi kõik muu on ühesugustest detailidest koos.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 23.06.2003 12:39:20 vasta tsitaadiga

Juhin tähelepanu asjaolule, et see teema on olemuselt sama haige nagu teema a'la "INTEL vs. AMD".
Mina olen oma ABIT'iga küll väga rahul (profiil).
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
CS
HV vaatleja

sõnum 23.06.2003 12:49:38 vasta tsitaadiga

Mario kirjutas:
HAH! Bla-bla-bla! Ei ole mõtetki nende Abit'i poiste postitusi lugeda, vaadates profiile. thumbs_down.gif Kes ikka tunnistab, et Abit on saast kui endal Abit'i mobo profiilis! icon_biggrin.gif

Ütlen, et võib-olla on teilegi juhtunud see 1 emaplaat kümnest/sajast - mis isegi kuidagi töötab!

kui sul endal pole olnud siis ole vait ja ära mölise, minul pole näiteks Abiti olnud ja ma ei ütle kas ta on halb või mitte ainult, et siit loen praegu, et mõni lammas nagu sina kellel varem oli CT ja nüüd Epox ajab, et Abit halb ... sa ei saa seda öelda, sest sa pole Abiti kasutanudki daah
tagasi üles
seven`
HV Guru
seven`

sõnum 25.06.2003 18:01:50 vasta tsitaadiga

CS kirjutas:
Mario kirjutas:
HAH! Bla-bla-bla! Ei ole mõtetki nende Abit'i poiste postitusi lugeda, vaadates profiile. thumbs_down.gif Kes ikka tunnistab, et Abit on saast kui endal Abit'i mobo profiilis! icon_biggrin.gif

Ütlen, et võib-olla on teilegi juhtunud see 1 emaplaat kümnest/sajast - mis isegi kuidagi töötab!

kui sul endal pole olnud siis ole vait ja ära mölise, minul pole näiteks Abiti olnud ja ma ei ütle kas ta on halb või mitte ainult, et siit loen praegu, et mõni lammas nagu sina kellel varem oli CT ja nüüd Epox ajab, et Abit halb ... sa ei saa seda öelda, sest sa pole Abiti kasutanudki daah

Kui mul Celeroni junn oleks, siis ma oleks sinu asemel kohe kindlasti vait! icon_razz.gif icon_biggrin.gif Kao kuskile nurka ja ole seal vait - tule AMD'e ( Athlon'i ) peale üle ja siis tee alles oma suu lahti! Teiseks, töökeskkonnas näen nii mõndagi ja mul ei pea seda emaplaati olemagi tõestamaks, et Abit on saast. Mida ma siis sellest ostan - kui näen ( loodetavasti enam ei näe ) igapäev millist sitta ( sry, tglt ka väljenduse pärast ) see Abit toodab!
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 119
tagasi üles
lammas
HV veteran
lammas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.06.2003 18:48:34 vasta tsitaadiga

Mario kirjutas:

Kusjuures lugedes selliseid postitusi tuleb kohe jube tahtmine kõik järgmised plaadid osta abiti omad. (väikestviisi panen ise komplekte kokku nii 1-3 kuu peale 1 komplekti) ja mitte et vihast ja kiusust , vaid siit järldub, et abit hea plaat ega kõik sosssepad ei peagi hakkama saama.
Sorry vb Sa pole sosssepp aga sellest tsiteeritud tekstist tegin järelduse.

Noh ma võin kah näite tuua et abit jummala saast. Kodus toas oli tohuva pohu. Ja kogemata sõitsin raske ja suure tugitooliga (õigemini selle rattaga) abiti emaplaadist üle. Ull ragin käis ja nüüd enam plaat ei tööta. Ikka küll toodab pahna see abit. On nii???

seven`
HV Guru
seven`

sõnum 25.06.2003 19:07:00 vasta tsitaadiga

lammas kirjutas:
Mario kirjutas:

Kusjuures lugedes selliseid postitusi tuleb kohe jube tahtmine kõik järgmised plaadid osta abiti omad. (väikestviisi panen ise komplekte kokku nii 1-3 kuu peale 1 komplekti) ja mitte et vihast ja kiusust , vaid siit järldub, et abit hea plaat ega kõik sosssepad ei peagi hakkama saama.
Sorry vb Sa pole sosssepp aga sellest tsiteeritud tekstist tegin järelduse.

Noh ma võin kah näite tuua et abit jummala saast. Kodus toas oli tohuva pohu. Ja kogemata sõitsin raske ja suure tugitooliga (õigemini selle rattaga) abiti emaplaadist üle. Ull ragin käis ja nüüd enam plaat ei tööta. Ikka küll toodab pahna see abit. On nii???

Kulla mees, ma olen arvuteid pannud kokku oi-oi kui palju. Nendest mingil määral on olnud nii Abit'id - kuid mina olen soovitanud siiani ainult Epox'i emaplaat ja ka muid ( Chaintech, Gigabyte jm. ) Abit'i emaplaadid on läinud ainult kliendi soovi peale. Seega - nagu sa väitsid ei ole ma mingi "sosssepp" ega keegi muu - kes tugitooliga emaplaatidest üle sõidab! icon_wink.gif Seda tööd ma juba jagan - ning ei tasu vaielda, mina olen selles juba veendunud.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.06.2003 19:13:45 vasta tsitaadiga

Ma alles ostsin omale ABIT NF7-S emme ja olen sellega väga rahul, ning väidan, et see on praegu üks parimaid emaplaate selle raha eest. Probleeme pole siiani küll olnud - kõik funkkab kiirelt ja õlitatult!
tagasi üles
water
Kreisi kasutaja

sõnum 25.06.2003 19:18:27 vasta tsitaadiga

mina soetan ka endale ikka nf7-s...vahepeal kaalusin seda nn. epox 8rda+
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 25.06.2003 19:19:25 vasta tsitaadiga

Panin sügisel sõbrale KD7-S baasil raali kokku.
Asi on siiamaani nagu kompvek. icon_razz1.gif

lammas
HV veteran
lammas

sõnum 25.06.2003 19:23:45 vasta tsitaadiga

Tegin väikese kokkuvõtte siit lehelt "laias laastus":
Abitit kiidavad 15 inimest
Abitit laidavad 4-5 inimest

Kes veel plaanivad lähiajal emaplaati osta siis teavad teha omad järeldused.... icon_smile.gif

Selle teema põhjal tuleks teha uus topic/küsitlus. Kas Abit parim emaplaadivalmistaja?

Üks parimaid kindlasti on /me veendunud icon_smile.gif

Muideks too emaplaat millest ma üle sõitsin jäi ellu ja täiesti terveks icon_smile.gif

Troll
HV Guru
Troll

sõnum 26.06.2003 11:59:15 vasta tsitaadiga

Mina olen enamustesse oma soovitatud komplektidesse Abiti emaplaadi pannud, ostjatest pole keegi veel pahandanud!
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 27.06.2003 14:50:22 vasta tsitaadiga

ABIT - the best choice !!!!!
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 6 :: 11
tagasi üles
bnmaster
HV vaatleja

sõnum 27.06.2003 15:26:37 vasta tsitaadiga

troll kirjutas:
Mina olen enamustesse oma soovitatud komplektidesse Abiti emaplaadi pannud, ostjatest pole keegi veel pahandanud!

jumalast õige, mina olen trolli soovitatud Abit IC7 (i875) väga rahul
ja ülekiirendamiseks on asi ka supper ~1ghz sai ülekiirendades juurde
tagasi üles
Rain
Kreisi kasutaja
Rain

sõnum 27.06.2003 15:46:26 vasta tsitaadiga

Mul on nf7 olnud juba pool aastat ja pole ühtegi probleemi olnud. Olen ka kahe kuu jooksul kokku pannud 4 ABITI emaplaadiga arvutit ja kõik töötavad suurepäraselt- nii Athloniga kui ka Celeroniga.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
eeRuheeRu
Kreisi kasutaja

sõnum 27.06.2003 15:48:13 vasta tsitaadiga

Minu erapoolik arvamus NF7-S i kohta:

1) Sound kalab
2) Pidev paras mälukeemia, erinevate tootjate pulgad erinevatesse aukudesse
3) pidevalt peab uusi fixe peale laskma
4) hoopis ebastabiilsem, kui epox IMHO klokkimise seisukohalt

seega: Ostke RDA+/RDA3+ ja olete rahul

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.06.2003 17:52:10 vasta tsitaadiga

eeRuheeRu kirjutas:
Minu erapoolik arvamus NF7-S i kohta:

1) Sound kalab
2) Pidev paras mälukeemia, erinevate tootjate pulgad erinevatesse aukudesse
3) pidevalt peab uusi fixe peale laskma
4) hoopis ebastabiilsem, kui epox IMHO klokkimise seisukohalt

seega: Ostke RDA+/RDA3+ ja olete rahul

1) Kalab sama palju, kui ükskõik missugusel teisel samaväärsel platel. Võrreldes minu eelmise helikaardiga (SB Live! 5.1), kalu nagu poleksgi. Mina pole siiamaani paremat, integreeritud heli, kuulnud;
2) Loomulikult, kui mälud erineva kiiruse/CL/vms. näitajatega ja soovitakse neid DualDDR'is ülekiirendatult jooksutada ! Samas, ei sõltu see, kas erinevad mälud koos töötavad, kaugeltki ainult emaplaadist;
3) NF7-S rev. 2-el ei ole hädavajadust BIOS'i uuendamiseks;
4) Stabiilsuses, pole kummagi plate korral probleeme täheldanud ja kellemiseks on NF7-S'il paindlikumad võimalused, kui RDA+/RDA3+ !

DeathCommando
HV kasutaja

sõnum 28.06.2003 02:11:49 vasta tsitaadiga

Endal on SA7 ja jooxeb probleemideta....
Ja sellise raha eest vaevalt et oleks parema saand....

Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
pl1600
HV Guru

sõnum 28.06.2003 02:54:33 vasta tsitaadiga

keegi võiks vahelduseks rääkida, mis firmade plaatidega pole probleeme ja praagi protsent oleks kah minimaalne...

teema algataja poolt käis läbi ChainTech

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 28.06.2003 09:27:49 vasta tsitaadiga

pl1600 kirjutas:

kusjuures nii imelik kui see ka tundub siis endal pole kah yhtegi probleemi ct-ga olnud, ise olen kasutanud 3-e emmet ja k6it t88tasid vägagi hästi, samuti ei kurda ct yle ka ykski s6ber icon_wink.gif nii, et minuarust on ct mahategemine küll jumala m6ttetu icon_evil.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
lamp
HV Guru
lamp

sõnum 28.06.2003 13:00:30 vasta tsitaadiga

niipalju võib ikka maha teha, et kõik millel on slot1/s370 ja peal kirjas chaintech, on
põmst kaka. ja kui seal on veel via chipset peal, siis on saast.
Nendega on mul kokkupuudet olnud kylljakyll.. lisaks sellele, et klokkijatele ei sobi,
on ka klokkimata jama jama otsa.
isegi paljukiidetud 6btm on yks kahtlane asi..

aga socket a omade kohta ei oska midagi kosta.. kuigi siin keegi just maadles
ct soket_a plaadiga ja lõputute STOP erroritega.
aga see selleks.

teema vist polnud abit vs mingi muu.. vaid kas abit on saast. või pole icon_razz.gif

voltc kirjutas:
pl1600 kirjutas:

kusjuures nii imelik kui see ka tundub siis endal pole kah yhtegi probleemi ct-ga olnud, ise olen kasutanud 3-e emmet ja k6it t88tasid vägagi hästi, samuti ei kurda ct yle ka ykski s6ber icon_wink.gif nii, et minuarust on ct mahategemine küll jumala m6ttetu icon_evil.gif

mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 28.06.2003 13:19:42 vasta tsitaadiga

endal kogemusi 5 Abiti emmega, pole yhtegi halba sõna öelda, enda masinas NF7-S ja väga rahul asjaga. just huvi pärast tahtsin näha selle RDA3+ ja soovitasin tuttavale... noh, juba kirumine käib tasapisi kui shitt see Epox on ja minu poole vaadataxe viltu...
DigeBeni vastusega eeRuheeRu'le olen täiesti nõus. pealegi mis puudutab BIOS'e uuendamist see on esimene asi mida ma teen kui endale uue emme sisse panen ja seda hoolimata mis tootjaga tegemist on. a soundiga siiamaani kalamist pole mul olnud, ma olin suht skeptiline selle suhtes ennem, integreeritud ikkagi, aga yllatas oma kvaliteediga mind väga.
ja olen rohkem kui kindel et järgmine emme mu masinasse tuleb samuti Abit, kuid selleks ajaks võib turul niimõndagi juhtuda icon_wink.gif

edit: ma korra mõtlesin et huvitav paljud inimesed ise 'tapavad' emaplaate oma näpudega ja staatilisega? ja siis kiruvad ei tea keda. kui isegi arvutifirmades enamustes sellist asja nagu ESD ala/riietus jne ei eksisteeri mida siis kodukasutajalt oodata?

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 28.06.2003 13:58:33 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:

edit: ma korra mõtlesin et huvitav paljud inimesed ise 'tapavad' emaplaate oma näpudega ja staatilisega? ja siis kiruvad ei tea keda. kui isegi arvutifirmades enamustes sellist asja nagu ESD ala/riietus jne ei eksisteeri mida siis kodukasutajalt oodata?

kusjuures mul selle staatilise elektriga meenus mingi tore jutt icon_lol.gif

asi ordi garantiis juhtus: läksin ordisse oma epox 8rda+ ga kuna asi oli vigane, seal siis garantiimehed t6mmasid korpuse lahti, raks videokaart v2lja, mees viskas mu videokaardi 2meetri kauguselt lauale nii, et ma oleks peaaegu minestanud icon_confused.gif siis v6ttis tolmuimeja ja hakkas otse kaardilt tolmu imema(nii videolt kui ka emmelt ja teistelt juppidelt), mingist staatilisest elektrist polnud juttugi, kysisin siis, et wtf... per*e ei lähe jupid nii kui kohe tolmuimejaga kallale ja mingit maandust ei ole??? mees vastas, et kogu see staatilise elektri jutt on puhas bs ja lasi tolmuimejaga edasi icon_confused.gif igatahes vägagi imelik mulje jäi mulle ordi garantiimeeskonnast icon_rolleyes.gif ei teagi kohe mida sealsest garantiist enam arvata kui seal komponentidega niimoodi ymber k2iakse icon_neutral.gif

edit: kes seda juttu ei usu siis mul on kolm tunnistajat kes olid tol hetkel minuga kaasas ja ka nemad oleks seda tegutsemist n2hes pea-aegu, et minestanud icon_confused.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
seven`
HV Guru
seven`

sõnum 28.06.2003 14:06:29 vasta tsitaadiga

Kas tegemist oli Tallinna ORDI esindusega - kui siis täpsemalt millisega? icon_confused.gif

viimati muutis seven` 28.06.2003 14:35:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Miks ma arvan et ABIT on saast mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.