praegune kellaaeg 17.06.2025 01:08:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janx4u
HV vaatleja

|
25.03.2008 20:22:13
Integreeritud ja pci helikaardi üheagne töötamise võimalikus? |
|
|
Parem joonistan puust punasega ära, mida ma sooviksin teha.
Mistahes FPS shooteri ja teamspeak 2 üheaegne kasutamine sedaviisi, et kõlaritest tuleks mängu heli ja kõrvaklappidest tuleks Teamspeaki heli. Tean, et Teamspeaki optionsitest saab valida seadeid nii input kui output kohta (kui mind mu mälu just ei peta, sest pole Teamspeaki´i tervelt aasta aega kasutanud).
Tahaks seadistada nii et default (windows XP ja kõikide muude programmide) heli tuleb läbi Audigy 2 ZS-i, kuid Teamspeak´i heli tuleks läbi emaplaadil oleva integreeritud helikaardi.
Eelmise arvuti puhul panin BIOS´st helikaardi funktsiooni kinni, sest oli vist mingi kala (enam ei mäleta kah, mis jama sellega oli). Seekord tahaks aga jätta lahti. Idee järgi peaks läbi Control Panel´i, Audio Devices´i alt saama default output´i valida (ehk siis valiks Audigi), ja siis Teamspeakist seadistada heli integreeritud kaardile?
OP süsteemiks on XP Pro 64 bit edition
Ema plaadiks aga Asus P5N-D nForce 750i SLi
Oma uue arvuti saan ilmselt kokku panna juba see reede, seega tahaks juba ette teada saada, kas see on võimalik ja kuidas seda kõige kergem teha oleks?
Ettetänades
Rain
_________________ Ilmselt olengi veidi newb... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
26.03.2008 02:27:34
|
|
|
Vastasid ju ise juba küsimusele! Kas reaalses elus toimib, pead kontrollima...
Mina paneks selle integreeritud kaardi põlema ja saundplaastrile KX draiverid peale (enne pead vaatama, kas ZS on ikka õige kiviga)
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
26.03.2008 03:34:39
|
|
|
Petz kirjutas: |
Vastasid ju ise juba küsimusele! Kas reaalses elus toimib, pead kontrollima...
Mina paneks selle integreeritud kaardi põlema ja saundplaastrile KX draiverid peale (enne pead vaatama, kas ZS on ikka õige kiviga) |
Proovin ära ja annan teada!
Kasutaks hea meelega KX draivereid aga arvuti saab olema valdavalt mängimiseks (tahaks ikka EAX´i tuge)
_________________ Ilmselt olengi veidi newb... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
the_ul
HV vaatleja
|
18.04.2008 11:23:16
|
|
|
mul w2k all igatahes saavad integreeritud heli ja Aureal Vortex väga hästi omavahel läbi. ei mäleta, kas korraga olen häält tegema pannud, aga näiteks muusika heast kaardist ja kohe mängu heli integreeritust (rogue spear ei saa miskipärast mu kaardiga hästi läbi) toimis väga ilusasti. juba mõtlen, et prooviks sportlikust huvist veel ühe helikaardi juurde panna....
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|