Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 233, 234, 235  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 25.03.2008 23:22:58 vasta tsitaadiga

ping ei mõjuta seda kiirust (tänu valguse ja elektri füüsilistele omadustele ei liikle elektronid ega footonid piiramatu kiirusega ja antud pingiajad tekivad puhtalt vahemaade tõttu)
ping võib ka 100 olla kuid see ei pruugi mõjutada absoluutselt allalaadimise kiirust
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
m6mm
HV kasutaja

sõnum 25.03.2008 23:29:40 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
ping ei mõjuta seda kiirust (tänu valguse ja elektri füüsilistele omadustele ei liikle elektronid ega footonid piiramatu kiirusega ja antud pingiajad tekivad puhtalt vahemaade tõttu)
ping võib ka 100 olla kuid see ei pruugi mõjutada absoluutselt allalaadimise kiirust

Tõepoolest, aga vastavalt teooriale peaksid sellisel juhul pingiajad eesti siseselt olema mingi max 5ms, aga näed.. on aiateiba jagu suuremad. Ja algne probleem säilib - kann Tartu piirkonnas, mille tõttu kannatab nii ping kui ribalaius. Ilmne pudelikael on taaskord kuskil
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
nexus
HV veteran
nexus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.03.2008 23:29:42 vasta tsitaadiga

käisin eile tuttaval abis, kellel Elioni "interneedus" kaotsi läks.
Te ei kujuta ette, millist "ila" helpdesk ajas.
niiet, hindeks suur ümmargune null Elionile.
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 198
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 25.03.2008 23:33:50 vasta tsitaadiga

nexus, elioni esimese taseme helpdeskile pigem ikka
üldiselt pole elionil viga
tagasi üles
nexus
HV veteran
nexus

sõnum 26.03.2008 09:27:18 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
nexus, elioni esimese taseme helpdeskile pigem ikka
üldiselt pole elionil viga

jah, seda küll.
DigiTV algusaegadel sai ikka aeg-ajalt mõne spetsialistiga probleeme telefoni teel lahendatud, ei ühtegi halba sõna.
aga kui mõni "sipsik" (või Barbie) üritab anda kliendile n.ö. standardvastuseid, siis muutub neile helistamine tõeliseks idiootsuseks (andeke mulle andeks niivõrd karm väljend, aga nii see on)
tagasi üles
Max Powers

sõnum 26.03.2008 09:32:36 vasta tsitaadiga

nexus, sa pole first line´i mõttest päris hästi arusaanud.
Sul on miski ebatavaline ühendus?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
nexus
HV veteran
nexus

sõnum 26.03.2008 09:55:43 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
nexus, sa pole first line´i mõttest päris hästi arusaanud.
Sul on miski ebatavaline ühendus?

minul on tavaline DigiTV, abivajajal oli WiMax
tagasi üles
unn
HV kasutaja

sõnum 07.04.2008 07:41:55 vasta tsitaadiga

Minu poolt ka miinus Elionile- nimelt avastasin ruuterile resa tehes et tellitud staatiline ip ( mis pole Elioni hinnakirjas tasuta teenus) on sujuvalt kellegi poolt dünaamiliseks muudetud.Ruuteri uptime oli mingi 22 päeva seega ei eagi kui kaua olin tühja maksnud. Nõrk kui teenuspakkuja staatilise ip all mõtleb seda et loodetavasti klient oma modemile restarti ei tee icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 07.04.2008 07:49:24 vasta tsitaadiga

unn kirjutas:
Minu poolt ka miinus Elionile- nimelt avastasin ruuterile resa tehes et tellitud staatiline ip ( mis pole Elioni hinnakirjas tasuta teenus) on sujuvalt kellegi poolt dünaamiliseks muudetud.Ruuteri uptime oli mingi 22 päeva seega ei eagi kui kaua olin tühja maksnud. Nõrk kui teenuspakkuja staatilise ip all mõtleb seda et loodetavasti klient oma modemile restarti ei tee icon_smile.gif
näita meile ka kus see sul tasuta teenus on
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 07.04.2008 08:01:40 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
unn kirjutas:

Aga kus ta mainib, et tasuta on? icon_wink.gif

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 07.04.2008 08:11:40 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:
mikk36 kirjutas:
unn kirjutas:

Aga kus ta mainib, et tasuta on? icon_wink.gif
damnit, lugesin vist mööda jälle
tagasi üles
unn
HV kasutaja

sõnum 07.04.2008 09:07:06 vasta tsitaadiga

Ega ei maininud jah- aga tehniline tugi andis lootust et kahe tööpäeva jooksul tehakse kindlasti korda.. Paras ämber Elioni poolt kui ei suudeta-taheta kvaliteetset teenust pakkuda. See staatiline ip on tellitud kindlate lahenduste jaoks ja eeldusel et see ikkagi ei muutu..
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 07.04.2008 10:48:19 vasta tsitaadiga

unn kirjutas:

unn kirjutas:
Ega ei maininud jah- aga tehniline tugi andis lootust et kahe tööpäeva jooksul tehakse kindlasti korda.. Paras ämber Elioni poolt kui ei suudeta-taheta kvaliteetset teenust pakkuda. See staatiline ip on tellitud kindlate lahenduste jaoks ja eeldusel et see ikkagi ei muutu..

miks sa arvad et Elion meelega sellist asja teeb icon_question.gif no juhtus, annad kiiresti teada ja teevad korda, kui rahas probleem, siis küsi tagasi icon_lol.gif Niisama ei pakuta sellist asja icon_wink.gif Elionil on ikka huvi lojaalse kliendi vastu, kes kasutab teenust mida ta pakub ikka...
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
nexus
HV veteran
nexus

sõnum 07.04.2008 14:57:09 vasta tsitaadiga

...ja järjekordselt olin sunnitud veenduma Elioni erinevate tasemete helpdeski ebakompetentsuses. icon_sad.gif

Inimene oli ca pool tundi telefoni otsas ning tegi Elioni abimeestele lõpuks selgeks, et viga ON ruuteris.

icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 08.04.2008 01:05:40 vasta tsitaadiga

nexus,
Äkki räägid lähemalt, miks Sina tegid seda järeldust ja miks ei aktsepteerinud helpeski töötaja seda seletust

UB
HV Guru
UB

sõnum 13.04.2008 07:35:26 vasta tsitaadiga

Kuigi siiani olen ma Elioniga suhteliselt rahul olnud, ei suutnud nad viie päeva jooksul rahuldada minu soovi taastada varukoopiast tuksiläinud koduleht. Vaatamata sellele, et selle teenuse eest küsitakse 500 kr ja ma olin nõus seda ka maksma, ei tehtud seda viie päevaga ära. Seejärel ma loobusin ja panin lehe olemasolevatest andmetest ise uuesti püsti. Nii et kui keegi kasutab Elioni kodulehe majutusteenust, siis lubadus et seitsme viimase päeva varukoopiad on olemas võib ju õele vastata, kuid taastamine võtab aega vist sama kaua icon_evil.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
quqlgur
HV kasutaja

sõnum 27.05.2008 10:07:36 vasta tsitaadiga

Üldiselt Elioniga enam-vähem rahul. Muidugi helpdesk ajab naerma: tehke ruuterile ja digiboksile restart ja kui see tehtud siis neil mõistus otsas icon_lol.gif Selle paari aasta jooksul mis ma DigiTV klient olen olnud,on mul kodus käinud 2 tehnikut, kellest üks oli täiesti super tegelane, kes tõi mulle pühapäevasel päeval enda isikliku ruuteri, et saaksin telekat vaadata ja neti tagasi thumbs_up.gif samas teine mehike oli täiesti teine äärmus: (ise olin norras ja naine eriti matsu ei jaga) 1. tammus oma poriste kingadega mu paksu valge vaiba peal, 2. käskis arvutist Vista välja visata kuna tema pole Vista koolitust saanud, 3. probleemi lahendada ei suutnud, 4. tulin ise tagasi, tegin ruuterile firmware update ja tiksub siiani. Kas keegi Jõgevalt teab äkki selle tehniku nime? niipalju tean et mingi noorem mees oli ja pudelipõhja prillidega... muidugi asjast möödas ~ 1 aasta
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
X-z
HV kasutaja

sõnum 30.05.2008 10:07:21 vasta tsitaadiga

Räägin teile ühe loo... Eelmise aasta kevadel kolides oma uute koju hakkasin uurima millised võimalused on saada telefon/internet/televisioon. Kuna Elion koostöös ehitajatega oli terve maja ära kaabeldanud oli see sellel hetkel suhteliselt ainuvõimalus. Samas lubati kohe internetti ja telefoni ja lisaks DigiTV-d kahe kuu jooksul. Kuna parajasti käis kampaanija liitudes korrusmaja paketiga saab odava läpaka siis otsustasin kohe ära liituda ja siduda ennast tänu läpakale 1,5 aastaks Elioni korrusmaja paketiga. Seda kõike tulevikku mitte ette nähes. Telefon ja internet tulid, küll nädalate möödudes aga siiski, kõik toimib tänaseni põhimõtteliselt probleemivabalt. DigiTV-d ootasin sügiseni kuni pika uurimise käigus (oma tuttavate kaudu kes töötavad Elionis kuna klienditugi on suhteliselt kasutu) et DigiTV-d ei tulegi nii pea ja võib-olla ei tulegi...:/ Kuna asja keeruliseks ajada ise ei tahtnud ja nii meeletut vajadust TV osas ka ei ole lõin mõneks ajaks käega. Pea kaks nädalat tagasi oma tuttavaga suheldes tuli ootamatult välja et tehnilised võimalused on tekkinud ja lõpuks ma saan õnneliku elu sest Elion paneb asja püsti kolme päeva jooksul. tegin taotluse ja küsisin omale seadmeid, tuli välja ei POLE! Ei ole terve Tallinna peal... Käisin mõned päevad mööda Tallinna esindusi ringi kuni lõpuks õnnega pooleks seadmed sain. Järgmine päev ehitasin siis võrgu ümber ja toppisin vahele Elionist saadud uued seadmed... Telekas pilt: LOADING... Kõigis õpetustes oli tühi koht, edasi tulid peatükid kuidas tellida teemapakette ja filme ja kui palju need maksavad ja kui väga mul ikka vaja neid on... Mitu päeva järjest suhtlesin tehnilise toega kus õpetati ja iga kord tuli järeldus et kõik peaks ju toimima. Lubati saata koju tehnik, kes isiklikult minuga enne aja kokku lepib. Täna hommikul tuli Elionist kõne mille sisu lühikokkuvõte oli midagi sellist: Vabandust on toimunud eksitus ja teil ei olegi võimalik seda DigiTV-d näha. Me alles ehitame seda... Oleks parem kui seadmed nii kauaks meie kätte annate kuni see valmis saab... Tsiteeriks Andrus Ansip-it: Tule taevas appi!
kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 30.05.2008 23:09:00 vasta tsitaadiga

ot:
Tule taevas appi on Lennart Meri tsitaat. Ansip kasutas seda lootuses skoorida enda pagasisse rahva austust Lennarti vastu. Hale.

X-z
HV kasutaja

sõnum 02.06.2008 20:24:15 vasta tsitaadiga

kaabakas kirjutas:
ot:
Tule taevas appi on Lennart Meri tsitaat. Ansip kasutas seda lootuses skoorida enda pagasisse rahva austust Lennarti vastu. Hale.
No usu mind, esimest korda kutsuti taevast appi juba aastatuhandeid tagasi...
Sammer
HV kasutaja

sõnum 08.06.2008 00:10:45 vasta tsitaadiga

A ma viisin oma 1 gb-se pülga garantiisse ja sain 2-e gb-se tuttuue pülga vastu. elion thumbs_up.gif
mks
HV veteran

sõnum 08.06.2008 20:08:11 vasta tsitaadiga

mis krdi asi on pülk? kui mõtled mp3-mängijat, siis nii ka ütle - sõna pülk ei eksisteeri icon_smile.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 08.06.2008 22:25:10 vasta tsitaadiga

Sõna pülk pakuti läind aastal välja mp3 mängija eestikeelseks vasteks
Iseküsimus on see, kas see sõna ka eesti keeles ka käibele jääb, aga kuna seda on juba kasutama hakatud, siis ei või iial teada.
Mulle see sõna ei meeldi, aga mp3 mängija on liiga pikk ja lohisev, nii et paremat oleks vaja küll.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 08.06.2008 23:39:04 vasta tsitaadiga

Aga miks pülk ei eksisteeri? Me ju kasutame seda sõna. See, et sõna välja pakkunud organisatsiooni ametlikult ei eksisteeri, ei tee sõna veel olematuks. Pülk täidab suurepäraselt tühja koha meie keeles, ja tema kõla osutab intuitiivselt tema objektile (Aavik contra Saussure icon_smile.gif). Kuna meie ametlikud keeleuuendajad tunduvad pigem keele külmutajatena, laseme aga sõna ise käiku. thumbs_up.gif
mks
HV veteran

sõnum 09.06.2008 09:54:21 vasta tsitaadiga

njah, mina isiklikult pean seda võrdlemisi rämedaks sõnaks... keeleuuendus peaks ikkagi veits loogilisemalt ja seotumalt käima icon_smile.gif

teemasse kah - eelmisel nädalal oli kaks päeva downtime'i minu elioni ühendusel mingi kaablirikke tõttu... ei saa ikka usaldada ainult elioni enam, nüüd on Kõu pulk ka alati tagavaraks valmis icon_razz.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 233, 234, 235  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.