Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
24.03.2008 16:46:10
Presetatsioonitarkvara. |
|
|
Otsin siis koolitööks vastavat tarkvara, millega valmistada presetatsioon. Aga, office paketti ei oma, office triali tirimisel kisab microsofti leht mulle et ostukorv on tühi.
Seega. Kas on powerpointiga ühilduvat tarkvara, mida suudab kooliaparatuuriraalis olev powerpoint korralikult süüa, või mõni vabavaraline ja laiade tegutsemisvõimalustega .exe .swf -i salvestav tarkvara.
Ootan soovitusi mugavamale targale varale.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
24.03.2008 16:46:11
|
|
|
OpenOffice
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
24.03.2008 16:47:08
|
|
|
Keegi kurtis et see impression vms ei taha väga ühilduda power pointiga..
Ma ei viitsi itimeest keset presetatsiooni mängida.. seega peab raudkindel olema.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
e-Thug
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 230 loe/lisa |
   |
0 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
24.03.2008 16:52:39
|
|
|
Tundub ahvatlev, kuid screenshotidest kokku toppida. Oleks soov ikka puhta lehe peale kujundama hakata. Ei pea olema kerge töö.
Tänan siiski.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.03.2008 17:02:37
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Ma ei viitsi itimeest keset presetatsiooni mängida.. seega peab raudkindel olema. |
Kas siin rohkem pole probleemiks see, kui unustatakse salvestamisel ühilduv formaat valida?
Võiksid veidi katsetada, ma pole ise loomkatseid teinud aga internetist loetu põhjal on jäänud selline mulje....
Lisaks - kas on võimatu koolis ka arvutisse impression saada??? Vabavara ikkagi....
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
24.03.2008 17:12:40
|
|
|
XYZ kirjutas: |
MarioA. kirjutas: |
Ma ei viitsi itimeest keset presetatsiooni mängida.. seega peab raudkindel olema. |
Kas siin rohkem pole probleemiks see, kui unustatakse salvestamisel ühilduv formaat valida?
Võiksid veidi katsetada, ma pole ise loomkatseid teinud aga internetist loetu põhjal on jäänud selline mulje....
Lisaks - kas on võimatu koolis ka arvutisse impression saada??? Vabavara ikkagi.... |
See mis kuulnud olen, on mind oo suhtes hirmutanud, aga mul pole kodumasinates powerpointi et teha loomkatseid kui hästi ta ühildub ja kindel ta on.. seega läheks teise kindla kompromissi ja alternatiivi peale.
Vaat meie kooliga on nii, et kirjalikud referaadid tuleb esitada office tarkvara peal, arvatavasti ka presetatsioonid ja mul ei ole tahtmist jälle maid jagada. Sellepärast minu kirjanduse kursus 1 ilutsebki. Ise ma omale mitme tuhande eest office paketti ostma küll ei hakka ja mul ei ole selleks kohustust. Seega jätame selle sinnapaika ja piirdume vabavaraga, flashi ja exega.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.03.2008 17:22:26
|
|
|
Proovimist ma mõtlesin ikka mujal aga kui sul tuli takus, siis muidugi saan aru, et halb variant.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
A_Armonk
HV kasutaja
|
24.03.2008 17:57:10
|
|
|
Koolis: räägi sellega, kes arvutiklassi(de) eest vastutab. Kui tema on nõus OpenOffice'it installima, siis kõik korras. Paljud koolid kasutavad, mõnes kõrgkooliski on arvutiklassides sees.
Presentatsioon ei tule kunagi ideaalselt teise vormingusse läbi, nii et pole võimalik garanteerida kõige jooksmist õieti, kui vormingut on vahetatud. OO Impressil tuleb 'salvesta kui' dialoogis vorminguks panna PowerPoint (nagu juba kirjutati). Enamik lihtsaid asju omavad vasteid, keerukaid efekte ei tasu igaks juhuks kasutada. Ega see arvutiõpetaja vast nii loll ka ei ole, et võtab hinde maha, kui ütled, et kodus MS Office'it ei ole (minister keelas õpilastele kulutuste kohustuslikuks tegemise).
Muuseas, kutselised esitlejad käivad ringi oma läptopiga, sest isegi masinate erinevus võib tulemust mõjutada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.03.2008 18:10:07
|
|
|
... piisab tõesti teisest videokaardimudelist mõnikord ...
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
25.03.2008 10:33:54
|
|
|
Kui ei kasuta erilisi (loe: ms pp'le tundmatuid) fonte, siis pole häda midagi. Lisaks on olemas vabalt laetav PowerPoint Viewer, millega saad oma töö ühilduvust uurida
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|