Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
07.03.2008 19:56:27
|
|
|
See nimekiri pole minuarust enam ammu vastavuses poest leiduvaga.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
07.03.2008 19:56:29
|
|
|
Karbis on kõik korras, pakkisin uuesti sisse kah, viin homme tagasi. Seda tean ma ise kah et kirjas on et ei lähe 8800GT peale, aga müüa ütles, et läheb. Jahutuse ostsin täna.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
07.03.2008 20:01:42
|
|
|
GOOGLE
lase noolega edasi ja leidub igasusguseid veidrike
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
07.03.2008 21:40:50
|
|
|
villu70 kirjutas: |
See nimekiri pole minuarust enam ammu vastavuses poest leiduvaga. |
Minu meelest on nad valdavas enamuses saadaval. Klõpsa nupul "laoseis esindustes".
|
|
tagasi üles |
|
 |
right
HV kasutaja

|
07.03.2008 21:53:25
|
|
|
hooldus-liikudage ennast omedi kiiremini
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
profiil
HV kasutaja

|
07.03.2008 23:28:31
|
|
|
Cheetah, sa võid ju ordisse minna ja lasta neil tellida. Ise saanud mitmeid korda nodi, mida neil parajasti pole päeva pärast. Hind sama ja ei mingit postikulu
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
08.03.2008 01:25:42
|
|
|
Ei hakka tondil jamama enam igaksjuhuks Kui homme nad raha tagasi annavad, siis lähen Jõe tänavale Mis te arvate, annavad raha tagasi?
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jolinar
HV kasutaja

|
08.03.2008 01:43:18
|
|
|
Sularaha sa niivõinaa tagasi ei saa, võimalik teha ostu annulleerimine, mis tähendab, et raha kantakse sinu arveldusarvele nädala, paari jooksul.
Teine võimalus on vahetada toode teise, samakalli või kallima (maksad raha juurde) toote vastu.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
08.03.2008 12:30:54
|
|
|
Aga ma ostsin Tondilt, ja seal ei olnud muud videokaardi jahutust. Kui jõe tänavale sellega läheks? Siis saaks vahetada seal S1-e vastu?
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
08.03.2008 12:33:22
|
|
|
mine ikka Tondi omasse tagasi ning räägi seal oma jutt ära. ma olen kindel, et raha saad tagasi või siis leiate mingi kompromissi, et saad selle S1.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
08.03.2008 20:48:46
|
|
|
Okei. Aitäh abi eest, varsti liigun tondile
E: Raha siiski tagasi ei antud, aga sain selle ülejäänud raha eest omale kaupa valida Ja sain kenasti S1-e kah kätte.
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
hepatiit
HV vaatleja

|
22.03.2008 13:56:45
|
|
|
ostsin neljapäeval enne sulgemist Tondilt selle pilli:
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=ARVUTID&IC=9920&Page=2&ItemID=9920-1216
usaldan ettevõtteid ja poode pimesi, ei vaadanud karbi sissegi. kodus käivitades avastasin kuvarilt "dead pixel"i. eriti hea meel oli kohe olla. tahtsin pika nädalavahetuse sisustada kõikvõimalike installide, kaabelduste ja wifi putitamisega. aga, kuna ma olen nats uim ja usaldan pimesi, siis on see f**king pixel mu plaanid peesse keeranud. heaküll "pixel-schmixel" mis ta siis niiväga ära ei ole... aga on ikka küll, praktiliselt kuvari tsentris, kujutan juba ette, kuidas seda sealt pühkima hakkan.
igatahes kavatsen vahetada selle välja samaväärse või suts kallima pilli vastu, ilma pikslita muidugi. käisin täna Tondil kohal, mulle selgitati viisakalt, et minuga peab suhtlema juhataja. Arvuti ostsin poest, mitte juhatajalt. Siiski, OK, ootan esmaspäeva. Tean mingit 3-6 dead pixeli juttu garantii rakendamiseks, aga tegu on tutika arvutiga. eri nüri kui see kohe garantiise pandaks. sama hästi oleks võinud neile raha ära makstes arvuti ise ühelt letilt teisele tõsta. Igatahes, garantii pole minujaoks lahendus.
mõtlen võimalikke variante, kõik on negatiivsed, võibolla sellepärast, et tuju on s*tt. joon varsti täis ennast. aega ju on.
kas kellelgi on sellise teemaga ordisse asja olnud?
loomulikult annan teada kuidas läks.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.03.2008 14:17:27
|
|
|
egas edasimüüja midagi teha ei saa kui kuvari tootjal ei ole 0 dead pixel garantiid. Ja üks asi on surnud pixel teine on kinnine või vigaselt töötav pixel. Ehk siis 3 eri sorti on neid.
Seega enamus LCD tootjate garantii papril isegi kirjas selge sõnaga palju neid olla võib. LCD imeline ajastu... aga vaata kui viisakalt asja arutad seal ehk saad tõesti välja vahetada.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
22.03.2008 14:31:08
|
|
|
angel kirjutas: |
LCD imeline ajastu... aga vaata kui viisakalt asja arutad seal ehk saad tõesti välja vahetada. |
Mis oleks jällegi täielik BS teiste ostjate suhtes, kes tuleks ja selle läpaka kinnises karbis ostaksid! Mul oli FJS läpakal (LB seeria, mitte mingi odav seeria) sama pull ja arva ära, mida mulle fjs service selle peale ütles? St 3x võib arvata...
|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.03.2008 15:01:46
|
|
|
Fjs, IBM, HP, Dell jme võivad vabalt öelda et sry... ja annavad uue (kui pikalt saadavad siis oleks hea vastus: teiega ma enam äri ei tee). AGA Sa maksad kah vastavat hinda üldiselt nende eest. Kui minu HP'l pixel minekut teeks siis läheks kohe nõudma väljavahetamist.
Aga selle kohta on ju raudne reegel: sa saad seda mille eest sa maksad ja enamasti peab see paika. Ning üldiselt LCD tootja on kehtestanud oma garantii reeglid millega nõustud kui kauba ostad.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.03.2008 15:44:04
|
|
|
hepatiit: Aga ega see pole Ordi probleem, kui Sa ei soovinud, et asi "kastist välja tõstetaks ja kohapealt tööle pandaks".
Et kuskohast pidid Ordi müüjad nägema, mille tootjad sellesse kasti toppinud on 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-z
HV kasutaja
|
22.03.2008 17:52:52
|
|
|
Kõigil LCD paneelide tootjatel on selle kohta reeglid, ei vaheta ka samsung, HP, IBM ja Dell kõike välja mis sulle ei meeldi. Ega suured kaubamärgid nagu DELL ja IBM ise kõik ei tooda, ostavad sama moodi komponendid kokku ja kehtivad garantiitingimused mis detaili tootja määrab. muidugi pole see reegel. 14 on sul õigus esitada pretensioon ja taotleda kauba välja vahetamis nii et mine ise mõistva suhtumisega ja ehk leiate lahenduse mis kõiki rahuldab. Kui kohe rusikaga lauale peksta ja nõuda ei taha keegi sinuga tegeleda. Ei saa ka Ordit süüdistada pimesi, vb suri pikksel peale testimist jne. Paraku jäävad sellised riskid IT juurde ja sa peaksid neid teadma. Kui sulle tundub et tõenäosus et saab vigase detaili siis tuleb vana hea arvelaud soetada.
_________________ Kes teisele augu kaevab, viib ise labida ära! |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
hepatiit
HV vaatleja

|
22.03.2008 17:55:49
|
|
|
ostsin ilma tarkvarata, sellepärast ei viitsinud hakata letis lahti katkuma.
"tahanteada" - ostsin tutika läpaka, eeldasin et see pole defektne. kui ajapikku midagi kustuma hakkab - fain, garantii ongi selle jaoks. Tõepoolest, probleem pole minus ega müüjas vaid defektses LCD's.
nüri-nüri-nüri
soovitan ikka karbi lahti teha
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
22.03.2008 18:16:42
|
|
|
hepatiit kirjutas: |
ostsin ilma tarkvarata, sellepärast ei viitsinud hakata letis lahti katkuma.
"tahanteada" - ostsin tutika läpaka, eeldasin et see pole defektne. kui ajapikku midagi kustuma hakkab - fain, garantii ongi selle jaoks. Tõepoolest, probleem pole minus ega müüjas vaid defektses LCD's.
nüri-nüri-nüri
soovitan ikka karbi lahti teha |
Point selles ongi, et surnud pixel ei tee veel LCD-d defektseks.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.03.2008 18:21:54
|
|
|
hepatiit: Tarkvara polekski mingi näitaja olnud, kuna käivitusel tekkival "Boot-pildil" on see surnud piksel samuti täiesti nähtav.
Nii, et soovitan praeguses olukorras juhataja üles otsida - vaata, mida ta räägib
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.03.2008 18:37:20
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
hepatiit: Tarkvara polekski mingi näitaja olnud, kuna käivitusel tekkival "Boot-pildil" on see surnud piksel samuti täiesti nähtav.
Nii, et soovitan praeguses olukorras juhataja üles otsida - vaata, mida ta räägib  |
surnud pixlit sa ei näe boot pildil kuna see on... must ning surnud pixel on musta värvi kuna ta ei tööta ? Biosi minnes vast oleks midagi näinud aga tead ka sellist nähtust nagu kinnine pixel või pool vigaselt töötav pixel ? Mõnda on ainult siis märgata kui teatud värvi taust on ning neid "vigaseid" pixleid vahest märkab ainult siis kui oskad otsida ning teatud nurga ja värvi korral hästi näha on.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
hepatiit
HV vaatleja

|
22.03.2008 19:23:19
|
|
|
sel juhul on see kinnine pixel, see on punane, hoolimata taustast (ehk siis sellest, mida ta kuvama peaks)
nagu arvata võite, olen senise ajaloo omanud kineskoobiga keevitusmasinaid, õhukestest ekraanidest suurt ei jaga. nüüd tean, et ilma tööle panemata koju viia ei tohi.
OSTMISEST. "Tere! - 1 läppar palun! - tänan!- ciao!" valmis. ostsin tootjalt, mitte vahendajalt. suht loogiline, et kõik oleks OK. Võimalikest malfunction'itest sh kuvar mind ei teavitatud. Ei pakutud töökorras LCD-ga ja vigase LCD'ga arvutit, millest ma siis selle katkise valida võisin. loomulikult ei pea müüja ostjale lambist võimalikest vigadest rääkima kukkuma, nt võimalikud bad sectorid kõvakettal. Selline jutt, et see on normaalne, mind väga ei kõiguta. kraabitud autosid salongides ei müüda. Lähematel sõpradel, vähemalt viiel on läpakas, mille kuvaritel pole midagi viga. Tööjuures olen olnud sunnitud vahtima paljudesse läpakate kuvaritesse, ikka mitte midagi. Lähen poodi ja ostan tutika arvuti (virgin) keegi pole seda näperdanud ja see on "normaalselt tuksis".....
Olen nõus kõigiga, ja saan ise ka aru, et arvuti on töökorras, kõik funktsioonid töötavad, aga see pagana pixel. hetkel pole midagi häirivamat kui see.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|