Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  DVB-T express kaart. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 22.03.2008 17:07:15 DVB-T express kaart. vasta tsitaadiga

Mul on selline läpakaga ühendatav Express kaart nagu Medion LR512TA. Selle asjandusega peaks kirjade järgi võimalik vastu võtta olema nii analoog kui digitaal maapealset televisiooni. Analoogtelevisiooniga on ok, seda näeb edukalt kasutades programmi Media Center, aga digitelevisiooniga on lood kehvemad. Olen proovinud seda otsida kuid seni pole see ühtegi digisignaali tuvastanud. Ostetud on see kaart aga välismaalt (Luksemburg), kas on võimalik et see kaart ei sobigi Eesti tingimustesse? Või on hoopis mõni muu probleem (näiteks signaali puudumises minu kodukohas), elan Türilt mõned kilomeetrid edelas.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.03.2008 17:37:35 Re: DVB-T express kaart. vasta tsitaadiga

Mujal maailmas valdavalt kasutusel MPEG-2, meil jällegi MPEG-4.
Ei lugenud küll kusagilt välja, et sinu kaart seda sööb. Aga paned vinge antenni 40m kõrgusele ja keerad Soome poole...
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 07.09.2008 17:01:00 vasta tsitaadiga

Seda ei loe ma aga paraku kuskilt välja et ta just MPEG-2 formaati toetab. Aga kas oleks võimalik mingi firmware vms abil see vidin ka MPEG-4 seedima panna?

EDIT:Võttis aega kuid sain sellesama kaardiga lõpuks Eesti digikanalid arvutisse. Peale pikka aega kestnud otsinguid foorumites ja Googles ja katsetusi erinevate programmide ja koodekitega jäi sõelale selline programm nagu Dvbviewer ja MPEG-4 koodeki sain Cyberlink Powerdvd 8-st. Igal juhul pilt on nüüd ees ja see üsna hea kvaliteediga.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  DVB-T express kaart.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.