Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
garrett
HV kasutaja

|
04.03.2008 18:34:38
|
|
|
lemmik relv on shotgun ja kurikas aga auto oli see roheline nelja uksega nime ei mäleta
|
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
19.03.2008 22:58:22
|
|
|
huvitav kas mingit patchi vms värki pole, mis teeks pumppüssi "pumpamise" kiiremaks?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.03.2008 22:59:56
|
|
|
Heldur92 kirjutas: |
huvitav kas mingit patchi vms värki pole, mis teeks pumppüssi "pumpamise" kiiremaks? |
see teeks asja ju ebareaalseks + oleks cheatina võetav.
pumba laadimine toimus niigi kiiresti
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
19.03.2008 23:44:24
|
|
|
angel kirjutas: |
Heldur92 kirjutas: |
huvitav kas mingit patchi vms värki pole, mis teeks pumppüssi "pumpamise" kiiremaks? |
pumba laadimine toimus niigi kiiresti  |
Pumpa läks vist 8 padrunit. Lasid ühe ära siis oli laadimine kiire aga kui 8 padrunit otsa sai siis läks tükk aega, et uuesti 8 tk laadida. IMO sai siis ka laadida kui juba ühe ära lasksid, R'iga. Kui väheke kiirem olukord oli sai vahest varjus olles laetud kui juba pool laskemoonast lastud. Või kui ei jõudnud siis peitsin end kuskil varjus. Colt 1911 oli alati tagavaraks ja valmis kui shogun tühjaks sai
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
20.03.2008 13:57:57
|
|
|
ah te ei saanud mu jutust aru. ma ei mõelnud padrunite laadimist relva vaid mõtlesin "pumpamise" all seda, kui pumppüssil tõmmatakse käega seda liikuvat osa, et järgmine padrun rauda tõmmataks. ta teeb seda liigutust kohutavalt aeglaselt. kui päriselt oled ju hirmul, et mitte vastaselt kuuli saada, siis peaks inimene ennast vähegi kiiremini liikuma sundima.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.03.2008 14:01:06
|
|
|
egas pump automaat ei ole et ta järjest neid laseb... pealegi mafia "reaalsust" arvestades siis ei suuda sa seda asja enam otse hoida... asi lendab ju sul kiire laskmise järel lakke suht.
See et ta seda "aeglaselt" teeb lisab reaalsust kuna egas sa päriselt kah seda pulka ei vänta nagu segane. Võta automaat kui hätta jääd või siis õpi täpsemalt laskma (mafia ju 1 lask pähe = surnud + kui haavata saab siis ta tõmbab valust korraks end kõveraks).
Aga sellist asja võid uurida kas kusagil googeldamise tulemusel on mingi cheat olemas või siis saab mingit faili muuta kus see kui kiiresti järgmine lask tuleb on kirjas. Igatahes mängu elamuse ja originaalsuse rikuks see ära kenasti.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
20.03.2008 15:26:45
|
|
|
no kuule ma olen saanud pumppüssi lasta nii, et ära hakka siin targutama. kui ikka mängus on kõva gangster siis tal peaks ikka oskust olema väheke kiiremini ikka seda pulka vändata ja siis uuesti sihtida. tegelikult kui oskad püssi ilusti tugevasti õlas hoida, siis sa ei peagi peale lasku uuesti kaua sihtima... "sihik" liigub nii palju ära kui tagasilööki on + kuidas väntad. ega seda pulka ei pea mingi ilge jõuga liigutama. nojah asi lendab lakke mafias tänu sellele, et ta ei hoiagi püssi õlas, mis on väga ebareaalne. üldse ajab mängudes närvi see, et sileraudsetel püssidel kasutataks nagu mingeid linnuhaavleid. haavlivihk on väga hajali. tegelikult saab vabalt suuremate haavlitega märgile pihta kuni 50m mängudes seevastu 10m
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.03.2008 15:29:53
|
|
|
kõike ei saa... pealegi ise olen asja 3 x läbi teinud ja tea vähemalt mulle ei valmistanud raskust (või siis ei osanud sellele tähelepanu pöörata). 2 raudne oli selles suhtes efektiivsem.
aga nagu ütlesin otsi googli abil mingeid mode ja tweake. Osaliselt rikuks selline muutus mängu tasakaalu arvatavasti ära kuna pumbaga sai suht kerge veavaga seal maha võtta ilma et sihtima õieti pidi.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
20.03.2008 16:46:27
|
|
|
olen ka pumpüssist lasta saanud ja peab tõdema, et märgi kui sellise "purustamine" 3-4 lasuga on suht piinarikas. Tagasiöögi aeg plus sellest niiöelda toibumine et tasakaalus oleksid, siis jõuad alles uuesti haavlid salve tõmmata pumbast....mina kui kogenematu ütleks et kiired vennad on tõesti profid
Arvestades mängu reaalsust on tõesti pumba laadimisaeg suht õige, sest keset kuulirahet pead sa jooksma ja jooksu pealt laadimine on veelgi raskem....
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.03.2008 17:24:41
|
|
|
nu siin üks väidab et lasknud nagu automaadist... kuigi minulegi tundus mafia laskmis viis suht reaalne...
Ja mäletan et kui sihtima hakkasid siis minuteada pani ta pumba õlale + tagasilöök oli kah vastav. Siis kui ringi lippasid ja vahepeal litaka maha lasid oli asi suht ebatäpne (kõndides sai kah lasta minuteada ilma sihtimata) aga täpsemad pisi detailid sutsu ähmaselt meeles (kuigi paar kuud tagasi läbi tehtud).
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
20.03.2008 21:21:01
|
|
|
selle koha pealt on mafia ebareaalne, et joostes ja koha peal olles, või tulevahetuses on "pumpamise" kiirus kogu aeg sama. tulevahetuses liigutab inimene ennast palju kiiremini. Ja pean ütlema, et Angel on üks veidramaid tegelasi HV-s. Vaidleb selliste asjade koha pealt millest tal tihtipeale õrna aimugi tegelt pole.(nagu seegi , et mafias ta ei pane pumpa õlale)
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.03.2008 21:36:58
|
|
|
oot ei panegi? ütlesin et ju ähmaselt mäletan.. ah piix lasen mafia peale vaatan järgi
Ja nii reaalne asi kah ei ole... pealegi actioni keskel osa inimesi situb püksi ja osadel hakkavad käed värisema... seda aga sellel ajal oleks olnud palju tahta kuna asi on niigi "nextgen" isegi võrreldes sellega mis praegast väljas. Oleks fun olnud kui mingi onu seal väriseb kohati ja siis saab haavata ning ei saaks kätt kasutada jne? ega vist... Saa ka aru et mängu tegijad peavad asja kuidagi "tasakaalus" hoidma vms reegleid täitma. Kui sul mingi vant paneb pumbaga ringi nagu rambo siis tuleks teema: sitt mäng kuna liiga kerge.
Autod tehti niigi reaalseks ja selle üle on kah osad vinguma kukkunud...
millest siis mul õrna aimu ei ole? ma EI viitsi pikalt vatrata kuna targematki teha ning jah pumpa pole lasknud... aga arvan et kui oleks siis peale paari lasku oleks õlake ka hell olnud ja selle "pumpa pumpa saad kiiremini paugu" stiilis oleks ma ka enesele ja teistele viga teinud.
aga virutan mafia peale ja vaatan tõesti järgi kuidas ta selle pumbaga ringi käis... ise hakkasin kah kahtlema juba
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
20.03.2008 21:40:26
|
|
|
Mis see "pump õlale" tähendab? Sihtimist?
Mafias oli iga relvaga nii, 100% mäletan, et 1 kord klikkisid tulistamisnuppu, siis sihtis, teine kord klikid, tulistas ning ei ole mõtet vinguda selle pumba pärast, kõik on korras. Kui ei meeldi, ära mängi, aga ära virise. Või võta Thomson.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
20.03.2008 22:02:42
|
|
|
Ma ei ütlegi, et pump seal sitt oleks, lähedalt on täitsa hea, aga MINU meelest võiks see "pumpamine" veits kiirem ikka olla (kusjuures ma pole ainuke, kes selle üle kurtnud on). õlale tähendab seda, et paned püssi kaba ehk lae vastu õlga nagu ikka päriselt lastes. mafias on jällegi hollywoodi stiilis nö puusalt laskmine. aga tõesti võiks mängutegijad ikka pumppüssid täpsemaks teha, et ei oleks ainult mingi ülilähirelv. autode koha pealt ei vingu ma midagi, teeb isegi paljudele sõidusimudele silmad ette autodega seostades on ainult see ajuvaba kuidas vastased suudavad mingite pannidega isegi sinu lassiterile järgi lasta
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.03.2008 22:27:23
|
|
|
nii uurisin siis järgi kuna tekkis tõsine kahtlus ja osati oli mul õigus siiski:
pump pannakse õlale kui sa SIHID. Kuidas sihid? Kükitad.. enamus tava kodanike kes tahaks sihtida teeks samuti. Siis on pump õlal ja laseb.
Arvestada tuleb sellega et ei ole tegemist sõja simuga ja mängu tegelane on tavaline taksojuht. Hea üldse et ta lasta oskab. Ja arvatavasti see EXP süsteem ei jõudnud mängu või ei tahetud teha (kuna oleks mängu tegemist pikendanud või siis üldse mängu piixu keeranud) seega tüüp laebki keskmise kiirusega oma relvakest.
rämedam viga mafias oli hoopis see et AI autod olid suht alati kiiremad kui sinu omad ja kui nad rammisid siis oli suht : betoon kamakas vs väike tellis. ehk siis nad nagu oleks olnud tugevama massiga ja suht võimatu oli neid samam moodi seina lükata.
vast on kusagil googlis mingi "tweak mode" mis teeb asja teisiti... ini failis vms vast on kirjas see kui kiiresti toimub reload.
ps: arvesta ka sellega et mafia's on jälgitud minuteada vana hea mafia stereotüüpe ehk siis sellel ajastul kujutatigi mafiat sedamoodi laskmas nagu nemad seal seda teevad. Ja ainult siis kui kükitati pandi asi õlale et eriti täpselt kõmmutada. See kui ta iga kord oleks relva õlale pannud kui laseb oleks minuarust mängu sutsu liiga raskeks teinud... see oleks aega võtnud JA iga kord kui ta X kohta pihta sai ta tõmbles.. mõtle nüüd peaga mis oleks juhtunud keset võitlust kui tüüp üritab õlale asja saada aga teda tulistatakse... tüüp jääbki tõmblema nüüd..
ehk siis lühidalt: kui asja peensusteni võtta ja tervet mängu läbi arutada tuleb ikkagist välja et vähematl see "õla värk" on põhjendatav. Ja pumba aeglus vabandatav.
oleks võinud olla ideaalsem aga siis oleks asi vast 1 aasta edasi lükkatud + rahvas ju vingub et "miks ei saa me lutti 1 aastaga kätte... mix peab nii kaua head asja tegema jne".
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
20.03.2008 23:52:12
|
|
|
Pump on hea relv, ma ei kujuta ette kui pumpa peaksin kärbiku stiilis laskma või kaba mitte vastu ülga panema vaid kaenla alt läbi siis pm, see oleks randmete hävituskuur 8 pauguga kellelegi kerre Mulle endale mafias pumpa ei meeldi kasutada, kaugelt nottimine kehva ja lähivõitlustes ajab närvi see, et kui korra pihta saad kaotab mees ümbruskonna taju ja hoiab kukalt kinni ettepoole kallutades. Selle ajaga jõuab keegi teine aga teisest suunast pumbaga su kere haavleid täis lasta ja ongi.....
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.03.2008 23:58:33
|
|
|
nagu real life... egas kuuli kerre saamine kerge ole.
aga see seal suht nõrk pump.. vast jõuab hoida
Aga seda "tõmbab kõhu kõverasse" sai mängu enda AI vasta kah ära kasutada. Enamasti saigi selle peale mängitud kuna teadagi mis juhtus kui 1 kuuli pähe said korralikult
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
21.03.2008 16:44:05
|
|
|
Kuulge annaks keegi mingi Tip'i, mul see A death of art osa kus paarimees mind lohku vedas sinna katedraali, asi selles, et kuidagi on juhtunud nii, et elusi ainult mingi üle 20 tiba ja tee mis tahad teisele korrusele vedas korra napilt välja sealt gigantsest trepist, kauem vastu ei pidanud, mida soovitate Olen tõesti seda missiooni täie tõsidusega umbes 10x proovinud teha, ei midagi....
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.03.2008 16:52:42
|
|
|
soovitan täpselt lasta ja meelda jätta kus vastased tulevad... tean ise olin seal kah samas hädas kui esimestkorda mängisin... suht piixus tunne oli aga läbi sai (eriti hea oli selle viimase "sami" juures olla kui elusid oli 8 kanti ainult). Vastased tulevad minuteada suht samast urkast alati ja tuleb kohe valmis olla ning mitte nende nina alla ronida. Väga kaugelt nad pihta ei saanud ja teatud kauguselt nad lausa ei lasknud enne kui sutsu lähemale tulid (meenub midagi sellist).
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
21.03.2008 16:58:45
|
|
|
Sinnamaani kui teisele korrusele pääsesin ja isegi natuke üleval töllasin on iga kui viimne mees peas, aga sihtimiseks pole aega, tommygunnid lasevad sul lihtsalt ajud põrandale Seega pean oma tommiguniga ainult valangut andma, aga siis kisub käest nii ära et õige koha peale saades leiad jälle oma ajud põrandalt pea kõrvalt
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.03.2008 17:38:05
|
|
|
pead kuulama ja kui keegi tuleb siis kohe kõmmutad... tommygun oli seal ju suht "sniper" pead oskama lihtsalt relva tagasilöögiga toime tulla. Või siis võimalus et algustad otsast peale seda misiooni ja oled seekord "osavam". Ise olin alguses kah seal hädas kuna suht pikk ja raske kuigi õnneks on vähemalt 1 kohas seal med. olemas.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
21.03.2008 17:47:56
|
|
|
Oke, tänud vähemalt julgustuse andmises, võtan tommyguni uuesti käsile....snaiper jah, tagasilöögiga tulen toime, niipalju olen harjutanud...valangu suhtes on teine teema!
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
21.03.2008 18:07:26
|
|
|
20 elu on jah veidi raske olukord...vb võtad eelmise missiooni ja tuled täiseludega?
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
22.03.2008 18:31:31
|
|
|
Vahel olen sattunud nägema mingeid pilte mod'idest. No täitsa jaburad ja mõttetud tunduvad. Lased mingi skyline'ga 30ndates ringi? sitaks põnev ka ju Minu meelest need rikuvad ainult mängu. Ainuke mod mis pidavat normaalne olema oli vist see Cold mod? seal sai vist paljudesse hoonetesse siseneda free ride's ja tüüpe ennast kaitsma kutsuda vms. A kas nad autosse ka kaasa ronivad sinuga?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmus1212
HV vaatleja
|
19.04.2008 11:19:41
|
|
|
Mul on Vistaga selline jama, et kui ma käivitan Mafia mängu, siis tuleb mingi L3DS Engine aken ette ja see läheb paari sekundiga uuesti kinni.Nii ei saagi mängu mängida.Enne mängisin vana arvutiga ja XPga täitsa normaalselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|