Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dumbass
HV kasutaja

|
17.03.2008 20:50:55
Formaaditud andmete taastamine (KIIRE!) |
|
|
Sai täna hommikul kiiruga vale füüsiline ketas täieliku formaadiga üle lastud. Hetkel ütleb EASEUS Data Recovery proge, et on võimeline pea kõik täielikult taastama. Minu probleem on siis selline, et kas ma tohin valida taastamise sihtpunktiks nende andmete esialgse ketta (ketta, millel nad üldse enne ja peale formaatimist asuvad ja mida windooza hetkel tühjaks loeb)? Ma ei teagi kuidas see programm neid taastada tahab: kas lihtsalt kokku toppimine ja uude kohta kirjutamine või otsene taastamine faili hetkeasukohas. Igasugused ideed on tohutult teretulnud...
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
17.03.2008 20:54:35
|
|
|
vajad teist ketast, nämmutatud sadu kordi siin foorumis
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
17.03.2008 20:57:30
|
|
|
Mul ongi kaks ketast, aga ruumi ei ole... Kas ei ole võimalust lihtsalt olemasolevate andmete taastamiseks mitte nende uude kohta siirdamiseks?
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
17.03.2008 21:01:11
|
|
|
Disk hex editoriga teoreetiliselt võimalik, sina vaevaltet midagi taolist suudad, lisaks liiga suur risk üsna põhjalikult ära vussida
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
17.03.2008 21:01:16
|
|
|
Ja peale teisele kettale taastamist kontrolli kõik vajalikud failid ilusasti ükshaaval üle, enne kui selle kettaga midagi ette võtad, ära vaata ainult faili nime ja pikkust. Kui on mõni fail vigane, siis annab ehk mõne teise programmiga uuesti proovida.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
17.03.2008 22:02:24
|
|
|
Kuidas ma kontrollin 300 000 faili ilusti üle?
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
17.03.2008 22:04:23
|
|
|
Tähtsamad failid. Pildid on kõige haavatavamad.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
17.03.2008 22:20:06
|
|
|
Ilma probleemideta võid saada kätte vaid need failid, mis on ühes tükis (ei ole fragmenteeritud), teiste failidega pole asi eriti kindel, sõltub taastamissoftist. Kui sa faile kohe üle ei kontrolli ja alles peale selle formaaditud kettale teiste andmete pealekirjutamist avastad, et mõni taastatud fail on vigane, siis pole üldjuhul enam midagi teha. Nii et vajalikud failid kontrolli ikka üle.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
18.03.2008 01:09:36
|
|
|
Njah, õnneks olen korraarmastaja ja ketas oli korralikult defragmenditud...
EDIT: Laenasin ühe 500 gigase katta ja sain 200 gigase taastamise tehtud (70 000 failist kaotasin umes 4 000).
Kuna laenatud kettal on ruumi üle, mõtlesin, et keegi oska äkki soovitada mõnda taastamistööriista (isiklikult leidsin ühe review koha (LINKY), millega teisele katsele minna?.
Kas oleks kuidagi tuleviku tarbeks kõik oma failid mingi hash-i vms. checkvärgiga üle lasta ja neist andmebaas koostada, et kui tulevikus sarnane asi X põhjusel kordub, on võimalik kiirelt taastatud failide tervis üle kontrollida?
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|